o kadar koptum ki işe başlayınca şu üniversite işlerinden falan açıktan 4 yıllık şansımız var mı yani bizim canım? iyi kötü başlamışsın artık işte tecrübe kazanmışsın bu da bir tercih sebebidir bence işyerlerinde ama tabi sen daha tecrübelisin daha iyi bilirsin canımcım, yok ya bana nedense hiçbir zaman yağmur romantik gelmemiştir biraz odunluk var bende galiba
amaaaaaaannn sen ne de olsa dugunde besi bi yerdeyle trabzon burmasi takcan ya bana dugunde besikld puset kopeeeeeen olsun kizbuyur burdan yak sigarani
biz de napalim deprem oldugunda mobilya bakiyorduk
inşallah düzeltirsin bakalım o düzensizlikte fena ya ne uykundan bir şey anlıyorsun ne uykunun keyfine varabiliyorsun falan :44:
evet kötü bir durum gerçekten şuan uykusuzluktan ölüyorum meselaama dayanıcam 12ye kadar :)
açıktan 2 yıllık yok ama 4 yıllık var canım mutlaka oku derim yani bilgilerin eskimeden hatta kazanamam diyosan gündüz çalışıp çıkışta dersaneye git bi sene bence ahh ahh evli olmasam dersaneye gitmeyi bis ene hazırlanıp girmeyi çok isterim şahsen.. lise mezunu olmak başka üniversite mezunu olmak başka yani lise mezunu olarakta iş bulabiliyosun ama üniversite mezunu olursan özellerinde özellerinde bulursunmudanyada kayınvaldemin komşusu 2 yıllık bitirmiş kolejde öğretmenlik yapıyodu şimdi başka bi kolajle anlaşmış kız araba aldı altına 4 yılıda dışardan tamamlıyomuş ahh ahh ben evlendikten sonra 6 sene çalıştım özelde
hım kem küm babası diyo biz alırız puseti
Kızlarr birşey sorucam :) elbet vardır bir yakınınız arkadaşıınız dershaneye gitmiş.Ben kpss için dershaneye gidicemde varmı bildiğiniz iyi olan dershaneler yada şuraya gitme kötü dediğiniz yardım edin cok kararsız kaldım
Nisanlim dyor ki besi bi yerdeyi biz aliriz(simdi besik bize trabzon burmasi size kaldi )
Sinav dershanesinin eski ogretmenlerinden olarak oraya gitme.aci ya da yedi iklim oneririm.gittigin yer sadece kpss dershanesi olsun.
Rica ederim canım yok canım o olamazsın 31 yaşında kendisibaharcım saol cnm belkide yıuldırımda benzettiğin arkadaşın benmdir (= bak ben diyorum biraz daha kurcalasak akraba çıkıcaz
Valla ya nedense hep ters giden birşeyler oldubaharr yıne msj atıyorum gıtmıyor kısssskader buluşmamızı istemiyomu neyyyy fac adım öner merve ekleyin anamm hepiniz napem özel msj gitmiyoooo yareppim yaaaa
Yarın kısmetse görüşmek üzere canımmervecim babacığına geçmiş olsun canım inş. ciddi bir şey değildir...
kızlaaaaaaaaarrr...
