Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kiz dur ne yanmasi daha senden taktik alcam kizistirma dersine hosgeldiniz diye bi cingil isterim yoksa hicbisiyi ogrenmem bak

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
hosgeldinnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

sizede hayırlı anlayışlı kariyer sahibi yakışıklı bi eş hu<zurlu mutlu bi yuva ve güzel saglıklı evlatlar nasip etsin
Ama kiskandim simdi bu duayi.ben de isterim bana da bana da bana ne...

Selam Bursalı Arkidişler

Merhaba

Bu forumu yeni keşfettim çok hoşuma gitti

Yaf bizi sevmeyen olsun.topigimiz cok candandir.herkes psikolog sirdas yandas.dugunde halay basiyiz cenazelerde gozyasi...kendi derdimizle basa cikamiyoruz ama herkese yetismeye calisiyoruz.iste oyle bir sey...sen neerdensin nesin ne yer ne icersin.he bi de kayit bilgilerini sevooo aliyor.onceden ozgeydi ama o simdi hamile (;

Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyım Teknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek

Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..

Hoş geldin aramıza... Az kalmış doğumada, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Günaydın kızlar....

Pazartesi saat kaçta geleceksiniz... :))
ben bugün telle sizi bir elden geçireyim

Erken gelin heee... saat 10 da bende olun...

Ayfercimide arayımda sizi minübüsten bize kadar getiriversin ben çıkarsam kız uyuduğundan komşuyu eve bırakmam gerekebilirde.

niye bunları burayada yazdım bilmem.... telde söylücektim neyse amannnn gelmeyenler çatlasın

slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnları yıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum

Günaydınn kızlar biliyorum öğlen oldu ama ben sabah butun alıntılara cevap yazdım ama uyus pc gönderim yapmadı

Yeni gelen tüüümm arkadaşlara hoş geldiniz Ama hepınızı tanımam zaman alıcak:44::44: öyle hemen aklımda tutamam:44::44:

Sevcan gelemeyenler çatlasın demişsin ben çatladım

Haksever sende benı sabah sabah duygulandırdın kuzumhüngür fışırt oldum yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…