Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
merhaba canım ne güzel bir süpriz olmuş senin için hasret gidermişsniz ama tabi şimdi de özlem burukluğu sarmıştır allah kavuşturusn tekrardan canım en kısa zamanda görüşürüsnüz yine
Çok güzel oldu hem de çok özlemişim annemi babamı. 1 ay önce görmüştüm ama 1 hafta bile olsa uzakta olunca çok özlüyorum.

Amin canım. İnşallah gideceğiz, her bayram gittik bu bayram da bi aksilik çıkmaz inşallah.

Bursa'da olsam ben katılırdım da İnegöl'den gelip gitmek zor oluyor

olsun sende buluşmaya katılırsın belki :)

Babam sağolsun :) o bizim nakliye işimizi hallediyor insallah ablacımmm

günaydınlarrrrrr herkeseeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar
bugün çok şükür uyuyakalmadan saatimde gelebildim işe

Günaydın hatuşlar DDD
nabersiniz........
Hayırlı cumalar dilerim.
Bu akşam iftara abimler annemler gelecek 14-15 kişi olacağız pazar günüde 14-15 kişi olacağız yine bizimkilerin diğer yarısı DD

Birdeee ben pazartesi salı işe gelmicem kızlar kendinize çok iyi bakın.

ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI KUTLARIM.... Daha nice nice güzel bayramlar görelim hepimiz.

heyyy selam millet nasılsınız ?
giremiyorum bu aralar
buluşmamı var nirde ni zaman bana niye demiyonuz

günaydınlarrrrrr herkeseeeeeeeeeeee
hayırlı cumalar
bugün çok şükür uyuyakalmadan saatimde gelebildim işe
günaydın canımmmm bende bugün 3-4 dkcık geç kaldım işe
oluyor arada

sevcan ohh tatile girdin yani süper :) kolay gelsin canım öpüyorummm

ohh süper geliyorsnuz bana demekkyinuse çok sevindim canım ya..hepberaber gelin çok güzel olur..
kızlar kimse teklif beklemesin gelmek isteyen yazsın buraya..hepinize kapım açıktır..
sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bendesiniz demek,, yehoooooooooooo
bugün eltimde yemekteyiz o yüzden erken geldik eve..yan komşumuzda bugün gemliğe indi köpeğimizi bırakacakj kimse yoktu onuda aldıkk gelirken sevcanın işyerine uğradık köpek olsada sevsem diye bakıyomuş sevcanda:)) hahaayy amanin hiç korkmuyor vallah hayvanın ellenmediği yeri kalmadı:)) bende alışıyorum biraz biraz:) ama bayramdan sonrada gidecem sevcanın işyerine buz gibi limonata içmeye:))
pazar günü eskişehirdeki görümce bizi yemeğe davet etti.ankaradakiler oraya gelicek bizde eskişehire gidecez.ordanda hep beraber bize gelecekmişiz.. ay zaman yaklaştıkça stresim artmaya başlıyor( ben pskiyatri ilaçlarımı stoklayım anca rahatlatır beni
bu arada yazdıklarınızı okuyorum akşamalrı gemsazdan:)eşimin telinden bağlanıyorum..kim bu misafir demeyin:))

Gel buyur canım benim herzaman kapım açık biliyorsun :))

ayyyyyyy ama minnoş köpüş harika yaaa bebeğim benim... ben yavru köpeklere bayılırım....... Herşeyin küçüküğü güzel zaten

Bana bırakabilirdiniz aslında o köpüşü yarın alırdınız... öyle bir şey olursa bilginiz olsun. itinayla bakılır. Ana kucağı gibi gözünüz arkada kalmaz cidden söylüyorum... Tabi senin oğluşların yüreciğine inmezse ben köpeği severken gebertmiyim...

Biz niye tatille çıkmıyoruz bugunden ya bir çıkılıcak diyolar hevesleniyoruz sonra yok öyle bişey deniyo sanırım arife gününe kadar çalşıcazz

kız gerçekmi diyonnn bakarmısın??:)) işim düşerse vallah brakırım tabi kocan bolkonadan fırlatmazsa köpüşü:)))
Biz niye tatille çıkmıyoruz bugunden ya bir çıkılıcak diyolar hevesleniyoruz sonra yok öyle bişey deniyo sanırım arife gününe kadar çalşıcazz

ayy çok sinir ya benim eşimde arife gününe kadar çalışıyor allahtan yarım gün..
peki bayramdan sonra hemen iş başımı???

AYYY TABİKİDE BIRAKABİLİRSİN KÜÇÜCÜK O KOYNUMDA YATIRIRIM BEN ONU :))

ŞEVVALİN ÇADIRINI BALKONA KOYAR ORADA TUTARIZ GECEDE YOĞURDUNU BİLMEM NESİNİ YEDİRİRİZ :ddd

hahahayyyyy izinimiz belli oldu 10 dk sonra izine çıkıyoruz 9 gün tatilllll yehhoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…