Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Antalyada yaşayıp Bursaya gelince bursanın yağmurana karına rüzgarına camuruna bile şükrediyorsun canım Bizimde seriliydi halılar başlamadan topladım allahtan :)

Antalyada yaşayıp Bursaya gelince bursanın yağmurana karına rüzgarına camuruna bile şükrediyorsun canım Bizimde seriliydi halılar başlamadan topladım allahtan :)

kocam gelince asar artık sonra yıkarız puff

kocam gelince asar artık sonra yıkarız puff

assın kurur canım ramazanda bir ara devamlı yağmur yağıyordu o zamanlar bizimde devamlı ıslanıyordu. bursanında havası böyle napıcaksın Ama catır catır kuru sıcakta yanmaktansa ben bütün halıların ıslanmasını tercih ederim :)

Hem hamilesin sen bak hemde iyi gelmedimi serin hava :)

o kadar koptum ki işe başlayınca şu üniversite işlerinden falan açıktan 4 yıllık şansımız var mı yani bizim canım? iyi kötü başlamışsın artık işte tecrübe kazanmışsın bu da bir tercih sebebidir bence işyerlerinde ama tabi sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin canımcım, yok ya bana nedense hiçbir zaman yağmur romantik gelmemiştir biraz odunluk var bende galiba

ooh be çook iyi geldi bu yağmur:87: Bursanın şu serin havalarını cok seviyorum :109:

sevilmez miii bugün o kadar sıcak bastı ki nem falan bir de o kadar içimden geçirdim ki şöyle şakır şakır yağmur yağsa da ortalık serinlese diye öyle de oldu misler gibi de oldu ohh

Son düzenleme:
amaaaaaaannn sen ne de olsa dugunde besi bi yerdeyle trabzon burmasi takcan ya bana dugunde besikld puset kopeeeeeen olsun kiz buyur burdan yak sigarani

biz de napalim deprem oldugunda mobilya bakiyorduk

evet canım 4,1 engürücükmüş merkez üstü

aynen canım..

Yasemin, bizde de kimse hissetmedi evde zaten öğrenme şeklimiz de şu oldu 15 yaşındaki kardeşim apar topar yanımıza geldi koşa koşa anasayfam deprem haberleriyle dolmuş deprem olmuş!! iyiki de hissetmedim ben gerçi stresten uyuyamazdım bütün gece :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…