- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
Ekim ayında bendw gürsu dayım eşimin Kuzeni doğum yaptı hayırlı olsuna gidicez :)
Hiç görmedim gürsu yu görmüş olcam :)
bu arada bayramın 1.günü akşam anneme giderken yolda eşim gölyazıyı gezdirdi bana genelde iş yapıyolar o köyde çok güzel snei götürcem derdi hep gittik sonunda tamda gün batımına raast geldik köprüsü felen var köy havasında göl kenarı biraz moderen ama el degmemiş bi dokusu var ben begendim fotoraf çekicek yerler mevcut yanibide balık yedik renkli loş ışıklar altında ailecek babamız bize çok güzel bakıyo sağ olsun bazen içime bi korku düşüyo alışkın değilimki herşeyin güzel gitmesine şükürler olsun rabbim şükrünü unutturmasın kötü günler sona erdi çok mutluyum
Merhabalar.
Bayram bayram sayılı gün hemen geçti yine yaaaaaa
Biz de arife günü eşimin memlekete gittik. 1. ve 2. bayram orada akraba ziyaretlerini yaptık akşam benim memlekete gittik 2 gün de orada gezdik. Gece de kürkçü dükkanına geri döndük
Dolu dolu geçti bol bol gezdik iyiydi hoştu da mide fesadı geçirecektik az daha
Her gittiğimiz yerde ye ye ye darılırız diye diye patladık.
Bu tatilden bişey anlamadım ama haftaya eşim izne ayrılıyor deniz kum güneş bizi bekliyor az kaldı :)
Özdereye gideceğiz inşallah. Daha önce giden var mı ? Ben ilk defa gideceğim nasıl bi yer bilen var mı?
ayrancımmm gelmişken bana da gel beklerim tatlım...kim eşinin kuzeni belki tanırım
Canımm çok sevindimmm çokkkk görüşürüz inşallah en kısa süredeHepinize iyi bayramlar kızlar. Telefon numaram değişti, kimsenin numarası yok o yüzden arayamadım hiçbirinizi.
Canım yine her zamanki gibi yoğun hatunsunmeyabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlarım ohh almanyadan kesin dönüş yapan gurbetçiler gibiyim evimin hangi köşesine oturcamı şaşırıyorum
geçmiş bayramınız kutlu olsun yanaklarınızı mıncırıyorum
bayramımız koşturmaca gezdi,rmece geçti kaç kilometre yaptık bilmiyorum mudanya bursa kemalpaşa susurluk demirkapı gezmediğim biyer kalmadı akşam niner gb inledim ah uhh diye diyebide dönüşte markete git pazara git bittim resmen bide gel eşya yerleştir aldıklarını yerleştir yemek yap
bugünde heycandan uyuyamadım malum doktora gidicem sanırım son kez gidiyorum fakülteye doktorum vedalaşalım dedi çünküm :2: bide hani şu ikili test varya yaptırmamaya karar verdim sanırım eminim bilmiyorum pufffdoktora gidip orda karar vericem sanırım :44:
bu arada kayınpederim bebişime bayram harçlığı verdi kızlareşimde diyoki ohh be sonunda zaten 6 yıl geriden geliyoruz cari açığımız çok diyo
güzeldi yaaaane güzelmiş böyle bayram içimde bile olsa evladınla herşey güzelmiş kimsenin dediği batmıyo hiçbişeye alınmıyosun gocunmuyosun hiçbişey canını acıtmıyo çok tuhaf bi duygu ilk defa huzurlu bi bayram geçirdigimi farketttim hatta annem dediki çok pozitifsin artık hiç sinirlenmiyosun kızmıyosun dedi nabayım çok zordu onlar içinde zordu eminim ama bizim için çok çok zordu RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN isteyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin
artık evimdeyim evimin yarısı hala inşaat gb topluve en az 2 hafta daha yapamıcaz eşim çalışıyo bi pazarı boş bu hafta sonu 2 arkadaşımın düğünü var,bidahaki hafta sonuda kemalpaşada dayımın oglunun düğünü var of offfffffffff gitmişken ablam kalalım biraz diyo gidilcek yerler var ya bu yaz insanı zorluyo evlenen evlenene doguran dogurana ev alan alana yani bana cok para lazım en cüzi rakamlarla halletmeye çalışsamda o kadar çokki yetişemicem sanırım pufff
Hoşgeldin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,bundan sonra daha sık beklerizgünaydım hanımlar
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
pek zaman ayıramadığımdan Bursa sayfamıza uğrayamıyorum ama ne zaman bir göz atsam bakıyorum sohbet almış yürümüş
KARAMUK arkadaşım sayfanın demirbaşı zaten
inşallah yeni sohbetlere yetişebilirim
üst mesaj komşum bayram oldukça yoğun geçöiş belli ki okurken ben gezmiş kadar oldum
herkese sevgiler hayırlı sabahlar
Allah bozmasın canım inşllh hep böyle devam ederbu arada bayramın 1.günü akşam anneme giderken yolda eşim gölyazıyı gezdirdi bana genelde iş yapıyolar o köyde çok güzel snei götürcem derdi hep gittik sonunda tamda gün batımına raast geldik köprüsü felen var köy havasında göl kenarı biraz moderen ama el degmemiş bi dokusu var ben begendim fotoraf çekicek yerler mevcut yanibide balık yedik renkli loş ışıklar altında ailecek babamız bize çok güzel bakıyo sağ olsun bazen içime bi korku düşüyo alışkın değilimki herşeyin güzel gitmesine şükürler olsun rabbim şükrünü unutturmasın kötü günler sona erdi çok mutluyum
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım,olsun büyüklük sende kalsın herkez onu ayıplamış kimin ne olduğunu görmüşlerdir işte.Bende kahvaltıya gitmeyelim bu sefer dedim her bayram sabahı giderdikte eşimi yine kıramadım ve gittik bazen hatır için yapıyorsun işte.İnşallah kısmet olursa gelmek isterim canımGünaydın kızlar....
