Selam Bursalı Arkidişler
Merhaba
Bu forumu yeni keşfettim çok hoşuma gitti
Bursa Siteler tarafında oturuyorum.Ev kızıyımTeknolojiyi çok severim en büyük hobim birşey yapmadan hayatımı sürdürmek ve beyaz atlı veya eşekli fark etmez prensimi beklemek
slm kızlaaaar bende bursalıyım..güzel şehrin güzel insalnlarıyıldırımda oturuyorum 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok çalışıyorum
ücretler cok fazla en fazla 100 kagıt çalışır benden
Özgecim merhaba meslektaşııımm
öhömm bengeldim
siz şimdik pazartes bululuyorsunuz hemiii bari foto çeknip faceye koymayın nispet yapar gibin çok pis kıskanırım.
hakseverimm bu aralar aktik görüyorum seni çok seviniyorum.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hakket cööö deyip gitmeyinn
ben de 26 yaşında aklı başında kızı 1,5 yaşında biriyim
Gürsu da oturuyorum aslen Gürsunun yerlisiyiz...
baharcıımm evet birde senin numaran var seninle facede konuşuyoruz ya aklıma gelmedi söylemek...
bugün 1 cumartesi ve ben yine işteyimmmmbitsin artık şu işkence Miroşumla iki gün doya doya oynıyayım evde...
neysem hepinize mcukkk
siz zaten tanışmışınızbecerirsiniz canım hayırlısıylaay Özge kim ki acabaaa
ben saks mavisi beyazım bugünnasılsınız yeşil beyaz dostlar
kız yazsana şu kaynanatör duasınıhg aramıza bende formun muhtarıyım :)) kayıt ücreti 500tl oturak parası 400 eh bide haftalık 250tl alıyoruz depozito felan dogalgaz elektirik su filan 300tl ay cocun bebek arabasıyla odasının parasını senden cıkarsam her gelen üyeye bişi aldırsam ohhhhhhhh
manyaklıgım tuttu kusura bakma ilk itiba önemlidir derler çatlak damgası yicem beyninde şimdi hg kaybolma cöö diyip kacanalra hg demekten yorulduk artık köklü kalırsın inşallah kocada buluruz biz :))şöle zengin kariyer sahibi allah korkusu olan kadın ruhundan analyan istedin heryere gezmeye salannnnnnnnnnnnnnnnnnn versin inşallah amin he bide yakışıklı karizmatik demeyi unuttum
ahillacım senin varye pndan sana böle dua etmiyorum seninkine akıl fikir versin diye dua ediyom bide kaynanatörüne ediyom ben şimdi nasıle ttimi bure yazmım
hg aramıza profil pozunuzda harika titanişk gbsinizııııııııııııııııı loveeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öhömm sesimde kısık bugün fazla yormim kendisimi
yeni gleenlere bende 24 yaşında 6 senelik evli yogun ugraşlar sonunda anca hamile kalabilmiş anaokulu ögretmeni artık ev hanımlıgına terfi etmiş sıcakalrdan bunalan bir adet hanımcazım.. osmangazi merinos un alt sokaklarında oturuyorum.... formdaki kaynanasını seven tek gelinim armayın başka yok
sen görürsün bebek erkek olursa hiç bişi almıcam sadece ısırcam öpmek de yokhepsi beleşe yerleşti zaten ne versen kabul
ben gidersem dükkana gelir gelmez resimleri atcamöhömm ben geldim
siz şimdik pazartesi bululuyorsunuz hemiii bari foto çekip faceye koymayın nispet yapar gibin çok pis kıskanırım.
hakseverimm bu aralar aktif görüyorum seni çok seviniyorum.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hakket cööö deyip gitmeyinn
ben de 26 yaşında aklı başında kızı 1,5 yaşında biriyim
Gürsu da oturuyorum aslen Gürsunun yerlisiyiz...
baharcıımm evet birde senin numaran var seninle facede konuşuyoruz ya aklıma gelmedi söylemek...
bugün 1 cumartesi ve ben yine işteyimmmmbitsin artık şu işkence Miroşumla iki gün doya doya oynıyayım evde...
neysem hepinize mcukkk
anooooooooooommmmmmm kız senin adın melahat olsun amma meraklı çıktın he100 mesajı doldurabilirsem bir ara söylerim kulağına canımben zaten bu sene mezun oldum hemen işe başladım yardımcı öğretmenim şuan özelde çalışıyorum 1-2 seneye de sınıf verirler nasipse valla sen bilirsin de bebişle doya doya vakit geçir bence canım ayrıca şuan neresindesin Bursanın? + bebeğinin cinsiyeti belli mi
yaf tabisi de muhabbet olsunhahahah napıyım ya muhabbet olsun diye soruyorumtamam hadi seni mi kırcam melahat de sen
yaf tabisi de muhabbet olsunbiz de şamata olsun diye isim takıyoruz :) bak mesela özge kuzucum ya da civcivimdi şimdi onun civcivi kuzusu olacak özge de koyun ya da tavuk (aman duymasın şimdi buna da fatura keser de bebek beşiği başıma kalır )
zaten aslında o sevonun yerine göz koydu o muhasebeci yaaman aman eminim duymazvalla Özge öğretmenlikten ev hanımlığına terfi etmiş ama muhasebeye bir yatkınlığı da var belli
aynen yaaaa...iki gündür nem içinde kalmıştık dükkanda çok şükür nemi gitti teri kaldıve yağmurr ne güzel serinledi ortalık kızlarrr
ve yağmurr ne güzel serinledi ortalık kızlarrr
100 mesajı doldurabilirsem bir ara söylerim kulağına canımben zaten bu sene mezun oldum hemen işe başladım yardımcı öğretmenim şuan özelde çalışıyorum 1-2 seneye de sınıf verirler nasipse valla sen bilirsin de bebişle doya doya vakit geçir bence canım ayrıca şuan neresindesin Bursanın? + bebeğinin cinsiyeti belli mi
yaf tabisi de muhabbet olsunbiz de şamata olsun diye isim takıyoruz :) bak mesela özge kuzucum ya da civcivimdi şimdi onun civcivi kuzusu olacak özge de koyun ya da tavuk (aman duymasın şimdi buna da fatura keser de bebek beşiği başıma kalır )
aman aman eminim duymazvalla Özge öğretmenlikten ev hanımlığına terfi etmiş ama muhasebeye bir yatkınlığı da var belli
ooh be çook iyi geldi bu yağmur:87: Bursanın şu serin havalarını cok seviyorum :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?