Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
valla canm ben gelip gidiyorum seve seve dinlerim seni ama malum yeniyim olayları tam anlayamam

amin canım inşallah...
senindemi yok bebişin ne kadarlık evlisin
zaten o da yeni

benim de yok bebiş.ama ben evli değilim doktor olmıcak dedi taaaak diye denir mi böyle şey?dedi işte pis herif

ben nişan atmıştım ikinciye.şuan gönül alma çalışmalarında karşı taraf.değiştiğine daha doğrusu düzeleceğine emin olursam,ekim 18i kınam.herkesi beklerim,tabiiii olursa :))

desene o zaman anlatırsa dinleyebilirim:)

ayrıca canım ne demek direk olmıcak dedi yaa sebep ne (özel değilse anlatabilirsin)
geri zekalı oluyolar bazen patavatsızca konuşmalarını kimseye vermiyo o dr lar...

canım nişan olayı içinde ne hayırlısıysa o olsun inşallah döner dolaşır nasipse geri birbirinizi bulursuunuz takma kafana..
artıları eksileri iyi düşün önceki olaylarını bilmediğim için bundan fazla yorum yapmam doğru olmaz acıkcası o yüzden hakkında hayrlsı neyse Rabbim onu nasip etsin diyeyim

bugun dr a gidiyorum kızlar günlük iğnelr vericek göbüşten nasıl yapıcam ben yaa ama bebişim için herşeye katlanırım yeter ki olsun saat 4 te gidicemm bana dua edin lütfenn

bugun dr a gidiyorum kızlar günlük iğnelr vericek göbüşten nasıl yapıcam ben yaa ama bebişim için herşeye katlanırım yeter ki olsun saat 4 te gidicemm bana dua edin lütfenn
canım tüp bebek mi yaptırıyosunuz????
bende bu adetimle ikinci denememi yaptırıcam inşallah sonu bebekli olsun tedavilerimizin

Uğrarımmmmm canımmmm :))) haber veririm sana

ciddi bi rahatsızlık geçirmiştim bi de pko vaar ama ben olacağını düşünüyorum.olumlu düşünceler olumlu olayları çeker :)

nişanlımla aramızdaki tek sorun annesi.kadının aramızı bozmak için elinden geleni yaptığını bilerek ne yazık ki onun sözünden çıkamamıştı.iki gündür farklı arkadaşlarıyla farklı ortamlara giriyoruz.sohbet nasılsa bizim anlaşamadığımız konulara geliyor.ve arkadaşları da sevgilileri de benle aynı şeyi söylüyorlar.sanırım bana haksızlık yaptığının annesinin ve kendisinin haksız olduğunun artık farkında.2 hafta oldu nişan atılalı.3 kez görüştük.ikisi arkadaşlarıyla oldu.hatasından emin olmassını bekliyorum.nasip...

Rabbim yar ve yardımcın olsun.hakkında hayırlısını en kısa zamanda versin.ama unutma,olmasına izin vermeyeceği şeyleri hayal de ettirmez :) için aydın olsun canım.
indirim yapcan mı

bide tamam bizde pipi yok kız şeyleri paylaş tızımmmmmmmmmmmmm alşamıcam o erkeksi tulumlardan kız resimleri paylaş
delüüüüüüüüüü napıyon nerelerdesin bakim???unuttun bizi iyicene

nabıyosunuz çok şükür ilacı içmeyince eski musmutlu günlerime geri döndüm kızımda iyidir inşallah yiyip içip yatıyoruz o iyi olmasında kim olsun

iyi oluncada evde canım sıkılıyo

cumartesi günü bütün gün kreşteydim arkadaşların işi vardı bende muhabbete gittim iyi oldu akşamda canım sıkılıyo diye eşim özdileğe götürdü oda süper oldu kızçemede papuç aldım çorap aldım niye kızlara hep pebe alıyolar diyodum şuan ben o moddayım