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
normalde bu hafta izinde olmam lazım fekat iş yoğunluğumdan haftaya çıkıcam Herkesler iyimi? :)))
Haksever geçen salı sana uğradım, evde olmayacağını iyi biliyordum ama şansımı denemek yarım saat oturup kahveni içmek istedim yinedeD ama kısmet değilmiş. Her zamanki gibi yoğunsun... Bu arada fakültede doğum yapamıyormusun, doktorunu değişicen sanırım, neyse Allah razı olsun Barış beyden, bebişin seninle ya sağlık versin Rabbim her şey yolunda gitsin, doktor vesile zaten.
Bizimde baYramımız çok yoğun geçti. Bayramda kayganaka gitmedim ohhh iyi ettim... Yinede kocamla tartıştım ama(( 5: benim kocam hiç değişmicek bunu çok iyi anladım :2::2:
Dünde kocamın tarafından birinin düğünü vardı istemeye istmeye gittim oraya kaynanamlarında geleceğini bildiğimden, kocam zorladı beraber gidelim diye, sebebide tek gittiğindede kavga ediyormuşuz....... Neyse gittik şeytan görsün yüzünü, onlarda ordaydı. eşime dedim ele güne karşı millet gülmesin geç onların masayaben sağına geçiyorum kaynanamın o sola dönüyor, soluna geçiyorum sağa dönüyor, hasbinalllahhhhh, dedim ver elini öpeyim neyse öptürdü ama nasıl görseniz elini sırtından uzattı masadaki diğer insanlarda neye uğradığını şaşırdı
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞ GELMİŞLER....
askhom seni diğer bursalılar topiğinden tanıyorum kızların büyümüştür bayamaşallah, kaç yaşında oldular :)
bu arada kızlar duyduk duymadık demeyin HAFTAYA KAHVALTIYA BEKLİYORUM....
19 AĞUSTOS PAZARTESİ DÜŞÜNDÜM KAHVALTIYI,
AMA DERSENİZKİ 17 AĞUSTOS CUMARTESİ OLSUN, ODA UYAR
hadi siz sevgili dostlarımı bekliyorum.
Canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.Bizde 1 gün kahvaltıdaydıkmelabaa
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
hemen kısa bayram izlenimlerimi özetliyorum...
1.günü kayganak kahvaltıya çağırdı saat 10 gibi gittik yemek yedik akrabaları turladık çok uzatmadan zaten mirayın uykusu geldi geldik eve çıkmadık bir daha...
2.günü k.paşaya gittik ananeme bayramlaşama falan köyün tadi bi başka vallahi...İncirler olmuş üzümler olmak üzere Miray coştu köyde köpüşlerle tavuklarla..ayrıca möööcükleri öğrendi sütaş süt kutusunda inek resmi görünce mooo diyor
eşimin aklına şeytanlık geldi gel mirayı bırakalım erdeğe gidelim dedi.arkadaşlarımız gitmişti çağırmışlar anneme sorduk iyi gidin dedi ilk defa Mirayı bıraktık ver elini erdek :) aşk tazeledik dermişim
akşam 6 gibi erdekteydik yemek yedik eğlenmeye gittik ömrümde ilk defa diskoya gittim...müzik falan güzeldi de gençlerin o hallerine çok üzüldüm...ne bilim çok garipler...Kendi kızım da var ondn herhalde gidene kadar gözlem yaptım hep aklımdan onlar geçti :44:
ama herşeye rağmen müzik dinlemek eşimle oturduğumuz yerden popo sallamak da iyi geldi...
