Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hatırlamıyorum ki...sadece üç yerde kiralık sormuştuk geri kalanında hep alma niyetindeydik...aslına bakarsan pazartesi kahvaltıya bu yolla gelmeye didiniyorum ama benimki aksilik üstüne aksilik çıkarıyor.en sonunda dövecem o olacak (pek bi şiddet yanlısı gördüm kendimi.o arada gidip kv öldürsem mi )

selam canım.ben elif ve orhangazide oturuyorum.ya sen?

Bende mine memnun oldum :) yıldırımda oturuyorum

tanıtayım 21 yaşındayım, bekarım şuan işsizim :) kpss hazırlanıyorum .Yıldırımda kaplıkayada oturuyorum :)

selam kızlar bende bursalıyım...nilüferde oturuyorum ertuğrulda
aaaa ben de eskiden ünideyken ertuğrulda oturuyordum :d eski komşum naber

hoş geldiiin.... oyy kalabalıkmı oluyoruz ne, ne güzel...

evlisimisin? bekarmısın?
ev hanımısın? çalışırmısın?
yaz geldiğinden beri topik ikinci kez şenlendi

Bende mine memnun oldum :) yıldırımda oturuyorum

tanıtayım 21 yaşındayım, bekarım şuan işsizim :) kpss hazırlanıyorum .Yıldırımda kaplıkayada oturuyorum :)
kpss öğretmenlik için mi?
ben de 28 yaşındayım gelin adayıyım ama her an bekar kalabilirim.
almanca öğretmeni emeklisi halı yıkamacıyım
yarışmacı arkadaşlara başarıllar dilerim :)

çatlaksın sen yaa.... yanarım yanarımda gül cemelini göremedim ona yanarım... Elifim.

hoşbuldumm canım...20 yaşındayım evliyim evhanımıyım uzun bir süredir...

Küçücük evlenmişsin.. Ne güzel erken kalkan yol alır demişler... Mutlu evliliğin daim olsun...

kamu yönetiminden mezun olucam inş bu sene :) B grubundan girmeyi düşünüyorum

Eşimde kamu yönetimi mezunu kpss ye çok kez girdi ama kazanamadı. inşallah sen kazanırsın...

HEKESE İYİ AKŞAMLAR...........

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..

Eşimde kamu yönetimi mezunu kpss ye çok kez girdi ama kazanamadı. inşallah sen kazanırsın...

HEKESE İYİ AKŞAMLAR...........

A grubundanmı girdi B grubundan mı acaba iyi akşamlarr :)

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..

selam canım hoşgeldinn...allah kucağına almayı nasip etsin bebişini inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…