hişt hemşerim tanışıyor muyuz???iş güç hastane falan derken hızınıza yetişemedim kızlarr, şimdiden kahvaltıya gideceklere afiyet bal şeker olsungidemeyecekler de üzülmesin yalnız değilsiniz haftasonu buluşma planı falan yok mu canlar ya?
itinayla fırsat değerlendirilirtanışalım canım
AYAKLARINDA LİF YIRTILMASI VARMIŞ 2 AYAGINDANDA AMELİYAT OLUCAK YARINçok geçmiş olsunn ne ameliyatı canım?
canı yinusenin telefonu bozuk.dün akşam için tamire yollayacaktı.bi ayak uğra konuş bence.
gelcem diyordu.dün biz teelefonda konuştuk bana da gel dedi.bence uğra uğra :)
sen yine bursadasın peeeeeeeeeeeeeh ben ilçedeyim gelenim gidenim yok.
herkese bi baskın yapan var bana uğrayan yokçayım var neskafem var kuşburnum elma çayım sahlebim bile var da kapımı çalan yok (sevo taş kafanı yardı mı??? )
kork bacı kork yolarım dediyse yolar
e kırmızı kar yağsada gelecen artık mecbuuuuuuuuurrr... :))
son güne kadar arayamam ki...bi de bizimki son anda cayarsa o fena.valla bu kez kan çıkarama demin dedi ki,iyi git madem ama sonra ağlanma didi.niye öle didi annamadım :26:
demek ki takip ediliyorsunhayırdır bacım ne ameliyatı bi de bakim???geçmiş olsun Allah en acilinden şifalar versin.
SEVCAN YOLMASSIN DİMİ TATLIM SANA GÜVENİYORUMM
AMİNN CANIM LİF YIRTILMASINDA OLUCAK AMELİYAT
ayyy bi bakmışın bi cumartesi (çalışıyormusun bilmiyorum) sarmaları sarıp kısırı yapıp öğle yemeğine sana gelirmişim.
amin cnm inşallah çook istiyorum bi bebişim olsun şuan adetliyim bitince sıkı çalışmalara giricem inşallahevliliğim nisanda 1 yıl oldu cnm..vişne caddesinde tekstilde çalışıorum malzeme sorumlusu-üretim planlama..
cnm beyazıt tarafındayı sen neresindesin hoşbulduk bu aradaa
allah acil şifalar versin canım geçmiş olsun..
kızlar birşey sorucam bu bursanın trafiğine nolmuş yahu üniversiteye gittim geldim mahvetmişler canım bursamı guzelleştiricem diye trafik çilesi çektiriyorlar resmen :/ ben lisede hergun muradiyeden kaplıkaya ya giderdim hiç böle trafikler olduğunu hatırlamıyorum
off hiç sorma o trafiği hele altıparmak heykel bitmiş durumda hiç içimden gelmiyor ordan geçmeyi
A.s bende aradım geçende konuştum havuzda Berrayla birlikte ana kız keyif yapıyorlarmışsemihanın selamı var hatuşlar telini eşine vermiş onunki bozukmuş...
HoşgeldinKızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
Hadi inşallah hayırlı haberler olsunYapalım valla :) Eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))
Aşk olsunnn benim var ya canımbende bi tek senin telefon numaran var başka kimsenin yok kiiii :44:
Eline sağlık kışa hazırlık desene:18:İyi gezmeler canımhg aramıza bende çifte havuzlarda oturuyorum24 yaşındayım 6 yıllık evliyim yarışmada başarılay
kızlar sonunda karar verdim medikal park hastanesine ahmet yılmaza gidiyorum bu cuma istedim ama doluymuş bidahaki cuma ya aldım randövüyü hem cinsiyetinide kesin ögreniriz inşallahçok merak ediyorum hep kız isterdim rüyalarımda kız görürdüm hamile oldugumdan beri tık yok rüya göremiyorum kötü rüyalar dışında çok şükür onalrda bitti döne döne sızıyorum zaten uyuyomuyum savaşmı yapıyorum bilmem yatagın heryeri yastık adam kovcak beni yataktan yakında
bu cuma arkadaşımın kınası var cumartesi komşumun bebek mevlidi var pazar başka bi arkadaşımın sözü var pufff
pazartesi sevcan varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah daha söyleyemedim ya beni çok sevdigi bi anda patlatmalıyım(( izin vermezse öldürürüm ya of off
bidahaki cuma doktor var cumartesi yada cuma akşamındanda kemalpaşaya gidicem hem akrabamızın düğünü var hem biraz kalayım diyorum acıkta annem baksın bana yoruldum ya evde kıçımın üstüne oturamıyorumdün gece acı biber konservesi yaptım bugün menemenlik konserve yaptım 2 kilo patlıcan pörpüledim daha onları soyup buzluga koyucam daha yemek yapıcam imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bayram dönüşü kardeşimi getirdik eşimle çalışmaya gidiyo seviyo çok takılıyo her tatilinde bize geliyo lise 2 ye gidiyodu 3 e geçti kardeşim evlendimizde şuncacıktışimdi kocmaan oldu
Haksever sende gelmeye çalış ya,eşinde demesin maşşlh arkadaşlarında tek tek mevlut yapıyor diyeher buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın
hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen bananeacaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
Niye canım öyle diyorsun inşllh sonun iyi olur kötü düşünme,Allah mutlu etsin ömür boyuhoş geldiiiiiiiiiin :))
canım gelinlik bakcaz da o zamana kadar nişanlı kalırsa
peh herkese atla git zaten( uzağım diye ( ayrımcılık ama buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
senin düzenletmene gerek yok bacım.onlar estikçe düzenliyorlar zaten
vardı tabidedik ki kimsin kimlerdensin sen de tanıt bakim kendini...
Canım gelmeyi çok isterimde benim belli değil eşim pek uzağa bebekle yollamaya razı değil inşllh başka sefere canım çok sağol kusura bakmaay ne güzel ya hiç daha evde yanlız ve boş kalmadım hep gelenim gidenim oldu..
bu akşamda eskişehirden hala kızım geldi eşiyle falan..canım sıklıyopr gibi olsada hopp telefon biri geliyor:)
kızlar haftaya gün kararlaştırın hangi gün bendesiniz??
hepinizi 4 gözle bekliyorum..kapalılar haşemanızı alın açıklarda bikininizi alın gelin..:))))))
serilelim kumlara:)deniz kum güneşin tadını çıkaralım:)
bu arada baharcım görümcmler bendeyken eltimin oğlunun beşiğini getirdiler bende kaldı nehiride ona yatırırız..olmadı sahile bile götürürüz beşiği:)))
dün bende çarşıya gittim özlemişim kağpalı çarşıyı..ama çok sıcaktı ya..burası serin oluyor:)
bu arada sevcancım bebek nasıl son durum ne?
ya akşam rüya gördüm.karamuk hediye çekilişine katılmış araba kazanmış:) rengide beyaz tam bayan arabası diyor eşine:) eşide benim arabam var zaten diyor:)ufak tefek şirin bir arabaymış..
amaninn bir sevinmişki okadar mutluki anlatamam zıplıyor oynuyor gülüyor..hayır olsun ya..hadi tercüma edin rüyamı:)
Zahmet edip kendini yorma maksat görüşmek gönüller bir olsunGünaydın kızlar....
Şimdiiiiiiii..... 19 Ağustos Pazartesi günü gelenleri bir hatırlayalım....
hayat, semiha, bahar, yinuse. Bu kadarmıyız la.
Özle istediğiniz bir şey var mı? dünya şekerleri...
İyi tatiller canım başka sefere görüşürüz inşallahGünaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Ramazan bitti sohbetler arttı, hızınıza yetişilmiyor.
