kızlarla ilk akşam yemeğimiz:)
Eki Görüntüle 791697
canım tüp bebek mi yaptırıyosunuz????
Bende bu adetimle ikinci denememi yaptırıcam inşallah sonu bebekli olsun tedavilerimizin
indirim sana kurban olsun :) yapmam mı kızindirim yapcan mı
Bide tamam bizde pipi yok kız şeyleri paylaş tızımmmmmmmmmmmmmAlşamıcam o erkeksi tulumlardan kız resimleri paylaş
ciddi bi rahatsızlık geçirmiştim bi de pko vaar :d ama ben olacağını düşünüyorum.olumlu düşünceler olumlu olayları çeker :)
nişanlımla aramızdaki tek sorun annesi.kadının aramızı bozmak için elinden geleni yaptığını bilerek ne yazık ki onun sözünden çıkamamıştı.iki gündür farklı arkadaşlarıyla farklı ortamlara giriyoruz.sohbet nasılsa bizim anlaşamadığımız konulara geliyor.ve arkadaşları da sevgilileri de benle aynı şeyi söylüyorlar.sanırım bana haksızlık yaptığının annesinin ve kendisinin haksız olduğunun artık farkında.2 hafta oldu nişan atılalı.3 kez görüştük.ikisi arkadaşlarıyla oldu.hatasından emin olmassını bekliyorum.nasip...
Rabbim yar ve yardımcın olsun.hakkında hayırlısını en kısa zamanda versin.ama unutma,olmasına izin vermeyeceği şeyleri hayal de ettirmez :) için aydın olsun canım.
Delüüüüüüüüüü napıyon nerelerdesin bakim???unuttun bizi iyicene
selamm kızlar sonunda geldim..
Yeni gelenler olmuş hoş geldniz kızlar..kalıcı olmanız dileğimle:)
ama geçmişi okumam imkansız:)
tatil bitti geçti gitti,güzel ve acı hatılaralar bırakarak evime geldim:)
yinuse ve sevcanla 2 gün güzel bir tatil geçirdik, ben ev sahibi olarak çok mutlu oldum..sonradan ahilla katıldı aramıza kısada olsa:)
yani güzeldi..
çarşamba akşamı yinusenin eşi geldi yinuse ile sevcanı almaya..sonra eşim davet etti balkonumuzda kahve keyfi yaptık,eşler tanaıştı:)
ilk görünüm olarak beğendi eşim eşini..umarım devam eder sohbetimiz..
Gelelim ardımızda bıraktığımız acıya(((((perşembe günü biz talhayla balkonda otururken arda bey elindeki çakmakla, beşiğin altından kumaşı yakıyor..ve tutuşmasını bekliyor..bana süpriz yapacak ateş yakarak..neyse baya bir tutuştuktan sonra ve korkudan sonra,
yanımıza gelip anne ben sana süpriz yaptım..gelk bak beşiği yaktım ama sönmedi ya hala yanıyor dedi
bir koştuk içeri beşik alevler içinde, havada esintili olduğu için koltuklara sıçramış ateş..
Ne yapıcağımı şaşırdım bağırmaya başladım yanıyoruz diye..
Aldım çocukları kapıyı çekip dışarı kaçtık..son anda şantelide indirmek için tekrar girdimki atşelr sarmış odayı
hemen itfaiye haber verdik..ve sokaktan seyrediyorum evim yanıyor diye
bacadan siyah siyah dumanlar çıkıyor aman allah çok korkunçtu(
neyse 2 dakika geçmeden televizyon patladı.eski tüplü televizyonlardan, sonra camlar kırıldı5 dakika sonra itfaiye geldi.
Bahçeden atladılar panjurları kırıp içeri girdiler..oh dedim allahım şükürler olsunki evin tamamı yanmadı:)
sonra odaya bir girdim allahım nasıl yanmış bukadar diye şoklara girdim..ateş bir anlık ve tamamen odanın yanması 6 dakika..
