Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bayramda yoğun olurum giremem diye topiğe gelip şimdi yazmak istedim.
Bir güzel ramazanda bu sene geldi geçti,Allah tekrarını nasip etsin,hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun,aileniz ve sevdiklerinizle beraber nice mutlu huzurlu bayramlar geçirmenizi dilerim,hepinizi öpüyorum iyi bayramlar Allah'a emanet olun

kızlar hepinize iyi bayramlar :) bende aranıza katılmak istiyorum :) 22 yaşındayım heykelde oturuyorum. öğrenciyim okulu uzatmam sebebiyle 2.dönem geri döneceğim ankaraya :) ama o zamana kadar iş aramaktayım :)

Hepinize iyi bayramlar kızlar. Telefon numaram değişti, kimsenin numarası yok o yüzden arayamadım hiçbirinizi.

meyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlarım ohh almanyadan kesin dönüş yapan gurbetçiler gibiyim evimin hangi köşesine oturcamı şaşırıyorum

geçmiş bayramınız kutlu olsun yanaklarınızı mıncırıyorum

bayramımız koşturmaca gezdi,rmece geçti kaç kilometre yaptık bilmiyorum mudanya bursa kemalpaşa susurluk demirkapı gezmediğim biyer kalmadı akşam niner gb inledim ah uhh diye diye bide dönüşte markete git pazara git bittim resmen bide gel eşya yerleştir aldıklarını yerleştir yemek yap

bugünde heycandan uyuyamadım malum doktora gidicem sanırım son kez gidiyorum fakülteye doktorum vedalaşalım dedi çünküm :2: bide hani şu ikili test varya yaptırmamaya karar verdim sanırım eminim bilmiyorum pufff doktora gidip orda karar vericem sanırım :44:

bu arada kayınpederim bebişime bayram harçlığı verdi kızlar eşimde diyoki ohh be sonundazaten 6 yıl geriden geliyoruz cari açığımız çok diyo

güzeldi yaaaa ne güzelmiş böyle bayram içimde bile olsa evladınla herşey güzelmiş kimsenin dediği batmıyo hiçbişeye alınmıyosun gocunmuyosun hiçbişey canını acıtmıyo çok tuhaf bi duygu ilk defa huzurlu bi bayram geçirdigimi farketttim hatta annem dediki çok pozitifsin artık hiç sinirlenmiyosun kızmıyosun dedinabayım çok zordu onlar içinde zordu eminim ama bizim için çok çok zordu RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin

artık evimdeyim evimin yarısı hala inşaat gb toplu ve en az 2 hafta daha yapamıcaz eşim çalışıyo bi pazarı boş bu hafta sonu 2 arkadaşımın düğünü var,bidahaki hafta sonuda kemalpaşada dayımın oglunun düğünü var of offfffffffff gitmişken ablam kalalım biraz diyo gidilcek yerler var ya bu yaz insanı zorluyo evlenen evlenene doguran dogurana ev alan alana yani bana cok para lazım en cüzi rakamlarla halletmeye çalışsamda o kadar çokki yetişemicem sanırım pufff

günaydım hanımlar
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
pek zaman ayıramadığımdan Bursa sayfamıza uğrayamıyorum ama ne zaman bir göz atsam bakıyorum sohbet almış yürümüş
KARAMUK arkadaşım sayfanın demirbaşı zaten
inşallah yeni sohbetlere yetişebilirim