Keşke ben de gelebilseydim amma ben tatile gideceğim güzel bi sebebim var çok şükür:) Size bol bol eğlenceler. İnşallah başka sefere görüşürüz.
Canım tekrardan hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bundan sonra iyi olur,en yakın zamanda gelmeye çalışacağım inşallahSevcancım kızmış banaa haber vermedim Diyehakli da. Ama o kadar kötü olaydan sonra güle oynaya döndüğümü söylemek gelmedi içimden. ..
A.s hoşgeldin ben mudanyadanselamm kızlar, bende bursalıyım neresinde oturuyosunuz bursanın :)
A.s bende mudanyada genç evlenmişsin Allah mesut etsinselam kızlar bende bursalıyım...nilüferde oturuyorum ertuğrulda
A.s Hoşgeldin aramıza bende mudanyada 30 yaşında evli ve 5 aylık bir kızım varSelam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
Bu model bizimde hoşumuza gidiyorduda biraz fiyatı tuzluyduEki Görüntüle 779613 Eki Görüntüle 779614 Eki Görüntüle 779615
buda istediğim gb bebek arabası modeli
A.sSelam Bursalı Arkidişler
Bana özelden mesaj atmamışsın canımGünaydın kızlar....
Pazartesi saat kaçta geleceksiniz... :))
ben bugün telle sizi bir elden geçireyim
Erken gelin heee... saat 10 da bende olun...
Ayfercimide arayımda sizi minübüsten bize kadar getiriversinben çıkarsam kız uyuduğundan komşuyu eve bırakmam gerekebilirde.
niye bunları burayada yazdım bilmem.... telde söylücektim neyse amannnn gelmeyenler çatlasın
A.s hoşgeldin canım Allah mesut etsin.Resmine bir bakışta yıldırımda oturan bir arkadaşım var ona benzettim tip olarakslm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnlarıyıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
Semiha,Bebek ve ben sana yakın sayılırızda hala faceni alamadımki neyse sağlık olsunKıızzzzz bi bana yakın oturan yok ya şöyle çay içmeye kaçıcağım olmaz ki ihsaniye ye taşınsanızz yaaa
Geçmiş olsun babana Allah şifa versinBen çıktım herkez kaçmış yareppim yaaaa
Bugun haftanın songunu nekadar mutluyumm tatilll ama yarın dr randevum var babamın ameliyatı varr yıne koşturmaca yaa
topiktekiler yalnız bıraksa da siz hiç beni yalnız bırakmadınız:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
İnşallah fırsat olurda tanışırız bende beklerimcumartesi öğlene kadar baznde hiç çalışmıyorum cnm buyrun gelin çıkın çıkın gelinnn
hoşbulduk canım :)A.s hoşgeldin ben mudanyadan
cumhuriyet caddesinin kapanması biraz mahvetmiş sanki trafiği :/
teşekkürler canım evlenmeyi becerebilirsek onu da becericezben de Kübra 19 yaşındayım anaokulunda çalışıyorum Osmangazide oturuyorummmemnun olduumm bir yastıkta kocayın canııım mutluluklaarr
Allah acil şifalar versin.AYAKLARINDA LİF YIRTILMASI VARMIŞ 2 AYAGINDANDA AMELİYAT OLUCAK YARIN
benim üniyi kazandığım sene santral garaj çevresi öyleydi.10 dklık yolu 1 saate gittiğimi biliyorum.Kızlar birşey sorucam bu bursanın trafiğine nolmuş yahu üniversiteye gittim geldim mahvetmişler canım bursamı guzelleştiricem diye trafik çilesi çektiriyorlar resmen :/ ben lisede hergun muradiyeden kaplıkaya ya giderdim hiç böle trafikler olduğunu hatırlamıyorum
nereye kız???yolarım he ben yeni geldimmervecim babacığına geçmiş olsun canım inş. ciddi bir şey değildir...
kızlaaaaaaaaarrr...
1 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE BENİ ÖZLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?