Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

gözümden yaş geldi allahım kucama alıpta kokusu çekebilsem o günleride görebilsem şükürler olsun bunları gördümya eşimin bi arkadaşı sancısı başlayınca ilişkiye girmiş ilişkiye girilirse rahat dogum olurmuş :))bizimki şimdi yapamıyo ona deger diye çocuk kocaman olunca harbiden deger bence bide utrasyonda alttan muane ediyodu doktor cocuk öyle kıpırdamıyodu bizimki sonra dedim kıpırdamıyo doktor dedi ahatsız edelim biraz alttan aleti az kıpırdattı cocuk kıpır kıpır oldu bizimki bunu gördüya yapamıcaz sanırım cocuk rewsmen hişssediyo diyooo diyom hoşuna giştmiş onun ondan oynuyo töbe töbe ay gözümde yaşımla güldüm hee

şimdi aradım bahar güler hanım 42 tl dedi medikal ahmet beye 50tl +12tl devlet katkı payı 62 tl dedi :44: bahar da o kadar uygun değilmiş ben giderken 23 tl ydi sene 2009

hayırlısı bakalım nabıcam bilmiyorum tabiki bu ücretleri verebiliriz ama bilmiyorum işte ya neyi düşünüyorum eşim neyi istiyosan oraya git kafan rahat olsun diyo bende şımarıklık yapmak istemiyorum yük olmak istemiyorum acıkcası

herkezin annesi varda ne bilim ya bişi demek istemiyorum puffff hakkında hayırlısı olsun seninde çekceğin çile buymuş nabalım vazgeçmekte zor ugraşmakta zor... uzun bi hayatını onla paylaştın komşu olcak kadar size yakın gözünün önündeyken vazgeçebilceni sanmıyorum ... bütün kariyerinide bıraktın daha nişanlıyken ipler hep onun elinde vazgeçilmez oldugunu düşündürmüşsün eeeee bi söz vardır kime vazgeçilmez oldunu düşündürürsen ilk senden vazgeçer kime çok deger verirsen ya ondan olursun yada kendinden gerçektende öyle insan oğluyuz aşırı ilgi popomuzu kaldırıyo ... artık düzelirmi bilmem ama zor bi hayat seni bekliyo gb duruyo ... ben bu saatten sonra başka birisiyle yapıcanı sanmıyorum o yüzden bu ilişkinin hiç bitmiceni düşünüyorum o yüzden en iyisi kayınvalde hanımın allhın taktiri olarak dünyadan ayrılması sanırım:)) buna inatta imtihanın buysada yaaşrda yaşlar ne gençliğini ne yeni evliliğini ne anneliğini anlarsın anladıgım kadarıyla bi kumayla aynı evde yaşıcak gb olcaksın ee ne denir herkezin bi sınavı var sabırlı olup belkide bu sayede cenneti kazanırsın allah kolaylık versin cnaım zor ama ne kolay ki....!

yaz bitmeden dışarıdada buluşuruz canım... Seni tanımayı ben de çok isterim... :)

bende sizle görüşmek istiyorum merak ediyorum hepinizi

canım noluyo bu adamların ana sevgisi ya tamam sevsinler bişey demiyorum ama bukadarıda fazla benimkide böyle biz altlı üstlü oturuyoruz ben kayın valıdemı seviyorum (sevmediğim yönleride var tabiiii) ama eşimin bu anne düşkünlüğü benim kayınvalıdemde soğutuyorr.ama zamanla değişiyor diyorlar tecrübeli olanlar bende o zamannı bekliyorum

bende şey düşünüyorum benim eşimde annesinin kucana oturur sever bebek gb onu öper felan kendini ovalattırır sevdirir bende bakıp gülerim bana der kıskanıyosun dimi anne bak kıskanıyo dir kayınvaldemde onu atar kucandan beni sever yani benim hiç gözüme batmaz hep derim benim kaynanam görümcem kocam diye insan taktıkça mı takıyo bilemiyorum yani o ilk sürtüşmeyi araya sokmamak gerekiyo benim kötü bişi gördüm yok çok şükür o yüzden seviyorum sevidigim içinde eşimin onu sevmesi beni üzmüyo ben kendi ailemle bu denliş yakın degilim yani annem min elini bayramdan bayrama gittikçe öperim oda bana sarılsın sevdin görmedim ben yani böyle şeyler ilk evlendigimizde eşime sen onalrı seviyosun beni sevmiyosun derdim hep ama şimdi alıştım öyle bişi yok hem kayınvaldemde beni çocukalrında bi gram ayırmaz asla gerektiginde daha cok beni korur allah razı olsun her işini kendi görür bize yardım eder hep dua ediyorum yaşlandıgında ona lagıyla bakmayı sevgiyle bakmayı nasip etsin allah içimize kötü seyler düşürmesin usandırmasın bıktırmasın hep sevgiyle saygıyla baktırsın diye sanırım karşılıklı herşey çogu büyük idare etmeyi bilmiyo ve erkekler zaten onlar çok saf gerçeği göremiyo yada ne bilim küt düşünceliler burda büyük rol kayınvaldeye ve geline düşüyo karşılıklı sevgi saygı olcak

sen neyin faturasını hesaplıyorsun?uzun süredir girmeyince geçmişi okumadım bi açıkla bakim.canım valla benim de annem var ama hiçbir şeyime karışmıyor.bahçede otururken ev alma muhabbeti açıldı.ne kadar sıkışacağımızı söyledi nişanlım.onlar gitti,bi tanecik bileziği var.kardeşim okuyor ya,sıkışırsak bozdururuz diye tutuyor bi köşede.getirdi verdi elime.hey Allahım...sonra da bana çocuğu zor durumda bırakacak şeyler isteme diye bi dünya kızdı.en sonunda dedim,bana değil anasına alıyor evi. ben hiç sanmıyorum.evlendikten kısa bi süre değişmiyorsa,değişmezler!ben de seviyordum ama kendi yaptıklarıyla hatun gözümde değersiz oldu.kaynana demek bile iltifat geliyor!