sabaha karşı çorba içip evimize gittik öyle uymuşum ki sabah 10 da annemin tlf la uyandım hadi gelmiyonuz muyooo dedim
neyse kahvetıdan sonra denize bile giremedik acele ettirdilerçocuklu olmak böyle bişiiii ne yapalım allah yokluğunu göstermedin yine de :)
3.gün de yollarda geçti köye sonra Halama gittik oradan da eve...
dün de derekızık a pikniğe giderek tatil kapanışını yaptık güzel geçti ama Mirayı üşüttük herhalde burnu akıyor
herşeye rağmen iyi bi tatildi...kaynanama bida uğramadım kaynımlar Sinop a gittiler oda evde yanlızdı ama gitmedim ohh iyi ettim
herkese iyi haftalar günaydınlar selamlar öpüldünüz...
selam kızçeler 9 günlük tatillin ardından burdayım(işteyim) biraz zor geçiyor havada çok sıcak ,haksevercim bebişini gör bizede gel anlat ben senin ve bebişinin yakın takıpçisiyim bende medıkal park ahmet yılmazdan randevu aldım cumartesi gününe çok ısrar ettiler bayramda illa gitmem için bende aldım randevumu ve ayrıca 21 inde uludağ ünv. randevum var orayada gidicem :44::44:
bu arada bayram çok yoğun geçtii hep gezdik ama bayramlık değil eğlenmelik bizimkisi 1. gün el öptük bayramı bitirdik daha sonra nerde akşam orda sabah
bitanem kötü günler geride kaldı artık bebişinize odaklanın onu mutlu bir ailede büyütün şuanda senin yaşadığın mutluluğu çok kişiler yaşayamıyor kıymettini bilhamileyken güzel anıların olsun gelecektede bebişine anlatabilesin.unutma sen üzüldüğünde kimsenin canı senin kadar yanmıyor unutma hayatta önce sen varsın.artık gelsin güzel günlerrrrrrr
özdere neresi canım hiç duymadım nereye bağlı.
Bahar inşallah kafanıza uygun, gönlünüze yatan bir ev bulabilirsiniz en kısa zamanda.
Yinusecim canım bekliyorum bu durumda.
Allah sizinde gönlünüze göre versin. O gğn geldiğinde uzaktan bakacaksın ama sadece. Bir pazar günü eşinle gel sen en iyisi kocamla biz gezdiririz sizi gerçekten güzel daireler var.
HATIRLATIYORUM PAZARTESİ GÜNÜ KAHVALTIDA BENDESİNİZ
kimler geliyordu şimdi. Semiha, Bahar, Yinuse, Hayat :) bir ihtimalHaksever
Pofuduk merhaba sanada tekrar :) şuanda çalışmıyorsun değilmi? yaz tatilindemisiniz.
bir haftasonuda dışarda bulusunda bende geleyım yaaaaa
selamlar herkesebakıyorum da ben yokken herkes ev alma derdine girmiş :))aloooooo benim düğünüm olacak sizin değilBahar inşallah kafanıza uygun, gönlünüze yatan bir ev bulabilirsiniz en kısa zamanda.Yinusecim canım bekliyorum bu durumda. Allah sizinde gönlünüze göre versin. O gğn geldiğinde uzaktan bakacaksın ama sadece. Bir pazar günü eşinle gel sen en iyisi kocamla biz gezdiririz sizi gerçekten güzel daireler var.HATIRLATIYORUM PAZARTESİ GÜNÜ KAHVALTIDA BENDESİNİZkimler geliyordu şimdi. Semiha, Bahar, Yinuse, Hayat :) bir ihtimal Haksever Pofuduk merhaba sanada tekrar :) şuanda çalışmıyorsun değilmi? yaz tatilindemisiniz.
selamlar herkesebakıyorum da ben yokken herkes ev alma derdine girmiş :))aloooooo benim düğünüm olacak sizin değilbırakın da önce ben alayım şaka bi yana ben de ev alma derdine girmiştim.güzel de bi ev beğendik ama giriş katı diye çok istemiyordum.tam almak için sahibiyle görüşmelere gideceğimiz akşam nişanlım müthiş cümleyi kurdu:''tam annemin istediği gibi bahçe içinde ve giriş katı.''evden buz gibi soğudum.ben de biz beğendik diye alıyoruz zannediyordum adam meğerse annesine ev bakıyormuş.Allah'tan ev sahibiyle anlaşamadık da ev kaldı.
nerde bu millet yaaaaaaaa????
haklısın canım.Burdayız şekerimmm :)))
Canım hiç değişmeyeceklerini tekrar tekrar sana hatırlatmak istiyorum....
Şuanda sana çok hak veriyorum ama evlendikten sonra anlattığında inan hak vermem hatta sana kızarım.Çünkü bu adam ve bu kaynana hep böyleydi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?