günaydım hanımlar
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
pek zaman ayıramadığımdan Bursa sayfamıza uğrayamıyorum ama ne zaman bir göz atsam bakıyorum sohbet almış yürümüş
KARAMUK arkadaşım sayfanın demirbaşı zaten
inşallah yeni sohbetlere yetişebilirim
üst mesaj komşum bayram oldukça yoğun geçöiş belli ki okurken ben gezmiş kadar oldum
herkese sevgiler hayırlı sabahlar
merhaba aslında yeni değilim hatta en eskilerden diyebilirim ama bira hayırsız olduğumudan herhalde burdaki Bursalılar beni pek tanımıyor
neyse artık yakaladığım yerden devam inşallah
bu arada bayramın 1.günü akşam anneme giderken yolda eşim gölyazıyı gezdirdi bana genelde iş yapıyolar o köyde çok güzel snei götürcem derdi hep gittik sonunda tamda gün batımına raast geldik köprüsü felen var köy havasında göl kenarı biraz moderen ama el degmemiş bi dokusu var ben begendim fotoraf çekicek yerler mevcut yanibide balık yedik renkli loş ışıklar altında ailecek babamız bize çok güzel bakıyo sağ olsun bazen içime bi korku düşüyo alışkın değilimki herşeyin güzel gitmesine şükürler olsun rabbim şükrünü unutturmasın kötü günler sona erdi çok mutluyum
hmm şimdi yeni bir bebekkatılcak sayfamıza sizde annesi olcaksınız anladııım
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
kötü günler demişsin konuyu bilmediğim için anlayamadım ama neyseki sona ermiş
babanızda size baksın tabii kolay değil aileye yeni bir üye getirmek Allah babalarımıza bol paralar versin onlarda bize güzel baksın
merak etme yakalarsın ben hatırlayamadım bu topikte görmüşmüydümkine acaba sseni:44:
ben özge merinos tan az aşalarda oturuyorum24 yaşındayım 6 senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim ama bebiş gelicek diye bu sene çalışmıcam bakalım seneyede çalışamam belki sonra devam ederim kısmet olursa yine sende tanıt kendini detaylı :)) yok olma bizim hafıza kısıtlı unutuyoruz sonra
merhaba adım mine karşılaştıkmı bilmiyorum ama zaman zaman takip etmeye çalışıyorum bi değişiklik varmı diye
yalova yolunda oturuyorum ,10 yıllık evliyim,iki kızım var ,30 yaşındayım ,ev hanımıyım böyle işte
Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla dünyaya getir.
Günaydın kızlar....
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
normalde bu hafta izinde olmam lazım fekat iş yoğunluğumdan haftaya çıkıcam Herkesler iyimi? :)))
Haksever geçen salı sana uğradım, evde olmayacağını iyi biliyordum ama şansımı denemek yarım saat oturup kahveni içmek istedim yinedeD ama kısmet değilmiş. Her zamanki gibi yoğunsun... Bu arada fakültede doğum yapamıyormusun, doktorunu değişicen sanırım, neyse Allah razı olsun Barış beyden, bebişin seninle ya sağlık versin Rabbim her şey yolunda gitsin, doktor vesile zaten.
Bizimde baYramımız çok yoğun geçti. Bayramda kayganaka gitmedim ohhh iyi ettim... Yinede kocamla tartıştım ama(( 5: benim kocam hiç değişmicek bunu çok iyi anladım :2::2:
Dünde kocamın tarafından birinin düğünü vardı istemeye istmeye gittim oraya kaynanamlarında geleceğini bildiğimden, kocam zorladı beraber gidelim diye, sebebide tek gittiğindede kavga ediyormuşuz....... Neyse gittik şeytan görsün yüzünü, onlarda ordaydı. eşime dedim ele güne karşı millet gülmesin geç onların masayaben sağına geçiyorum kaynanamın o sola dönüyor, soluna geçiyorum sağa dönüyor, hasbinalllahhhhh, dedim ver elini öpeyim neyse öptürdü ama nasıl görseniz elini sırtından uzattı masadaki diğer insanlarda neye uğradığını şaşırdı
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞ GELMİŞLER....
askhom seni diğer bursalılar topiğinden tanıyorum kızların büyümüştür bayamaşallah, kaç yaşında oldular :)
bu arada kızlar duyduk duymadık demeyin HAFTAYA KAHVALTIYA BEKLİYORUM....
19 AĞUSTOS PAZARTESİ DÜŞÜNDÜM KAHVALTIYI,
AMA DERSENİZKİ 17 AĞUSTOS CUMARTESİ OLSUN, ODA UYAR
hadi siz sevgili dostlarımı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?