Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

kısmet başka zamanaymış...
inşallah sizinde tatiliniz güzel geçer...

cnm benim doktrumda Ahmet yılmazdı aşırı memnun kaldık kendisinden eşimde bende çok sevdik çok bilgili seviyeli bi doktor 9 ayımız sayesinde güzel geçti ve korkularım nedeniyle sezeryan istedim ve ameliyatımda çok güzel geçti sağlıklı bi kızım var şükürler olsun buarada fsmde muayenehanesine gittik biz 3. aydan sonra orda daha çok zaman ayırıyor cd vs. veriy ve makinası çok iyi heryeri belli oluyodu kızımın cinsiyetinide 9. hafta falan söyledi sanırrsamüzde 90 kız demişti bende çk kız istiyodum sevinçten ağlamıştım 15 gün sonra tahlil göstermeye gidince 2.ye baktı kesin kız dedi

Son düzenleme:

öyle tabi canımda ne bileyim çocuk için falanda oralar daha iyi bence eşimde aynı düşünüyo burda komşuda edinemedim haftada 2 gün annemde kalıyomda azcık gözüm gönlüm açılıyo

öyle tabi canımda ne bileyim çocuk için falanda oralar daha iyi bence eşimde aynı düşünüyo burda komşuda edinemedim haftada 2 gün annemde kalıyomda azcık gözüm gönlüm açılıyo

yani bu sizin görüşünüz saygı duyarım, da çocuk için bence semt değil aile önemlidir. dersenki, anneanne-babaanne yanında çocuk büyütmek zor anlarım, o zaman git derim, ama dediğim gibi diğer türlü katılmıyorum açıkçası.

birde nasıl rahat ediyorsun haftada 2 gün annende ben salonumdaki koltukta bile uyuyamıyorum, kocam salonda yatsın çekiştire çekiştire getiriyorum yatağa onsuzda uyuyamıyorum, Allah sağlık derdi vermesin, hani böyle olsun ayrılıklarınız-mız, ama ben mi rahatsız bi tipim anlayamadım...

bizim gelinimizde haftanın 2-3 günü annesinde kalır... annem kardeşim bekarken gün içinde bana bile gelmezdi, xxxx gelir eve, aç kalır derdi ki bende beşyolda oturuyordum, lohusayken bile gelir 2 saat sonra giderdi. annem evlendirdim ohh karısı düşünsün şimdi dedi ama gelinimiz maşallah bırakıp bırakıp gidiyor yine düşünmesi anneme kalıyor

sevcanım nasılsın bizim bilgisayr tamirde buara oyuzden sık yazamıyorum tvden giriyorum arafda ama oglum çizgi film izlediğiiçin7/24 bana sıra gelmiyo

eee 1 gün sonra tatile giriyon sabırsızlanıyosundur .....

aynı fikirdeyim kesinlikle ne annemde nede kvde birgece bile kalmaktan daralıyorum keske memlekettede kendime ait evim olsaydıda gidince evimde kalsaydm diyorum 15 gün 15 ay gibi geldi özlem gidermek güzel ama dönünce evim evim güzel evi dedim bende kocamdan ayrı yatama hemfikiriz sizin gelin yine iyiymiş benim eltim bi gittimi 1 aydan aşaga gelmiyo valla bide sık sık gitmesine ragmen nası rahat ediyolar bende anlamam))

Sevcancım kızmış banaa haber vermedim Diye hakli da. Ama o kadar kötü olaydan sonra güle oynaya döndüğümü söylemek gelmedi içimden. ..

eşimde gelip kalıyoki annemde ayrıca annemin evindede çok rahatım ben 25 yılım ordaa onunla geçti nasıl rahat olmamki hem çocuğa bakıyo azcık kafa dinliyom dinleniyom bende eşimle geziyoz arada. eşimle yanyana meselesine gelince çocukla yatıyorum bazen ben hem eşim sabah erken kalktığından uykusu bölünmüyor koca gün çalışıyo bazen 3ümüz yatıyoz bazen kız yalnız yatmayıkabul ediyo eşime kavuşuyorum. yemek vs. konusuna gelince anneme geliyor yada arada isterse annesinde yiyo kalıyo eşim rahatsız değil bu durumdan anneside annen gibi rahatsızlık duyuyosa yapmasın yedirmesin eşim yanımıza geliyor nasılsa ne bileyim biz nöyle hayatımızdan memnunuz

Sevcancım kızmış banaa haber vermedim Diye hakli da. Ama o kadar kötü olaydan sonra güle oynaya döndüğümü söylemek gelmedi içimden. ..