pazar sabahıda canım tatlım kaymaklım kocacım dag yoluna inkayaya kahvaltıya götürdü beni öfürdene öfürdene yemek yiyorumda sıcaktan dag yoluna gittik serin serin ye bakalım dedi resmen üşüdüm aguştosun son günüde üşümek çok güzelmiş harika bi kahvaltıydı tıka basa yedim öglen namazımızı orda kıldık camide düşünün eğilemedim secdeye zor gittim mutlaka gidin kızlar tavsiye ederim hem onca şey yedik çok ucuz muş böle kaymagın üstüne bal koyuşlar bide fındık atmışlar mımmmmmm en çok onu sevdim keşke hepberaber gidebilsek ne güzel olur muhabbetle sizle kahvaltı ah ahhhhhhh siz gidersin,zde beni yollamaz puff

ikindi den sonrada görümcemler geldi yemek telaşesi falan filan hafta sonum baya hareketliydi yani...

evimin yarısı hala inşaat alanı dayım boyacı annemler dayımı getircek onalrında 2 hafta sonu düğünleri varmış delircem ya kaldı ev böyle (

pınar aklımda kırk ucurmaya gelcek bana hepinizi çağırıcam inşallah görüşürüz hem beni salmıyo inşallah kcam yüzünden kimse bana tavır yapmazda hepiniz gelirsiniz çünküm ben hepinizi çok özledim

komşumun kızı oldu oda pınar oda gelicek kırk ucurmaya alamıyorum hiç misafir alllahım yarabbim sabır diyorum sabır otururyorum aşaya elimden bişi gelmiyoki

neysem yani benden haberler bu kadar belki yarın bi delilik yapıp gemliğe gidebilirim görümceme arkadaşları gelcekmiş bende tanıyorum bide birinin kızı oldua ralarında bi gidemedim hem gitmişken bebek hediyesinide veriririm diyorum bakalım uyanabilirsem giderim

aahhhhh o pko bende de var bendeki tek sorun pko eşimdede problem olunca biz de tüp bebek yaptırıyoruz..

canım hayırlısı olsun herşey için..
benm eşimde nişanlıyken annesiyle bişey oldugunda hep bana kızar bagırırdı kavga ederdik haklı olsam bile haklısın ama o annem sen kapayacaksın ceneni bile derdi düşün
bile bile körlemesine sonumu bilmeden cok dua ede ede evlendim bide evlilik öncesi 3 bucuk sene var düşün...

bi evlendik gördü kimin haklı kimin haksız oldugunu adam 180 derece değişti ama gel gelelim ömrümden ömür gitti sayılır...

hoş benim ki düzeldi die seninkide düzelecek diye bişey yok iyi düşün canım öyle karar ver

biliyorsun değilmi,gemlik orhangaziye çok yakın

ya bence pko çok önemli bi rahatsızlık değil.umarım eşindeki de ciddi değildir de bi an önce bi kızınız olur (ben kız bebek istiyorum diye herkese öyle dua ediyorum da :26:)
ya benimki haklısın bile demezdi.haklı olduğumu bilirdi ama hemen annesini savunurdu.yok 70 yaşında yok cahil yok hasta...onları ben de biliyorum zaten ama bi haklısın dememişti düne kadar.biz de 3 senedir geceli gündüzlü beraberdik.bi yatmadan yatmaya ayrılıyorduk.evlenince kadın kendisine çekebilir erkeği,ama nişanlıyken bu çok zor...ben istiyorum ki ikimizle ilgili konularda kimseye ne fikir sorsun ne de bişi anlatsın,sonuçta bu konular ikimizin.he zaten ortak bişiyse tabi ki büyüklere fikir sorulur.ama sadece fikir sorulur,karar yine bizimdir.bunu bi türlü anlatamamıştım.sağolsun birbiriyle hiç alakası olmayan iki arkadaşı ve birinin nişanlısı diğerinin sevgilisiyle iki kez görüşüldü ve 4 kişi de benim hep ona söylediklerimi söyledi.sanırım bi çok şeyi anladı artık.düzelmek onun isteğine kalmış

benimde pko vardı yani no problem olucak olucak allahın izniyle bizim dualarımızla