Itfaiciyle konuştuk beni soğukkanlı olarak gördü..odanın kapısını kapatmanız büyük bir tehlikyei önlemiş dedi..mufağa sıçraması an meselesi çünkü ve mutfaki tüpoün patlamış olmasını düşünemiyorum bile((
allahım korudu yinede.sonra eşim geldi 2 dk sonra oda şok içinde allahım çok kötüydü hatırladıkça kahroluyorum
itfaici gitti hemen ardından polisler geldi..kundaklamamı var diye..sonra dediler kimden şikayetçisiniz:)) eşimle ikimiz ardayı gösterek ardadan şikayetçiyiz memur bey dedik:) tabi arda hiç yüzümüze bakmıyor..oda çok korktu yavrum..çocuk işte bana süpriz yapacak güya. Ama etşelrin kendi kendine söneceğini zannediyor(
offf verilmiş sadakamız varmış..sonra yinuseyi aradım anlattım..ablasını arayıp dua etmesini istemiş ve çok göze gelmişler demiş 3 defa okumuş zorlanmış okurken..allah razı olsun ondanda..verilmiş sadakamız varmış dşyorum ayrıca bir sadaka vermek gerek diyede düşünüyorum..işte öyle kızlar bir maceryıda bu şekilde atlattık..
Allah kimseyi bu şekilde sınamısın..
Haa unutmadan itfaicinin anlattığı bir olaydan sonra allhıma şükrettim..2 hafta önce bir çocuk aynı arda gibi çakmakla oynarken evi yakıyor..annesinden korkarak koltuğun arkasına saklanıyor..anneside sonradan kokuyu alınca odaya bir giriyorki oda alevler içinde(
sonra çocuğunu arıyor aldığı gibi kucağına odadan kaçmaya çalışıyor ama kapıyı açamıyor( atşeler odakar büyümüşki.kapıya basınç yapıyor,ve kapı açılmıyor annesi çocuğuna sarılmış olarak yanıyor iksiisde (( biz ikisinde bu şekilde çıkarttık odadan sizde hiç birşey yok buna du aedin dedi..ve yangınların 100de 60ı çocukalrın çakmak merakından oluyor dedi..
Aman kızlar odanınzda etrafınızda çakmak bırakmayın..çöocuk işte belli olmuyor ne yapacakları(
canım diğer mesajın çok uzundu bunu alıntı yaptım...
ilk başlarda mutlulukla okudum mesajını sonra resmen agayacak duruma geldim..
Rabbim daha beterinde korusun inşallah
tanısmadık daha ama inan cok üzüldüm mesajına sanki kendi basıma gelmiş gibi oldum
inşallah gerek kalmaz canım biz aşıla denemeden tüpe karar verdik bilmiyorum iyimi yaptım kötümü ama aşılama tutması küçük bi ihtimaldi..yok canım benim son aşılamam olucak ama bu arada tup bebek için evraklar devam edıyor inş tupe gerek kalmaş
amin canım allah kimseye göstermesin(
ben 32 yaşında kartoluzum aranızda:) 2 çocuk annesiyim biri 13 biri de 4 yaşında 2 erkek annesiyim..
