seni diğer bursalılar gurubndan hatırlıyorum demiştim :) kızlarında büyümüştür kaç yaşında oldular canım...
iyi bir karar vermişsin canım doktor seni sen doktoru tanıyorsun inşallah memnunda kalırsın...
ayyy ne olacak acaba :))) bende çok merak ediyorum
vallahi bu kadar insana gidipte bana gelmessen seni mafidirim o kadan söylüyom... bebeğini görmeye gelirim ama snein suratına bile bakmam
kızlarım ellerinizden öper teyzesi büyük 9 küçük 4 yaşında
yeni gelince aranıza her konuyuda bilmiyorum konuya ortasından dalıyorum hep
eski mesajların hepsini okusam zaten burda doçent olurum idare edin acık artık
başka soruuu varmıydıııı
her buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın
hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen bananeacaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
hg aramıza bende çifte havuzlarda oturuyorum24 yaşındayım 6 yıllık evliyim yarışmada başarılay
Kızlar sonunda karar verdim medikal park hastanesine ahmet yılmaza gidiyorum bu cuma istedim ama doluymuş bidahaki cuma ya aldım randövüyü hem cinsiyetinide kesin ögreniriz inşallahçok merak ediyorum hep kız isterdim rüyalarımda kız görürdüm hamile oldugumdan beri tık yok rüya göremiyorum kötü rüyalar dışında çok şükür onalrda bitti döne döne sızıyorum zaten uyuyomuyum savaşmı yapıyorum bilmem yatagın heryeri yastık adam kovcak beni yataktan yakında
Bu cuma arkadaşımın kınası var cumartesi komşumun bebek mevlidi var pazar başka bi arkadaşımın sözü var pufff
pazartesi sevcan varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah daha söyleyemedim ya beni çok sevdigi bi anda patlatmalıyım(( izin vermezse öldürürüm ya of off
Bidahaki cuma doktor var cumartesi yada cuma akşamındanda kemalpaşaya gidicem hem akrabamızın düğünü var hem biraz kalayım diyorum acıkta annem baksın bana yoruldum ya evde kıçımın üstüne oturamıyorumDün gece acı biber konservesi yaptım bugün menemenlik konserve yaptım 2 kilo patlıcan pörpüledim daha onları soyup buzluga koyucam daha yemek yapıcam imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Bayram dönüşü kardeşimi getirdik eşimle çalışmaya gidiyo seviyo çok takılıyo her tatilinde bize geliyo lise 2 ye gidiyodu 3 e geçti kardeşim evlendimizde şuncacıktışimdi kocmaan oldu
yalan söyleme boşver canım yaa sen eniysi yine biyerlerini yırt :2::2: Zaten bende gelemiyorummher buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın
Hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen bananeAcaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
kızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:
hoş geldiiiiiiiiiin :))merhaba kızlar bende bursalıyım 26 yaşındayım 1yıl 3aylık evli 2013 şubat annesiyim pınarın tavsiyesi üzerine aranıza katıldım umarım kabul edersinzde sohbet eder kaynaşırız
canım gelinlik bakcaz da o zamana kadar nişanlı kalırsaKızlar nasılsınız ne var ne yok?Bende durumlar aynı evde Nehirle zamanım geçiyor.Yarın inşllh dişçiye gideceğim ev bakamadık henüz eşim çok yorgun geliyor babasıda burada yok bütün iş eşime kalınca anca hafta sonuna kaldı:18:Ahilla yoktun canım epeydir gelinlik bakmayamı çıkacaksın canım bende severim çarşıda bakıp gezmeyi ama nehirle nasıl çıkarım bilemem.Hep birlikte çıkarız olmadıKafan karışır kız sayemizde hangisini yaptırsam diye kararsız kalırsın :18: Ayran az kalmış canım gelmene geldiğinde demiştin ya hani namaz kılmak istiyorum diye beraber kılarız inşallah
Sevcancığım bebeği merak etmişsin kendisinin söylemesi buraya yazması daha iyi olur diye düşündüm,azıcık merak et bakalımBu arada geçende bende aradım Semihayı teli kapalıydı bende merak ettim şimdi inşallah iyidir.Hakseverim doktor konusunda iyi düşün canım içine sinen yer neresiyse oraya git
Ayfer nasılsın nerdesin yazlıktamısın canım hala aklımdan geçtin öyle bugün özlemişim hepinizi
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler
peh herkese atla git zatenAllah Allah hayırdır inşallah semiha nerdeki(( bende başka nosuda yok sanırım.. telimi bozulduki... ben bir araştırmaya geçeyim bakalım....
olmadı atlar gider evine bakarım... Allah korusun kötü bir şey olmasında...
