mervecim yeni bir sayfa oluşturuyormuşsunuz hayırlı olsun.anca bende ekli değilsin ki
Gelseydin güzel olurdu canımcanım benim çok özür dilerim.bu sefer gelmedim,gelemedim değil.dün cüzdanımı arabada unutmuşum.sabah evden çıkarken farkettim.parasız gelemeyeceğime göre,nişanlıma uğradım.annesi açtı kapıyı,yüzü bir şekil oldu anlatamam.''aaaaa sen de mi geliyorsun ev bakmaya?hani sen bursaya gitcektin?'' dedi.hiç bozuntuya vermedim,xxx beni sonra özel olarak götürecek arkadaşın evine dedim nişanlım için.düşünebiliyor musunuz,kadın ben yokken ayartmış oğlunu benim evimi seçmeye gidiyor.neyse gittik...bir ev beğendi,bahçeler içinde bahçe süper ama evin duvarlarında başparmağım gibi böcekler geziyor.ayyyyyyyy burası çok güzel tutalım demez mi?nişanlıma öyle bir ters baktım ki yüzüme bakar bakmaz,olmaz anne dedi.kadın tutturmuş bahçesi de bahçesi...neyse eski meski dedi nişanlım çıkardık ordan.başka bi yere gittik.yerler berbat dolaplar dökülüyor.tek iyi yanı bir odası byük ve büyüğe yakın da bir balkonu var ama diğer iki odaya yanyana iki kanepe sığmaz.bahçesi yok ama iyi tutalım bunu dedi annesi.ben de eşya sığmaz dedim.şimdilik eşya almazsınız buraya geçeriz benimkilerle ilerde büyük ev bulunca eşya alırsınız dedi.bu dördüncü evdi.bu cümleyi söyledikten sonra döndüm,daha fazla üç kişi ev bakmaya gerek yok annen de yorulmuştur zaten onu eve bırak biz erken bitirince işleri çıkar yine bakarız eve hem zaten annen 6 ay köyde 6 ay yanımızda olacak 6 ay için ev araama derdine girmesin dedim nişanlıma.anasını eve bıraktık.arabada başladım daha.
ev bakmaya gideceğinizden benim neden haberim yok?hadi gideceksiniz,neden ben yokken?ne yapmaya çalışıyorsunuz aklınızdaki fikrinizdeki ne dedim.meğer benim garibin de haberi yokmuş.iki haftadır anası kızlarıyla bize ev aramış.bugün de benim sevcana gideceğimi duyunca sabah oğluna demiş,ara çocuğu geç gelcem de ev var bikaç tane bakalım.bizimki demiş yarın bakarız elif yok bugün diye.o da demiş ki;sen burdasın ya ona ne gerek.bu da bişi diyememiş.ben de kızdım.ananla mı evlencen de onla ev bakacakmışsınız dedim çok ters konuştum.şimdi kavgalıyız.annesine dur diyemediği için kavgalıyız.kendisine açık açık söyledim,ananla arama çizgi koyabilecek misin düüşün taşın bu şekilde gidersen nişan atılır yok düğünden sonra boyle olurum dersen o zaman Allaha and olsun beş çocuk annesi de olsam boşanırım bilesin dedim.çok üzüldü ve arada kaldı fakındayım ama bu son yaptığı da yani ne bileyim...duvarda böcek geziyor boyumca,bayıldım diyor.töbe töbe...
sevcan canım,gelmediğim için gerçekten çok üzgünüm.çok istekli ve hevesliydim.ama kaygana planını insan hesaba katamıyor ne yazık ki...neyse bu hafta yoksun zaten.müsait olduğumda ararım seni anlatırım durumu.kusuruma bakma hayatım e mi?gerçekten canım sıkkın...hem tüm günüm mahvoldu hem moralim bozuk hem de durduk yere gerildim o kadar...
Allah kolaylık versin bizde ev taşıyacağız 10 15 güne kadargünaydın kızlar...
iş yerimizi taşıdık ayy bi yoruldum bi yoruldum anlatamam...sanki ev taşıdık...
paazar günü de yerleştirmeye gelin dedi patron gelmeyene surat astı bi dünya...sanki zorunluyum !
sonracııımaaa ev işi ve Mirayla çok yoğun günler geçiriyoruz
artık papağan olmaya başladı ne dersek ne yaparsak tekrar ediyor...
