Günaydın hatuşlarDDD
nabersiniz........
Hayırlı cumalar dilerim.
Bu akşam iftara abimler annemler gelecek 14-15 kişi olacağız pazar günüde 14-15 kişi olacağız yine bizimkilerin diğer yarısıDD
Birdeee ben pazartesi salı işe gelmicem kızlar kendinize çok iyi bakın.
ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI KUTLARIM.... Daha nice nice güzel bayramlar görelim hepimiz.
heyyy selam millet nasılsınız ?
giremiyorum bu aralar
buluşmamı var nirde ni zaman bana niye demiyonuz
ohh süper geliyorsnuz bana demekkyinuse çok sevindim canım ya..hepberaber gelin çok güzel olur..
kızlar kimse teklif beklemesin gelmek isteyen yazsın buraya..hepinize kapım açıktır..
sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bendesiniz demek,, yehoooooooooooo
bugün eltimde yemekteyiz o yüzden erken geldik eve..yan komşumuzda bugün gemliğe indi köpeğimizi bırakacakj kimse yoktu onuda aldıkkgelirken sevcanın işyerine uğradık köpek olsada sevsem diye bakıyomuş sevcanda:)) hahaayy amanin hiç korkmuyor vallah hayvanın ellenmediği yeri kalmadı:)) bende alışıyorum biraz biraz:) ama bayramdan sonrada gidecem sevcanın işyerine buz gibi limonata içmeye:))
pazar günü eskişehirdeki görümce bizi yemeğe davet etti.ankaradakiler oraya gelicek bizde eskişehire gidecez.ordanda hep beraber bize gelecekmişiz.. ay zaman yaklaştıkça stresim artmaya başlıyor( ben pskiyatri ilaçlarımı stoklayım anca rahatlatır beni
bu arada yazdıklarınızı okuyorum akşamalrı gemsazdan:)eşimin telinden bağlanıyorum..kim bu misafir demeyin:))
Selammmm kızçelerimmmmmmmm :) ben geldimmmmmm!!!
Biz niye tatille çıkmıyoruz bugunden ya bir çıkılıcak diyolar hevesleniyoruz sonra yok öyle bişey deniyo sanırım arife gününe kadar çalşıcazz
hahahayyyyy izinimiz belli oldu 10 dk sonra izine çıkıyoruz 9 gün tatilllll yehhoooooooo
Hoşgeldinnn. canımm aramızave Bursa topiğiii çok sevindimben yeni görüyorum tabiii merhabalar nasılsınızz?
Sağol canım öperim sende prensi öp benim yerimegünaydın kızlarrrr herkeseee
ayarlıyalım canım bayramdan sonra birgün hafta içi de olur izin alabilirim sarımsaklı dan cuma günü dönücem kısmetse ondan sonraki hafta ayarlayabiliriz bir aksilik olmazsa konuşuruz yine
sğolasın canım sağ olan büyüyor işte
evet sarımsaklı güzel bir yer biz de balayımızda gitmiştik oraya çok beğendik bakalım kaç sene geçti belki daha da güzel olmuştur
sana da geçmiş olsun canım nehir hn ı öp benim için
Canım dönmelere başladı evet,Allah sağlık versinde kırarsa canı sağolsun napalımmerhabalarrr
şimdi kısaca özetleyim...
yinuse hoş geldin canım hasret gidermişsin bol bol:)
merve canım evlilk yıl dönümünüz kutlu olsun uzun upuzun yıllara inşallah..
bu arada mervecim özendirmek gibi olmasın ben 3 kilo verdim bu ramazan:) darısı başınıza sizlerinde..
karamuk canım tatil planları yapılmış sarımsaklıya hiç gitmedim kısmet olmadı ama çokkkk güzel olduğunu duydum şimdidemn iyi tatiller..
bu arada özcanberk çok tatlı olmuş keltoş:))
sevcancım şevvalciğime çok geçmiş olsun canım çopk üzüldüm..umarım şimdi daha iydiir.ama gerçekten ateşiniz uzun sürmüş..
allahım şifa versin..
sevcan canım bize özdilk bu ramazan kısmet olmadı sizler merionsa özdilğe gittik deyince özeniyorum vallah(
kız allah seni napmasın altımda arabam olsun borcum olmasın ayfer gibi demişsin ama borç var canım..boşevr borç yiğidin kamçısıymış:)
borca girmeden mal sahibi olunmuyor:)
semihacım berramada geçmiş olsun canım..umarım iz falan kalmaz ilerleyen senelerde gitgide kaybolur canını sıkma bence..
bu arada emiminki nazar değdi kızına maşallah çok güzel alımlı bir kızın var seneler sonra nasıl olur bilmiyorum:) ama dikkat etmek lazım bu akdar güzel kız annesi olmak kolay değil..
