Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

selam canım çok geçmiş olsun internetten 182den randevu alsanan o zaman daha çabuk alıyorsun. tsh önemli biliyorsun ama tedaviside çok kolay ihmal etme sakın . malum bizim bebişlerimiz çok kıymetli. kolay değil senelerce bekledik onları. canım ahmet bey hakkında biraz bilgi verirmisin yaşı başı nasıl tecrübelimi. bide sen özelinemi gittin medikalemi. ücretleri nasıl renkli ultrasona falan girince tahlil yaptırınca ekstra ücret alıyorlarmı. bide medikalde doğum ücretleri ne kadar. çokmu sordum ne. ben hala bi doktor bulamadımda. ahmet yılmazla bahar hastanesi arasında kararsızım. baharda güler ghanım yada ayşe hanımada gidebilirim. bazen diyorum keşke biraz cahil olsaydım yaaaa. doktor beğenemiyorum armudum sapı üzümün çöpü derken doktorsuz kaldım. zaten hergün elim ayağım şişiyo. kaç tane doktora gittim yok bişey dediler yolladılar. özel olmayınca ilgilenmiyorlar tabi. kanımda iyice düşmüş 10 buçuktan 9 buçuğa düşmüş. ilacıda bıraktım ayaklarım şişiyo diye. çok acil doktor bulmam lazım

aynen öyle amin canım istiyen herkeze nasip etsinaminnn canım aminn elimden geleni yapıyorum yolalrda hasta oldum zaten bulanmayan midem bulanıyo sabah yine tuvaletin kapısında aglaya aglaya bi hal oldum

sanırım bu mesajı bana yazdın

medikalparkın sitesine gir ahmet beyin fotorafını görürsün yaşlı değil barış bey gb ona benziyo az daha şişman sadece tip felan benziyo usluplarıda benziyo kibar sakin bi doktor telaşe ettirmiyo insanı tane tane konuşuyo doğum ücretlerini bilmiyorum ama muane ücreti 62 tl ben sadece muane olsum renkliydi utrasyonuda gayet iyiydi yani başka bişi yaptırmadıgım için ücret vermedim başka

sağol canım . sende kendini çok hırpalama. allah şifalar versin inşallah sanada

canım bebiş kız olacakmış galiba dimii cok sevindimmAllah ım güzelce elinede almayı nasip etsin inşallah

bu arada merhaba kızlar bende bursalıyım..
ara ara girip okuyorum bazen yazdıklarınızı ama aranıza katılmak nasip olmamıstı..

bu arada merhaba kızlar bende bursalıyım..
ara ara girip okuyorum bazen yazdıklarınızı ama aranıza katılmak nasip olmamıstı..

hoşgeldin aramıza canım evet prenses geliyo tahtımı elimden aldı ben kraliçe oldum :)) anakraliçe darısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmmm tez vakitte

hoşgeldin aramıza canım evet prenses geliyo tahtımı elimden aldı ben kraliçe oldum :)) anakraliçe darısı başına kuzummmmmmmmmmmmmmmmm tez vakitte
hoş bulgum canım...
şekerim sende zeynep koyacaktın dimi zeynepprenses gelicek yani
bizde bu adetle tekrar tedaviye baslıyoruz canım ıce baby lerimi alıcak tekrar göbüşüme hayırlısı bakalım inşallah..
şimdi adet olmayı bekliyorum

zeynep olucak büyük ihtimal büyük konuşmim diyorum sonra cayarsam diye

şimdi onalr üşümüştür annesi göbüşüne gelince böle sıcacık mis gb yayılırlar sımsıkı tutunurlar inşallah hayırlısını diliyorum snein için olur inşallah rabbim ol desin

inşallah canım benim üşüdüler tabi kasım 2012 de donduruldu bebeişlerim
bu arada canım transfere yakın 41 hamile 41 ayetel kürsi toplıcam haber veririm okursan sevinirim

bende adet olmayı beklıyorum son aşılamam olucak olmassa buda bu arada üniversitede tup bebek raporu için tahliller yapılıyor kasımmın 10 da randevum var orda yıne karar verılecek.bu arada üniversitede çok ilgileniyorlar

inşallah canım benim üşüdüler tabi kasım 2012 de donduruldu bebeişlerim
Bu arada canım transfere yakın 41 hamile 41 ayetel kürsi toplıcam haber veririm okursan sevinirim
allah hayırlısıyla tutunmayı nasip etsin banada nasip etsin
tam sana yazıcaktım bende okurum diye sonra ama sonra gördum ki hamılelerden topluyormuşsun Inş bende olurum hamile

Ahmet bey genc bi doktor 26mayi sts nedicalde sezaryen ile doğum yaptim 1750lira 2gece kaldım sakin sessiz ii bi insan sinirleri alınmış diyorum ben ona memnun kalirsin sende

canım benm yaş konusunda filan raporla sıkıntılı olunca üni olmaz diye düşünmüştüm acıkcası bahardada amel. hemşireliği yaptım o yüzden hiç tereddütsüz murat beye karar verdiim aslına bakarsan cok fazla maddi durumumda yok ama ne bileyim ona gitmek istedim..zaten ilk denemede tuttu amakalp atışı durunca kaybettik bebeğimizi..şimdi donmuş embriyolarım var adet olunca onlar koyulacak....
kötü düşünmek üstemiyorum ama eger olmazsa bende üni. başlıcam galiba canım..
hepimiz hakında hayırlısı olsun...bebişlerimiz gelsin bir an önce..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..
sana tavsiye eger imkanın varsa sende 41 hamileden 41 yasin topla canım aşılama öncesi ben inanıyorum olacagına

inş donmuş bebişler tutunurlar annelerine üniversıteye gıtmessın bana tahlılerımı göstermek için 11 kasıma gun verdı hastane :)bende ahmet beyın aşılaması tutarsa diye ümitliyim adet olayım 2 günü dr dayım inş

inşallah arkadaşım inşallahhepimizin bebişleri tutunsun...

ya bilmem farkındamısınız ne kadar cok aşılama tüp yaptıran var dimi..
her defasında Rabbim bu yolda kimseyi oyalama kimseyi bu masalara düşürme diye cok dua ediyorum ama gel görki çoğunluk zaten o masalarda yemin ediyorum içim acıyoo
benimde 23 temmuzdu canım batım 2 gün içinde gelmezse söktürücüye başlayıp bende adetin 2. günü dr a gidicem.

bende sökturucu kullandım artık gelmesini beklıyorum inş.tez zamanda olsun bekletmesın rabbım bızleri

selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız özledim hepinizi
aramıza yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar
haksevercim canım benim çok mutlu oldum okuduğum kadarı ile kızın olacakmış eyvah eyvah yandın daha şimdiden eve yeni prensens geliyor senin pabuç dama atılacak

hoş buldum canım ara ara girip okuyodum yazdıklarınızı muhabbetiniz güzel oluyo bölmek istemiyodum o yüzden yazma fırsatım olmuyodu hakseverin prensesi yazmama vesile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…