Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydıııınnnn... gece özcanberkimi salladın şekercim

günaydın canım yok kızzz o işi gece benim kociş yapıyorrr baba oğul takılıyorlar
göz göre göre geç kaldım yediye 10 vardı kalktım hadi beş on dakka daha yatayım derken arkadaş aradı servisde bekliyoruz diye tabi onlara yetişemedim 2. servisi bekledim mecburen onunla geldim
akşam eşime de söyledim gemsaza gideceğimizi sen bizi atıverirsin ayfere akşam gelirken de alırsın dedim hem de biz kaçta dönmek istersek o zaman döneriz bekler bizi yani böylelikle kocişi de ayarladık şimdi kaldı sadece patronu ayarlamak işallah onda da bir aksilik olmaz :44:

ayy olurmu kız öyle adamcağızın beklemesin, mesaisi ne zaman bitiyorsa gelir almaya, seninkide çok mülayim benim herüüüf gibi
ayy evet demesin sonra geçen hafta izindeydin bu hafta olmaz diye he.

merve çok eğlenceli oluyor demedi deme bak :) bu hele ıhhhhh tadından yenmeyecek deniz kenarı, serinlemek, AYFERİN EVİ.
bi tek bizim çocuklar senin kafanı şişirir oda önemli değildir senin için...

Eşine bizden bahsettinmi hiç. İzin verirmi gelmek istesen.

Son düzenleme:
Karamuk Yinusede gelebilir belki, Arabada yer oluyormu?

Semiha, Bahar sizde gelsenize yaa, belki bir daha bu yaz gidemicez hiç hem özleştik görüşmüş olurduk...
Ayran sende gel...

Ahillada bu ara çok yoğun sanırım, hiç esmiyor.

ayy olurmu kız öyle adamcağızın beklemesin, mesaisi ne zaman bitiyorsa gelir almaya, seninkide çok mülayim benim herüüüf gibi
ayy evet demesin sonra geçen hafta izindeydin bu hafta olmaz diye he.

yok kız onun mesai saati yok ki canı ne zaman isterse o zaman çıkıyo serbest yani ona bakarsan o 5 de falan çıkıyor erken olur daha o saaatte boşver beklesin arkadaşalrı var oralarda takılır onlarla o sorun olmaz
valla işte birtek onu diyebilir ama bana da ikidebir daha iznin var senin kullan deyip duruyor o neden le sorun olmaz diye düşünüyorum bakalım

Hadi inşallah kızz :)))

ay ne güzel olur kız valla o da gelse ya aslında olmuyor ama gelecekse özcanberkin otokoltuğunu koymayız alırız onu da yanii

günaydın canım
kız ne demek gel tabi sende al izin patronundan kaçamak yapalım

ahh canım gerçekten gelmek çok isterim ama benim izin almam zor oluyor benden başka idare eden yok planlamayı Cumartasi olsa gelirdim

Merhabalar arkadaşlar .
Kaç gündür giremedim. sebebim güzeldi ama :) Annem babam geldi memleketten , süpriz yaptılar. Pek bi güzel oldu. Evimiz şenlendi amma gittiler dün malesef. Kaldım yine tek başıma

Sizde toplantı varmış ne güzel , iyi eğlenceler . Benim içinde deniz havasını içinize çekin çok özledim denizi.

slm kizlar nasilsiniz buara bilgisayar bozuldu ustune bide tabletde bozuldu giremedim neyse tablet az bucuk calisiyo ilk firsatta hemen actim topigi faceden ayferin yazlik fotolarini gordum cok guzeldi ayy ayfer ne sansli yaa kocasi ne isterse aliyo valla kadir gecesimi dogdun yoksa ayfer ins benimde en buyuk hayalim bir yazligmiz olsun ama hep bir hayal olarak kalicak sanirm

sevcanim sevval hastalanmis cok uzuldum gecmisler olsun ama iyiye dondu simdi dimi...o guzel suratina kiyamam yaa

ozdilekte hacivat karagoz va demistinya esime soyledim bu haftasonu gidicez gecen haftasonu davetim vardi zaten gidemiyomusum bu haftayi nasipse kacirmiycam sizde gelin sevcan bu haftasonu gorusuruz orda ozledim valla gul yuzunu