1 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE BENİ ÖZLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
hg aramıza bende formun muhtarıyım :)) kayıt ücreti 500tl oturak parası 400 eh bide haftalık 250tl alıyoruz depozito felan dogalgaz elektirik su filan 300tl ay cocun bebek arabasıyla odasının parasını senden cıkarsam her gelen üyeye bişi aldırsam ohhhhhhhh
manyaklıgım tuttu kusura bakma ilk itiba önemlidir derler çatlak damgası yicem beyninde şimdi hg kaybolma cöö diyip kacanalra hg demekten yorulduk artık köklü kalırsın inşallah kocada buluruz biz :))şöle zengin kariyer sahibi allah korkusu olan kadın ruhundan analyan istedin heryere gezmeye salannnnnnnnnnnnnnnnnnn versin inşallah amin he bide yakışıklı karizmatik demeyi unuttum
ahillacım senin varye pndan sana böle dua etmiyorum seninkine akıl fikir versin diye dua ediyom bide kaynanatörüne ediyom ben şimdi nasıle ttimi bure yazmım
hg aramıza profil pozunuzda harika titanişk gbsinizııııııııııııııııı loveeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu öhömm sesimde kısık bugün fazla yormim kendisimi
yeni gleenlere bende 24 yaşında 6 senelik evli yogun ugraşlar sonunda anca hamile kalabilmiş anaokulu ögretmeni artık ev hanımlıgına terfi etmiş sıcakalrdan bunalan bir adet hanımcazım.. osmangazi merinos un alt sokaklarında oturuyorum.... formdaki kaynanasını seven tek gelinim armayın başka yok
Haksever senin şu lafların hoşuma gidiyor güldürüyosun kız beni Allah'ta sizi güldürsün canımmöhömm ben geldim
siz şimdik pazartesi bululuyorsunuz hemiii bari foto çekip faceye koymayın nispet yapar gibin çok pis kıskanırım.
hakseverimm bu aralar aktif görüyorum seni çok seviniyorum.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hakket cööö deyip gitmeyinn
ben de 26 yaşında aklı başında kızı 1,5 yaşında biriyim
Gürsu da oturuyorum aslen Gürsunun yerlisiyiz...
baharcıımm evet birde senin numaran var seninle facede konuşuyoruz ya aklıma gelmedi söylemek...
bugün 1 cumartesi ve ben yine işteyimmmmbitsin artık şu işkence Miroşumla iki gün doya doya oynıyayım evde...
neysem hepinize mcukkk
ve yağmurr ne güzel serinledi ortalık kızlarrr
Ne güzel yağmur yağmış,mudanyada yağmadıooh be çook iyi geldi bu yağmur:87: Bursanın şu serin havalarını cok seviyorum :109:
Aynı kafadanız canımm bende meslek lisesi kurbanıyımosmangazide merinosun alt tarafında çifte havuzlarda otururyorum :) cumaya belli olcak inşallah cinsiyet bende merak ediyorum hayırlısıkesinlikle evlenmeden üniversite oku en azından 2 senelikte olsa oku acıköğretimde 2 senelik yok cocuk gelişşiminde bende hemen evlenince kaldı tabi ben lise mezunuyum ehh 5 sene sonra lisede hiç matematik edebiyat görmedik desek yeri meslek lisesi sonuçta ee kaç sene geçti üstünden sınavdada dışardan 4 seneyi kazanmam imkansız ( keşke okusaydım 2 yıllık bile olsa çok farkediyo hele özellerde ben girdim sınava işletme 4 yılllık kazandım 1.sınıfı okudum geçtim 2.sınıfta girmedim sınavlara eserse bitiririm ama hiç acmadı beni hesap kitaplar ben bölümüm okumayı çok isterdim ( 1 sene dersaneye gitsem eminim yaparım ama iş işten geçti galiba
beşik + puset senin yawrum şimdiden topla paralarını
işletme okudum 1 sene ordan geliyo muhasebe kafasıhiç anlamam ya hesap kitaptan
hesapsızca yaşamayı çok severimzenginliğin gözü kör olsun
Heykel tarafındaydık sanırım deprem anında hissetmedik biz.Allah beterinden korusundeprem olmuş kızlar ya bugünkü sıcak nem yağmur pek normal değilmiş demek ki..
Aaa sınavdamı çalıştın lisedeyken bende sınava gitmiştim :) sınavı hiç düşünmedim yediiklimle gorusmeye gittim ama sınıfları cok kalabalık ihtiyaç, muratla ilgili bir fikrin varmı mademki dershane hocasıydın sen iyi bilirsin dershaneleri.