küçük olan biraz piskopatçaaa:yaptıkları üzere:)
haa birde koca için ölenlerdenim:))
kocam sağolsun limited şirketinde çalışıyorum:)
amaninn delüüü vallaha başka resim koymayacam..resmi götrünce bi çatırtı duydum bütyütünce benim çatırtı arttı çatladım heeya bak tam kocikimi çok seviyorum gezdiriyo tozduruyo sonra sizbuluşuyosunuz ben gelemiyorum bide böle resimler felan akşam gelince gene çatıyorum adamda neden çattımı anlamıyo çok güzel çıkmışınız bu çocukalrın güzelliği annelerinden belli
yok canım benim son aşılamam olucak ama bu arada tup bebek için evraklar devam edıyor inş tupe gerek kalmaz
indirim sana kurban olsun :) yapmam mı kız
canım çoook geçmiş olsun allah korumuş
ayyy arada erkeklerin koltuklarını kabartmak lazım bende yapıyorum arada onu cok seviniyo karım sözümde duruyo diye anlaşılan yolunda ilerlemekle doğru yapıyorum hayat'ımamaninn delüüü vallaha başka resim koymayacam..sende adama kızacak bahane arıyon heee,,sonra benim koca şöyle böyle diye şikayet ediyon vayy acıdım adamın haline:)
bizde kızlarla küçük kumlaya gidecektik bir akşam eşime dedim bi gidiyoruz..hayır dedi ne işiniz var kumlada gezin gemsazda sahilde dedi:)) bende tamam hayatım dedim:) kızlar şok oldu sevcan diyor ben olsam vallah tınlamazdım..yooo benim kocam ne derse o..hele bu tip olaylarda asla tepki göstermem kocişime..sonra üstüne aradım evdeyiz aşkım dedim..yinuse sevcan şokkk
sağol bitanemmm
Sağol canımtabi okumam mı canım bide ben şey yapmıştım tabi allah ol dedi olduda her dediğimizi yapıyoruz ben tüp bebek yaptırıcam diye 41 hurmayı 41 kişiye dagıtıp meryem suresini okuttum geri topladım yemek için okutup okunmuş hurmaları yiyosun... bide olunca tutunsun diye düşmesin diyede bi tesbih var göbegine parmagınla daire ççizip okuyosun eşimde bende yaptık çok şükür bu günleri gördük sizde görceksiniz inşallah
murat beyin methini bende çok duydum özelde yaptırsam ona yaptırcaktıminşallah gerek kalmaz üniversiteye bu denemenizde yapışır annesine bebş
aynen sorma babası onu seviyo ben acaba erkek mi ister dedim ama reflekslerini ölçüyorum yok yok kız olcana çok sevindihele babacım desin dillensin görücem ben onu yağları erir kesin rabbim çok şükür........ o günleride göstersin bizlere
canım çok geçmiş olsun evlat işte onun bi canı yansa senin bin yanıyo üzme kendini nabcaksın hastalanıp ileşip büyücekler dimi :)) diyene bak kaç gündür doktorlarda bebege bişi olcak diye koştururken hasta ettim kendimi :))
Canım gözün aydın iyi geçer inşallah sürecinselam kızlar sonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))
çok şükür ilaçtan kurtuldum
Hoşgeldinn hadi bakalım gözünüz aydınSelammm kızçelerimmm ben geldim. Allah İzin verirse. Eylül 5 de iznikteyim!
Hayırdır canım neydi anlatacaklarınGünaydın kısçeler nerdesiniz siz ya hepinizi dövücemMuhabbete kimse yok anlatıcaklarım vardı ama
Hadi hayırlısı canım inşllh istediğin gibi olur herşeyzaten o da yeni
benim de yok bebiş.ama ben evli değilimdoktor olmıcak dedi taaaak diye denir mi böyle şey?dedi işte pis herif
ben nişan atmıştım ikinciye.şuan gönül alma çalışmalarında karşı taraf.değiştiğine daha doğrusu düzeleceğine emin olursam,ekim 18i kınam.herkesi beklerim,tabiiii olursa :))
Hayırlı olsunhttps://www.facebook.com/pages/Yeşilbeyazalışveriş/657577294254208
evlenecekler bebişi olanlar olacaklar nikah ve bebek şekerleri için kınalar için şekerciliğede başlıyoruz girin bakın
Hadi inşllh olumlu yönde ilerler olsun nelere katlanıyoruz Allah sanada nasip eder inşallahbugun dr a gidiyorum kızlar günlük iğnelr vericek göbüşten nasıl yapıcam ben yaa ama bebişim için herşeye katlanırım yeter ki olsun saat 4 te gidicemm bana dua edin lütfenn