şu kayınvalde konusuna gelince püff ya seninki dönmüşte bununki döncek gb değil kayınpederi ölmüş yani kadının zayıf noktası var en sıkıştıgı noktada ben yaşlı yanlız bi kadınım der gene haklı cıkar bide aynı evde olunca düşünemiyorum

bu arada kızlar kayınvaldemin karşısında kiracı oturuyodu hep derdim o çıksın biz gelcez kiraya diye kayınvaldemi tanıyanalr var tanımayanlar burdan sölediklerimle az çok bilir harika bi insan keza kayınpederim ondanda iyidir yani allaha şükür çok iyiler çocuk oluncada çok yardım eder süper olur evde harika manzarası felan süper .... kiracı ev almış taşıncakmış iş ciddiye binince eşimde istemiyo bende bi tereddütteyim her açıdan orda genç kesim çok yok cnaım sıkılcak eminim sonra kayınvaldem çok iyi ama sürekli gezmelere götürmek istcek beni bende öyle gezmeleri sevmiyorum kafa dengim olcak bide babanne dede yanında yetişen cocuklar nasıl oluyo malum herkez bilir sonra cocuk içinde ilerde okul anaokulu tamam iyi çok güzel bende hatta orda çalışlırım oraya taşındıgımızda işimde hazır ama sonrası yani ilk okul orta okulda eğitim çokta iyi degil ordKİLER BURSAYA OKULA YOLLUYOLAR COCUKLAR SERVİSLERDE PERİŞAN OLUYO maddi amnevi ailelere zor ne bilim şuan kafamı kurcalıyo nabsam diye:26:

bide evimiz şimdiki cocuk odası yok bi yerlesemiyorum küçük geliyo 2 kişi iyiydi ama özeniyorum oda yapmak nereye neyi koyucam beşik koymaya bile yer bulamıyorum nabayım hiç bilmiyorum...

uzak diye böylemi tatlı dip dibe olursak ya kötü olursa allah korusun bozulsun istemem armaız asla bilmiyorum yani:26:

amiiiiiinnnnnnnnn kızım olsun zeynebim gelsin önce(bende önce sağlıklı sonra hayılı evlat bide kız daha cok istiyorum)

bende pkoyu pek takmıyorum ama eşimin sperm sayısı hareketliliği hızı filan düşük morfolojisi düşük inşallah onlarda hallolacak.. bol bol dua edin bizim gibi bebişleri olmayanlar için

canım işte zamanla kendine çekiyosun evlenince zaten ama inan haklı oldugunu bile bile sana haklısın derken annesini savunması daha zor daha kötü dumuma düşüyosun o yüzden sabret su akar yolunu bulur canım

canım benim kv. de yola gelmediki hala aynı gevurluklar (afedersiniz)
benmde k.p. yok yanlız yaşıyo kaç senedir beraber iyiyp içiyoruz yatmadan yatmaya otel gibi evi kullanıyodum cok şükür yeni ayırabildik evi...
eşim cok şükürr değişti ama evlenmeden önce eminimki ahillanınkinden beterdi..
cok şükür şimdi anlayışlı..
ama suvar değişmek istemeyen insan kesinlikle değişmez

ayrıca bence başka yere git ne kadar iyide olsa yakın olunca herşey tam tersi oluyo malesef