üst mesaj komşum bayram oldukça yoğun geçöiş belli ki okurken ben gezmiş kadar oldum

herkese sevgiler hayırlı sabahlar

günaydın sen yenimisin ay kendi evimden çok mudanyada oldugum için bi süredir sayfayı takip edemiyorum

genelde kızlarda öyle der ben yazarım onlar okurken yorulurlar

merhaba aslında yeni değilim hatta en eskilerden diyebilirim ama bira hayırsız olduğumudan herhalde burdaki Bursalılar beni pek tanımıyor

neyse artık yakaladığım yerden devam inşallah

bu arada bayramın 1.günü akşam anneme giderken yolda eşim gölyazıyı gezdirdi bana genelde iş yapıyolar o köyde çok güzel snei götürcem derdi hep gittik sonunda tamda gün batımına raast geldik köprüsü felen var köy havasında göl kenarı biraz moderen ama el degmemiş bi dokusu var ben begendim fotoraf çekicek yerler mevcut yani bide balık yedik renkli loş ışıklar altında ailecek babamız bize çok güzel bakıyo sağ olsun bazen içime bi korku düşüyo alışkın değilimki herşeyin güzel gitmesine şükürler olsun rabbim şükrünü unutturmasın kötü günler sona erdi çok mutluyum

merhaba aslında yeni değilim hatta en eskilerden diyebilirim ama bira hayırsız olduğumudan herhalde burdaki Bursalılar beni pek tanımıyor

neyse artık yakaladığım yerden devam inşallah

merak etme yakalarsın ben hatırlayamadım bu topikte görmüşmüydümkine acaba sseni:44:

ben özge merinos tan az aşalarda oturuyorum 24 yaşındayım 6 senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim ama bebiş gelicek diye bu sene çalışmıcam bakalım seneyede çalışamam belki sonra devam ederim kısmet olursa yine sende tanıt kendini detaylı :)) yok olma bizim hafıza kısıtlı unutuyoruz sonra

hmm şimdi yeni bir bebek katılcak sayfamıza sizde annesi olcaksınız anladııım
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
kötü günler demişsin konuyu bilmediğim için anlayamadım ama neyseki sona ermiş
babanızda size baksın tabii kolay değil aileye yeni bir üye getirmek Allah babalarımıza bol paralar versin onlarda bize güzel baksın

saol cnaım aminnn aminn :))

kötü günler derken bebeğimiz biraz inatçıydıda 6 senedir peşinde koşuyoruz rabbim nasip etti zmanı varmış demekki ama kuluz işte dayanamıyoruz bide benim gb her işinde tez canlıysan zor oldu yani olsun hepsi silindi bi günü yeter bitek utrasyonda onu görmeme bitek hareketine bedelmiş bütün acılarım çok şükür

merhaba adım mine karşılaştıkmı bilmiyorum ama zaman zaman takip etmeye çalışıyorum bi değişiklik varmı diye
yalova yolunda oturuyorum ,10 yıllık evliyim,iki kızım var ,30 yaşındayım ,ev hanımıyım böyle işte
Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla dünyaya getir.

inşallah saolasın allah seninkileride bagışlasın saglıkla büyüt inşallah hep güzel günelrini gör

çook memnun oldum kızlar şimdi sabah işi zamanı sonra görüşmek üzere hoşçakalın
öğleden sonra uğrarım yine inşallah

Günaydın kızlar....

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...

normalde bu hafta izinde olmam lazım fekat iş yoğunluğumdan haftaya çıkıcam Herkesler iyimi? :)))

Haksever geçen salı sana uğradım, evde olmayacağını iyi biliyordum ama şansımı denemek yarım saat oturup kahveni içmek istedim yinede D ama kısmet değilmiş. Her zamanki gibi yoğunsun... Bu arada fakültede doğum yapamıyormusun, doktorunu değişicen sanırım, neyse Allah razı olsun Barış beyden, bebişin seninle ya sağlık versin Rabbim her şey yolunda gitsin, doktor vesile zaten.