hayırlısı olsun hakkında canım ardada çocuk oldugu için sevindim brleşmenize inş bu küçük ayrılık daha güzel günleriniz için vesile olur oğluşun büyümüştür en son ayferlerde gördük bursadamısın şimdi

sevcanım nasılsın bizim bilgisayr tamirde buara oyuzden sık yazamıyorum tvden giriyorum arafda ama oglum çizgi film izlediğiiçin7/24 bana sıra gelmiyo

eee 1 gün sonra tatile giriyon sabırsızlanıyosundur .....

iyidir şekerim :) ne olsun evet işlerimi toparlamaya çalışıyorum :)

geliyorsun dimi bana :)

Ayferde soruyordu nurten de gelecek dimi diye yazlığa.

kızmadım kızzz... iyi haberlerini almak, iyi olduğunuzu bilmek istiyorum sadece

ayrıca neden öyle düşünüyorsun herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır, kimse kimsenin yaşadıklarını sorgulayamaz..

Ara ara gelişmelerden haberdar et :) olumlu gelişmelerden... İyi olun inşallah... o küçük kocanda kıymetini bilsin....

emin ol rahatsız oluyordur ana milleti bu.

ben sadece merakımdan sordum canım nasıl rahat ediyorsun diye... yoksa kocanda memnunki gidiyorsunuz.... benim annem çocuk falan bakmaz :) hatta kafası kaldırmaz o nedenle gitmiyorum bile hiç çalışıyorum bahanem hazır... Evim evim güzel diyorum hemen soyunuyorum, dökünüyorum... hem snaıyorumki benide kocamdan başka kimse çekmez

taşınıcağım zaman eşim gece vardiyasındaydı 4 gece annemlerde kaldım... öldüm öldüm dirildim iş yerinde sürekli ağladım... çünkü gece hiç uyumadan işe geldim... sonra annemlerdede ağlayınca babamla, kendi evime gelip 8 de uyumuştuk hepimiz DD
evde elektirik - su yok düşün, eşyalar dandini ben yatağı yere koyup, çarşaf bile örtmeden misss gibi uyumuştum

Son düzenleme:
canım herkes eşiyle nişanlısıyla kötü şeyler yaşıyor ve genelde bu yaşadıklarını aşıp sırt sırta veriyorlar.hakkınızda hayırlısı buymuş ki böyle olmuş.detayları da anlatırsan daha hoş olur.en azından eşin pişman oldu mu?değerinizi anladı mı?
yani kızma ama,değerinizi anlamadıysa anlayana kadar dönmeseydin.ve lütfen ailenize 3. gereksiz kişileri katmayın.sen de benim gibi çekiyorsun.o yüzden dedim.
kız senle ne kadannnnnnnnnnn da uyuyor kafalarımız :)) ben mesela üniden döndükten sonra sığamadım ya babamların eve :S hala sığamıyorum.alıştım 5 senede kendi evim ve kendi kurallarımın olmasına.şimdi tekrar ergenler gibi anne evi anne kuralları valla zor...

ayy gerçekten insanın evi gibisi yok... bir iki gün bir yere gidiyorum... sonrasında bir dönüyorum evime sarılabilsem sarılacam o derece...
ayy pazartesi sende gelsen ne güzel olur.... evimi görürsün, ayy benim evim çok güzle yaaa

Son düzenleme:
bence de çok güzel...çiçekli böcekli halıların vardı resimlerini görmüştüm

benim de bi evim olabilirse ben de çok güzel yapcam da offffffffffffff yoruldummmmmmmmmmmmmm.sevo ya sana bişi sorcam,kapalı çarşıda bi yer vardı.gelinlik için,ilk ölçülerini alıp sana göre dikiyorlar.kiralama parasından az bişi pahalıya alıyorsun.düğünden sonra götürüp veriyorsun.onlar kiralamaya devam ediyor.ama ilk giyinen sen oluyorsun.nerdeydi orası biliyor musun?biz yengeme ordan almıştık.o zamanın parasına diktirse 1000 tl vereceği gelinliği 350 tlye almıştı.kiralasaydı da 250 tlye kiralayacaktı.

canım tek bir yermiydi orası, inan bilmiyorum ama sanıyorum aynı mantıkla herkes çalışyordur... aslında hafta içi uygun olabilsende gelsen beraber baksak çarşıya. bu cumartesi pazar düğün var bizim. diğer hafta sonu istanbuldayım o sebeple hafta içi diyorum he olursa konuşalım gidelim şekercim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…