Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İnşallah bundan sonra görüşrüüz canım,sen naptın son durumlar nedir geçen facede konuştuk ama Nehir hasta olduğu için ilgilenemedim kusura bakma
Gemsaza kizlarin yanina gittim.beni dinoeyip ilgilendiginiz ve sicak kanliliginiz icin tsk ederim kizlr.iyi ki varsiniz...
Büyük süpriz olmuş valla kızlar şaşırmıştır
İnşallah hemen bebegin olur bekletmesin minigin seni neymiş sorun canim tedavimi oliucaksin ben 2ay klonen kullandim ve kizim benimleydi sllsh herkes e nasip etsin
Amin Allah isteyen herkeze nasip etsin
sorun yok dıyor dr sadece ben 2 ay bazen 3 ayda bır adet oluyorum bende 2 kere klomenle aşılama oldum bu ay dr iğne tedavısıyle aşılama yapıcak inş beklemem fazla ama yınede hayırlısıysa dıyorum
Merve hormonlarına baktırdınmı pko yok değilmi sende?:44:Bende pko var adetlerim düzensizdi o yüzden sordum
Canımmmm kızınmı oluyor hadi Zeynebine kavuşucaksın sağlıkla inşallah ne güzel Nehire arkadaş geliyor deseneHaksever aklına kötü şeyler getirme artık geçmişte çok istiyordun anne olmayı şimdide kendine bakarak mutlu olarak o kızını mutlu edebilirsin iki canlısın artık Zeynebide düşünEndokoloji bölümü dengeler tsh hormonunu merak etme,benimde kontrole gitmem gerekecek endrokolijiye tsh ve bazı hormonalrımın yeniden kan alınıp bakılması gerek,2 aydır gitmedim
Düzene girmesine sevindim inşallah görürşüüz bundan sonra
Canım ne yaptınız geçen seninle konuştuk ama son durum nedir umarım kötü birşey yoktur:44:
bu arada merhaba kızlar bende bursalıyım..
ara ara girip okuyorum bazen yazdıklarınızı ama aranıza katılmak nasip olmamıstı..
Bundan sonra daha sık gelirsin o zaman hoşgeldin aramıza

Kızlar evim toplu şekilde duruyor öyle,karşıdaki kiracının çıkmasını bekliyoruz,ev sahibi yanlış anlamış bize geçen pazar çıkıyor demişti eşim gitti baktıki daha çıkmamışlarEv böyleykende oturmak çok sıkıcıTaşınmayı geçtim Nehirin rahatsızlığı bizi çok telaşlandırdı,ateşi çıkmıştı fitil şurup ılık duş hiç biri kar etmedi düşmüyordu ateşi,burdaki devlet hastanesine götürdük acile pazar günü.Doktor çocuk doktoru görmeden ilaç yazamam dedi,anca fitil verdi oda,bizde pazartesiyi beklemeyelim ordan çocuk hastanesine gidelim dedik dört çeliğe.Acildeki çocuk doktoru iğne yazdı 10 tane boğazları iltihaplanmışYediklerinide çıkartıyordu sürekli boğazından dolayı,kendimi çok kötü hissettim ilgilenemedimmi acaba o telaşede diyeİğne vuruldu dün sabah vücudunda kabarıklılar görünce iğnenin dokunmuş olduğunu düşündük,direk kendi doktoruna çekirgeye götürdük,doktoru bazı sorulardan sonra kızımın 6.hastalık geçirmiş olduğunu söyledi,ilk defa duyuyorduk meğersem o vücudundaki döküntüler hastalık sonrası oluyormuş ve ateşi düşünce meydana gelebiliyormuş döküntüyle beraber rahatladı Nehirde,devit ilacı hariç tüm ilaçları kestirdi,orada 24 saat çocuk doktoru varmış bizde yok sanıyorduk ondan götürdük çocuk hastanesine,hem ev böyle hem Nehir böyle yıprandım üzüldük haliyle,şuan durumu fena değil ama yüzünde vücudunda hala var beneklik,bizde haberler böyle.Hayırlısıyla bir eve taşınsaydımda rahatlasaydım,dün tüm gün kayınvaldemlerdeydim,evide topladık çoğunu taşınma günü belli oluncada tam teşekkül çıkacağız inşallah.Sizler nasılsınız ne var ne yok kimseler uğramamış.Sevcanın yokluğu belli oluyor

inşallah canım benim üşüdüler tabi kasım 2012 de donduruldu bebeişlerim
bu arada canım transfere yakın 41 hamile 41 ayetel kürsi toplıcam haber veririm okursan sevinirim

tabi okumam mı canım bide ben şey yapmıştım tabi allah ol dedi olduda her dediğimizi yapıyoruz ben tüp bebek yaptırıcam diye 41 hurmayı 41 kişiye dagıtıp meryem suresini okuttum geri topladım yemek için okutup okunmuş hurmaları yiyosun... bide olunca tutunsun diye düşmesin diyede bi tesbih var göbegine parmagınla daire ççizip okuyosun eşimde bende yaptık çok şükür bu günleri gördük sizde görceksiniz inşallah

murat beyin methini bende çok duydum özelde yaptırsam ona yaptırcaktım inşallah gerek kalmaz üniversiteye bu denemenizde yapışır annesine bebş

aynen sorma babası onu seviyo ben acaba erkek mi ister dedim ama reflekslerini ölçüyorum yok yok kız olcana çok sevindihele babacım desin dillensin görücem ben onu yağları erir kesin rabbim çok şükür........ o günleride göstersin bizlere

canım çok geçmiş olsun evlat işte onun bi canı yansa senin bin yanıyo üzme kendini nabcaksın hastalanıp ileşip büyücekler dimi :)) diyene bak kaç gündür doktorlarda bebege bişi olcak diye koştururken hasta ettim kendimi :))

selam kızlar sonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))

