Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
napıyon tatlişko nasıl geçiyor annenlerdesin dimi...
iyileştimi parmağın bu arada...

Annemdeyim ablacım. İyileşti çok şükür 2 günde
n beri ağırısı sızısı yok çok şükür :)
Bebeğimiz geliyor 2 gün sonra hasret gidermeyim dönxem bursaya :)

şubat anneleri topiğinde 0*330lu bişiler çıkmış 2 kişinin doktor düşük ama ilaça gerek yok şimdilik ama takip edelim demişler benim 3-449 doktor ilaç verdi anlamadım hayırlısı olsun ne diyim bilmiyoruzki ne deseler onu yapıyoruz:44: inşallah canım hayırlı evlatları olsun isteyen herkezin bide en önemlisi huzurlu bi yuvası olsun

canım cehennemdeki sıcağı düşün

Dünyadaki ateş zemzemle yıkanmış ateşmiş

Diyene bak diyebilirsin bana...

herkeze günaydın kızçelerrr

Sevcancım dediklerinde haklısın tabiykii biz allah için yapıyoruz mükafatınıda alırız inş.

Ahilla bende o açıklıktan bıktığım için kapandım,birz sabretsek allah veriyor kolaylığınıda bazen sabırsız olabiliyoruz

Günaydın kızlar....

Ahilla pazartesi günü kahvaltıya sende gelsene :) izin alabilirmisin aştikondan... düğün önü taktikleride alırsın bizden... sen bişey bilmiyonya

Günaydın kızlar....

Ahilla pazartesi günü kahvaltıya sende gelsene :) izin alabilirmisin aştikondan... düğün önü taktikleride alırsın bizden... sen bişey bilmiyonya

günaydın canımmm...

kızım sen çalışmıyon mu boyna hafta içi gezmelerdesin,
bende gelmek isterdim ama maluummm

günaydın hanımlar herkesler iyidir inşallah
dün misafirim vardı uğrayamadım aman ya rabbi uçmuş sohbet ne kaynamış buraları okumaya yetişşemiyorum başım döndü
kızlar herkes sağlıklı,mutlu olsun
kimse kaynanası yüzünden nişanlısından ayrılmasın
kimse doğum yaparken zorlanmasın
rabbim herkese sağlıklı bebek ve doğum nasip etsin
bayram tatilinde yorulan herkes iş başında dinlensin
pazartesi kahvaltıya gidenlere afiyet olsun
amiiin
bütün masajları okudum yaniiii
görüşmek üzere hoşçakalın

günaydın canım sende ben gb koştur koştur yaşıyosun herelde

Günaydın kızlar....

Bu ara cok kizginim zaten kendisine.canim simdiden kesin soz vermiyim tek elemanimiz var o da isi birakabilirim diyor.o birakmazsa isi de hafifletirsem gelcem.hem madem izne ayriliyorsun cikip beraber gelinlik de bakariz.biz daha ona da bakamadik sabahin korunde gelip on gibi donerim ki hic isime gelemz.en azindan gelinlik bahanesiyle yirtarim belki

Simdi gecmisi okumamis biri olarak hosgeldin.

Bi de bu sayfalar henuz hic sohbet yokken olanlar.kisin daha canli oluyor topic.malum o zaman herkes evinde oluyor ;-)

hadi tanisalim kaynasalim.ben elif orhangaziliyim almanca ogretmeni emeklisi hali yikamaciyim.iki senelik nisanliyim.kurban bayraminda dugun var tabi o zamana kadar bi nisanlim o lur sa iste boyleeee.eeeeeeee sen kimsin kimlerdensin

tamam canım ayıpsın yeterki sen alo de hemen çıkarız çarşıya heycanına ortak olmak benide çok mutlu edecek :)

evet askhomun geçimişi üstten üstten okuduğunu bende anladım :)) okusayadın benim soruma cevap verirdim dimi askhom.
neyse evet ahillacımında dediği gibi topiğimiz en sessiz günlerini yaşıyor...

merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız

kızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:
beni niye kimse aramıyor ? merak etmiyor heee

merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız

hoşgeldin dnzorhn bende 26 yaşındayım 5.yılındayım evliliğimin, 2012 şubat annesiyim :))
tekara sefalar getirdin.

Kızlar nasılsınız ne var ne yok?Bende durumlar aynı evde Nehirle zamanım geçiyor.Yarın inşllh dişçiye gideceğim ev bakamadık henüz eşim çok yorgun geliyor babasıda burada yok bütün iş eşime kalınca anca hafta sonuna kaldı:18:Ahilla yoktun canım epeydir gelinlik bakmayamı çıkacaksın canım bende severim çarşıda bakıp gezmeyi ama nehirle nasıl çıkarım bilemem.Hep birlikte çıkarız olmadı Kafan karışır kız sayemizde hangisini yaptırsam diye kararsız kalırsın:18:Ayran az kalmış canım gelmene geldiğinde demiştin ya hani namaz kılmak istiyorum diye beraber kılarız inşallah
Sevcancığım bebeği merak etmişsin kendisinin söylemesi buraya yazması daha iyi olur diye düşündüm,azıcık merak et bakalımBu arada geçende bende aradım Semihayı teli kapalıydı bende merak ettim şimdi inşallah iyidir.Hakseverim doktor konusunda iyi düşün canım içine sinen yer neresiyse oraya git
Ayfer nasılsın nerdesin yazlıktamısın canım hala aklımdan geçtin öyle bugün özlemişim hepinizi
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler

Canım hoşgeldinArkadaşlar iyidir sağolsun Sen katılmak istedikten sonra seve seve kabul ederler inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz

Allah Allah hayırdır inşallah semiha nerdeki (( bende başka nosuda yok sanırım.. telimi bozulduki... ben bir araştırmaya geçeyim bakalım....

olmadı atlar gider evine bakarım... Allah korusun kötü bir şey olmasında...

Kırmızıçilek sen kimi merak edip aradında seni merak edelim he
daha bir buluşmaya bile katılmadın adi

Baharcım bebekle görüştüm bu arada...
Maşallah kimsede sormadan bir şey söylemiyor... merak ediyoruz ediyoruz... insan der, siz merak etmeden ben söyliyim diye...
hakkında hayırlısı olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…