Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızçeler 9 günlük tatillin ardından burdayım(işteyim) biraz zor geçiyor havada çok sıcak ,haksevercim bebişini gör bizede gel anlat ben senin ve bebişinin yakın takıpçisiyim bende medıkal park ahmet yılmazdan randevu aldım cumartesi gününe çok ısrar ettiler bayramda illa gitmem için bende aldım randevumu ve ayrıca 21 inde uludağ ünv. randevum var orayada gidicem :44::44:

bu arada bayram çok yoğun geçtii hep gezdik ama bayramlık değil eğlenmelik bizimkisi 1. gün el öptük bayramı bitirdik daha sonra nerde akşam orda sabah

bitanem kötü günler geride kaldı artık bebişinize odaklanın onu mutlu bir ailede büyütün şuanda senin yaşadığın mutluluğu çok kişiler yaşayamıyor kıymettini bil hamileyken güzel anıların olsun gelecektede bebişine anlatabilesin.unutma sen üzüldüğünde kimsenin canı senin kadar yanmıyor unutma hayatta önce sen varsın.artık gelsin güzel günlerrrrrrr

Merhabalar.
Bayram bayram sayılı gün hemen geçti yine yaaaaaa
Biz de arife günü eşimin memlekete gittik. 1. ve 2. bayram orada akraba ziyaretlerini yaptık akşam benim memlekete gittik 2 gün de orada gezdik. Gece de kürkçü dükkanına geri döndük
Dolu dolu geçti bol bol gezdik iyiydi hoştu da mide fesadı geçirecektik az daha
Her gittiğimiz yerde ye ye ye darılırız diye diye patladık.
Bu tatilden bişey anlamadım ama haftaya eşim izne ayrılıyor deniz kum güneş bizi bekliyor az kaldı :)
Özdereye gideceğiz inşallah. Daha önce giden var mı ? Ben ilk defa gideceğim nasıl bi yer bilen var mı?

özdere neresi canım hiç duymadım nereye bağlı.

Merhabalar geçmiş bayramınız mübarek olsunGezilmiş eğlenilmiş ohh ne güzel anlaşılan çoğumuzun bayramı yoğun geçmiş.
Bizde ilk gün eşimin ailesine gittik çoğu zamanı onlarda geçirdik.Kızımın ilk bayramıydı bayram harçlığını aldıBir iki tanıdığa gittik birinci gün.
İkinci gün öğleden sonra çıktık yine eş dost bayramlaştık,Nehirin uyku saatleri şaştı yorgun düştü haliyle hergün dışardaydıkSon günüde Gemlik kumlaya geçtik benim akrabalarıma.Dünde sünnet düğününe davetliydik az durduk bayramda gidemediğimiz 2 yer vardı orayada giderek tamamlamış olduk
Bugünde sözde randevum vardı diş hastanesinde sabah 8 30 da orda olmam lazımdı uyanamamışız.Saat 8 de uyandık yetişemezdik.Aradım doktoru sağolsun perşembeye randevu verdi.Yorgun düşünce böyle oluyormuşKayınvaldemlerde bugün Manisaya gittiler eşimin kuzeninin düğününe benide götürmek istedilerde ben eşim olmadan rahat edemem hem akrabamın düğünü var ekimde masraf çok oluyor taşınma işi var bakalım Allah yardımcımız olsun.
Bende haberler böyle Bugünde eşim işten gelince ev bakmaya gideceğiz kiralık umarım kafamıza göre çıkar bir yer

Hepinize iyi bayramlar kızlar. Telefon numaram değişti, kimsenin numarası yok o yüzden arayamadım hiçbirinizi.
Canımm çok sevindimmm çokkkk görüşürüz inşallah en kısa sürede
Canım yine her zamanki gibi yoğun hatunsunİyi güzel eğlenmişsin değişiklik olmuş.Çokta kendini yorma evde olduğu kadar olur inşallah boşver.Hangi doktora gitmeye karar verdin canım?Hayırlı sağlıklı evlat olsun.Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
Hoşgeldin seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,bundan sonra daha sık bekleriz
Allah bozmasın canım inşllh hep böyle devam eder
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım,olsun büyüklük sende kalsın herkez onu ayıplamış kimin ne olduğunu görmüşlerdir işte.Bende kahvaltıya gitmeyelim bu sefer dedim her bayram sabahı giderdikte eşimi yine kıramadım ve gittik bazen hatır için yapıyorsun işte.İnşallah kısmet olursa gelmek isterim canım
Canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.Bizde 1 gün kahvaltıdaydıkKöy havasıda bir başka olur canım ya derekızık cumalıkızık güzel yerler bende geçen haziran misafirlerimi götürmüştüm oraya ilk defa gittim ,köyüde severim ama benim köyüm köy gibi değil tatil köyü gibi kumla:18ikkat etmek lazım çocuklara gezdir derken terliyorlar geçmiş olsun MirayaNehirde yorgun düştü hergün bir yere gitmekten:18:

ahmet yılmaza çok gittim ben canım iyi bi doktor ama özellerde yada muanelerde imkanlar kısıtlı fakültede ristkli gebelikler ve tüp bebek tedavisinde herşey var imkanları çok güzel yoksa kimse saat 8 de girip 5 çıkmak istemez hastaneden ... benim bildigim bikaç kişi var ahmet beyin osman haldun beyin fakülteye yönlendirdigi hastalar ..çünkü fakültede testler ve imkanalr bu konuda çok iyi.. hı normal bi hamileysen ahmet yılmaz harika bi doktor güvenilir içini rahatlatabilicek bi doktor hatta sanırım tez mi denir ona doktora mı denir tam bilemicem ahmet beyinde o uzmanlıgı var yardımcı üreme yöntemleri hakkında bilgili oda bi aşılamamızı ona yaptırdım ben iyi olmadıgı için değil ama imkanları için fakülteyi seçtim inaşşallh sanada vesile olmuş olucaz ...

doktordan geldim vedalaştık hasta bilgilerimi verdi uzun uzun rapor yazdı sag olsun elimde bellgelerimle gidicem 2li test yaptırmadım ense kalınlıgı normal herelde bişi demedi iyiyiz çok şükür göremedim bugün ama ekranı bana cevirmedi ensesini ölçücem diye kendi baktı

hala kararsızım ahmet yılmaz mı bahar hastanesimi ( ahmet yılmaz maddi yönden çok yaa bilemiyorum :44:

slm kızlar gecmiş bayramınız mübarek olsun biz b bayram memlekete gitmedik kızım her gidişimizde hava degişiminden hastalanıyo oyüzden vazgectik ilk defa yanlız bayram gecirdik ama yinede güzeldi hergün gezdik eşimle bursanın guzel yerlerini keşfettik ...

sevcancım kayganan yine yapmıs yapacagını olsun sen görevini yapmısın kendi yaptıgı yanına kalsın sen kocanın istediğini yapmısı sonuçta buarda haftaya izne ayrılıyomusun iyi degerlendir kahvaltı davetinede seve seve orda olucam hem sizin ordaki evleri yakın plandan görmem lazım malum seneye komsu olabiliriz)))

sevcanım

keske bana ugrasaydın ben evdeydim ama yaaa küstüm işte

Haksevercim herseyin yolunda gitmesine sevindim sen bu mutlulugu sonuna kadar hakettin canım tadını dibine kadar çıkar ...

neyse esim geldi ben kaçar ilgilenyim gelcem yine öpüldünüz...

ayy ben yokken neler neler kaynamış burda canım bu iş yüzünden her şeyi kaçırıyorum anca akşamları burdayım yada haftasonları ben işe başlamadan neden burayı keşfetmemişim ki ayıp bana

Bahar inşallah kafanıza uygun, gönlünüze yatan bir ev bulabilirsiniz en kısa zamanda.

Yinusecim canım bekliyorum bu durumda.
Allah sizinde gönlünüze göre versin. O gğn geldiğinde uzaktan bakacaksın ama sadece. Bir pazar günü eşinle gel sen en iyisi kocamla biz gezdiririz sizi gerçekten güzel daireler var.

HATIRLATIYORUM PAZARTESİ GÜNÜ KAHVALTIDA BENDESİNİZ
kimler geliyordu şimdi. Semiha, Bahar, Yinuse, Hayat :) bir ihtimal Haksever

Pofuduk merhaba sanada tekrar :) şuanda çalışmıyorsun değilmi? yaz tatilindemisiniz.

