şaşırdım bende gaziyi görünce:) fuçucuoğluydu kızlık soyadım erken bıraktım evlilik nedeniyle sevmezdim ek sevilicek bitarafıda yok zaten
yok canım yanlış alarmmış :) sevindim düşündüğüm kişi olmadığına (pek sevmezdimde :)
yok canım yanlış alarmmış :) sevindim düşündüğüm kişi olmadığına (pek sevmezdimde :)
iyiki yanlış alarmmış sevmiyomuşunda
iyiki yanlış alarmmış sevmiyomuşunda
nese iyi akşamlar gece gelirim artık :) gidip anneme yardım edicem yarın misafirleri pogaca böreğe boğmayı planlıyorda
nese iyi akşamlar gece gelirim artık :) gidip anneme yardım edicem yarın misafirleri pogaca böreğe boğmayı planlıyorda
iyi akşamlar tatlım...kolay gelsin bakalım...
iyi akşamlar tatlım...kolay gelsin bakalım...
saolasın tatlım
selam kızlar bende bursalıyım...nilüferde oturuyorum ertuğrulda
Bende mine memnun oldum :) yıldırımda oturuyorum
tanıtayım 21 yaşındayım, bekarım şuan işsizim :) kpss hazırlanıyorum .Yıldırımda kaplıkayada oturuyorum :)
hoşbuldumm canım...20 yaşındayım evliyim evhanımıyım uzun bir süredir...
Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
canım ben randevumu ınternettn aldım pazartesı gunu hatta salıyabıle vardı almadım bu cuma boşyer vardı ben cumartesı iziniyımya öyle olsun dedım hemen dolmuşmu okadar senı 1 hafta sonraya atmış
cnm benim doktrumda Ahmet yılmazdı aşırı memnun kaldık kendisinden eşimde bende çok sevdik çok bilgili seviyeli bi doktor 9 ayımız sayesinde güzel geçti ve korkularım nedeniyle sezeryan istedim ve ameliyatımda çok güzel geçti sağlıklı bi kızım var şükürler olsun buarada fsmde muayenehanesine gittik biz 3. aydan sonra orda daha çok zaman ayırıyor cd vs. veriy ve makinası çok iyi heryeri belli oluyodu kızımın cinsiyetinide 9. hafta falan söyledi sanırrsamüzde 90 kız demişti bende çk kız istiyodum sevinçten ağlamıştım 15 gün sonra tahlil göstermeye gidince 2.ye baktı kesin kız dedi
hgniz aramıza bende özge 24 yaşındayım merins tarafında oturuyorum bende kendi kendini emekli eden bi anaokulu öğretmenityim bebiş dogunca onunla gideriz gene okula inşallah
Hoşbulduk tatlım memnun oldum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inş :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizede hayırlı anlayışlı kariyer sahibi yakışıklı bi eş hu<zurlu mutlu bi yuva ve güzel saglıklı evlatlar nasip etsin
aminnnnn :) kariyer sahibi sevgili var onu eş yaparsam inş evlatlarda arkasından gelicek
hazırsa iyi kaçırma elinden
sende inşallah kazanırsın sınavıda iş bulursun hemendüğün o zmana herelde
Selam canım, hoşgeldin :)
Merhaba
Bu forumu yeni keşfettim çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?