Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bennnn burdayım ama kımseler yok nerdesınız huuuuu bu hafta herkez cok boşladııı bencede
yaf bi denk gelememiş bu kadar millet :)) ben de geldim ama yine kimse yok :S

bi de mervecim alışıver,sevcan olmayınca topik genelde böyle sessiz.

sorun yok dıyor dr sadece ben 2 ay bazen 3 ayda bır adet oluyorum bende 2 kere klomenle aşılama oldum bu ay dr iğne tedavısıyle aşılama yapıcak inş beklemem fazla ama yınede hayırlısıysa dıyorum
canım Rabbim hakkında hayırlısını en kısa zamanda versin de yüzünüz gülsün :)

canım benim allah herkezin gönlündekını hayırlısıyla nasipetsinn inş.

günaydınnnn iyi haftalar herkezciklere bu hafta 4 gün çalışıyoruz yaşasınnn 30 ağustos var

kızlar selam

cuma önce medikale kadın doguma gittim KIZIMI gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı

sonrası çok kötüydü ordan çıkıp kakülteye gittim ordaki doktorumdan endokrinolojiye kagıt aldım gittim randövü vericez 1 ay sonraya d,iyo acil diyorum almıyo sekreter sinir etti agladım doktoruma geri geldim ordaki kadın dogumcuma çok üzüldümü görünce 2 saat endokrinolojiye telefon etti açmıyolar en sonunda açtı hasta yakınım olur diyip rica etti gelsin beklesin alabilirsem alırım dedi gitttim saat 12den 5 e kadar bekledim pisliği........içeri girdim dedim hiç bi şikayetim yokken bu ilaç beni maf etti dedim kullanmama ragmen yükseliyo dedim... ben seni bakmak için çagırmadım ilaçını yükselticem sadece dedi 25mg içiyodum aynı ilacı 50mg iç dedi ben bu kadarıbile beni yataktan kaldırmıyo dediysemde yüzüme bile bakmadıçıktım ağladım durdum ....

sonra kemal paşaya anneme gittim bütün gece sızlanarak uyudum çok yorulmuştum midem alt üst dışarda hastanelerde pogaca ayran soguk su üşütmüşüm herelde gece deli gb üşüdüm sıtma ama nasıl donuyorum sandım bütün geceaglamışım...

ertesi gün ilacı 50 mg içtim düğün vardı oraya gittik geldik sabah 10da kahvaltıyla duruyorum midem çok kötü hiçbişey yemedim gece başım agrıyo ateşim var ölüyorum sandım sabah ezanlarına kadar öğürme sonra istifra ettim ilk defa(( içim dışıma cıktı sandım.... sonra sabahı ertesi gün hiç bişey yemedim eşimi aradım aslında bi hafta kalıcaktım geldi aldı beni dün akşam züneyde hanım doğum evine acilden gittim biz buna bişi yapamayız bölümümz değil ben acil doktoruyum sadece bebek canlımı diye bakabilirim dedi utrasyonla coucga baktı ....

kadın dogumcu bakmı ...uzmanı bakmıyo ben kime nereye gideyim bu nasıl bi düzendir ölsen elini uzatan yok yönlendiren yok çok yoruldum şu 10 - 15 gün ömrümü çürüttü 2buçuk kilo verdim hem yiyemiyorum hem kıpırdayamıyorum

bugün saglık ocagına gittim sevk istedim devlet hastanesine endokrinolojiye yarın 10a sevk verdi hayırlısı son kapım bu onuda çalıcam elimden geleni yapıyorum fazlasını hatta ......... rabbime emanetiz sonrasında tamamen teslimiyet yapacak bişeyim kalmadı çünkü artık

geçmiş olsun canım öğürmek nedemek bilirim 9 ay yaşadım o kabusu...
O dediğin hangi bölüm ve niçin gidiyorsun merak ettim...
Sağlıklı ve kız bebeğin olduğu için çok şanslısınnnn...
Allah sağlıkla büyütmek yüzünü görmek nasip etsin...
Günaydı bu arada herkese
bizim resmi tatilimiz yok malesef
Ama cumartesi günlerim düzene giriyor sanırım bu hafta 2 de çıktık çok sevindirik oldum Belki cumartesi günleri bi plan yapabiliriz bende gelirim :)
herkesi yürekten kocaman öpüyorum..

öncelikle oo kızını yerim bennnnn maşallah kız annesine :)
bende anlamadım o bölüme niye gıdıyosun o içtiğin ilaç ne bilmiyorum ama allah kolaylıkla sağlıkla geçirmeni nasip etsin al kucağına kızını bizde sevmeye gelelim

cumartesi toplanalım bir ara bencede

bana bak canını sıkıp durma.zırt bırt her şeye ağlayıp üzülme kızı da üzme. sen ne mücadelerle yakaladın onu,unuttun mu?bak sonra kaçarsa görürsün.

yavrum az metanetli dirayetli ol.balık burcu musun nesin anlamadım ki aaaaaaaaaaaaa...sen aklı başında insansın.Rabbimden iste o hayırlısıysa verir zaten.sadece dikkatli olman yeterli.çok geçmiş olsun ayrıca.

ehue ehue ehue topikten en son ben katılırım herhalde bi buluşmaya diyordum bak ben bile katıldım da siz gidemediniz.

bu arada,nişan atalı tam bir hafta oldu.dün eski(!) nişanlım aradı,bugün son kez görüşcez.bakalım nolcak?

ayfer dönmedin mi hala o yazlıktan?bak kıskanıyorum ama heeeee...
sevo ne zaman bitiyor senin izin?karamuk nereye kayboldun?topiğin yolunu kaybettin.