bir haftasonuda dışarda bulusunda bende geleyım yaaaaa

haksever,

ben bahar hastanesinden ve doktorumdan çok memnun kaldım, sen yoğunlar diye gitmek istemiyorsun, anlıyorum seni, bende başlarda yoğun ilgilenmiyor diyordum, usg de bakıp yolluyor diyordum, ama mesela bir problem varsa hemen ilgiyi derinleştirmişti doktorum, sıklaştırmıştı kontrolleri,

en son gittiğimdede ramazan bayramına 2 gün vardı, bebeğin suyu azalmış, detaylıya yolluyorum dedi, oradaki doktorda onayladı, Sonra gönül hanım dediki bayramda nagihan hanım olacak ben olmayacağım, ona da güvenebilirsin, doğum başladığında hemen hastaneye gelmelisin, falan dedi. sonra düşündü, kaşındı :) dediki yaa ben bebeğini riske atmak istemiyorum, çünkü hem şekerin var, hemde suda azalma var vede bebğin kilosu iyi, doğuma alalım seni, yarın ben yokum şehir dışındayım bayramda, şimdi seni göndermeyelim olurmu dedi.

bende öleee dinledim, muayne masasına bir geç sen dedi, muayne etti alttan ve şok oldu 3 cm açıklık var, ve sen hala buradasın dedi. nst ye bağlandı sancı yok, ama benim karnım dim dik nasıl ittiriyor içeriden cadı. o şokla ben dedim eve gidicem benim çantam evde duramam burda, heee gitte dedi yolda doğur :)))

öyle 2 saatte hastane bahçesinde gezdim :) bir şeyler yedim, yatış kaydımı yaptırdım, kocamı çağırdım, annemleri çağırdım derken, doğum katına çıktığımda ebe kontrol etti ve 5 cm açık ve yüzün gülüyor maşallah dedi
doğumda bir tane hasta bakıcı sadece elimi tutuyordu, korkma kızım Allah nasip etmiş ne güzel anne oluyorsun diyordu, çok rahatlattılar...

Allah sanada ve herkese öyle doğum nasip etsin
ama birde şu var ben doğuma gittiğim sabahın gecesinde sahurda uyumuştum, ve şey etmiştik onunda etkisi varmı bilmiyorum. Doğumuma tam 10 gün vardı son kez olsun, bir daha yapmayız demiştim

Son düzenleme:
selamlar herkesebakıyorum da ben yokken herkes ev alma derdine girmiş :))aloooooo benim düğünüm olacak sizin değil bırakın da önce ben alayım şaka bi yana ben de ev alma derdine girmiştim.güzel de bi ev beğendik ama giriş katı diye çok istemiyordum.tam almak için sahibiyle görüşmelere gideceğimiz akşam nişanlım müthiş cümleyi kurdu:''tam annemin istediği gibi bahçe içinde ve giriş katı.''evden buz gibi soğudum.ben de biz beğendik diye alıyoruz zannediyordum adam meğerse annesine ev bakıyormuş.Allah'tan ev sahibiyle anlaşamadık da ev kaldı.

nerde bu millet yaaaaaaaa????

Burdayız şekerimmm :)))

Canım hiç değişmeyeceklerini tekrar tekrar sana hatırlatmak istiyorum....
Şuanda sana çok hak veriyorum ama evlendikten sonra anlattığında inan hak vermem hatta sana kızarım. Çünkü bu adam ve bu kaynana hep böyleydi!

haklısın canım.

bugün bir arkadaşı geldi dükkana nişanlısıyla.onların kendi evi var ve çocuğun babası buraya tayin olmuş.ona kiralık ev bakıyorlar.kız ev araştırıyor çocukla beraber.nişanlım da ''bak gördün mü,kız kendi işini gücünü bıraktı onlara güzel istedikleri gibi bi ev arıyor'' dedi.delirdim sinirden,ağzıma geldi de diyemedim ki sevdiğinden olsa dubleks evin bi odasını onlara ayırır sonuçta iki kat ayrı gibi olur kendi eliyle yerleştiriyor ki uzak olsun.bu akşam konuşcam.

''evlenen biziz annen ve sen ya da üçümüz ya da o ve ben değiliz.annen değil benim isteklerim ön planda olmalı.o zaten yaşını başını almış göreceğini görmüş.biz beğenirsek onu da düşünürüz ona da uyuyor mu diye.ama ondan önce biz beğenmeliyiz.sonuçta o beğenmezse kalaacak evi var.ama biz beğenmezsek başka bir evimiz yok'' anlamına gelen bir konuşma yapcam.belki de çok sıkar canımı açık açık böyle derim.

zaten baktım hala annem de annem diyor,atıcam nişanı.bunnaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…