Canım zahmetlere girme kırk uçurmayı felan boşver büyüdü teyzesi kızım kırkı felan kalmadı artıknabıyosunuz çok şükür ilacı içmeyince eski musmutlu günlerime geri döndüm kızımda iyidir inşallah yiyip içip yatıyoruz o iyi olmasında kim olsun
iyi oluncada evde canım sıkılıyo
cumartesi günü bütün gün kreşteydim arkadaşların işi vardı bende muhabbete gittim iyi oldu akşamda canım sıkılıyo diye eşim özdileğe götürdü oda süper oldu kızçemede papuç aldım çorap aldımniye kızlara hep pebe alıyolar diyodum şuan ben o moddayım
pazar sabahıda canım tatlım kaymaklım kocacım dag yoluna inkayaya kahvaltıya götürdü beni öfürdene öfürdene yemek yiyorumda sıcaktan dag yoluna gittik serin serin ye bakalım dediresmen üşüdüm aguştosun son günüde üşümek çok güzelmiş harika bi kahvaltıydı tıka basa yedim öglen namazımızı orda kıldık camide düşünün eğilemedim secdeye zor gittim mutlaka gidin kızlar tavsiye ederim hem onca şey yedik çok ucuz muş böle kaymagın üstüne bal koyuşlar bide fındık atmışlar mımmmmmm en çok onu sevdim keşke hepberaber gidebilsek ne güzel olur muhabbetle sizle kahvaltı ah ahhhhhhh siz gidersin,zde beni yollamaz puff
ikindi den sonrada görümcemler geldi yemek telaşesi falan filan hafta sonum baya hareketliydi yani...
evimin yarısı hala inşaat alanı dayım boyacı annemler dayımı getircek onalrında 2 hafta sonu düğünleri varmış delircem ya kaldı ev böyle(
pınar aklımda kırk ucurmaya gelcek bana hepinizi çağırıcam inşallah görüşürüz hem beni salmıyo inşallah kcam yüzünden kimse bana tavır yapmazda hepiniz gelirsiniz çünküm ben hepinizi çok özledim
komşumun kızı oldu oda pınar oda gelicek kırk ucurmaya alamıyorum hiç misafiralllahım yarabbim sabır diyorum sabır otururyorum aşaya elimden bişi gelmiyoki
neysem yani benden haberler bu kadar belki yarın bi delilik yapıp gemliğe gidebilirim görümceme arkadaşları gelcekmiş bende tanıyorum bide birinin kızı oldua ralarında bi gidemedim hem gitmişken bebek hediyesinide veriririm diyorum bakalım uyanabilirsem giderim
Canım ben seni biran inegölde sandım,bebeğe odaya bakmaya gideceğiz taşındıktan sonra çocuk odası lazımda hazır gelmişken göreyim senide dicektim karıştırmışım bir an kusura bakmabiliyorsun değilmi,gemlik orhangaziye çok yakın
Haklısın karar vermek zor iyi düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun bana yakın olurdun güzel olurdu aslında amabenimde pko vardı yani no problem olucak olucak allahın izniyle bizim dualarımızla
şu kayınvalde konusuna gelince püff ya seninki dönmüşte bununki döncek gb değil kayınpederi ölmüş yani kadının zayıf noktası var en sıkıştıgı noktada ben yaşlı yanlız bi kadınım der gene haklı cıkar bide aynı evde olunca düşünemiyorum
bu arada kızlar kayınvaldemin karşısında kiracı oturuyodu hep derdim o çıksın biz gelcez kiraya diye kayınvaldemi tanıyanalr var tanımayanlar burdan sölediklerimle az çok bilir harika bi insan keza kayınpederim ondanda iyidir yani allaha şükür çok iyiler çocuk oluncada çok yardım eder süper olur evde harika manzarası felan süper .... kiracı ev almış taşıncakmış iş ciddiye binince eşimde istemiyo bende bi tereddütteyim her açıdan orda genç kesim çok yok cnaım sıkılcak eminimsonra kayınvaldem çok iyi ama sürekli gezmelere götürmek istcek beni bende öyle gezmeleri sevmiyorum kafa dengim olcak bide babanne dede yanında yetişen cocuklar nasıl oluyo malum herkez bilir sonra cocuk içinde ilerde okul anaokulu tamam iyi çok güzel bende hatta orda çalışlırım oraya taşındıgımızda işimde hazır ama sonrası yani ilk okul orta okulda eğitim çokta iyi degil ordKİLER BURSAYA OKULA YOLLUYOLAR COCUKLAR SERVİSLERDE PERİŞAN OLUYO maddi amnevi ailelere zor ne bilim şuan kafamı kurcalıyo nabsam diye:26:
bide evimiz şimdiki cocuk odası yok bi yerlesemiyorum küçük geliyo 2 kişi iyiydi ama özeniyorum oda yapmak nereye neyi koyucam beşik koymaya bile yer bulamıyorum nabayım hiç bilmiyorum...
