Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

amin canım amin allah sana da kolaylık versin
size de iyi bayramlar

heyyy selam millet nasılsınız ?
giremiyorum bu aralar
buluşmamı var nirde ni zaman bana niye demiyonuz

gel kız sen de gel ayfere gidicez kısmetse tabi benim patron bir aksilik çıkarmazsa :26:

evet canım kısmetse gelicez
allah sana da kolaylık versin sevgili misafirlerin geliyormuş boşver sıkıntı yapma serbest bırak kendini ne gerek var ilaçalara falan işallah bir sorun olmadan geçip gider

Selammmm kızçelerimmmmmmmm :) ben geldimmmmmm!!!

hoşgeldin canım

Biz niye tatille çıkmıyoruz bugunden ya bir çıkılıcak diyolar hevesleniyoruz sonra yok öyle bişey deniyo sanırım arife gününe kadar çalşıcazz

üzülme üzülme aynı kaderi paylaşıyoruz canım yanlız değilsin ben de arifeye kadar çalışıyorum kısmetse arife gelmicem

bu arada kızlar ben de pek giremem artık heralde önümüzdeki hafta 2 günde yoğun geçer
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum
hepinize iyi bayramlarrr hergünümüz böyle bayram havasında geçsin işallahhhhhhhhh

Sağol canım öperim sende prensi öp benim yerime
Canım dönmelere başladı evet,Allah sağlık versinde kırarsa canı sağolsun napalımBakalım daha o zor döneme gelmedik,umarım sorunsuz bir şekilde atalatırızİnşallah gelebilirim ama eşime bahsettim uzak tek başına nasıl bebekle gideceksin dedi,gelemezsem kusura bakmayın gelmek isterdim kısmet nasip,davet ettiğin içinde teşekkürler canımKiracılık kolay değil canım bizde kendimizce birşeyler yapmaya çalışacağız bakalım bayram geçsinde önce kiraya çıkıcaz burdan taşınmak gerekiyor,kızım büyüyor bir yere çıkamıyorum tek başıma,düzgün bir eve geçtikten sonra emin evime yazılmayı düşünüyoruz kısmet olursa
İnşallah gelmeye çalışırım,gelemesemde yerimede eğlenin bol bol
Allah kavuştursun canım,hep öyle oluyor gelmeleri güzelde gitmeleri kötüİnşallah yine gelirler
Allah kolaylık versin canım,seninde bayramın mübarek olsun,iyi bayramlar iyi gezmeler,öp Şevvalide yerime
heyyy selam millet nasılsınız ?
giremiyorum bu aralar
buluşmamı var nirde ni zaman bana niye demiyonuz
Canım olsa sana söylemezmiyim hiçŞuan için yok buluşma bayramdan sonra yine uygun bir yerde görüşürüz inşallah
Selammmm kızçelerimmmmmmmm :) ben geldimmmmmm!!!
Hoşgeldinn yakında geliyormuşsun canım hadi gözün aydın
Seninde bayramın mübarek olsun,iyi bayramlar iyi gezmeler,aminn inşllh hepimiz için keyifli bir bayram geçer
ve Bursa topiğiii çok sevindim ben yeni görüyorum tabiii merhabalar nasılsınızz?
Hoşgeldin aramıza kendinden bahsedermisin:44:

Senin de bayramın kutlu olsun tatlım.

ve Bursa topiğiii çok sevindim ben yeni görüyorum tabiii merhabalar nasılsınızz?

Merhaba, aramıza hoş geldin.

Bahar27 cim. Saol herkesin kendi memleketi Son 2 gün çok sevinçliyim:)

hoşbulduk kızlarr hemen bahsedeyiiim ismim Kübra 19 yaşındayııım sayfanın en küçümenlerinden biriyim, Osmangazide oturuyorum sizler de kısa kısa kendinizden bahsederseniz çok seviniriim

hoşbulduk kızlarr hemen bahsedeyiiim ismim Kübra 19 yaşındayııım sayfanın en küçümenlerinden biriyim, Osmangazide oturuyorum sizler de kısa kısa kendinizden bahsederseniz çok seviniriim

hoşgeldin !!
26 yaşındayım evliyim 17 aylık bi kızım var Gürsu da oturuyorum...
Özel bi şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum:126:
sen evlimisin neler yaparsın anlat bakalım

Merhaba. Ben 26 yaşındayım. İnegöl'den katılıyorum :) Kütahyalıyım. Evliyim.
Öğretmenim amma atanamadım gitti

Ben 23 yaşındayım evliyim, Koca parası yer içer gezerim çocuğum yok
Macera sever doğa sever bi kızçeyim :)

hoşgeldin !!
26 yaşındayım evliyim 17 aylık bi kızım var Gürsu da oturuyorum...
Özel bi şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum:126:
sen evlimisin neler yaparsın anlat bakalım

Ekim ayında bendw gürsu dayım eşimin Kuzeni doğum yaptı hayırlı olsuna gidicez :)
Hiç görmedim gürsu yu görmüş olcam :)

ben bekarım henüz ama 6 aydır düzenli ve ciddi bir şekilde ilerleyen bir ilişkim var özel bir anaokulunda yardımcı öğretmen olarak çalışıyorum ege_derya ne öğretmenisin canım? kirmizicilek16 Allah bağışlasın canım benim ayran ne kadarlık evlisin canım?

2 yıl dır evliyim :) insallah sende istediğine kavusursun

Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…