- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
haksever,
ben bahar hastanesinden ve doktorumdan çok memnun kaldım, sen yoğunlar diye gitmek istemiyorsun, anlıyorum seni, bende başlarda yoğun ilgilenmiyor diyordum, usg de bakıp yolluyor diyordum, ama mesela bir problem varsa hemen ilgiyi derinleştirmişti doktorum, sıklaştırmıştı kontrolleri,
en son gittiğimdede ramazan bayramına 2 gün vardı, bebeğin suyu azalmış, detaylıya yolluyorum dedi, oradaki doktorda onayladı, Sonra gönül hanım dediki bayramda nagihan hanım olacak ben olmayacağım, ona da güvenebilirsin, doğum başladığında hemen hastaneye gelmelisin, falan dedi. sonra düşündü, kaşındı :) dediki yaa ben bebeğini riske atmak istemiyorum, çünkü hem şekerin var, hemde suda azalma var vede bebğin kilosu iyi, doğuma alalım seni, yarın ben yokum şehir dışındayım bayramda, şimdi seni göndermeyelim olurmu dedi.
bende öleee dinledim, muayne masasına bir geç sen dedi, muayne etti alttan ve şok oldu 3 cm açıklık var, ve sen hala buradasın dedi. nst ye bağlandı sancı yok, ama benim karnım dim diknasıl ittiriyor içeriden cadı. o şokla ben dedim eve gidicem benim çantam evde duramam burda, heee gitte dedi yolda doğur :)))
öyle 2 saatte hastane bahçesinde gezdim :) bir şeyler yedim, yatış kaydımı yaptırdım, kocamı çağırdım, annemleri çağırdım derken, doğum katına çıktığımda ebe kontrol etti ve 5 cm açıkve yüzün gülüyor maşallah dedi
doğumda bir tane hasta bakıcı sadece elimi tutuyordu, korkma kızım Allah nasip etmiş ne güzel anne oluyorsun diyordu, çok rahatlattılar...
Allah sanada ve herkese öyle doğum nasip etsin
ama birde şu var ben doğuma gittiğim sabahın gecesinde sahurda uyumuştum, ve şey etmiştikonunda etkisi varmı bilmiyorum. Doğumuma tam 10 gün vardı son kez olsun, bir daha yapmayız demiştim
gözümden yaş geldi allahım kucama alıpta kokusu çekebilsem o günleride görebilsem şükürler olsun bunları gördümya
şimdi aradım bahar güler hanım 42 tl dedi medikal ahmet beye 50tl +12tl devlet katkı payı 62 tl dedi :44: bahar da o kadar uygun değilmiş ben giderken 23 tl ydi sene 2009
hayırlısı bakalım nabıcam bilmiyorum tabiki bu ücretleri verebiliriz ama bilmiyorum işte ya neyi düşünüyorum eşim neyi istiyosan oraya git kafan rahat olsun diyo bende şımarıklık yapmak istemiyorum yük olmak istemiyorum acıkcası
haklısın canım.
bugün bir arkadaşı geldi dükkana nişanlısıyla.onların kendi evi var ve çocuğun babası buraya tayin olmuş.ona kiralık ev bakıyorlar.kız ev araştırıyor çocukla beraber.nişanlım da ''bak gördün mü,kız kendi işini gücünü bıraktı onlara güzel istedikleri gibi bi ev arıyor'' dedi.delirdim sinirden,ağzıma geldi de diyemedim ki sevdiğinden olsa dubleks evin bi odasını onlara ayırır sonuçta iki kat ayrı gibi olur kendi eliyle yerleştiriyor ki uzak olsun.bu akşam konuşcam.
''evlenen biziz annen ve sen ya da üçümüz ya da o ve ben değiliz.annen değil benim isteklerim ön planda olmalı.o zaten yaşını başını almış göreceğini görmüş.biz beğenirsek onu da düşünürüz ona da uyuyor mu diye.ama ondan önce biz beğenmeliyiz.sonuçta o beğenmezse kalaacak evi var.ama biz beğenmezsek başka bir evimiz yok'' anlamına gelen bir konuşma yapcam.belki de çok sıkar canımı açık açık böyle derim.
zaten baktım hala annem de annem diyor,atıcam nişanı.bunnaldım artık