uzak diye böylemi tatlı dip dibe olursak ya kötü olursa allah korusun bozulsun istemem armaız asla bilmiyorum yani:26:
selamm kızlar sonunda geldim..
yeni gelenler olmuş hoş geldniz kızlar..kalıcı olmanız dileğimle:)
yinuse ve sevcanla 2 gün güzel bir tatil geçirdik, ben ev sahibi olarak çok mutlu oldum..sonradan ahilla katıldı aramıza kısada olsa:)
yani güzeldi..
çarşamba akşamı yinusenin eşi geldi yinuse ile sevcanı almaya..sonra eşim davet etti balkonumuzda kahve keyfi yaptık,eşler tanaıştı:)
gelelim ardımızda bıraktığımız acıya(((((perşembe günü biz talhayla balkonda otururken arda bey elindeki çakmakla, beşiğin altından kumaşı yakıyor..ve tutuşmasını bekliyor..bana süpriz yapacak ateş yakarak..neyse baya bir tutuştuktan sonra ve korkudan sonra,
yanımıza gelip anne ben sana süpriz yaptım..gelk bak beşiği yaktım ama sönmedi ya hala yanıyor dedi
bir koştuk içeri beşik alevler içinde, havada esintili olduğu için koltuklara sıçramış ateş..
ne yapıcağımı şaşırdım bağırmaya başladım yanıyoruz diye..
aldım çocukları kapıyı çekip dışarı kaçtık..son anda şantelide indirmek için tekrar girdimki atşelr sarmış odayı
neyse 2 dakika geçmeden televizyon patladı.eski tüplü televizyonlardan, sonra camlar kırıldı5 dakika sonra itfaiye geldi.
bahçeden atladılar panjurları kırıp içeri girdiler..oh dedim allahım şükürler olsunki evin tamamı yanmadı:)
sonra odaya bir girdim allahım nasıl yanmış bukadar diye şoklara girdim..ateş bir anlık ve tamamen odanın yanması 6 dakika..
itfaiciyle konuştuk beni soğukkanlı olarak gördü..odanın kapısını kapatmanız büyük bir tehlikyei önlemiş dedi..mufağa sıçraması an meselesi çünkü ve mutfaki tüpoün patlamış olmasını düşünemiyorum bile((
allahım korudu yinede.sonra eşim geldi 2 dk sonra oda şok içinde allahım çok kötüydü hatırladıkça kahroluyorum
itfaici gitti hemen ardından polisler geldi..kundaklamamı var diye..sonra dediler kimden şikayetçisiniz:)) eşimle ikimiz ardayı gösterek ardadan şikayetçiyiz memur bey dedik:) tabi arda hiç yüzümüze bakmıyor..oda çok korktu yavrum..çocuk işte bana süpriz yapacak güya. ama etşelrin kendi kendine söneceğini zannediyor(
offf verilmiş sadakamız varmış..sonra yinuseyi aradım anlattım..ablasını arayıp dua etmesini istemiş ve çok göze gelmişler demiş 3 defa okumuş zorlanmış okurken..allah razı olsun ondanda..verilmiş sadakamız varmış dşyorum ayrıca bir sadaka vermek gerek diyede düşünüyorum..işte öyle kızlar bir maceryıda bu şekilde atlattık..
allah kimseyi bu şekilde sınamısın..
