Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bu çatladığın içindi.

bu da duygulandığın için... Rabbim sizide evlat sahibi yapsın arkadaşım. dualarımız seninle.

Hoş geldin aramıza :)))

Allah hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin...

ne iş yapıyorsun :)
kaç yıllık evlisin canım.
amin cnm inşallah çook istiyorum bi bebişim olsun şuan adetliyim bitince sıkı çalışmalara giricem inşallah evliliğim nisanda 1 yıl oldu cnm..vişne caddesinde tekstilde çalışıorum malzeme sorumlusu-üretim planlama..
Hoşgeldin canımm :) bende yıldırımdayım sen neresindensin

cnm beyazıt tarafındayı sen neresindesin hoşbulduk bu aradaa

yinuseyi aradım teli kapalı :44:

semihayı aradım açmadı:44:

Bahar ve Ayferle görüştüm başkada gelen yok :2::2::2:

kızlar zabahınan körüne bekliyom..... demedi demeyin....

şimdi özelden evide tarifleyim ben size.

yolda kalırsanız arayın gelir alırım

vişne caddesi benim evimin üstü hemen
teyzemde orda bebe teksilde,
Buradan hayat arkadaşımızın eşide vişne caddesinde tekstilde çalışıyor

sende yabancı değilmişin

Son düzenleme:
Bu çatladığın içindi.

Bu da duygulandığın için... Rabbim sizide evlat sahibi yapsın arkadaşım. Dualarımız seninle.

heee sen pazartesiye koy bulusmayı ondan sonra seni berek ediyorum deeespirili şey

Kıızzzzz bi bana yakın oturan yok ya şöyle çay içmeye kaçıcağım olmaz ki ihsaniye ye taşınsanızz yaaa

biraz daha kurcalasak tanıdık çıkıcaz galiba (= yabancı değilim oturmayada beklerim

ayyy bi bakmışın bi cumartesi (çalışıyormusun bilmiyorum) sarmaları sarıp kısırı yapıp öğle yemeğine sana gelirmişim.

heee sen pazartesiye koy bulusmayı ondan sonra seni berek ediyorum deeespirili şey

ayy şekerim cumarteside yapıcaz snei o zamanda görmek isteriz... bahane uydurursan yolarım demedi demeeee.

deme öyle yaa bide bişey çıkar gelemem Korkutma beniii

Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyım Teknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek
yaf niye beyaz bmw ya da subaru değil de eşek ya da at?ya ne tuhaf yaratıklarız,sevdiğimiz adamlar ya öküz ya ayı yok öyle değil de prenslerse o zaman da eşekli atlı

bizim hatce teyzenin ortancası kıvırcık hülya mısın yoksa sen

şaka şaka

evet baya yakınız canım
eskiler yokken şakalaşmak yok det yasak

e kırmızı kar yağsada gelecen artık mecbuuuuuuuuurrr... :))

Ben çıktım herkez kaçmış yareppim yaaaa
Bugun haftanın songunu nekadar mutluyumm tatilll ama yarın dr randevum var babamın ameliyatı varr yıne koşturmaca yaa

iş güç hastane falan derken hızınıza yetişemedim kızlarr, şimdiden kahvaltıya gideceklere afiyet bal şeker olsun gidemeyecekler de üzülmesin yalnız değilsiniz haftasonu buluşma planı falan yok mu canlar ya?

canı yinusenin telefonu bozuk.dün akşam için tamire yollayacaktı.bi ayak uğra konuş bence.
gelcem diyordu.dün biz teelefonda konuştuk bana da gel dedi.bence uğra uğra :)

Kıızzzzz bi bana yakın oturan yok ya şöyle çay içmeye kaçıcağım olmaz ki ihsaniye ye taşınsanızz yaaa
sen yine bursadasın peeeeeeeeeeeeeh ben ilçedeyim gelenim gidenim yok.

herkese bi baskın yapan var bana uğrayan yok çayım var neskafem var kuşburnum elma çayım sahlebim bile var da kapımı çalan yok (sevo taş kafanı yardı mı???)
kork bacı kork yolarım dediyse yolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…