Bizimde baYramımız çok yoğun geçti. Bayramda kayganaka gitmedim ohhh iyi ettim... Yinede kocamla tartıştım ama ((5: benim kocam hiç değişmicek bunu çok iyi anladım :2::2:

Dünde kocamın tarafından birinin düğünü vardı istemeye istmeye gittim oraya kaynanamlarında geleceğini bildiğimden, kocam zorladı beraber gidelim diye, sebebide tek gittiğindede kavga ediyormuşuz....... Neyse gittik şeytan görsün yüzünü, onlarda ordaydı. eşime dedim ele güne karşı millet gülmesin geç onların masaya ben sağına geçiyorum kaynanamın o sola dönüyor, soluna geçiyorum sağa dönüyor, hasbinalllahhhhh, dedim ver elini öpeyim neyse öptürdü ama nasıl görseniz elini sırtından uzattı masadaki diğer insanlarda neye uğradığını şaşırdı

ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞ GELMİŞLER....
askhom seni diğer bursalılar topiğinden tanıyorum kızların büyümüştür baya maşallah, kaç yaşında oldular :)

bu arada kızlar duyduk duymadık demeyin HAFTAYA KAHVALTIYA BEKLİYORUM....
19 AĞUSTOS PAZARTESİ DÜŞÜNDÜM KAHVALTIYI,

AMA DERSENİZKİ 17 AĞUSTOS CUMARTESİ OLSUN, ODA UYAR

hadi siz sevgili dostlarımı bekliyorum.

Son düzenleme:

eşim salmazsa evden kaçayım en iyisi gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlarım sızlarım bütün şansımı zorlarım inşallah gelebilirimşimdiden başlıyım beynini oymaya

doktorumu çok seviyorum ve içimi çok rahatlatıyo boşluga dülşmüş gbyim ya nereye gitcemi bilmiyorum iyiydi orası geçmişimi biliyo neler yaşadıgımı biliyo bu konuda uzman riskli gebelikelrde neler yağpılmasını biliyo bi riskimiz yok cok şükür ama ya olursa o bilir farkeder diye içim rahat bilmiyorum çok tedirginim:18: gene dicem bizi bırakma diye geçende dedim istedigin -zaman bi sorun hissettiğinde ararsın gelirsin merak etme dedi

melabaa
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
hemen kısa bayram izlenimlerimi özetliyorum...
1.günü kayganak kahvaltıya çağırdı saat 10 gibi gittik yemek yedik akrabaları turladık çok uzatmadan zaten mirayın uykusu geldi geldik eve çıkmadık bir daha...
2.günü k.paşaya gittik ananeme bayramlaşama falan köyün tadi bi başka vallahi...İncirler olmuş üzümler olmak üzere Miray coştu köyde köpüşlerle tavuklarla..ayrıca möööcükleri öğrendi sütaş süt kutusunda inek resmi görünce mooo diyor
eşimin aklına şeytanlık geldi gel mirayı bırakalım erdeğe gidelim dedi.arkadaşlarımız gitmişti çağırmışlar anneme sorduk iyi gidin dedi ilk defa Mirayı bıraktık ver elini erdek :) aşk tazeledik dermişim

akşam 6 gibi erdekteydik yemek yedik eğlenmeye gittik ömrümde ilk defa diskoya gittim...müzik falan güzeldi de gençlerin o hallerine çok üzüldüm...ne bilim çok garipler...Kendi kızım da var ondn herhalde gidene kadar gözlem yaptım hep aklımdan onlar geçti :44:
ama herşeye rağmen müzik dinlemek eşimle oturduğumuz yerden popo sallamak da iyi geldi...
sabaha karşı çorba içip evimize gittik öyle uymuşum ki sabah 10 da annemin tlf la uyandım hadi gelmiyonuz mu yooo dedim

neyse kahvetıdan sonra denize bile giremedik acele ettirdiler çocuklu olmak böyle bişiiii ne yapalım allah yokluğunu göstermedin yine de :)
3.gün de yollarda geçti köye sonra Halama gittik oradan da eve...
dün de derekızık a pikniğe giderek tatil kapanışını yaptık güzel geçti ama Mirayı üşüttük herhalde burnu akıyor

herşeye rağmen iyi bi tatildi...kaynanama bida uğramadım kaynımlar Sinop a gittiler oda evde yanlızdı ama gitmedim ohh iyi ettim

herkese iyi haftalar günaydınlar selamlar öpüldünüz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…