Son düzenleme:
selamm kızlar sonunda geldim..
yeni gelenler olmuş hoş geldniz kızlar..kalıcı olmanız dileğimle:)
ama geçmişi okumam imkansız:)
tatil bitti geçti gitti,güzel ve acı hatılaralar bırakarak evime geldim:)
yinuse ve sevcanla 2 gün güzel bir tatil geçirdik, ben ev sahibi olarak çok mutlu oldum..sonradan ahilla katıldı aramıza kısada olsa:)
yani güzeldi..
çarşamba akşamı yinusenin eşi geldi yinuse ile sevcanı almaya..sonra eşim davet etti balkonumuzda kahve keyfi yaptık,eşler tanaıştı:)
ilk görünüm olarak beğendi eşim eşini..umarım devam eder sohbetimiz..
gelelim ardımızda bıraktığımız acıya(((((perşembe günü biz talhayla balkonda otururken arda bey elindeki çakmakla, beşiğin altından kumaşı yakıyor..ve tutuşmasını bekliyor..bana süpriz yapacak ateş yakarak..neyse baya bir tutuştuktan sonra ve korkudan sonra,
yanımıza gelip anne ben sana süpriz yaptım..gelk bak beşiği yaktım ama sönmedi ya hala yanıyor dedi
bir koştuk içeri beşik alevler içinde, havada esintili olduğu için koltuklara sıçramış ateş..
ne yapıcağımı şaşırdım bağırmaya başladım yanıyoruz diye..
aldım çocukları kapıyı çekip dışarı kaçtık..son anda şantelide indirmek için tekrar girdimki atşelr sarmış odayı
hemen itfaiye haber verdik..ve sokaktan seyrediyorum evim yanıyor diye
bacadan siyah siyah dumanlar çıkıyor aman allah çok korkunçtu(
neyse 2 dakika geçmeden televizyon patladı.eski tüplü televizyonlardan, sonra camlar kırıldı 5 dakika sonra itfaiye geldi.
bahçeden atladılar panjurları kırıp içeri girdiler..oh dedim allahım şükürler olsunki evin tamamı yanmadı:)
sonra odaya bir girdim allahım nasıl yanmış bukadar diye şoklara girdim..ateş bir anlık ve tamamen odanın yanması 6 dakika..
itfaiciyle konuştuk beni soğukkanlı olarak gördü..odanın kapısını kapatmanız büyük bir tehlikyei önlemiş dedi..mufağa sıçraması an meselesi çünkü ve mutfaki tüpoün patlamış olmasını düşünemiyorum bile((
allahım korudu yinede.sonra eşim geldi 2 dk sonra oda şok içinde allahım çok kötüydü hatırladıkça kahroluyorum
itfaici gitti hemen ardından polisler geldi..kundaklamamı var diye..sonra dediler kimden şikayetçisiniz:)) eşimle ikimiz ardayı gösterek ardadan şikayetçiyiz memur bey dedik:) tabi arda hiç yüzümüze bakmıyor..oda çok korktu yavrum..çocuk işte bana süpriz yapacak güya. ama etşelrin kendi kendine söneceğini zannediyor(
offf verilmiş sadakamız varmış..sonra yinuseyi aradım anlattım..ablasını arayıp dua etmesini istemiş ve çok göze gelmişler demiş 3 defa okumuş zorlanmış okurken..allah razı olsun ondanda..verilmiş sadakamız varmış dşyorum ayrıca bir sadaka vermek gerek diyede düşünüyorum..işte öyle kızlar bir maceryıda bu şekilde atlattık..
allah kimseyi bu şekilde sınamısın..
haa unutmadan itfaicinin anlattığı bir olaydan sonra allhıma şükrettim..2 hafta önce bir çocuk aynı arda gibi çakmakla oynarken evi yakıyor..annesinden korkarak koltuğun arkasına saklanıyor..anneside sonradan kokuyu alınca odaya bir giriyorki oda alevler içinde(
sonra çocuğunu arıyor aldığı gibi kucağına odadan kaçmaya çalışıyor ama kapıyı açamıyor( atşeler odakar büyümüşki.kapıya basınç yapıyor,ve kapı açılmıyor annesi çocuğuna sarılmış olarak yanıyor iksiisde(( biz ikisinde bu şekilde çıkarttık odadan sizde hiç birşey yok buna du aedin dedi..ve yangınların 100de 60ı çocukalrın çakmak merakından oluyor dedi..
aman kızlar odanınzda etrafınızda çakmak bırakmayın..çöocuk işte belli olmuyor ne yapacakları(

okurken agladım kız seni düşünemiyorum allah korumuş ay yakışıklımda ne korkmuştur canım ya aman kızlar dışarda herşeyden koruyoruz cocukları da evde asıl tehlikeler ev kazaları çok vahim sonuçlanabiliyo çok geçmiş olsun canım ya okurken korktum ben resmen :18:

sağol canım..
korktu canım hemde çok korkttu bende eşimde hiç üstüne gitmedik(

kızlarla ilk akşam yemeğimiz:)
Eki Görüntüle 791697
canım diğer mesajın çok uzundu bunu alıntı yaptım...
ilk başlarda mutlulukla okudum mesajını sonra resmen agayacak duruma geldim..
Rabbim daha beterinde korusun inşallah

tanısmadık daha ama inan cok üzüldüm mesajına sanki kendi basıma gelmiş gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…