kucağımdayken tv aşağıda bizim ayağımla kapattım bi sefer anam indi kucğımdan oda ayağını uzatıyor açacakmış ki açtı
çok bilmiş yaww şaşırtıyor bizi
Gelde feth et canımSelammm kızçelerim. İyi akşamlar.. Sevcan abla aldım havadisleri
Ohhh tatil yapın siz kıskançlığım tuttu :)) o bursayı feth edicemmmm
Sevcanın kahvaltıdan sonra kımse ugramaz oldu buralara:44::44::44:
gelseydin güzel olurdu canımsenin şu kayınvaldenede pes yani neden herşeye karışıyor bu kadar?karışmaya karışsa bile nişanlının herşeye karıştırmaması lazım,allah yardımcın olsun canım ne diyeyim,hayırlısı olur inşallah hakkınızda
Allah kolaylık versin bizde ev taşıyacağız 10 15 güne kadarkız mudanyalara kadar gelmişsinde insan bir aramazmı gelseydiniz çay içmeye
Gelde feth et canım
Merveciğim 3 hatun tatil yapıyor birlikte detaylar aşağıda
baksen hatunlara bizburda calısalım hatunlar alem yapsın oldumu şimdi
Sevcancığım kahvaltı için tekrar teşekkürler,herşey çok güzeldi.Kahvaltı bahane görüşmek şahane oldu diyelimEllerine sağlık tekrardan.Güzel bir gün geçirdik.Semiha keşke biraz daha kalsaydın sohbet muhabbet güzeldi.İnşallah bir dahaki seferede bana beklerim.Arkadaşları merak eden olmuş Sevcan ve Yinuse Hayatın yazlığına gittiler 2 gün kalıcaklardı eşleri izin vermiş Ne güzel kadın kadına tatil yapıyorlar altın kızlar Bende isterdim çağırdı Hayat sağolsun fakat malum kızım küçük eşimde izin vermedi,gönüller bir olsun bizim yerimizede eğlenin artık Hayatın yazlıkta interneti yokmuş sanırım,yoksa haber ederlerdi.Bu buluşmalar sıklaşsın bence,kızlarla ileriki zamanlarda eşlerimizi tanıştırma kararıda aldık,bazı ortak noktalar varmış
Ve gelelim bana ev konusu vardı ya bir siteyi çok beğeniyordum kısmetse ordan kiralık daire bulduk 10 15 güne çıkacağız evden beni stres heyecan sardı vede çok seviniyorum istediğim yerden bulduğumuz için,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bizim için iyi olur ve zamanı gelincede bir ev sahibi oluruz.Taşındıktan sonra bana beklerim kızlar
oluyormuş canım demekkiseninde gelme durumun olsaydı tanışmış olurduk,neyse bir dahaki sefere artık
canım bırdahakıne cumartesı yaparsanız gelme sansım olur inşş tanışırız ayrıca ben bugun dr a gıdıcem bılıyorun unuversıteye keşke telini alsaydım sana sorucağım bazı şeyler varr tühh:44::44:ahmet yılmazada gıttım işler karışıcak
canım bırdahakıne cumartesı yaparsanız gelme sansım olur inşş tanışırız ayrıca ben bugun dr a gıdıcem bılıyorun unuversıteye keşke telini alsaydım sana sorucağım bazı şeyler varr tühh:44::44:ahmet yılmazada gıttım işler karışıcak
Gittinmi ahmet bey iyi bi doktordur onn sayesinde hamilekaldım
sen bi site önermiştin ya cnaım ben eşimin facesinden baktım çok şirin bebek eşyalarıda var ama nerden alınca ne kadar fiyatı yazmıyo bende yorum yaptım nerden alabiliriz bunu diye sitededende hemen temin edebiliriz mesajı gelmiş eşimde kızdıbende sitenin kurucusu arkadaşımız o yazıyodur kadın dedim sen misin canum :))
Huwww bir ziyaretcimiz bile yok...kizlar da ziyaretciler de ortadan kaybolmus.sevcan yinuse hayat magicien merve neslihan yasemin ozgeeeeeeee nrdesiniz uleyyyyynnn?karamuk da kayip
bennnn burdayım ama kımseler yok nerdesınız huuuuu bu hafta herkez cok boşladııı bencede
İnşallah hemen bebegin olur bekletmesin minigin seni neymiş sorun canim tedavimi oliucaksin ben 2ay klonen kullandim ve kizim benimleydi sllsh herkes e nasip etsin
sorun yok dıyor dr sadece ben 2 ay bazen 3 ayda bır adet oluyorum bende 2 kere klomenle aşılama oldum bu ay dr iğne tedavısıyle aşılama yapıcak inş beklemem fazla ama yınede hayırlısıysa dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?