Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlarla ilk akşam yemeğimiz:)
Eki Görüntüle 791697

resmi götrünce bi çatırtı duydum bütyütünce benim çatırtı arttı çatladım hee ya bak tam kocikimi çok seviyorum gezdiriyo tozduruyo sonra sizbuluşuyosunuz ben gelemiyorum bide böle resimler felan akşam gelince gene çatıyorum adamda neden çattımı anlamıyo çok güzel çıkmışınız bu çocukalrın güzelliği annelerinden belli

canım tüp bebek mi yaptırıyosunuz????
Bende bu adetimle ikinci denememi yaptırıcam inşallah sonu bebekli olsun tedavilerimizin

yok canım benim son aşılamam olucak ama bu arada tup bebek için evraklar devam edıyor inş tupe gerek kalmaz

indirim yapcan mı

Bide tamam bizde pipi yok kız şeyleri paylaş tızımmmmmmmmmmmmm Alşamıcam o erkeksi tulumlardan kız resimleri paylaş
indirim sana kurban olsun :) yapmam mı kız

canım çoook geçmiş olsun allah korumuş

amin canım allah kimseye göstermesin(
ben 32 yaşında kartoluzum aranızda:) 2 çocuk annesiyim biri 13 biri de 4 yaşında 2 erkek annesiyim..
küçük olan biraz piskopatçaaa:yaptıkları üzere:)
haa birde koca için ölenlerdenim:))
kocam sağolsun limited şirketinde çalışıyorum:)

yok canım benim son aşılamam olucak ama bu arada tup bebek için evraklar devam edıyor inş tupe gerek kalmaş
inşallah gerek kalmaz canım biz aşıla denemeden tüpe karar verdik bilmiyorum iyimi yaptım kötümü ama aşılama tutması küçük bi ihtimaldi..

bende 23 yaşında yolun başında :)
cocuksuz
ama dombili bi kadın bayan hanfendi her neyse işte ondanım canım
bursanın ilçesinde oturuyoruz ama merkezde okudum okul bitince çalıştım..
sağlıkçıyım 112 acil tıp tekniyenim ancak atanamadıgım için tki de kurum hemşireliği yapıyorum benden de bu kadar canım

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın saglıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah küçükken olur yaramazlıkları önemli olan ders alsınlar..

hee unutmadan bende koca için ölenlerdenimm

amaninn delüüü vallaha başka resim koymayacam..sende adama kızacak bahane arıyon heee,,sonra benim koca şöyle böyle diye şikayet ediyon vayy acıdım adamın haline:)
bizde kızlarla küçük kumlaya gidecektik bir akşam eşime dedim bi gidiyoruz..hayır dedi ne işiniz var kumlada gezin gemsazda sahilde dedi:)) bende tamam hayatım dedim:) kızlar şok oldu sevcan diyor ben olsam vallah tınlamazdım..yooo benim kocam ne derse o..hele bu tip olaylarda asla tepki göstermem kocişime..sonra üstüne aradım evdeyiz aşkım dedim..yinuse sevcan şokkk
yok canım benim son aşılamam olucak ama bu arada tup bebek için evraklar devam edıyor inş tupe gerek kalmaz

indirim sana kurban olsun :) yapmam mı kız

canım çoook geçmiş olsun allah korumuş

sağol bitanemmm

ayyy arada erkeklerin koltuklarını kabartmak lazım bende yapıyorum arada onu cok seviniyo karım sözümde duruyo diye anlaşılan yolunda ilerlemekle doğru yapıyorum hayat'ım

Sağol canım Öyle düşe kalka derler ama ister istemez üzülüyorsun
Canım gözün aydın iyi geçer inşallah sürecin
Selammm kızçelerimmm ben geldim. Allah İzin verirse. Eylül 5 de iznikteyim!
Hoşgeldinn hadi bakalım gözünüz aydın
Günaydın kısçeler nerdesiniz siz ya hepinizi dövücem Muhabbete kimse yok anlatıcaklarım vardı ama
Hayırdır canım neydi anlatacakların:44:
Hadi hayırlısı canım inşllh istediğin gibi olur herşey
https://www.facebook.com/pages/Yeşilbeyazalışveriş/657577294254208

evlenecekler bebişi olanlar olacaklar nikah ve bebek şekerleri için kınalar için şekerciliğede başlıyoruz girin bakın
Hayırlı olsun
bugun dr a gidiyorum kızlar günlük iğnelr vericek göbüşten nasıl yapıcam ben yaa ama bebişim için herşeye katlanırım yeter ki olsun saat 4 te gidicemm bana dua edin lütfenn
Hadi inşllh olumlu yönde ilerler olsun nelere katlanıyoruz Allah sanada nasip eder inşallah
Canım zahmetlere girme kırk uçurmayı felan boşver büyüdü teyzesi kızım kırkı felan kalmadı artıkAma uygun bir zamanda ziyaretine geliriz inşallah
biliyorsun değilmi,gemlik orhangaziye çok yakın
Canım ben seni biran inegölde sandım,bebeğe odaya bakmaya gideceğiz taşındıktan sonra çocuk odası lazımda hazır gelmişken göreyim senide dicektim karıştırmışım bir an kusura bakma
Haklısın karar vermek zor iyi düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun bana yakın olurdun güzel olurdu aslında ama kendi yönünüde iyi düşün canım

