Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee

oyy guzucuk ayıpsın... mutlaka görüşelim geldiğinde, ayran buluşması yapalım

Yapalım valla :) Eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))

yapalım valla :) eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))

inş.canım hayırlısı olsun sen gell gelde bana yemek yapma ama yuvarlacık oldum yemekten

bende bi tek senin telefon numaran var başka kimsenin yok kiiii :44:

Yapalım valla :) Eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))

aneeeeeeeeeeyy hilton bize çok yakın bizim mahlledende ev tutarsınız kız...............
İNŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OLUR.......

Kod:

alışamadım pek cnm ya mahallemi çok seviyodum ben eşimde çiftehavuzlardan kayınvalidem falanda hep burda bizim evde çiftehavuzlarda şimdi

doğduğun yer değil, doyduğun yer demişler hanıııııımmmm....

bırak şimdi eski mahalleni, sanırsın muradiyede fizanda çıkar çıkar gidersin Kocanı alıp kaçma alışmaya çalış......

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız

hg aramıza bende çifte havuzlarda oturuyorum 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim yarışmada başarılay

kızlar sonunda karar verdim medikal park hastanesine ahmet yılmaza gidiyorum bu cuma istedim ama doluymuş bidahaki cuma ya aldım randövüyü hem cinsiyetinide kesin ögreniriz inşallah çok merak ediyorum hep kız isterdim rüyalarımda kız görürdüm hamile oldugumdan beri tık yok rüya göremiyorum kötü rüyalar dışında çok şükür onalrda bitti döne döne sızıyorum zaten uyuyomuyum savaşmı yapıyorum bilmem yatagın heryeri yastık adam kovcak beni yataktan yakında

bu cuma arkadaşımın kınası var cumartesi komşumun bebek mevlidi var pazar başka bi arkadaşımın sözü var pufff

pazartesi sevcan varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah daha söyleyemedim ya beni çok sevdigi bi anda patlatmalıyım (( izin vermezse öldürürüm ya of off

bidahaki cuma doktor var cumartesi yada cuma akşamındanda kemalpaşaya gidicem hem akrabamızın düğünü var hem biraz kalayım diyorum acıkta annem baksın bana yoruldum ya evde kıçımın üstüne oturamıyorum dün gece acı biber konservesi yaptım bugün menemenlik konserve yaptım 2 kilo patlıcan pörpüledim daha onları soyup buzluga koyucam daha yemek yapıcam imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttt

bayram dönüşü kardeşimi getirdik eşimle çalışmaya gidiyo seviyo çok takılıyo her tatilinde bize geliyo lise 2 ye gidiyodu 3 e geçti kardeşim evlendimizde şuncacıktı şimdi kocmaan oldu

pardoon soru neydiiii ?

iyi bir karar vermişsin canım doktor seni sen doktoru tanıyorsun inşallah memnunda kalırsın...

ayyy ne olacak acaba :))) bende çok merak ediyorum

vallahi bu kadar insana gidipte bana gelmessen seni mafidirim o kadan söylüyom... bebeğini görmeye gelirim ama snein suratına bile bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…