napıyon tatlişko nasıl geçiyor annenlerdesin dimi...
iyileştimi parmağın bu arada...
bunlar da aslında olağan şeyler...zaten mükafaat da burada :) herkes yanıyorum deyip soyunurken sen Allah rızası için giyiniyorsun.Rabbim habibine komşu eylesin :)
amin canım.bazan diyorum neden böyle oldu,bi yerde yanlış bişi mi yaptım onlara karşı.ama hemen o duyduğum konuşması geliyor aklıma.sonra içim buz kesiyor.cevabı alıyorum kendimden,o zaten böyle olacağını biliyordu çünkü böyle olması için çabalıyor.neden anlamıyorlar,üzdükleri sadece gelinleri değil,aynı zamanda kendi öz çocukları.iki arada kalmayı kolay mı sanıyorlar???
amiiiiiinnnnn...troiti yüksek mi istiyorlarmış hamilelikte?bak ilk kez duydum.neden peki?sormadın mı?
kız sen de anne olcan var ya,kesin ben de olcamanooooooooommmmmm zeynep geliyoooooooo
canım cehennemdeki sıcağı düşün
Dünyadaki ateş zemzemle yıkanmış ateşmiş
Diyene bak diyebilirsin bana...
bunlar da aslında olağan şeyler...zaten mükafaat da burada :) herkes yanıyorum deyip soyunurken sen allah rızası için giyiniyorsun.rabbim habibine komşu eylesin :)
amin canım.bazan diyorum neden böyle oldu,bi yerde yanlış bişi mi yaptım onlara karşı.ama hemen o duyduğum konuşması geliyor aklıma.sonra içim buz kesiyor.cevabı alıyorum kendimden,o zaten böyle olacağını biliyordu çünkü böyle olması için çabalıyor.neden anlamıyorlar,üzdükleri sadece gelinleri değil,aynı zamanda kendi öz çocukları.iki arada kalmayı kolay mı sanıyorlar???
Amiiiiiinnnnn...troiti yüksek mi istiyorlarmış hamilelikte?bak ilk kez duydum.neden peki?sormadın mı?
Kız sen de anne olcan var ya,kesin ben de olcam :d:d:d:d anooooooooommmmmm zeynep geliyoooooooo
Günaydın kızlar....
Ahilla pazartesi günü kahvaltıya sende gelsene :) izin alabilirmisin aştikondan... düğün önü taktikleride alırsın bizden... sen bişey bilmiyonya
günaydın canımmm...
kızım sen çalışmıyon mu boyna hafta içi gezmelerdesin,
bende gelmek isterdim ama maluummm
günaydın hanımlar herkesler iyidir inşallah
dün misafirim vardı uğrayamadım aman ya rabbi uçmuş sohbet ne kaynamış buraları okumaya yetişşemiyorum başım döndü
kızlar herkes sağlıklı,mutlu olsun
kimse kaynanası yüzünden nişanlısından ayrılmasın
kimse doğum yaparken zorlanmasın
rabbim herkese sağlıklı bebek ve doğum nasip etsin
bayram tatilinde yorulan herkes iş başında dinlensin
pazartesi kahvaltıya gidenlere afiyet olsun
amiiin
bütün masajları okudum yaniiii
görüşmek üzere hoşçakalın
Bu ara cok kizginim zaten kendisine.canim simdiden kesin soz vermiyim tek elemanimiz var o da isi birakabilirim diyor.o birakmazsa isi de hafifletirsem gelcem.hem madem izne ayriliyorsun cikip beraber gelinlik de bakariz.biz daha ona da bakamadikGünaydın kızlar....
Ahilla pazartesi günü kahvaltıya sende gelsene :) izin alabilirmisin aştikondan... düğün önü taktikleride alırsın bizden... sen bişey bilmiyonya
Simdi gecmisi okumamis biri olarak hosgeldin.günaydın hanımlar herkesler iyidir inşallah
dün misafirim vardı uğrayamadım aman ya rabbi uçmuş sohbet ne kaynamış buraları okumaya yetişşemiyorum başım döndü
kızlar herkes sağlıklı,mutlu olsun
kimse kaynanası yüzünden nişanlısından ayrılmasın
kimse doğum yaparken zorlanmasın
rabbim herkese sağlıklı bebek ve doğum nasip etsin
bayram tatilinde yorulan herkes iş başında dinlensin
pazartesi kahvaltıya gidenlere afiyet olsun
amiiin
bütün masajları okudum yaniiii
görüşmek üzere hoşçakalın
Bu ara cok kizginim zaten kendisine.canim simdiden kesin soz vermiyim tek elemanimiz var o da isi birakabilirim diyor.o birakmazsa isi de hafifletirsem gelcem.hem madem izne ayriliyorsun cikip beraber gelinlik de bakariz.biz daha ona da bakamadiksabahin korunde gelip on gibi donerim ki hic isime gelemz.en azindan gelinlik bahanesiyle yirtarim belki
Simdi gecmisi okumamis biri olarak hosgeldin.
Bi de bu sayfalar henuz hic sohbet yokken olanlar.kisin daha canli oluyor topic.malum o zaman herkes evinde oluyor ;-)
hadi tanisalim kaynasalim.ben elif orhangaziliyim almanca ogretmeni emeklisi hali yikamaciyim.iki senelik nisanliyim.kurban bayraminda dugun var tabi o zamana kadar bi nisanlim o lur saiste boyleeee.eeeeeeee sen kimsin kimlerdensin
beni niye kimse aramıyor ? merak etmiyor heeekızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:
merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?