Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
seni diğer bursalılar gurubndan hatırlıyorum demiştim :) kızlarında büyümüştür kaç yaşında oldular canım...

kızlarım ellerinizden öper teyzesi büyük 9 küçük 4 yaşında
yeni gelince aranıza her konuyuda bilmiyorum konuya ortasından dalıyorum hep
eski mesajların hepsini okusam zaten burda doçent olurum idare edin acık artık

başka soruuu varmıydıııı

her buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın

hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen banane acaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem

oyyy maşallah Allah bağışlasın....

küçük kızın varmıydı acaba biz konulurken tee 2009 da muhabbet yapardık sen beni hatırlamadın tabisi...

olsun olsun kabul edildin

hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen banane acaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem

ilkin öyle söyle... sonrada ağla ama yalandan, beni düşürüdğün duruma bak de... gözünden yaş gelsin, ama yüreciğin üzülmesin datlummmm....

biz sana gelirik inan... ama şu kocana uyuz oluyorum söylemeden geçemicem...

yaa cumartesi olsaydı keşke benim randevum18.45 de seni görmüş olurdummmm

Hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen banane Acaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
yalan söyleme boşver canım yaa sen eniysi yine biyerlerini yırt :2::2: Zaten bende gelemiyorumm

kızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:

selam kızlar
ben geldim ama gidiyorum çok kalamayacağım...
malum eşimde evde izindeyiz...:)
işlerim hiç bitmiyor
zaten yoğun bir bayram tatili geçirdim
koca tarafıyla :):):)
enkazını toparlamaya çalışıyorum.
bu arada kısmetse pazartesi sendeyim Sevcan hanımcım :)
[/B]

merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
hoş geldiiiiiiiiiin :))

canım gelinlik bakcaz da o zamana kadar nişanlı kalırsa

peh herkese atla git zaten ( uzağım diye ( ayrımcılık ama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
senin düzenletmene gerek yok bacım.onlar estikçe düzenliyorlar zaten
vardı tabi dedik ki kimsin kimlerdensin sen de tanıt bakim kendini...

oyyy maşallah Allah bağışlasın....

küçük kızın varmıydı acaba biz konulurken tee 2009 da muhabbet yapardık sen beni hatırlamadın tabisi...

olsun olsun kabul edildin
küçük kızım vardı tabiki ozaman kızım 2009 ocak doğumlu yanlız gerçekten hatırlayamadım doğru söylemek gerekirse fazla zaman ayırmıyorum kendime vede foruma o yüzden hayırsız muamelesi görüyoruz şurdaa

mesajları okumadım diye bana kızdınız ama dün hepsini yazmıştım demekki hepsini okunamıyor mesajların 2 çocuklu 10 yıllık ev hanımıyım adım Mine

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnsallahhhhhhhhhhh ya :)
şu yanlış bi alıntı oldu ama bende evimiz hiltona yakın diycektim neysee

Sıkıntı yok :) allah izin verirde olursa komşu oluruz :)

yalandan değil gerçekten ağladım küstüm konuşmucam onal uyuz ya uyuz istediğini söyle çok üzülüyorum ya ben gelemiyorum diye siz de bana gelmezsiniz diye çok üzülüyorum inan valla bak yine gözlerim doldu sinir oluyorum niye ya niyeeeeee boğasım geliyo valla izin vermeyince çok sinirliyim şuan

yaa cumartesi olsaydı keşke benim randevum18.45 de seni görmüş olurdummmm

yalan söyleme boşver canım yaa sen eniysi yine biyerlerini yırt :2::2: Zaten bende gelemiyorumm

bu cumartesimi senin canım 6 *45temi o akdar geçe randövü veriyolar mı yahu :44:

benim bu cuma değil bidahaki cuma randövum 23ünde yani bu cumaya sitedim aslında yokmuş puff

bende sendeyimmmmmmm
ahillacım sevcan doğruyu söylüyor...
değişmezler hele anacı bi adamla uğraşmak çook zor...
allahtan benimki anacı değil yoksa hiçç çekilmezdi..
canım hadi ya görüşelim artıkk yüzyüzede
kızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:

bende kimsyle irtibatta değilim..inşallah sorun yoktur..
Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
haftaya kadar gelirsen bendeler beklerm:)
şu buluşma olcaksa olsun yaaaa merak ediyorum sizi
canım olacak inşallah haftaya bendeler gelirsen yani iizn alabilirsen işyerinden çok sevinirim..

