- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Günaydınn kızlar biliyorum öğlen oldu ama ben sabah butun alıntılara cevap yazdım ama uyus pc gönderim yapmadı
Yeni gelen tüüümm arkadaşlara hoş geldinizAma hepınızı tanımam zaman alıcak:44::44: öyle hemen aklımda tutamam:44::44:
Sevcan gelemeyenler çatlasın demişsin ben çatladım
Haksever sende benı sabah sabah duygulandırdın kuzumhüngür fışırt oldum yaaaaaa
ınamassan ınanma hıııh:120:
amin cnm inşallah çook istiyorum bi bebişim olsun şuan adetliyim bitince sıkı çalışmalara giricem inşallahHoş geldin aramıza :)))
Allah hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin...
ne iş yapıyorsun :)
kaç yıllık evlisin canım.
Hoşgeldin canımm :) bende yıldırımdayım sen neresindensin
amin cnm inşallah çook istiyorum bi bebişim olsun şuan adetliyim bitince sıkı çalışmalara giricem inşallahevliliğim nisanda 1 yıl oldu cnm..vişne caddesinde tekstilde çalışıorum malzeme sorumlusu-üretim planlama..
cnm beyazıt tarafındayı sen neresindesin hoşbulduk bu aradaa
bu çatladığın içindi.
bu da duygulandığın için... Rabbim sizide evlat sahibi yapsın arkadaşım. dualarımız seninle.
vişne caddesi benim evimin üstü hemen
teyzemde orda bebe teksilde,
Buradan hayat arkadaşımızın eşide vişne caddesinde tekstilde çalışıyor
sende yabancı değilmişin
Bu çatladığın içindi.
Bu da duygulandığın için... Rabbim sizide evlat sahibi yapsın arkadaşım. Dualarımız seninle.
heee sen pazartesiye koy bulusmayı ondan sonra seni berek ediyorum dee
Ayyy sende çok espirütüelsin. Kırmızıçilek, ahilla ve seni çok merak ediyorum
Sevdim sizi bir kere başkasını sevemem...
Izine çıkıcamya sevgi pıtırcığı oldum heee...
E bide kapışılamıyorum
biraz daha kurcalasak tanıdık çıkıcaz galiba (= yabancı değilim oturmayada beklerim
heee sen pazartesiye koy bulusmayı ondan sonra seni berek ediyorum deeespirili şey
ayyy bi bakmışın bi cumartesi (çalışıyormusun bilmiyorum) sarmaları sarıp kısırı yapıp öğle yemeğine sana gelirmişim.
Ayy şekerim cumarteside yapıcaz snei o zamanda görmek isteriz... Bahane uydurursan yolarım demedi demeeee.
yaf niye beyaz bmw ya da subaru değil de eşek ya da at?ya ne tuhaf yaratıklarız,sevdiğimiz adamlar ya öküz ya ayı yok öyle değil de prenslerse o zaman da eşekli atlıBursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyımTeknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek
eskiler yokken şakalaşmak yok det yasakbizim hatce teyzenin ortancası kıvırcık hülya mısın yoksa sen
şaka şaka
evet baya yakınız canım
Hoş geldin aramıza... Az kalmış doğumada, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
kız ben de seni seveyomA grubundanmı girdi B grubundan mı acaba iyi akşamlarr :)
A dan da girdi B den de
Hoş geldin sen de aramıza :)
oyy seviyorum seni caniko...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah... yaşın kaçtı canım.
pardon yanlış oldu
ne 10u be 9da 9daGünaydın kızlar....
Pazartesi saat kaçta geleceksiniz... :))
ben bugün telle sizi bir elden geçireyim
Erken gelin heee... saat 10 da bende olun...
Ayfercimide arayımda sizi minübüsten bize kadar getiriversinben çıkarsam kız uyuduğundan komşuyu eve bırakmam gerekebilirde.
niye bunları burayada yazdım bilmem.... telde söylücektim neyse amannnn gelmeyenler çatlasınbeni de gemlikten alsın madem
(sabah gelinlik bakmak şartıyla da olsa geliyordum dacumadan sonra nolur bilemem az daha kafasının etini yiyim faydası olacak eminim )
istiyorsan rabbim sana da nasip etsin bana da etsin hepimize versin.sevonun 3 olsun ayferin 4 olsun ama ikisi de kız olsunslm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnlarıyıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
bahane yok hanımlar bu sayılara ulaşıcaz
aaaaaaaaaaaaaHoşgeldin canımm :) bende yıldırımdayım sen neresindensin
aminnnnnnnnnnbu çatladığın içindi.
bu da duygulandığın için... Rabbim sizide evlat sahibi yapsın arkadaşım. dualarımız seninle.
yaf ben kara kuru bişiyim meraklanma
ayyy sende çok espirütüelsin. Kırmızıçilek, Ahilla ve Seni çok merak ediyorum
sevdim sizi bir kere başkasını sevemem...
