neresi iyi çok korktum şimşeklerden töbe yarabbim çocuk gb nabcamı şaşırdım :18: ilk defa karnıma arı girdi bebiş bile korktu herelde:18:
hem balkonda halılarım seriliydi hepsi su oldu çıkıp kaldıramadımda patates soğanlarımda ıslandı hühühüüüüüüü
tabi ohh size romantik geliyo yağmur ay evli olunca hiç bişey güzel gelmiyo
Antalyada yaşayıp Bursaya gelince bursanın yağmurana karına rüzgarına camuruna bile şükrediyorsun canımBizimde seriliydi halılar başlamadan topladım allahtan :)
kocam gelince asar artık sonra yıkarız puff
osmangazide merinosun alt tarafında çifte havuzlarda otururyorum :) cumaya belli olcak inşallah cinsiyet bende merak ediyorum hayırlısıkesinlikle evlenmeden üniversite oku en azından 2 senelikte olsa oku acıköğretimde 2 senelik yok cocuk gelişşiminde bende hemen evlenince kaldı tabi ben lise mezunuyum ehh 5 sene sonra lisede hiç matematik edebiyat görmedik desek yeri meslek lisesi sonuçta ee kaç sene geçti üstünden sınavdada dışardan 4 seneyi kazanmam imkansız ( keşke okusaydım 2 yıllık bile olsa çok farkediyo hele özellerde ben girdim sınava işletme 4 yılllık kazandım 1.sınıfı okudum geçtim 2.sınıfta girmedim sınavlara eserse bitiririm ama hiç acmadı beni hesap kitaplar ben bölümüm okumayı çok isterdim ( 1 sene dersaneye gitsem eminim yaparım ama iş işten geçti galiba
işletme okudum 1 sene ordan geliyo muhasebe kafasıhiç anlamam ya hesap kitaptan
hesapsızca yaşamayı çok severimzenginliğin gözü kör olsun
ooh be çook iyi geldi bu yağmur:87: Bursanın şu serin havalarını cok seviyorum :109:
sevilmez miii bugün o kadar sıcak bastı ki nem falan bir de o kadar içimden geçirdim ki şöyle şakır şakır yağmur yağsa da ortalık serinlese diye öyle de oldu misler gibi de oldu ohh
Bende aynı şekildeydim guzelim ya yağmur yağmayınca cok sıkıntılı oluyor hava guzel oldu bu :)
aynen canım, bu arada kendinden bahseder misin biraz seninle ilk kez konuşuyoruz sanırım
deprem olmuş kızlar ya bugünkü sıcak nem yağmur pek normal değilmiş demek ki..
iyiki bulmuşsun o zaman canımKübra ben de memnun oldum
evet canım 4,1 engürücükmüş merkez üstü
amaaaaaaannn sen ne de olsa dugunde besi bi yerdeyle trabzon burmasi takcan ya bana dugunde besikld puset kopeeeeeen olsun kizosmangazide merinosun alt tarafında çifte havuzlarda otururyorum :) cumaya belli olcak inşallah cinsiyet bende merak ediyorum hayırlısıkesinlikle evlenmeden üniversite oku en azından 2 senelikte olsa oku acıköğretimde 2 senelik yok cocuk gelişşiminde bende hemen evlenince kaldı tabi ben lise mezunuyum ehh 5 sene sonra lisede hiç matematik edebiyat görmedik desek yeri meslek lisesi sonuçta ee kaç sene geçti üstünden sınavdada dışardan 4 seneyi kazanmam imkansız ( keşke okusaydım 2 yıllık bile olsa çok farkediyo hele özellerde ben girdim sınava işletme 4 yılllık kazandım 1.sınıfı okudum geçtim 2.sınıfta girmedim sınavlara eserse bitiririm ama hiç acmadı beni hesap kitaplar ben bölümüm okumayı çok isterdim ( 1 sene dersaneye gitsem eminim yaparım ama iş işten geçti galiba
beşik + puset senin yawrum şimdiden topla paralarını
işletme okudum 1 sene ordan geliyo muhasebe kafasıhiç anlamam ya hesap kitaptan
hesapsızca yaşamayı çok severimzenginliğin gözü kör olsun
Bende memnun oldum canım , sen nerelerdensin kaç yaşındasın sende tanıt :)
evet canım 4,1 engürücükmüş merkez üstü
Osmangazide oturuyorum canım ben de 19 yaşındayım işte anaokulunda çalışıyorum falan filangünaydın bu arada herkesee iyi Pazarlarrr
erkencisin sen de benim gibi canım
Evet biraz öyle oldu tatlım uyku düzenim bozuldu onu düzeltmeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?