Canım facedeki mesajını okuyunca etkilendim tabiki çok ama burada detayıyla anlatmışsın ya çok kötü Allah korumuş tüylerim diken diken oldu,sadaka ver birine.çok çok geçmiş olsun.Ardada korkmuştur tabiki aşağılara koyma o tür tehlikeli şeyler Allah bir daha yaşatmasın,kızlarla tatilde iyi olmuş ne güzel değişiklik olmuştur.Bencede göze gelmiş olabilirisniz kendinize evine bol bol oku canım,Allah korusun felaketlerden kötülüklerden

Bize gelince göçebe gibi 1 haftadır evde böyle oturdukKiracı dün çıkmış sanırım,bugünde boya badana yapıp temizleyip öyle teslim edeceklermiş bitince temizliğe gideceğiz,hayırlısıyla bir yerleşseydimde kurtulsaydım çocuklu olunca ev böyle dahada zor

benim kocamda bitanetürünün tek örnegi zaten şimdiden düşünen adam oldu 2 cadıyla nabcam ben diye yazıkkk bende diyorum 2 ufuk çekilmezdi ikinizde bi köşeye oturur hizmet bekelridniz kızım bana yardıme tcek diyorum bende

canım 40ını kaçırdık kaç olursa onu uçurucaz artık ama aklımdasınız ilk siz valla bi yerleşeyim halimi anlarsın bizim ev 2 ay geçti galba öyle

canım ne kadar iyi olursa olsun sonuçta kaynana.ev küçük geliyorsa büyük bir eve çıkın ama kaynanayla dip dibe olmayın.ister istemez anlaşamadığınız noktalar olacak.aranız açılacak.ya ne gerek var.bak ne güzel anlaşıyorsunuz uzakta olunca.derdin ne,tadınızı kaçırmak mı???unutma davulun sesi uzaktan hoş gelir,yakınına gelince bozulur.yine de sen bilirsin...

nalançı çokta yakın değil sen gel gemliğe u zaman
kesin söz vermiyim gemlikte nereye geleceksin sen?o da önemli tabiki

canım yazını sonuna kadar okuyana kadar canım çıktı.nasıl korktum çocuklardan birine ya da rüzgara bişi oldu diye.neyseki kimseye bir şey olmadan atlatabilmişsiniz.Allah beterinden korusun.canım,nazar duasını bilmiyorsan sık sık felak ve nas surelerini oku.evet kızlar,ayferim haklı ev kazalarından mutlaka koruyun kendinizi ve çocuklarınızı.hepiniz Allaha emanet olun.

ayfercim benim de olduğum resmi koysana özge nehir bebeğe gidince ben de çatlamıştım azcık da o çatlasın

sen mi kartolozsun???eeeeee benim gemsazda gördüğüm kimdi o zaman???ben orda cillop görmüştüm 3 tane.pardon 2 tane,sevo lolita :)) malum boyu uzun hatunun
eeeeee ben de aynılarını yapıyorum,biliyorsun.benimki neden tutmuyor???yoksa yatak odası muhabbeti mi eksik???
olsun canım,napalım...bak ben de eski evini göremedim.nasip...belki yenisini görürüm :))
oy oy oy kıyamam yaaaa...Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre kendine ait bi ev versin inşaallah :)))

elif görümcemin evi merkezde ziraat bankasımı ne varya waikikinin karşısında ordaki durakta iniyorum gelceksen erken geleyim sahilde bi çay içerik kocama sölemem onu

günaydın kızlar ben geldim yıe kımseler yok:) dün dr gittim menogon iğne verdı her gun 1 adet vurunucam cumartesı kontrolle gıdıcem ben göbekten sanıyodum ıgnelerı bu kalçadanmış ben kendımı hazırlamıştım göbüşten dıye :44:

Günaydın hatunlar

Bu iğne ne için mervecim? Allah acımış demek sana :)

elif görümcemin evi merkezde ziraat bankasımı ne varya waikikinin karşısında ordaki durakta iniyorum gelceksen erken geleyim sahilde bi çay içerik kocama sölemem onu
Canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.

canım hakkınızda hayırlısı olsun.sana da mı 4444 çeksek bebiş için

günaydın hatunlar

Bu iğne ne için mervecim? Allah acımış demek sana :)
tatlım bu iğneler bebişimin oluşacağı yumurtalarımı geliştirmek için
canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.sana da mı 4444 çeksek bebiş için

tatlım ne çekiliyor4444 tane :44: Dualarınız benimle olsun özge hamılelerın duası kabul olurmuş sende benim için dua et lütfen

canım telefonlaşalım.ne zaman gidiceksin falan.netleştirelim.bi de bizim görüşme durmlarıyla çatışmasın.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.sana da mı 4444 çeksek bebiş için

salatı tefriciyemi bende ezbere çekebiliyorum oysa eğer

Selam kızçeletim nasılsınız? Nasıl gidiyor? İşler güçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…