Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sevom ver nanak ;-) o ozel masajdan ben de istiyorum.simdi sen burdan ozeli at eve gelince de masaji yaparsin
eeee naparsin misafir agirlamak zordur

Selam Bursalı Arkidişler

Merhaba

Bu forumu yeni keşfettim çok hoşuma gitti

Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyım Teknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek

hg aramıza bende formun muhtarıyım :)) kayıt ücreti 500tl oturak parası 400 eh bide haftalık 250tl alıyoruz depozito felan dogalgaz elektirik su filan 300tl ay cocun bebek arabasıyla odasının parasını senden cıkarsam her gelen üyeye bişi aldırsam ohhhhhhhh

manyaklıgım tuttu kusura bakma ilk itiba önemlidir derler çatlak damgası yicem beyninde şimdi hg kaybolma cöö diyip kacanalra hg demekten yorulduk artık köklü kalırsın inşallah kocada buluruz biz :)) şöle zengin kariyer sahibi allah korkusu olan kadın ruhundan analyan istedin heryere gezmeye salannnnnnnnnnnnnnnnnnn versin inşallah amin he bide yakışıklı karizmatik demeyi unuttum

ahillacım senin varye pndan sana böle dua etmiyorum seninkine akıl fikir versin diye dua ediyom bide kaynanatörüne ediyom ben şimdi nasıle ttimi bure yazmım

slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnları yıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum

hg aramıza profil pozunuzda harika titanişk gbsiniz ııııııııııııııııı loveeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öhömm sesimde kısık bugün fazla yormim kendisimi

yeni gleenlere bende 24 yaşında 6 senelik evli yogun ugraşlar sonunda anca hamile kalabilmiş anaokulu ögretmeni artık ev hanımlıgına terfi etmiş sıcakalrdan bunalan bir adet hanımcazım.. osmangazi merinos un alt sokaklarında oturuyorum.... formdaki kaynanasını seven tek gelinim armayın başka yok

yeni gleenlere bende 24 yaşında 6 senelik evli yogun ugraşlar sonunda anca hamile kalabilmiş anaokulu ögretmeni artık ev hanımlıgına terfi etmiş sıcakalrdan bunalan bir adet hanımcazım.. osmangazi merinos un alt sokaklarında oturuyorum.... formdaki kaynanasını seven tek gelinim armayın başka yok
Özgecim merhaba meslektaşııımm

Özgecim merhaba meslektaşııımm

meyabaaaaaaaaaaaaa

sen nerde ögretmenlik yapıyosun kulagıma söyle çalışıyo musun şuan ben bu sene gitmicem seneyede gidemem muhtemelen yada dayanamam giderim mudanyaya taşınırsam kayınvaldem bakar

öhömm ben geldim

siz şimdik pazartesi bululuyorsunuz hemiii bari foto çekip faceye koymayın nispet yapar gibin çok pis kıskanırım.

hakseverimm bu aralar aktif görüyorum seni çok seviniyorum.

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hakket cööö deyip gitmeyinn
ben de 26 yaşında aklı başında kızı 1,5 yaşında biriyim
Gürsu da oturuyorum aslen Gürsunun yerlisiyiz...
baharcıımm evet birde senin numaran var seninle facede konuşuyoruz ya aklıma gelmedi söylemek...
bugün 1 cumartesi ve ben yine işteyimmmm bitsin artık şu işkence Miroşumla iki gün doya doya oynıyayım evde...
neysem hepinize mcukkk

Son düzenleme:
100 mesajı doldurabilirsem bir ara söylerim kulağına canım ben zaten bu sene mezun oldum hemen işe başladım yardımcı öğretmenim şuan özelde çalışıyorum 1-2 seneye de sınıf verirler nasipse valla sen bilirsin de bebişle doya doya vakit geçir bence canım ayrıca şuan neresindesin Bursanın? + bebeğinin cinsiyeti belli mi

hoşbulduk canım ben de Kübra 19 yaşındayım Osmangazide oturuyorum Allah bağışlasın kızını canıım ben haftaiçi sadece akşamları aktif olabiliyorum halim kalırsa o da onun dışında haftasonu burdayım bol bol

becerirsiniz canım hayırlısıyla ay Özge kim ki acabaaa
siz zaten tanışmışınız
nasılsınız yeşil beyaz dostlar
ben saks mavisi beyazım bugün sen nasılsın???
kız yazsana şu kaynanatör duasını çok merak ettim.olmadı fısılda len

hepsi beleşe yerleşti zaten ne versen kabul
sen görürsün bebek erkek olursa hiç bişi almıcam sadece ısırcam öpmek de yok

kız olursa kem küm şey mey
ben gidersem dükkana gelir gelmez resimleri atcam
anooooooooooommmmmmm kız senin adın melahat olsun amma meraklı çıktın he

hade ben kaçar azcık çalişim zate yine kimse yok (

hahahah napıyım ya muhabbet olsun diye soruyorum tamam hadi seni mi kırcam melahat de sen
yaf tabisi de muhabbet olsun biz de şamata olsun diye isim takıyoruz :) bak mesela özge kuzucum ya da civcivimdi şimdi onun civcivi kuzusu olacak özge de koyun ya da tavuk (aman duymasın şimdi buna da fatura keser de bebek beşiği başıma kalır )

aman aman eminim duymaz valla Özge öğretmenlikten ev hanımlığına terfi etmiş ama muhasebeye bir yatkınlığı da var belli

aman aman eminim duymaz valla Özge öğretmenlikten ev hanımlığına terfi etmiş ama muhasebeye bir yatkınlığı da var belli
zaten aslında o sevonun yerine göz koydu o muhasebeci ya aman bunu da duymasın
ve yağmurr ne güzel serinledi ortalık kızlarrr
aynen yaaaa...iki gündür nem içinde kalmıştık dükkanda çok şükür nemi gitti teri kaldı

osmangazide merinosun alt tarafında çifte havuzlarda otururyorum :) cumaya belli olcak inşallah cinsiyet bende merak ediyorum hayırlısı kesinlikle evlenmeden üniversite oku en azından 2 senelikte olsa oku acıköğretimde 2 senelik yok cocuk gelişşiminde bende hemen evlenince kaldı tabi ben lise mezunuyum ehh 5 sene sonra lisede hiç matematik edebiyat görmedik desek yeri meslek lisesi sonuçta ee kaç sene geçti üstünden sınavdada dışardan 4 seneyi kazanmam imkansız( keşke okusaydım 2 yıllık bile olsa çok farkediyo hele özellerde ben girdim sınava işletme 4 yılllık kazandım 1.sınıfı okudum geçtim 2.sınıfta girmedim sınavlara eserse bitiririm ama hiç acmadı beni hesap kitaplar ben bölümüm okumayı çok isterdim ( 1 sene dersaneye gitsem eminim yaparım ama iş işten geçti galiba

beşik + puset senin yawrum şimdiden topla paralarını

işletme okudum 1 sene ordan geliyo muhasebe kafasıhiç anlamam ya hesap kitaptan

hesapsızca yaşamayı çok severimzenginliğin gözü kör olsun

ooh be çook iyi geldi bu yağmur:87: Bursanın şu serin havalarını cok seviyorum :109:

neresi iyi çok korktum şimşeklerden töbe yarabbim çocuk gb nabcamı şaşırdım :18: ilk defa karnıma arı girdi bebiş bile korktu herelde:18:

hem balkonda halılarım seriliydi hepsi su oldu çıkıp kaldıramadımda patates soğanlarımda ıslandı hühühüüüüüüü

tabi ohh size romantik geliyo yağmur ay evli olunca hiç bişey güzel gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…