Haksevercim neden zubeydenin aciline gidiyirsun medicsle git canım senin doktorunn orda orada acilde hangi doktor varsa ahmet beye ulasip seni tedavi altına ederlerdi ahmet beye tlf et bu durumlarda hic sıkılmadan cevap verir

geçmişi okumadığım için nişan attığını görmedim...canım hayırlısı neyse o olsun...ne konuşacaksınız merak ettim hemen haber ver bize..
üzüldün mü ayrılınca...

geçmişi okumadığım için nişan attığını görmedim...canım hayırlısı neyse o olsun...ne konuşacaksınız merak ettim hemen haber ver bize..
üzüldün mü ayrılınca...
geçmişe nişan attığımı yazmadım canım.o zaman sadece atma ihtimalli vardı ama attık...geçen gün de konuşmak istemişti,burnu sürtülsün diye hemen kabul etmemiştim.üzüldüm tabi ki...bizim kendi aramızda bir sıkıntımız yok aslında.öyle kolay kolay kırmıyoruz birbirimizi de araya kaygana girince bizimki çabuk doluyor ben de merak ediyorum bakalım ne konuşcaz.

haklsıın ahillacım, ama birşeyler ters gidiyorsa baştan bitmesi en hayırlısı.
Sonra üzüleceğine şimdi üzül...
Taviz verme biten bi ilişki için de çok fazla çabalama canımın içi...
Ha yine de kalbin onu çok istiyorsa uzakta olun kayganakla sorunların bi nebze hafifler

saolun kızlar kızımla günlere gelcez inşallah babayı sallamak yok bida kızımın cnaı gezmek istiyo dicez kaçıcaz:)))

endokrinolojiye tsh yüksek diye gidiyorum kadın dogum bakamıyo muş ona bu bölüme gitmek gerekiyomuş bursadada 3 yerde var şevket yılmaz fakülte çekirgede.....

bugün iyiyim çok şükür uyuyyorum yemek yiyorum midem iyi halim iyi çok şükür okuma yerine gittim geldim şükürler olsun

acıbademdede var canım tsh cok önemli gebelikde allah korusun zeka geriliğine yol acıyor 2li test yaptırmamışın Ahmet bey bunun için bişey dedimi niye yaptırmadın hiç bi testi ihmal etme 4lu test önerir Ahmet bey 16.haftada yaptır muhakkak
eee nasıl geçti ilk görüşmenız zeynebın geliyormuş cok sevındım kızlar başka cok cılveliler zorla sevdirıyorlar kendilerini benımki cok uykusuz sabah 6bucukda kalktı daha hiç uyumadı ama genede bıkmıyorum cok tatlılar cokkk

yarın için randövü almıştım daha dogrusu saglık ocandan sevk almıştım çekirge hastanesine :) ama bende şans yokki msj geldi doktorun mazereti sebebiyle iptal edilmiş vazgeçtim iyiyim diyip oturcam aşaya 3 hafta sonra çagırdı ahmet bey o zaman gidince medikalde dahiliye ye gidicem olmassa yoruldum artık yollarda hasta oluyorum yazık banada yavrumada yazık elimden geleni yaptım alllaha emanetiz.....

zeynebim çok güzeldi çok şükür rabbime kayınpederim diyomuş eşim anlatıyoda görümcemin 2 erkek cocu var onlar üstüne atlıyomuş kayınpederimde yavaş olun azcık cimcimeme de kalsın enerjim diyomuş babasıda benim papucumu dama attı ben kraliçe olmuşum artık prenses oymuş beni prensesim diye kandırmıştıda

2li testi istemedim dedim ense kalınlıgına organlarına uzuvlarına baktı cok detaylı 2li testi yaptırmama nedenimi anladı bişey demedi 4 lü taramayı yaptırırım bende çünkü onda allah korusun müdale edilebilecek rahatsızlıklarda görünüyomuş allah korusun yavrularımızı

sevilmezmi hele bu sefer öyle ten rengi 4 boyutlu görünce alıp kucama sevesim geldi

Ayy canim ya şimdiden anne gibi hissediyor insan dimi cok guzel tatlı duygu bunlar allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin ahmet beyi cok sevuyorum onunla cok guzel anlar yaşadık cok kahrimi cekti helallik istedim her tlfunuma bakti acamszsa geri donup aradi Şansız bi gebelik geçirdim ama .atlaattim 2cocugum oluncada ona gidicem o bursayi birakip gitmez inşallah 4eylulde kontrolum var spral taktirdimda insallah hayirlisiyla da kucagina alirsin ilaçlarını ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…