Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
mervecim yeni bir sayfa oluşturuyormuşsunuz hayırlı olsun.anca bende ekli değilsin ki

bebişim benim fac tc öner merve ekle beni

ayrıca senin bu kayınvalideyle işin zor allah sabır versin geçinicem diyorsan çook sabırlı olmanlazım bitanem ne diyeyim ben okadar sabırlı olamazdım allah dağına göre kar veriyor sanırım

günaydın kızlar...
iş yerimizi taşıdık ayy bi yoruldum bi yoruldum anlatamam...sanki ev taşıdık...
paazar günü de yerleştirmeye gelin dedi patron gelmeyene surat astı bi dünya... sanki zorunluyum !

sonracııımaaa ev işi ve Mirayla çok yoğun günler geçiriyoruz
artık papağan olmaya başladı ne dersek ne yaparsak tekrar ediyor...
kucağımdayken tv aşağıda bizim ayağımla kapattım bi sefer anam indi kucğımdan oda ayağını uzatıyor açacakmış ki açtı

çok bilmiş yaww şaşırtıyor bizi

Selammm kızçelerim. İyi akşamlar.. Sevcan abla aldım havadisleri
Ohhh tatil yapın siz kıskançlığım tuttu :)) o bursayı feth edicemmmm

Gelseydin güzel olurdu canımSenin şu kayınvaldenede pes yani neden herşeye karışıyor bu kadar?karışmaya karışsa bile nişanlının herşeye karıştırmaması lazım,Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim,hayırlısı olur inşallah hakkınızda
Allah kolaylık versin bizde ev taşıyacağız 10 15 güne kadarKız mudanyalara kadar gelmişsinde insan bir aramazmı gelseydiniz çay içmeye
Selammm kızçelerim. İyi akşamlar.. Sevcan abla aldım havadisleri
Ohhh tatil yapın siz kıskançlığım tuttu :)) o bursayı feth edicemmmm
Gelde feth et canım
Sevcanın kahvaltıdan sonra kımse ugramaz oldu buralara:44::44::44:

Merveciğim 3 hatun tatil yapıyor birlikte detaylar aşağıda

baksen hatunlara bizburda calısalım hatunlar alem yapsın oldumu şimdi

Sevcancığım kahvaltı için tekrar teşekkürler,herşey çok güzeldi.Kahvaltı bahane görüşmek şahane oldu diyelimEllerine sağlık tekrardan.Güzel bir gün geçirdik.Semiha keşke biraz daha kalsaydın sohbet muhabbet güzeldi.İnşallah bir dahaki seferede bana beklerim.Arkadaşları merak eden olmuş Sevcan ve Yinuse Hayatın yazlığına gittiler 2 gün kalıcaklardı eşleri izin vermişNe güzel kadın kadına tatil yapıyorlar altın kızlarBende isterdim çağırdı Hayat sağolsun fakat malum kızım küçük eşimde izin vermedi,gönüller bir olsun bizim yerimizede eğlenin artıkHayatın yazlıkta interneti yokmuş sanırım,yoksa haber ederlerdi.Bu buluşmalar sıklaşsın bence,kızlarla ileriki zamanlarda eşlerimizi tanıştırma kararıda aldık,bazı ortak noktalar varmış
Ve gelelim bana ev konusu vardı ya bir siteyi çok beğeniyordum kısmetse ordan kiralık daire bulduk 10 15 güne çıkacağız evden beni stres heyecan sardı vede çok seviniyorum istediğim yerden bulduğumuz için,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bizim için iyi olur ve zamanı gelincede bir ev sahibi oluruz.Taşındıktan sonra bana beklerim kızlar

evin çok güzeldi manzarasıda ama cok istiyodun senin adına sevindim inşallah bol komşun olur kapın kapanmaz hiç öff gelmesinler artık dedirtsinler nerde site nerde ne güzel yakındın kayınvaldeme neyse zaten eşime sinirliyim buluşma mevzularını hiç açmıyayım en iyisi puff pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

oluyormuş canım demekkiseninde gelme durumun olsaydı tanışmış olurduk,neyse bir dahaki sefere artık

canım bırdahakıne cumartesı yaparsanız gelme sansım olur inşş tanışırız ayrıca ben bugun dr a gıdıcem bılıyorun unuversıteye keşke telini alsaydım sana sorucağım bazı şeyler varr tühh:44::44:ahmet yılmazada gıttım işler karışıcak

Gittinmi ahmet bey iyi bi doktordur onn sayesinde hamilekaldım

sen bi site önermiştin ya cnaım ben eşimin facesinden baktım çok şirin bebek eşyalarıda var ama nerden alınca ne kadar fiyatı yazmıyo bende yorum yaptım nerden alabiliriz bunu diye sitededende hemen temin edebiliriz mesajı gelmiş eşimde kızdı bende sitenin kurucusu arkadaşımız o yazıyodur kadın dedim sen misin canum :))

Gemsaza kizlarin yanina gittim.beni dinoeyip ilgilendiginiz ve sicak kanliliginiz icin tsk ederim kizlr.iyi ki varsiniz...

Huwww bir ziyaretcimiz bile yok...kizlar da ziyaretciler de ortadan kaybolmus.sevcan yinuse hayat magicien merve neslihan yasemin ozgeeeeeeee nrdesiniz uleyyyyynnn?karamuk da kayip

Gittinmi ahmet bey iyi bi doktordur onn sayesinde hamilekaldım

evet canım gittim ve çok iyibir dr memnun kaldım :)

evet canım benım :) vaybe oda senmıydın adama bak dedim daha cinsiyeti belli olmadan bebek kıyafetlerı bakıyor demıstım

Huwww bir ziyaretcimiz bile yok...kizlar da ziyaretciler de ortadan kaybolmus.sevcan yinuse hayat magicien merve neslihan yasemin ozgeeeeeeee nrdesiniz uleyyyyynnn?karamuk da kayip

bennnn burdayım ama kımseler yok nerdesınız huuuuu bu hafta herkez cok boşladııı bencede

İnşallah hemen bebegin olur bekletmesin minigin seni neymiş sorun canim tedavimi oliucaksin ben 2ay klonen kullandim ve kizim benimleydi sllsh herkes e nasip etsin

sorun yok dıyor dr sadece ben 2 ay bazen 3 ayda bır adet oluyorum bende 2 kere klomenle aşılama oldum bu ay dr iğne tedavısıyle aşılama yapıcak inş beklemem fazla ama yınede hayırlısıysa dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…