Kırmızıçilek sen kimi merak edip aradında seni merak edelim he
daha bir buluşmaya bile katılmadın adi
Baharcım bebekle görüştüm bu arada...
Maşallah kimsede sormadan bir şey söylemiyor...merak ediyoruz ediyoruz... insan der, siz merak etmeden ben söyliyim diye...
hakkında hayırlısı olsun inşallah....
senin düzenletmene gerek yok bacım.onlar estikçe düzenliyorlar zatenKızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
vardı tabikızlarım ellerinizden öper teyzesi büyük 9 küçük 4 yaşında
yeni gelince aranıza her konuyuda bilmiyorum konuya ortasından dalıyorum hep
eski mesajların hepsini okusam zaten burda doçent olurum idare edin acık artık
başka soruuu varmıydıııı
aneeeeeeeeeeyy hilton bize çok yakın bizim mahlledende ev tutarsınız kız...............
İNŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OLUR.......
küçük kızım vardı tabiki ozaman kızım 2009 ocak doğumlu yanlız gerçekten hatırlayamadım doğru söylemek gerekirse fazla zaman ayırmıyorum kendime vede foruma o yüzden hayırsız muamelesi görüyoruz şurdaaoyyy maşallah Allah bağışlasın....
küçük kızın varmıydı acaba biz konulurken tee 2009 da muhabbet yapardık sen beni hatırlamadın tabisi...
olsun olsun kabul edildin
mesajları okumadım diye bana kızdınız ama dün hepsini yazmıştım demekki hepsini okunamıyor mesajların 2 çocuklu 10 yıllık ev hanımıyım adım Minehoş geldiiiiiiiiiin :))
canım gelinlik bakcaz da o zamana kadar nişanlı kalırsa
peh herkese atla git zaten( uzağım diye ( ayrımcılık ama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
senin düzenletmene gerek yok bacım.onlar estikçe düzenliyorlar zaten
vardı tabidedik ki kimsin kimlerdensin sen de tanıt bakim kendini...
şu yanlış bi alıntı oldu ama bende evimiz hiltona yakın diycektim neyseeAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn İnsallahhhhhhhhhhh ya :)
küçük kızım vardı tabiki ozaman kızım 2009 ocak doğumlu yanlız gerçekten hatırlayamadım doğru söylemek gerekirse fazla zaman ayırmıyorum kendime vede foruma o yüzden hayırsız muamelesi görüyoruz şurdaa
mesajları okumadım diye bana kızdınız ama dün hepsini yazmıştım demekki hepsini okunamıyor mesajların 2 çocuklu 10 yıllık ev hanımıyım adım Mine
şu yanlış bi alıntı oldu ama bende evimiz hiltona yakın diycektim neysee
ilkin öyle söyle... sonrada ağla ama yalandan, beni düşürüdğün duruma bak de... gözünden yaş gelsin, ama yüreciğin üzülmesin datlummmm....
biz sana gelirik inan... ama şu kocana uyuz oluyorum söylemeden geçemicem...
yaa cumartesi olsaydı keşke benim randevum18.45 de seni görmüş olurdummmm
yalan söyleme boşver canım yaa sen eniysi yine biyerlerini yırt :2::2: Zaten bende gelemiyorumm
bende sendeyimmmmmmmGünaydın kızlar....
