- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
hoş geldin aramıza :)) Allah bağışlasın bebeğini... nerede oturuyorsun...
ben merinostayım cnm evlendikten beri 15 aydır ama Muradiyeliyim inşallah kız azcık daha büyüsün taşıncaz muradiyeye
merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
oyy guzucuk ayıpsın... mutlaka görüşelim geldiğinde, ayran buluşması yapalım
yapalım valla :) eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))
AA BENDE ÇİFTEHAVULARLIYIM YANİ BEKARKENDEN. ŞİMDİ MİLLET MH. DEYİM.. hayırdır niye taşınıyorsun?
inş.canım hayırlısı olsun sen gell gelde bana yemek yapma ama yuvarlacık oldum yemekten
Allah Allah hayırdır inşallah semiha nerdeki(( bende başka nosuda yok sanırım.. telimi bozulduki... ben bir araştırmaya geçeyim bakalım....
olmadı atlar gider evine bakarım... Allah korusun kötü bir şey olmasında...
Kırmızıçilek sen kimi merak edip aradında seni merak edelim he
daha bir buluşmaya bile katılmadın adi
Baharcım bebekle görüştüm bu arada...
Maşallah kimsede sormadan bir şey söylemiyor...merak ediyoruz ediyoruz... insan der, siz merak etmeden ben söyliyim diye...
hakkında hayırlısı olsun inşallah....
Yapalım valla :) Eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))
Kod:
alışamadım pek cnm ya mahallemi çok seviyodum ben eşimde çiftehavuzlardan kayınvalidem falanda hep burda bizim evde çiftehavuzlarda şimdi
bende bi tek senin telefon numaran var başka kimsenin yok kiiii :44:
Bendee yuvarlacık oldum 62 kilo ile gittim muğlaya 73 kilo ile döndüm :)
Sorma ünüğüm yemek yemeğe alıştı kendimi zor frenliyorum :)))
merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
tamam canım ayıpsın yeterki sen alo de hemen çıkarız çarşıya heycanına ortak olmak benide çok mutlu edecek :)
evet askhomun geçimişi üstten üstten okuduğunu bende anladım :)) okusayadın benim soruma cevap verirdim dimi askhom.
neyse evet ahillacımında dediği gibi topiğimiz en sessiz günlerini yaşıyor...
hg aramıza bende çifte havuzlarda oturuyorum24 yaşındayım 6 yıllık evliyim yarışmada başarılay
kızlar sonunda karar verdim medikal park hastanesine ahmet yılmaza gidiyorum bu cuma istedim ama doluymuş bidahaki cuma ya aldım randövüyü hem cinsiyetinide kesin ögreniriz inşallahçok merak ediyorum hep kız isterdim rüyalarımda kız görürdüm hamile oldugumdan beri tık yok rüya göremiyorum kötü rüyalar dışında çok şükür onalrda bitti döne döne sızıyorum zaten uyuyomuyum savaşmı yapıyorum bilmem yatagın heryeri yastık adam kovcak beni yataktan yakında
bu cuma arkadaşımın kınası var cumartesi komşumun bebek mevlidi var pazar başka bi arkadaşımın sözü var pufff
pazartesi sevcan varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah daha söyleyemedim ya beni çok sevdigi bi anda patlatmalıyım(( izin vermezse öldürürüm ya of off
bidahaki cuma doktor var cumartesi yada cuma akşamındanda kemalpaşaya gidicem hem akrabamızın düğünü var hem biraz kalayım diyorum acıkta annem baksın bana yoruldum ya evde kıçımın üstüne oturamıyorumdün gece acı biber konservesi yaptım bugün menemenlik konserve yaptım 2 kilo patlıcan pörpüledim daha onları soyup buzluga koyucam daha yemek yapıcam imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bayram dönüşü kardeşimi getirdik eşimle çalışmaya gidiyo seviyo çok takılıyo her tatilinde bize geliyo lise 2 ye gidiyodu 3 e geçti kardeşim evlendimizde şuncacıktışimdi kocmaan oldu
pardoon soru neydiiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?