Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
topiktekiler yalnız bıraksa da siz hiç beni yalnız bırakmadınız:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

tanışalım canım
itinayla fırsat değerlendirilir

ben elif.orhangaziliyim topikte yalnızı dostlarım yalnızım yalnız aaaaaaaaahhh
işte azcık tohuma kaçmış kız kurusuyum ama yakında kök salabilirim (öz türkçesi 28 yaşında nişanlıyım yakında düğünüm var .he bi de bu dil nece ben de bilmiyorum neyse işimize devam cilalaaaaaaaaa parlat cilalaaaaaa parlat )
almanca ingilizce öğretmeniyim ama nişanlımla halı yıkıyoruz şimdilik benim almancamı inglizcemi bi tek halılar öğreniyor
yarışmacı arkadaşları şimdiden tebrik ve teselli ediyorum

ben de Kübra 19 yaşındayım anaokulunda çalışıyorum Osmangazide oturuyorumm memnun olduumm bir yastıkta kocayın canııım mutluluklaarr

çok geçmiş olsunn ne ameliyatı canım?
AYAKLARINDA LİF YIRTILMASI VARMIŞ 2 AYAGINDANDA AMELİYAT OLUCAK YARIN

bende kaplıkaya canım :)

Kızlar birşey sorucam bu bursanın trafiğine nolmuş yahu üniversiteye gittim geldim mahvetmişler canım bursamı guzelleştiricem diye trafik çilesi çektiriyorlar resmen :/ ben lisede hergun muradiyeden kaplıkaya ya giderdim hiç böle trafikler olduğunu hatırlamıyorum

allah acil şifalar versin canım geçmiş olsun..

amin canım teşekkürler

off hiç sorma o trafiği hele altıparmak heykel bitmiş durumda hiç içimden gelmiyor ordan geçmeyi

semihanın selamı var hatuşlar telini eşine vermiş onunki bozukmuş...
A.s bende aradım geçende konuştum havuzda Berrayla birlikte ana kız keyif yapıyorlarmış
Kızçelerimmmm ben geldim :) Sevcan abla bulusma olcakmışşş ben gelmeden yapmayın bulusmaaa
Bende katılmak istiyorum :) yaparsanız eğer valla bidaha düzenletirimmm ona göreee
HoşgeldinYine yaparız buluşma böyle olmuyor zaten biraz daha sıklaştırmak lazım
Yapalım valla :) Eşim hilton burasaya iş başvurusu yaptı kızlar dua edin olsun da. Bursaya yerleşeyimmm bol bol bende toplaşırız size ellerimle yemek yapar yediririm :))))
Hadi inşallah hayırlı haberler olsun
bende bi tek senin telefon numaran var başka kimsenin yok kiiii :44:
Aşk olsunnn benim var ya canım
Eline sağlık kışa hazırlık desene:18:İyi gezmeler canım
her buluşmaya grlmrk için neremi yırttımı bilsen beni bağrına basardın

hem bikerem yüz görümlüğü bana gel cen banane acaba sevcanda mevlit var hoca götürcem mi desem
Haksever sende gelmeye çalış ya,eşinde demesin maşşlh arkadaşlarında tek tek mevlut yapıyor diye
Niye canım öyle diyorsun inşllh sonun iyi olur kötü düşünme,Allah mutlu etsin ömür boyu
Canım gelmeyi çok isterimde benim belli değil eşim pek uzağa bebekle yollamaya razı değil inşllh başka sefere canım çok sağol kusura bakma
Zahmet edip kendini yorma maksat görüşmek gönüller bir olsun
İyi tatiller canım başka sefere görüşürüz inşallah
Sevcancım kızmış banaa haber vermedim Diye hakli da. Ama o kadar kötü olaydan sonra güle oynaya döndüğümü söylemek gelmedi içimden. ..
Canım tekrardan hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bundan sonra iyi olur,en yakın zamanda gelmeye çalışacağım inşallah
selamm kızlar, bende bursalıyım neresinde oturuyosunuz bursanın :)
A.s hoşgeldin ben mudanyadan
selam kızlar bende bursalıyım...nilüferde oturuyorum ertuğrulda
A.s bende mudanyada genç evlenmişsin Allah mesut etsin
Selam kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, bursa demirtaşta oturuyorum 24 yaşında, evli ve hamileyim, ebe-hemşireyim ama şuan çalışmıyorum..
A.s Hoşgeldin aramıza bende mudanyada 30 yaşında evli ve 5 aylık bir kızım varAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu model bizimde hoşumuza gidiyorduda biraz fiyatı tuzluydu
Selam Bursalı Arkidişler
A.s
Bana özelden mesaj atmamışsın canım
slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnları yıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
A.s hoşgeldin canım Allah mesut etsin.Resmine bir bakışta yıldırımda oturan bir arkadaşım var ona benzettim tip olarakBende mudanyada yaşıyorum evliyim ve bir kızım var şuan çalışmıyorum,Allah sana ve olmayanlarada nasip etsin
Kıızzzzz bi bana yakın oturan yok ya şöyle çay içmeye kaçıcağım olmaz ki ihsaniye ye taşınsanızz yaaa
Semiha,Bebek ve ben sana yakın sayılırızda hala faceni alamadımki neyse sağlık olsun
Ben çıktım herkez kaçmış yareppim yaaaa
Bugun haftanın songunu nekadar mutluyumm tatilll ama yarın dr randevum var babamın ameliyatı varr yıne koşturmaca yaa
Geçmiş olsun babana Allah şifa versin
topiktekiler yalnız bıraksa da siz hiç beni yalnız bırakmadınız:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

Haklısın ne güzel topik yalnız kalmıyor ziyaretçiler sağolsun
cumartesi öğlene kadar baznde hiç çalışmıyorum cnm buyrun gelin çıkın çıkın gelinnn
İnşallah fırsat olurda tanışırız bende beklerim

baharcım saol cnm belkide yıuldırımda benzettiğin arkadaşın benmdir (= bak ben diyorum biraz daha kurcalasak akraba çıkıcaz

baharr yıne msj atıyorum gıtmıyor kıssss kader buluşmamızı istemiyomu neyyyy fac adım öner merve ekleyin anamm hepiniz napem özel msj gitmiyoooo yareppim yaaaa

mervecim babacığına geçmiş olsun canım inş. ciddi bir şey değildir...

kızlaaaaaaaaarrr...
1 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE BENİ ÖZLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

ben de Kübra 19 yaşındayım anaokulunda çalışıyorum Osmangazide oturuyorumm memnun olduumm bir yastıkta kocayın canııım mutluluklaarr
teşekkürler canım evlenmeyi becerebilirsek onu da becericez bu arada özgede anasının okulundaydı bi tanışın kaynaşın bakem meslektaşlar :))

AYAKLARINDA LİF YIRTILMASI VARMIŞ 2 AYAGINDANDA AMELİYAT OLUCAK YARIN
Allah acil şifalar versin.

benim üniyi kazandığım sene santral garaj çevresi öyleydi.10 dklık yolu 1 saate gittiğimi biliyorum.

nereye kız???yolarım he ben yeni geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…