haa unutmadan itfaicinin anlattığı bir olaydan sonra allhıma şükrettim..2 hafta önce bir çocuk aynı arda gibi çakmakla oynarken evi yakıyor..annesinden korkarak koltuğun arkasına saklanıyor..anneside sonradan kokuyu alınca odaya bir giriyorki oda alevler içinde(
sonra çocuğunu arıyor aldığı gibi kucağına odadan kaçmaya çalışıyor ama kapıyı açamıyor( atşeler odakar büyümüşki.kapıya basınç yapıyor,ve kapı açılmıyor annesi çocuğuna sarılmış olarak yanıyor iksiisde (( biz ikisinde bu şekilde çıkarttık odadan sizde hiç birşey yok buna du aedin dedi..ve yangınların 100de 60ı çocukalrın çakmak merakından oluyor dedi..
aman kızlar odanınzda etrafınızda çakmak bırakmayın..çöocuk işte belli olmuyor ne yapacakları(
amaninn delüüü vallaha başka resim koymayacam..sende adama kızacak bahane arıyon heee,,sonra benim koca şöyle böyle diye şikayet ediyon vayy acıdım adamın haline:)
bizde kızlarla küçük kumlaya gidecektik bir akşam eşime dedim bi gidiyoruz..hayır dedi ne işiniz var kumlada gezin gemsazda sahilde dedi:)) bende tamam hayatım dedim:) kızlar şok oldu sevcan diyor ben olsam vallah tınlamazdım..yooo benim kocam ne derse o..hele bu tip olaylarda asla tepki göstermem kocişime..sonra üstüne aradım evdeyiz aşkım dedim..yinuse sevcan şokkk
sağol bitanemmm
Bize gelince göçebe gibi 1 haftadır evde böyle oturdukKiracı dün çıkmış sanırım,bugünde boya badana yapıp temizleyip öyle teslim edeceklermiş bitince temizliğe gideceğiz,hayırlısıyla bir yerleşseydimde kurtulsaydım çocuklu olunca ev böyle dahada zor
canım ne kadar iyi olursa olsun sonuçta kaynana.ev küçük geliyorsa büyük bir eve çıkın ama kaynanayla dip dibe olmayın.ister istemez anlaşamadığınız noktalar olacak.aranız açılacak.ya ne gerek var.bak ne güzel anlaşıyorsunuz uzakta olunca.derdin ne,tadınızı kaçırmak mı???unutma davulun sesi uzaktan hoş gelir,yakınına gelince bozulur.yine de sen bilirsin...benimde pko vardı yani no problem olucak olucak allahın izniyle bizim dualarımızla
şu kayınvalde konusuna gelince püff ya seninki dönmüşte bununki döncek gb değil kayınpederi ölmüş yani kadının zayıf noktası var en sıkıştıgı noktada ben yaşlı yanlız bi kadınım der gene haklı cıkar bide aynı evde olunca düşünemiyorum
bu arada kızlar kayınvaldemin karşısında kiracı oturuyodu hep derdim o çıksın biz gelcez kiraya diye kayınvaldemi tanıyanalr var tanımayanlar burdan sölediklerimle az çok bilir harika bi insan keza kayınpederim ondanda iyidir yani allaha şükür çok iyiler çocuk oluncada çok yardım eder süper olur evde harika manzarası felan süper .... kiracı ev almış taşıncakmış iş ciddiye binince eşimde istemiyo bende bi tereddütteyim her açıdan orda genç kesim çok yok cnaım sıkılcak eminimsonra kayınvaldem çok iyi ama sürekli gezmelere götürmek istcek beni bende öyle gezmeleri sevmiyorum kafa dengim olcak bide babanne dede yanında yetişen cocuklar nasıl oluyo malum herkez bilir sonra cocuk içinde ilerde okul anaokulu tamam iyi çok güzel bende hatta orda çalışlırım oraya taşındıgımızda işimde hazır ama sonrası yani ilk okul orta okulda eğitim çokta iyi degil ordKİLER BURSAYA OKULA YOLLUYOLAR COCUKLAR SERVİSLERDE PERİŞAN OLUYO maddi amnevi ailelere zor ne bilim şuan kafamı kurcalıyo nabsam diye:26:
bide evimiz şimdiki cocuk odası yok bi yerlesemiyorum küçük geliyo 2 kişi iyiydi ama özeniyorum oda yapmak nereye neyi koyucam beşik koymaya bile yer bulamıyorum nabayım hiç bilmiyorum...