canım herkes sen kadar şanslı değil.benim kv biliyorsun.benim başlardaki tutumumu da biliyorsun,arkamdan kasıtlı yaptığını söylediğini de.inan yüzünü görmek bile içimden gelmiyor.hele ki şu son yaptıklarıyla...

ahillacım sevcan doğruyu söylüyor...
değişmezler hele anacı bi adamla uğraşmak çook zor...

Hava çok sıcak ya ter içinde kaldım kapandığımdan beri hiç bu kadar terlememiştim sanki sadece boynum terliyormuş gibi geliyorr 6 olsada eve gitsem

çalışıyorum canım benim sadece Cumartesi ve Pazar günleri evdeyim ayrıca özel mesajına cevap atamadım mesaj sayım yetersiz olduğu için ama baya tuzlu canım bana göre, sen ne tarafta oturuyorsun?

Son düzenleme:
ben ardı ardına yazıyorum mesajları ama inşallah bir sakıncası yoktur sevcan sakınca değil de yüzyüze olduğumuzda falan paylaşmam daha uygun olur diye düşünüyorum canım benimm

Selammm kızcelerim nasılsınız? Kimimizin moreli bozuk kimimizin keyfi yerinde bakıyorum :)
Rabbim hepimizin evine mutluluk huzur nasip etsin

ahillacım sevcan doğruyu söylüyor...
değişmezler hele anacı bi adamla uğraşmak çook zor...
biliyorum tatlım ama yapı işte...elimden geleni sonuna kadar yapmadıkça meydanı bırakıp gdemiyorum.ama son olaylar bana artık yapacak bişi bırakmadı.bu akşamki konuşma sonucunda söyleyecekleri,olumlu yaklaşırsa da tutulan ev her şeyi belirlemiş olacak.bakalım hayırlısı...

Hava çok sıcak ya ter içinde kaldım kapandığımdan beri hiç bu kadar terlememiştim sanki sadece boynum terliyormuş gibi geliyorr 6 olsada eve gitsem
o alışkın olmadığından :) bende de bazan boğulur gibi oluyorum.hemen açıyorum boynumu azcık düzeliyor :)

Selammm kızcelerim nasılsınız? Kimimizin moreli bozuk kimimizin keyfi yerinde bakıyorum :)
Rabbim hepimizin evine mutluluk huzur nasip etsin
yaf şu ekim olaydı da geleydin sen de :) kimbilir belki bu gelişinde bursa uğurlu gelir de bi bebiş de senin olurdu :))

1,5 ay oldu kapanalı hiç böyle olmamıştım boncuk boncuk terliyorumm Az kaldı eve atayım kendimi hemen duşaaaa

çok şükür ben kıymetlerini biliyorum onalrda benim sağolsunlar allah şaşırtmasın aramıza bişi sokmasın inşallah bizide onalra layık evlat etsin...

şimdi doktordan geldim dünkü test troit hormonu testiymiş degerin normal degerler içinde ama biz gebelerde biraz daha yüksek olmasını istiyoruz dedi doktorum troitin az çalılıyo gözüküyo dedi troit ilacı verdi onu klullanıcam 1 ay sonra gene gidicem inşallah yükselir bu arada bi süre daha düşünüp bidahaki hafta cuma doktora gideyim özelde diye düşündüm şimdi gitsem küçük cinsiyetini öğrenemicem hem gitmişken cinsiyetini öğrenirim allah izin verirse ... bizde haberler böyle işte çok sıcak allah calışanlara kolaylık versin

1,5 ay oldu kapanalı hiç böyle olmamıştım boncuk boncuk terliyorumm Az kaldı eve atayım kendimi hemen duşaaaa
bunlar da aslında olağan şeyler...zaten mükafaat da burada :) herkes yanıyorum deyip soyunurken sen Allah rızası için giyiniyorsun.Rabbim habibine komşu eylesin :)

çok şükür ben kıymetlerini biliyorum onalrda benim sağolsunlar allah şaşırtmasın aramıza bişi sokmasın inşallah bizide onalra layık evlat etsin...
amin canım.bazan diyorum neden böyle oldu,bi yerde yanlış bişi mi yaptım onlara karşı.ama hemen o duyduğum konuşması geliyor aklıma.sonra içim buz kesiyor.cevabı alıyorum kendimden,o zaten böyle olacağını biliyordu çünkü böyle olması için çabalıyor.neden anlamıyorlar,üzdükleri sadece gelinleri değil,aynı zamanda kendi öz çocukları.iki arada kalmayı kolay mı sanıyorlar???

amiiiiiinnnnn...troiti yüksek mi istiyorlarmış hamilelikte?bak ilk kez duydum.neden peki?sormadın mı?

kız sen de anne olcan var ya,kesin ben de olcam anooooooooommmmmm zeynep geliyoooooooo

Canım eylül de geçerim bursaya insallah allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…