benimde keşfedeli 2 gun oldu canım :)
Kiz dur ne yanmasi daha senden taktik alcamçatlaksın sen yaa.... yanarım yanarımda gül cemelini göremedim ona yanarım... Elifim.
Küçücük evlenmişsin.. Ne güzel erken kalkan yol alır demişler... Mutlu evliliğin daim olsun...
Eşimde kamu yönetimi mezunu kpss ye çok kez girdi ama kazanamadı. inşallah sen kazanırsın...
HEKESE İYİ AKŞAMLAR...........
hosgeldinnnnnSelam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
Ama kiskandim simdi bu duayi.ben de isterim bana da bana da bana ne...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizede hayırlı anlayışlı kariyer sahibi yakışıklı bi eş hu<zurlu mutlu bi yuva ve güzel saglıklı evlatlar nasip etsin
Selam Bursalı Arkidişler
Merhaba
Bu forumu yeni keşfettim çok hoşuma gitti
Kiz dur ne yanmasi daha senden taktik alcamkizistirma dersine hosgeldiniz diye bi cingil isterim yoksa hicbisiyi ogrenmem bak
hosgeldinnnnn
Ama kiskandim simdi bu duayi.ben de isterim bana da bana da bana ne...
Yaf bizi sevmeyen olsun.topigimiz cok candandir.herkes psikolog sirdas yandas.dugunde halay basiyiz cenazelerde gozyasi...kendi derdimizle basa cikamiyoruz ama herkese yetismeye calisiyoruz.iste oyle bir sey...sen neerdensin nesin ne yer ne icersin.he bi de kayit bilgilerini sevooo aliyor.onceden ozgeydi ama o simdi hamile (;
Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyımTeknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek
siteler derken şu kaplıkaya sitelermi canımkomşu cıkaram kendime :)
evet canım sitelerin alt tarafı selcukbey de oturuyorum sen nerede oturuyorsun
gercekten cıktıemek caddesindeyim bende :)
bizim hatce teyzenin ortancası kıvırcık hülya mısın yoksa sen
şaka şaka
evet baya yakınız canım
kesin vardır ortak tanıdığmız biri kuafore nereye gidion
kardelene gidiyorum
iyimi kardelen ne tarafta canım kuafor arıyorumda bu ara :)
Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
A grubundanmı girdi B grubundan mı acaba iyi akşamlarr :)
A dan da girdi B den de
Selam Bursalı Arkidişler
Hoş geldin sen de aramıza :)
Kiz dur ne yanmasi daha senden taktik alcamkizistirma dersine hosgeldiniz diye bi cingil isterim yoksa hicbisiyi ogrenmem bak
hosgeldinnnnn
Ama kiskandim simdi bu duayi.ben de isterim bana da bana da bana ne...
Yaf bizi sevmeyen olsun.topigimiz cok candandir.herkes psikolog sirdas yandas.dugunde halay basiyiz cenazelerde gozyasi...kendi derdimizle basa cikamiyoruz ama herkese yetismeye calisiyoruz.iste oyle bir sey...sen neerdensin nesin ne yer ne icersin.he bi de kayit bilgilerini sevooo aliyor.onceden ozgeydi ama o simdi hamile (;
oyy seviyorum seni caniko...
Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyımTeknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah... yaşın kaçtı canım.
bizim hatce teyzenin ortancası kıvırcık hülya mısın yoksa sen
şaka şaka
evet baya yakınız canım
slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnlarıyıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnlarıyıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?