çok şükür ilaçtan kurtuldum

canım meryem süresini dagıtmak cok istedim ama buralarda okuyacak kimse yok malesef
o tesbihi biliyorum canım eşimle konustuk yapalım dedik zaten yinede tesekkür ederim...
canım biliyosun ben baharda calıştıgım için murat beyi biliyodum zaten hiç tereddütsüz gittim ilkinde de tutundu zaten ama nasip değilmiş bunda kalp atımı için dr un yapab,lce bişey yok malesef şimdide donmular olunca tekrar ona gidelim dedik..
eger bu da olmazsa ara vericem zaten canım maddi durumlar baya sıkışık o yüzden hayırlısı olsun diyorum

bu arada seninde tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım

Son düzenleme:
günadınnn kızlar nasılsınız bugün haftanın son gunu çalışalım ve yarın tatıllll ohh 3 gün yatışşş

yaptıgınız zaman haber edersin hem yasin hem meryem suresini okuruz inşallah hem burda elif arkadaşımız var annesiyle allah razı olsun tefriciye hatmide yaptılar bana ben hasta olmuştum cok yardım edemedim allah razı olsun çok okudular başkalarının duası çok tesirli mutlaka senin için içten dua edicekelrden dua iste ben en son yaptıgımızda istanbuldaki arkadaşımı bile arayıp dua istedim herkezden hatırlattım bol bol insan görünce ediyoda unutuyo sonra hatırlat bol bol dua al olur inşallah

günadınnn kızlar nasılsınız bugün haftanın son gunu çalışalım ve yarın tatıllll ohh 3 gün yatışşş
günaydın canım..
valla benim tek pazar tatilim oluyodu o yüzden bu 3 gün tatil işini cok sevdim
ama yarın saşca yapcaz c.teside konserve anlıcan gene durmak yok

saol canım Allah razı olsun okucam zaman söylerim okumak isteyen okur..
beim diğer bebeğimde olmadan önce kendi arkadaşlarım cok okumuslardı..
ama kürtaj olmadan önce 1 hafta bekleyelim demişti dr ve ben burda söylemiştim saolsunlar ben olmadıgım halde benm için tefriciye ve yasin okumuslardı nasıl sevinmiştim dualarla gelip dualarla gitmişti yavrum..
inşallah bu sferkide öyle olacak canım yardımcı olan olamayan herkesten Allah razı olsun

ne güzel :) biz çalışcaz

haksevercim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. sen benim gibi aynı tarihlerde hamile kalmışsın sat ın 19-20 mayıs arası bişimiydi

Büyük süpriz olmuş valla kızlar şaşırmıştır
aynen canım :)) başta kandırdığımı bile düşünmüşler

canım önemli olan tanımasak da okumak :) müslümanın müslümana ettiği dua en çok kabul olunandır.

eğer tefriciye okutursan burdan bana mutlaka ulaş.ben bin tane okurum.rabbim derdi aynı olanları bir araya getirip hepsine deva versin inş :)

OKUMAYA DEĞER !

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.

Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:"Her zaman ki gibi! "
Ardından şaşkınlıkla sormuş:"Ne oldu bugün böyle?"
Karısı tekrar gülümseyerek;
-"Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin.."
+"Evet"
-"Güzel... Bugün, her gün yaptıklarımı yapmadım sadece o kadar..."

Selammm kızçelerimmm ben geldim. Allah İzin verirse. Eylül 5 de iznikteyim!

saol canım cok teşekkür ederim
Rabbim sadece bize değil tüm evlat bekleyenlere bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Günaydın arkadaşlar.
Ben tatilden dönene kadar konular almış başını gitmiş okuyamadım malesef.
Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Herkes iyidir umarım keyifler yerindedir.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

Günaydın kısçeler nerdesiniz siz ya hepinizi dövücem Muhabbete kimse yok anlatıcaklarım vardı ama

Selammm kızçelerimmm ben geldim. Allah İzin verirse. Eylül 5 de iznikteyim!
eh eşek değilsin ya iznike geçmeden bi orhangaziye uğrarsın :))

saol canım cok teşekkür ederim
Rabbim sadece bize değil tüm evlat bekleyenlere bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
hepimiz sağolalım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin (amin)

eeeeeeee neymiş?tatili uzun tutmayacakmışız :)) sen nerelerdeydin,nerde tatil yaptın bakem?
Günaydın kısçeler nerdesiniz siz ya hepinizi dövücem Muhabbete kimse yok anlatıcaklarım vardı ama
ehen de geldim.anlat bakem ne anlatcen?

ben de saçımı boyattım hem de deli cesaretiyle...rengini soracaydım gitmiş mi tenime diye,kisme yok gene

hoş bulduk arkadaşım sende hoş geldin tatilden

valla canm ben gelip gidiyorum seve seve dinlerim seni ama malum yeniyim olayları tam anlayamam

hepimiz sağolalım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin (amin)
amin canım inşallah...
senindemi yok bebişin ne kadarlık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…