benim facede bile ayy bu kız kim diye soranlar oluyor:))) maşallah tekrardan
baharcım nehir dönmeye başlamışsa işin başlamış demektir:)allah ytardımcın olsun kırılmadık bişeyini bırakmayacak göreceksin:)
en zor dönemi 10 ay 2,5 yaş arası allah yardımcın olsun..ama onların başına kaza bela gelmesinde varsınb eşyalar kırılsın:))
bu arada sevcanın bahsettiği ali bostancıyı inceleyin umarım kolaylıklar sağlarlar sizede..ve ev sahibi olursunuz insanın kendi evi gibisi yok malesef
bu arada sevcanın bahsettiği gibi dün konuştuk..sizleri bekleiyorum bayram sonu..bahçemizde güzel bir keyif yapmak çok güzel olur:))
ordan denize gireriz oh oh harika olur..karamuk eşinde gemsaza geliyor ohh ne güzel sziide bırakır bana çok sevinirim..ama arayı uzatmayın..
İnşallah gelmeye çalışırım,gelemesemde yerimede eğlenin bol bolKaramuk Yinusede gelebilir belki, Arabada yer oluyormu?
Semiha, Bahar sizde gelsenize yaa, belki bir daha bu yaz gidemicez hiçhem özleştik görüşmüş olurduk...
Ayran sende gel...
Ahillada bu ara çok yoğun sanırım, hiç esmiyor.
Allah kavuştursun canım,hep öyle oluyor gelmeleri güzelde gitmeleri kötüMerhabalar arkadaşlar .
Kaç gündür giremedim. sebebim güzeldi ama :) Annem babam geldi memleketten , süpriz yaptılar. Pek bi güzel oldu. Evimiz şenlendi amma gittiler dün malesef. Kaldım yine tek başıma
Sizde toplantı varmış ne güzel , iyi eğlenceler . Benim içinde deniz havasını içinize çekin çok özledim denizi.
Allah kolaylık versin canım,seninde bayramın mübarek olsun,iyi bayramlar iyi gezmeler,öp Şevvalide yerimeGünaydın hatuşlarDDD
nabersiniz........
Hayırlı cumalar dilerim.
Bu akşam iftara abimler annemler gelecek 14-15 kişi olacağız pazar günüde 14-15 kişi olacağız yine bizimkilerin diğer yarısıDD
Birdeee ben pazartesi salı işe gelmicem kızlar kendinize çok iyi bakın.
ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI KUTLARIM.... Daha nice nice güzel bayramlar görelim hepimiz.
Canım olsa sana söylemezmiyim hiçheyyy selam millet nasılsınız ?
giremiyorum bu aralar
buluşmamı var nirde ni zaman bana niye demiyonuz
Hoşgeldinn yakında geliyormuşsun canım hadi gözün aydınSelammmm kızçelerimmmmmmmm :) ben geldimmmmmm!!!
Seninde bayramın mübarek olsun,iyi bayramlar iyi gezmeler,aminn inşllh hepimiz için keyifli bir bayram geçerbu arada kızlar ben de pek giremem artık heralde önümüzdeki hafta 2 günde yoğun geçer
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum
hepinize iyi bayramlarrr hergünümüz böyle bayram havasında geçsin işallahhhhhhhhh
Hoşgeldin aramıza kendinden bahsedermisinve Bursa topiğiii çok sevindimben yeni görüyorum tabiii merhabalar nasılsınızz?
bu arada kızlar ben de pek giremem artık heralde önümüzdeki hafta 2 günde yoğun geçer
şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum
hepinize iyi bayramlarrr hergünümüz böyle bayram havasında geçsin işallahhhhhhhhh
ve Bursa topiğiii çok sevindimben yeni görüyorum tabiii merhabalar nasılsınızz?
hoşbulduk kızlarrhemen bahsedeyiiim ismim Kübra 19 yaşındayııım sayfanın en küçümenlerinden biriyim, Osmangazide oturuyorum sizler de kısa kısa kendinizden bahsederseniz çok seviniriim
hoşbulduk kızlarrhemen bahsedeyiiim ismim Kübra 19 yaşındayııım sayfanın en küçümenlerinden biriyim, Osmangazide oturuyorum sizler de kısa kısa kendinizden bahsederseniz çok seviniriim
hoşgeldin !!
26 yaşındayım evliyim 17 aylık bi kızım var Gürsu da oturuyorum...
Özel bi şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum:126:
sen evlimisin neler yaparsın anlat bakalım
ben bekarım henüz ama 6 aydır düzenli ve ciddi bir şekilde ilerleyen bir ilişkim varözel bir anaokulunda yardımcı öğretmen olarak çalışıyorum ege_derya ne öğretmenisin canım? kirmizicilek16 Allah bağışlasın canım benim ayran ne kadarlık evlisin canım?
ben bekarım henüz ama 6 aydır düzenli ve ciddi bir şekilde ilerleyen bir ilişkim varözel bir anaokulunda yardımcı öğretmen olarak çalışıyorum ege_derya ne öğretmenisin canım? kirmizicilek16 Allah bağışlasın canım benim ayran ne kadarlık evlisin canım?
hmm güzel canım :) en kısa zamanda atanırsın inşallah :)Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?