ayferde mevlüt var haftaya, yazlık mevlüde de hocanında al gel:)
ooo süperr:)

ay ne güzel ya hiç daha evde yanlız ve boş kalmadım hep gelenim gidenim oldu..
bu akşamda eskişehirden hala kızım geldi eşiyle falan..canım sıklıyopr gibi olsada hopp telefon biri geliyor:)
kızlar haftaya gün kararlaştırın hangi gün bendesiniz??
hepinizi 4 gözle bekliyorum..kapalılar haşemanızı alın açıklarda bikininizi alın gelin..:))))))
serilelim kumlara:)deniz kum güneşin tadını çıkaralım:)
bu arada baharcım görümcmler bendeyken eltimin oğlunun beşiğini getirdiler bende kaldı nehiride ona yatırırız..olmadı sahile bile götürürüz beşiği:)))
dün bende çarşıya gittim özlemişim kağpalı çarşıyı..ama çok sıcaktı ya..burası serin oluyor:)
bu arada sevcancım bebek nasıl son durum ne?
ya akşam rüya gördüm.karamuk hediye çekilişine katılmış araba kazanmış:) rengide beyaz tam bayan arabası diyor eşine:) eşide benim arabam var zaten diyor:)ufak tefek şirin bir arabaymış..
amaninn bir sevinmişki okadar mutluki anlatamam zıplıyor oynuyor gülüyor..hayır olsun ya..hadi tercüma edin rüyamı:)

Çok sevindim :))))

Genemi izin vermedi. ay uyuzzzzzzzzzzzzzzz yaaaaa... hamile karısını nasılda üzüyor......

Ayyyy ne güzel bir rüya Birde renkte beyaz.... Aaa ne alaka kız... kesin güzel bir şeyler oldu inşallah gerçekten çıkar rüyan
Ben nadir rüya görürüm, rüyalarımda çıkar hep. İnşallah seninkide gerçek olur..............

Geliyor olmana çok sevindim canım......
İnşallah bizde sana gelicez. karamuk bu hafta tatilde, haftayada hangi gün izin alabilirse bizi arıcak canım ona göre sana gelicez. Çarş. perş. cuma bu günlerden biri olacak büyük ihtimalle...

Bebek arkadaşımızda eşine geri dönmüş :) Haklarında hayırlısı olsun inşallah... Kayınvalidesinin üst katında oturacakmış.
Allah sabır versin, kocasıda artık bebeke dönsün, Dualarım onunla, ve küçük bebeğimizle....

Günaydın kızlar....

Şimdiiiiiiii..... 19 Ağustos Pazartesi günü gelenleri bir hatırlayalım....

hayat, semiha, bahar, yinuse. Bu kadarmıyız la.

Özle istediğiniz bir şey var mı? dünya şekerleri...

keşke bende gelsem

canım ben randevumu ınternettn aldım pazartesı gunu hatta salıyabıle vardı almadım bu cuma boşyer vardı ben cumartesı iziniyımya öyle olsun dedım hemen dolmuşmu okadar senı 1 hafta sonraya atmış

Ayfercım hafta içi gelmeme imkan yok benım işlerimi yapıcak kımse yok fabrıkada izin alamıyorum kolay kolay hafta sonu bır buluşmaya katılabılırım

Günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Ramazan bitti sohbetler arttı, hızınıza yetişilmiyor.

Keşke ben de gelebilseydim amma ben tatile gideceğim güzel bi sebebim var çok şükür:) Size bol bol eğlenceler. İnşallah başka sefere görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…