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
normalde bu hafta izinde olmam lazım fekat iş yoğunluğumdan haftaya çıkıcam Herkesler iyimi? :)))
Haksever geçen salı sana uğradım, evde olmayacağını iyi biliyordum ama şansımı denemek yarım saat oturup kahveni içmek istedim yinedeD ama kısmet değilmiş. Her zamanki gibi yoğunsun... Bu arada fakültede doğum yapamıyormusun, doktorunu değişicen sanırım, neyse Allah razı olsun Barış beyden, bebişin seninle ya sağlık versin Rabbim her şey yolunda gitsin, doktor vesile zaten.
Bizimde baYramımız çok yoğun geçti. Bayramda kayganaka gitmedim ohhh iyi ettim... Yinede kocamla tartıştım ama(( 5: benim kocam hiç değişmicek bunu çok iyi anladım :2::2:
Dünde kocamın tarafından birinin düğünü vardı istemeye istmeye gittim oraya kaynanamlarında geleceğini bildiğimden, kocam zorladı beraber gidelim diye, sebebide tek gittiğindede kavga ediyormuşuz....... Neyse gittik şeytan görsün yüzünü, onlarda ordaydı. eşime dedim ele güne karşı millet gülmesin geç onların masayaben sağına geçiyorum kaynanamın o sola dönüyor, soluna geçiyorum sağa dönüyor, hasbinalllahhhhh, dedim ver elini öpeyim neyse öptürdü ama nasıl görseniz elini sırtından uzattı masadaki diğer insanlarda neye uğradığını şaşırdı
ARAMIZA YENİ KATILANLAR HOŞ GELMİŞLER....
askhom seni diğer bursalılar topiğinden tanıyorum kızların büyümüştür bayamaşallah, kaç yaşında oldular :)
bu arada kızlar duyduk duymadık demeyin HAFTAYA KAHVALTIYA BEKLİYORUM....
19 AĞUSTOS PAZARTESİ DÜŞÜNDÜM KAHVALTIYI,
AMA DERSENİZKİ 17 AĞUSTOS CUMARTESİ OLSUN, ODA UYAR
hadi siz sevgili dostlarımı bekliyorum.
allahtan benimki anacı değil yoksa hiçç çekilmezdi..ahillacım sevcan doğruyu söylüyor...
değişmezler hele anacı bi adamla uğraşmak çook zor...
canım hadi ya görüşelim artıkk yüzyüzedeBu ara cok kizginim zaten kendisine.canim simdiden kesin soz vermiyim tek elemanimiz var o da isi birakabilirim diyor.o birakmazsa isi de hafifletirsem gelcem.hem madem izne ayriliyorsun cikip beraber gelinlik de bakariz.biz daha ona da bakamadiksabahin korunde gelip on gibi donerim ki hic isime gelemz.en azindan gelinlik bahanesiyle yirtarim belki
Simdi gecmisi okumamis biri olarak hosgeldin.
Bi de bu sayfalar henuz hic sohbet yokken olanlar.kisin daha canli oluyor topic.malum o zaman herkes evinde oluyor ;-)
hadi tanisalim kaynasalim.ben elif orhangaziliyim almanca ogretmeni emeklisi hali yikamaciyim.iki senelik nisanliyim.kurban bayraminda dugun var tabi o zamana kadar bi nisanlim o lur saiste boyleeee.eeeeeeee sen kimsin kimlerdensin
kızlar semihayı dünden beri arıyorum teli hep kapalı. Faceden konuşan varmı merak ettim :44:
bende kimsyle irtibatta değilim..inşallah sorun yoktur..Allah Allah hayırdır inşallah semiha nerdeki(( bende başka nosuda yok sanırım.. telimi bozulduki... ben bir araştırmaya geçeyim bakalım....
olmadı atlar gider evine bakarım... Allah korusun kötü bir şey olmasında...
Kırmızıçilek sen kimi merak edip aradında seni merak edelim he
daha bir buluşmaya bile katılmadın adi
Baharcım bebekle görüştüm bu arada...