Kızlarr birşey sorucam :) elbet vardır bir yakınınız arkadaşıınız dershaneye gitmiş.Ben kpss için dershaneye gidicemde varmı bildiğiniz iyi olan dershaneler yada şuraya gitme kötü dediğiniz yardım edin cok kararsız kaldım
Ne güzel yağmur yağmış,mudanyada yağmadıDün yıldırım tarafındaydık misafirlikte o tarafa yağmış biz gittiğimizde yağmur yoktu
Canim diger dershaneleri pek bilmiyorum.siniflar kalabalik derken kac kisi?yirmiyi gecmiyorsa ideal.onikinin alti skintili siniftir.dershanelerin genel amaci ogrenciden para kazanmaktir yoksa sana ne oldugu cogunun umrunda bile degil.gazlar susler pusler satar sana derslerini.en azindan sinavda boyle...uzman kadro der ancak bursa ilindeki tum subelerinde bin ogretmeni varsa cok rahat sekiz yuzu stajyer ogretmendir.dershneni iyi arastir derim sonucta bi dunya para dokeceksin oraya.he bi de ogrenci istekli olmazsa en iyi ogretmen de kar etmez;-)
günaydınn kızlarrrr
Haksever cim ahmet beye gitmeye karar vermiş sin dogru secim ama hastaneye başlama derim hastane masraflı canım 15gunde gidiceksin muayene ucreti alicaklar 10gunden sonra ücret alıyorlar muayenehane sinde ayda bi 100aliyor gereksiz hic bi tahlil yaptirmiyor hastandde ise illa yspiliyor cunku sart kosuyorlar ben testlerimi Esentepe tip merkexinde ysda biotipta yaptirdim uugundu
kızlar fac de yenibir alışveriş sit kurma aşamasındayız yeşilbeyazalışveriş beğenirseniz sevinirim hepinizin desteğini bekliyorum
bugün afakanlarım üstümde herkez sevcanda ben evdeyim diye herelde telefonumuda kapadım konuşmuyorum eşimle50:
canım çok düşündüm ya bahar ya medikal olcaktı bahar hakkında doktorlarının tecrübesini iyi bulmuyorum yani riskli gebeliklerde ahmet beyi eskiden tanıyorum ve riskli gebelikler uzmanı yani allah korusun bişi olursa allahın izniyle bilir diye güveniyorum bide aşılama ve tüp ebebk yapabilen bi doktor bu gb hastaları tanıyan bi doktor 3bucuk aylık olucaz ya doktora gittigimizde artık ayda bir çarıcak muhtemelen nabalım evet ücret biraz çok ama allah yardım eder herelde ... belki doktorumdan rica edip fakültede yaptırırım bazı testlerimi ... allah yardım etsin en azından yavrumuza harcıcaz artık parayı eskiden verdiğimiz paralara bakılınca şükrediyorum her anına her zorluguna
özelden link yolla begeniriz:)
ne diyim canım hakkında hayırlısı.dershaneden çok öğretmenlr önemli...ben matematikçimiz yüzünden tm seçmemiştimÇok yağmadı zaten bir ara yağdı ve geçti canım siz yetişememişsiniz :)
Sınıflar 30 kişimiş ama öğrendilerime gore bazen 35 bile oluyormuş.Biliyorum canım sınav berbattı ben yarım bırakmıştım bide üstüne para istemişlerdi.2 haftadır baya dershane peşindeyim 10tane dershane gezdim.Ben istekliyimde kararsızım maalesef
Günaydııınn tatlımm
ben de gidemedim bak hem de ne yüzden aşağıda yazcam.bugün afakanlarım üstümde herkez sevcanda ben evdeyim diye herelde telefonumuda kapadım konuşmuyorum eşimle50:
canım çok düşündüm ya bahar ya medikal olcaktı bahar hakkında doktorlarının tecrübesini iyi bulmuyorum yani riskli gebeliklerde ahmet beyi eskiden tanıyorum ve riskli gebelikler uzmanı yani allah korusun bişi olursa allahın izniyle bilir diye güveniyorum bide aşılama ve tüp ebebk yapabilen bi doktor bu gb hastaları tanıyan bi doktor 3bucuk aylık olucaz ya doktora gittigimizde artık ayda bir çarıcak muhtemelen nabalım evet ücret biraz çok ama allah yardım eder herelde ... belki doktorumdan rica edip fakültede yaptırırım bazı testlerimi ... allah yardım etsin en azından yavrumuza harcıcaz artık parayı eskiden verdiğimiz paralara bakılınca şükrediyorum her anına her zorluguna
özelden link yolla begeniriz:)
canım benim çok özür dilerim.bu sefer gelmedim,gelemedim değil.dün cüzdanımı arabada unutmuşum.sabah evden çıkarken farkettim.parasız gelemeyeceğime göre,nişanlıma uğradım.annesi açtı kapıyı,yüzü bir şekil oldu anlatamam.''aaaaa sen de mi geliyorsun ev bakmaya?hani sen bursaya gitcektin?'' dedi.hiç bozuntuya vermedim,xxx beni sonra özel olarak götürecek arkadaşın evine dedim nişanlım için.düşünebiliyor musunuz,kadın ben yokken ayartmış oğlunu benim evimi seçmeye gidiyor.neyse gittik...bir ev beğendi,bahçeler içinde bahçe süper ama evin duvarlarında başparmağım gibi böcekler geziyor.ayyyyyyyy burası çok güzel tutalım demez mi?nişanlıma öyle bir ters baktım ki yüzüme bakar bakmaz,olmaz anne dedi.kadın tutturmuş bahçesi de bahçesi...neyse eski meski dedi nişanlım çıkardık ordan.başka bi yere gittik.yerler berbat dolaplar dökülüyor.tek iyi yanı bir odası byük ve büyüğe yakın da bir balkonu var ama diğer iki odaya yanyana iki kanepe sığmaz.bahçesi yok ama iyi tutalım bunu dedi annesi.ben de eşya sığmaz dedim.şimdilik eşya almazsınız buraya geçeriz benimkilerle ilerde büyük ev bulunca eşya alırsınız dedi.bu dördüncü evdi.bu cümleyi söyledikten sonra döndüm,daha fazla üç kişi ev bakmaya gerek yok annen de yorulmuştur zaten onu eve bırak biz erken bitirince işleri çıkar yine bakarız eve hem zaten annen 6 ay köyde 6 ay yanımızda olacak 6 ay için ev araama derdine girmesin dedim nişanlıma.anasını eve bıraktık.arabada başladım daha.
ev bakmaya gideceğinizden benim neden haberim yok?hadi gideceksiniz,neden ben yokken?ne yapmaya çalışıyorsunuz aklınızdaki fikrinizdeki ne dedim.meğer benim garibin de haberi yokmuş.iki haftadır anası kızlarıyla bize ev aramış.bugün de benim sevcana
gideceğimi duyunca sabah oğluna demiş,ara çocuğu geç gelcem de ev var bikaç tane bakalım.bizimki demiş yarın bakarız elif yok bugün diye.o da demiş ki;sen burdasın ya ona ne gerek.bu da bişi diyememiş.ben de kızdım.ananla mı evlencen de onla ev bakacakmışsınız dedim çok ters konuştum.şimdi kavgalıyız.annesine dur diyemediği için kavgalıyız.kendisine açık açık söyledim,ananla arama çizgi koyabilecek misin düüşün taşın bu şekilde gidersen nişan atılır yok düğünden sonra boyle olurum dersen o zaman Allaha and olsun beş çocuk annesi de olsam boşanırım bilesin dedim.çok üzüldü ve arada kaldı fakındayım ama bu son yaptığı da yani ne bileyim...duvarda böcek geziyor boyumca,bayıldım diyor.töbe töbe...
sevcan canım,gelmediğim için gerçekten çok üzgünüm.çok istekli ve hevesliydim.ama kaygana planını insan hesaba katamıyor ne yazık ki...neyse bu hafta yoksun zaten.müsait olduğumda ararım seni anlatırım durumu.kusuruma bakma hayatım e mi?gerçekten canım sıkkın...hem tüm günüm mahvoldu hem moralim bozuk hem de durduk yere gerildim o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?