buarada ayfere gitme plani yapmisiniz okudugum kadariyla benide alin plana bende gelirim tabisi birde baharla gun kurma plani konusmusunuz valla kuralim birgun lafta kalmasin listeyi yapalim ilk gun tarihinide koyalim oylece baslar zaten kurayida ilk gun yaptigimiz yerde cekeriz olmazmi hatta ilk gunu bende baslayabiliriz hepinizede uyarsa ama baslayalim bayramdan sonra...simdiden listeyi yapalim ama nasl olur yine sevcancim sana el atmak dusuyo sen listeyi baslat bizle katilmak isteyenleride sirayla ekleriz nasil olur

bizde ev arastiriyoruz buara onumuzdeki sene tasinicaz yeni eve nasib olursa ilk etapta millet mahallesinde arastiriyoruz orda evler suanda cok uygunmus ilerdede bursanin en iyi semtlerinden olcakmis internetteki arastirmalarima gore,hee bide sizin ordan carsiya mesafe nekadar suruyo sevcan cok uzak degil dimi ...merkezede yakin olsun istiyorum... ama bakalim bu isler aceleye gelmiyo ins hayirli olana karar verdirtsin rabbim....sizler semt olarak nereleri tavsiye edersniz kizlar tavsiyelerinizi soylerseniz sevinirim.....hem merkeze en yakin yer olarak hemde uygun fiyatlar olarak....

karamukcum ozcanberkin sacini kestirmisiniz cok tatli olmus yuzu ortaya cikmis en iyisini yaptirmisin bu sicaklarda rahat eder cocuk hemencicikde uzar zaten....

semihacim berrada dusmus gecmis olsun nazara geldi kiziin okadar guzel olunca tabiii....nazar duasi okut surekli cok
faydasini gorceksin sende aklina geldikce oku kizina ben nazara cok inanirim....

esimide buaksam ogrencileri davet etti onlarla iftara gitti bende cocuklarimla yanliz iftar yaptim giderken biraz trip attim yanliz brakiyon diye biraz huzursuz gitti garibim keske yapmasaydim pisman oldum sonra kizimda uyudu simdi ohh rahat rahat yazdim yoksa cadoloz izin vermiyo bu saatlerdede hicbirniz yoksunuz isin kotusu....aslinda arada yanlz olmakda iyi oluyo kafa dinliyosun

neyse bende kaciyim bari yarin muhabbetinize katilicam ins..hepiniz allaha emanet olun canlarimm....

günaydın kızlarrrrr ayy ne oluyasa bana bugünde geç kaldım eşim bıraktı valla biraz erken kaldırıdım diye söylendi ama napayım artık diyemedim 2. servise beni bugünde alın diye ben de kızdım bırak götürme ben giderim dolmuşla diye bırakmadı yoksa kendim atlayıp gelcektim hem başka zaman geç kalınca uyandırsana beni götürürm diyor ben de ramazanda geç yatıyor diye kaldırmıyordum hadi bugün kaldırayım dedim anam kaldırmaz olaydım 2 gün uyuyakaldık diye alışkanlık haline getiridn diyor bana sanki dünde kendisi getirmiş gibi koca sene birkere uyuyakalmam işte kırk yılda bir böyle olur söylediği lafa bak sabah sabah kızdırdı beni yaa sinir yaaa

selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
evet canım kestiridk saçlarını rahatladı gerçekten çocuk
şimdi ayfere gidersek kısmtese geliyosun o zaman canım sen de değil mi ay ne güzel olacak valla yaa

merhaba canım ne güzel bir süpriz olmuş senin için hasret gidermişsniz ama tabi şimdi de özlem burukluğu sarmıştır allah kavuşturusn tekrardan canım en kısa zamanda görüşürüsnüz yine

Ege derya. Allah kavuştursun... Bayramda gidebilecekmisiniz? üzülme sağlıklı keyifli olduklarını biliyorsunya. Allah böyle ayrılıklar versin canım.

Yinuse :) şekercim Tamam Ayfere giderken senide ararız inşallah güzel bir gün olur :))

Gün işinide yapalım diyoruz ama sanırım üçümüzden başka katılacak yok. Semihada gezmesine katılır kesin o parasıyla katılmayı sevmiyordu. eee kızlar hadi bakalım isteyenler yazsın...

Karamuk ramazan münasebetiyle uyuyakalıyorsundur muhtemelen. Kaçta çıkıyorsun evden canım. Dediğin gibi bir kere kaçırıncada hep üst üste oluyor. bende hep yorgunum yaa.... ( sahura kalkıyoruz falan bölünüyorya Allah kabul etsin inşallah oruçlarımızı.
ben 3 gece sahura kalkamadım bu ramazan kocam hep iftardan tuttu seninki olsaydı sanırım böyle kimbilir nerler derdi şükretsin ne karılar var bak DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…