İzine çıkıcamya sevgi pıtırcığı oldum heee...
E bide kapışılamıyorum
bana tarif etme zatenyinuseyi aradım teli kapalı :44:
semihayı aradım açmadı:44:
Bahar ve Ayferle görüştümbaşkada gelen yok :2::2::2:
kızlar zabahınan körüne bekliyom..... demedi demeyin....
şimdi özelden evide tarifleyim ben size.
yolda kalırsanız arayın gelir alırımbeni özel şoförüm ayfer gemlikten alacak tabi henüz bundan kendisinin haberi yok ama sevo en kısa zamanda haberdar eder eder di mi :26:
yaf bu benim beyaz starexli prens yine bi aksilik çıkarırmış :S valla bu sefer rezil ötesi olacam
ya hemen de herkesi kapıyon komşu yapıyonvişne caddesi benim evimin üstü hemen
teyzemde orda bebe teksilde,
Buradan hayat arkadaşımızın eşide vişne caddesinde tekstilde çalışıyor
sende yabancı değilmişinbiraz da bana bırak yaaaaaa yok mu orhangazili ya da gemlikliiiiiiiii???
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim yaaa çoookkk teşekkür ederim allah herkezin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla
deme öyle yaa bide bişey çıkar gelememKorkutma beniii
yaf niye beyaz bmw ya da subaru değil de eşek ya da at?ya ne tuhaf yaratıklarız,sevdiğimiz adamlar ya öküz ya ayı yok öyle değil de prenslerse o zaman da eşekli atlı
eskiler yokken şakalaşmak yok det yasak
Hoş geldin aramıza... Az kalmış doğumada, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
kız ben de seni seveyompardon yanlış oldu
ne 10u be 9da 9dabeni de gemlikten alsın madem
(sabah gelinlik bakmak şartıyla da olsa geliyordum dacumadan sonra nolur bilemem az daha kafasının etini yiyim faydası olacak eminim )
istiyorsan rabbim sana da nasip etsin bana da etsin hepimize versin.sevonun 3 olsun ayferin 4 olsun ama ikisi de kız olsun
bahane yok hanımlar bu sayılara ulaşıcaz
aaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnn
yaf ben kara kuru bişiyim meraklanma
bana tarif etme zatenbeni özel şoförüm ayfer gemlikten alacak tabi henüz bundan kendisinin haberi yok ama sevo en kısa zamanda haberdar eder eder di mi :26:
yaf bu benim beyaz starexli prens yine bi aksilik çıkarırmış :S valla bu sefer rezil ötesi olacam
ya hemen de herkesi kapıyon komşu yapıyonbiraz da bana bırak yaaaaaa yok mu orhangazili ya da gemlikliiiiiiiii???
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım geleceksen hakkaten ayferle görüşsene oda gemsazdan gelecek malum...
Ben çıktım herkez kaçmış yareppim yaaaa
Bugun haftanın songunu nekadar mutluyumm tatilll ama yarın dr randevum var babamın ameliyatı varr yıne koşturmaca yaa
yaf niye beyaz bmw ya da subaru değil de eşek ya da at?ya ne tuhaf yaratıklarız,sevdiğimiz adamlar ya öküz ya ayı yok öyle değil de prenslerse o zaman da eşekli atlı
canı yinusenin telefonu bozuk.dün akşam için tamire yollayacaktı.bi ayak uğra konuş bence.yinuseyi aradım teli kapalı :44:
semihayı aradım açmadı:44:
Bahar ve Ayferle görüştümbaşkada gelen yok :2::2::2:
kızlar zabahınan körüne bekliyom..... demedi demeyin....
şimdi özelden evide tarifleyim ben size.
yolda kalırsanız arayın gelir alırım
sen yine bursadasın peeeeeeeeeeeeeh ben ilçedeyim gelenim gidenim yok.Kıızzzzz bi bana yakın oturan yok ya şöyle çay içmeye kaçıcağım olmaz ki ihsaniye ye taşınsanızz yaaa
kork bacı kork yolarım dediyse yolardeme öyle yaa bide bişey çıkar gelememKorkutma beniii
e kırmızı kar yağsada gelecen artık mecbuuuuuuuuurrr... :))
son güne kadar arayamam ki...bi de bizimki son anda cayarsa o fena.valla bu kez kan çıkarcanım geleceksen hakkaten ayferle görüşsene oda gemsazdan gelecek malum...ama demin dedi ki,iyi git madem ama sonra ağlanma didi.niye öle didi annamadım :26:
demek ki takip ediliyorsunBen çıktım herkez kaçmış yareppim yaaaa
Bugun haftanın songunu nekadar mutluyumm tatilll ama yarın dr randevum var babamın ameliyatı varr yıne koşturmaca yaahayırdır bacım ne ameliyatı bi de bakim???geçmiş olsun Allah en acilinden şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?