uzak diye böylemi tatlı dip dibe olursak ya kötü olursa allah korusun bozulsun istemem armaız asla bilmiyorum yani:26:
kesin söz vermiyimnalançı çokta yakın değilsen gel gemliğe u zaman
canım yazını sonuna kadar okuyana kadar canım çıktı.nasıl korktum çocuklardan birine ya da rüzgara bişi oldu diye.neyseki kimseye bir şey olmadan atlatabilmişsiniz.Allah beterinden korusun.canım,nazar duasını bilmiyorsan sık sık felak ve nas surelerini oku.evet kızlar,ayferim haklı ev kazalarından mutlaka koruyun kendinizi ve çocuklarınızı.hepiniz Allaha emanet olun.selamm kızlar sonunda geldim..
yeni gelenler olmuş hoş geldniz kızlar..kalıcı olmanız dileğimle:)
yani güzeldi..
gelelim ardımızda bıraktığımız acıya(((((perşembe günü biz talhayla balkonda otururken arda bey elindeki çakmakla, beşiğin altından kumaşı yakıyor..ve tutuşmasını bekliyor..bana süpriz yapacak ateş yakarak..neyse baya bir tutuştuktan sonra ve korkudan sonra,
ne yapıcağımı şaşırdım bağırmaya başladım yanıyoruz diye..
aldım çocukları kapıyı çekip dışarı kaçtık..son anda şantelide indirmek için tekrar girdimki atşelr sarmış odayı
bahçeden atladılar panjurları kırıp içeri girdiler..oh dedim allahım şükürler olsunki evin tamamı yanmadı:)
itfaiciyle konuştuk beni soğukkanlı olarak gördü..odanın kapısını kapatmanız büyük bir tehlikyei önlemiş dedi..mufağa sıçraması an meselesi çünkü ve mutfaki tüpoün patlamış olmasını düşünemiyorum bile((
itfaici gitti hemen ardından polisler geldi..kundaklamamı var diye..sonra dediler kimden şikayetçisiniz:)) eşimle ikimiz ardayı gösterek ardadan şikayetçiyiz memur bey dedik:) tabi arda hiç yüzümüze bakmıyor..oda çok korktu yavrum..çocuk işte bana süpriz yapacak güya. ama etşelrin kendi kendine söneceğini zannediyor(
allah kimseyi bu şekilde sınamısın..
haa unutmadan itfaicinin anlattığı bir olaydan sonra allhıma şükrettim..2 hafta önce bir çocuk aynı arda gibi çakmakla oynarken evi yakıyor..annesinden korkarak koltuğun arkasına saklanıyor..anneside sonradan kokuyu alınca odaya bir giriyorki oda alevler içinde(
aman kızlar odanınzda etrafınızda çakmak bırakmayın..çöocuk işte belli olmuyor ne yapacakları(
ayfercim benim de olduğum resmi koysanaresmi götrünce bi çatırtı duydum bütyütünce benim çatırtı arttı çatladım heeya bak tam kocikimi çok seviyorum gezdiriyo tozduruyo sonra sizbuluşuyosunuz ben gelemiyorum bide böle resimler felan akşam gelince gene çatıyorum adamda neden çattımı anlamıyo çok güzel çıkmışınız bu çocukalrın güzelliği annelerinden belli
sen mi kartolozsun???eeeeee benim gemsazda gördüğüm kimdi o zaman???ben orda cillop görmüştüm 3 tane.pardon 2 tane,sevo lolita :)) malum boyu uzun hatununamin canım allah kimseye göstermesin(
ben 32 yaşında kartoluzum aranızda:) 2 çocuk annesiyim biri 13 biri de 4 yaşında 2 erkek annesiyim..