Maşallah kimsede sormadan bir şey söylemiyor...merak ediyoruz ediyoruz... insan der, siz merak etmeden ben söyliyim diye...
hakkında hayırlısı olsun inşallah....
haftaya kadar gelirsen bendeler beklerm:)Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
canım olacak inşallah haftaya bendeler gelirsen yani iizn alabilirsen işyerinden çok sevinirim..şu buluşma olcaksa olsun yaaaa merak ediyorum sizi
ayferde mevlüt var haftaya, yazlık mevlüde de hocanında al gel:)her buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın
hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen bananeacaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
ooo süperr:)selam kızlar
ben geldim ama gidiyorum çok kalamayacağım...
malum eşimde evde izindeyiz...:)
işlerim hiç bitmiyor
zaten yoğun bir bayram tatili geçirdim
koca tarafıyla :):):)
enkazını toparlamaya çalışıyorum.
bu arada kısmetse pazartesi sendeyim Sevcan hanımcım :)[/B]
selam kızlar
ben geldim ama gidiyorum çok kalamayacağım...
malum eşimde evde izindeyiz...:)
işlerim hiç bitmiyor
zaten yoğun bir bayram tatili geçirdim
koca tarafıyla :):):)
enkazını toparlamaya çalışıyorum.
bu arada kısmetse pazartesi sendeyim Sevcan hanımcım :)[/B]
yalandan değil gerçekten ağladımküstüm konuşmucam onal uyuz ya uyuz istediğini söyle çok üzülüyorum ya ben gelemiyorum diye siz de bana gelmezsiniz diye çok üzülüyorum inan valla bak yine gözlerim doldu sinir oluyorum niye ya niyeeeeee boğasım geliyo valla izin vermeyince çok sinirliyim şuan
bu cumartesimi senin canım 6 *45temi o akdar geçe randövü veriyolar mı yahu :44:
benim bu cuma değil bidahaki cuma randövum 23ünde yani bu cumaya sitedim aslında yokmuş puff
ay ne güzel ya hiç daha evde yanlız ve boş kalmadım hep gelenim gidenim oldu..
bu akşamda eskişehirden hala kızım geldi eşiyle falan..canım sıklıyopr gibi olsada hopp telefon biri geliyor:)
kızlar haftaya gün kararlaştırın hangi gün bendesiniz??
hepinizi 4 gözle bekliyorum..kapalılar haşemanızı alın açıklarda bikininizi alın gelin..:))))))
serilelim kumlara:)deniz kum güneşin tadını çıkaralım:)
bu arada baharcım görümcmler bendeyken eltimin oğlunun beşiğini getirdiler bende kaldı nehiride ona yatırırız..olmadı sahile bile götürürüz beşiği:)))
dün bende çarşıya gittim özlemişim kağpalı çarşıyı..ama çok sıcaktı ya..burası serin oluyor:)
bu arada sevcancım bebek nasıl son durum ne?
ya akşam rüya gördüm.karamuk hediye çekilişine katılmış araba kazanmış:) rengide beyaz tam bayan arabası diyor eşine:) eşide benim arabam var zaten diyor:)ufak tefek şirin bir arabaymış..
amaninn bir sevinmişki okadar mutluki anlatamam zıplıyor oynuyor gülüyor..hayır olsun ya..hadi tercüma edin rüyamı:)
keşke bende gelsemGünaydın kızlar....
Şimdiiiiiiii..... 19 Ağustos Pazartesi günü gelenleri bir hatırlayalım....
hayat, semiha, bahar, yinuse. Bu kadarmıyız la.
Özle istediğiniz bir şey var mı? dünya şekerleri...
yalandan değil gerçekten ağladımküstüm konuşmucam onal uyuz ya uyuz istediğini söyle çok üzülüyorum ya ben gelemiyorum diye siz de bana gelmezsiniz diye çok üzülüyorum inan valla bak yine gözlerim doldu sinir oluyorum niye ya niyeeeeee boğasım geliyo valla izin vermeyince çok sinirliyim şuan
Bu cumartesimi senin canım 6 *45temi o akdar geçe randövü veriyolar mı yahu :44:
Benim bu cuma değil bidahaki cuma randövum 23ünde yani bu cumaya sitedim aslında yokmuş puff
Günaydın kızlar....
Şimdiiiiiiii..... 19 Ağustos Pazartesi günü gelenleri bir hatırlayalım....
hayat, semiha, bahar, yinuse. Bu kadarmıyız la.
Özle istediğiniz bir şey var mı? dünya şekerleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?