küçük olan biraz piskopatçaaa:yaptıkları üzere:)
haa birde koca için ölenlerdenim:))
kocam sağolsun limited şirketinde çalışıyorum:)
eeeeee ben de aynılarını yapıyorum,biliyorsun.benimki neden tutmuyor???yoksa yatak odası muhabbeti mi eksik???amaninn delüüü vallaha başka resim koymayacam..sende adama kızacak bahane arıyon heee,,sonra benim koca şöyle böyle diye şikayet ediyon vayy acıdım adamın haline:)
sağol bitanemmm
olsun canım,napalım...bak ben de eski evini göremedim.nasip...belki yenisini görürüm :))Sağol canımÖyle düşe kalka derler ama ister istemez üzülüyorsun
Canım gözün aydın iyi geçer inşallah sürecin
Hoşgeldinn hadi bakalım gözünüz aydın
Hayırdır canım neydi anlatacakların:44:
Hadi hayırlısı canım inşllh istediğin gibi olur herşey
Hayırlı olsun
Hadi inşllh olumlu yönde ilerler olsun nelere katlanıyoruz Allah sanada nasip eder inşallah
Canım zahmetlere girme kırk uçurmayı felan boşver büyüdü teyzesi kızım kırkı felan kalmadı artıkAma uygun bir zamanda ziyaretine geliriz inşallah
Canım ben seni biran inegölde sandım,bebeğe odaya bakmaya gideceğiz taşındıktan sonra çocuk odası lazımda hazır gelmişken göreyim senide dicektim karıştırmışım bir an kusura bakma
Haklısın karar vermek zor iyi düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun bana yakın olurdun güzel olurdu aslında amakendi yönünüde iyi düşün canım
Canım facedeki mesajını okuyunca etkilendim tabiki çok ama burada detayıyla anlatmışsın ya çok kötü Allah korumuş tüylerim diken diken oldu,sadaka ver birine.çok çok geçmiş olsun.Ardada korkmuştur tabiki aşağılara koyma o tür tehlikeli şeyler Allah bir daha yaşatmasın,kızlarla tatilde iyi olmuş ne güzel değişiklik olmuştur.Bencede göze gelmiş olabilirisniz kendinize evine bol bol oku canım,Allah korusun felaketlerden kötülüklerden
oy oy oy kıyamam yaaaa...Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre kendine ait bi ev versin inşaallah :)))Bize gelince göçebe gibi 1 haftadır evde böyle oturdukKiracı dün çıkmış sanırım,bugünde boya badana yapıp temizleyip öyle teslim edeceklermiş bitince temizliğe gideceğiz,hayırlısıyla bir yerleşseydimde kurtulsaydım çocuklu olunca ev böyle dahada zor
günaydın kızlar ben geldim yıe kımseler yok:) dün dr gittim menogon iğne verdı her gun 1 adet vurunucam cumartesı kontrolle gıdıcem ben göbekten sanıyodum ıgnelerı bu kalçadanmışben kendımı hazırlamıştım göbüşten dıye :44:
Canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.elif görümcemin evi merkezde ziraat bankasımı ne varya waikikinin karşısında ordaki durakta iniyorumgelceksen erken geleyim sahilde bi çay içerik kocama sölemem onu
günaydın kızlar ben geldim yıe kımseler yok:) dün dr gittim menogon iğne verdı her gun 1 adet vurunucam cumartesı kontrolle gıdıcem ben göbekten sanıyodum ıgnelerı bu kalçadanmışben kendımı hazırlamıştım göbüşten dıye :44:
tatlım bu iğneler bebişimin oluşacağı yumurtalarımı geliştirmek içingünaydın hatunlar
Bu iğne ne için mervecim? Allah acımış demek sana :)
canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.sana da mı 4444 çeksek bebiş için
canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.sana da mı 4444 çeksek bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?