Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
salatı tefriciyemi bende ezbere çekebiliyorum oysa eğer
evet canım salaten tefriciye :) umarım faydası olur.ancak bir cuma günü selayla beraber başlayıp diğer cumaya sela saatine dek bitmesi lazım.okuyalım dersen bu cuma başlarız.ama en geç yarına kadar kararını bileyim ki ona göre dağıtalım herkese :)

Selam kızçeletim nasılsınız? Nasıl gidiyor? İşler güçler
sen bizi boş ver senin taşınma işi ne alemde ???

İstanbula geldim anneme... Eşyalarım kayınvalidem de.. Eşimi bekliyorum
O geldikten sonra insallah.

elifim ben bugün gittim gemliğe gidiyimmi gitmiyimmi derken gittim öğlene dogru gittim çocuklara hediye alıp eve git 1i geçti zaten ondan aramadım seni hem gel dicem az durabilcem seninle ayıp olur onca yoldan gelcektin

mervecim tabi dua ederim tefriciyede cekeriz hepberaber iğnelere başlamışsın aşılama mı yapıyosunuz fakültede mi yoksa ahmet beye mi yaptırıyosun hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olurda bidaha doktora bebeğini görmeye gidersin

bugün baya yogundu ee koca gün evde yatınca bugün bana agır geldi... sabah kalktım eşimi geçirdim felan az uzandım uyuyamadım kalkım dedim hadi yola döküleyim merinosa cıktım gemlik arabasına bindim gemliğe gittim orda waikikiye girdim görümcemin büyük oğlan yarın anaokuluna başlıyo ona eşortman takımı aldım okula başlama hediyesi sonra kızıma çilekli tulum aldım biri vardı bebek hediyesi ona hediye aldım aman görümceme gitmem 1i geçti gittim kahvaltı günüymüş 5 kadın 10 çocuk kafam şişti biz kızımla evde sessizliğe alışmışızheryerden çocuk fışkırıyo evde

ordan 5bucukta cıktım bursaya geldim beşyolda indim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee salı pazarına yürüdüm balık yeşillik aldım yemegim yoktu eve geldim balığı temizle corba yap saat oldu 9 eşim geldi sofrayı kur kaldır bittim :)) bu akşam horul horul uyurum sanırım

haksever bu arada dün aradım 2.ye açmadın...

aşkolsun... bir merak bile etmedin derdin ne diye, kontörün yoksa bile buradan yazabilirdin.

küstüüüüüüm.....

haksever bu arada dün aradım 2.ye açmadın...

aşkolsun... bir merak bile etmedin derdin ne diye, kontörün yoksa bile buradan yazabilirdin.

küstüüüüüüm.....

....................................................

nolurrr çekelim ben yarın artık abdestımı alıp temizlenmiş oluyorum cuma başlayalım lütfennn :26: Siz paylaşın kalanının hepsini ben çekebilirim sanırım ezberimde var benim ee kapalıyımda artık,allah razı olsun şimdiden

canım ahmet yılmaz aşılama yapıyor bu ay menogon verdi adetımın 3.gunu başladık iğnelere cumartesi kontrolle gıdıcem iğneler biticek ama daha devam edıcemmı iğneler merak ediyorum çünkü devletın verdıği iğneler bitmiş olucak eğer devam edıceksek cepten alıcaz iğneleri merakla bekliyorum bakalı nolucak

merve duaya başlayınca cuma güü 200 kadar alırım ben belkide daha fazla şimdi adet bekliyorum ya ona göre okurum artık..
şimdiden Allah niyetini kabul etsin

selam canım tedavin şimdiden hayırlı olsun. inşallah bu son tedavin olur ve bebişlerin sanada tutunur ben tan 4 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım. (2. dondurulmuş ) çok şükür 4 yıl sonra tutundu oğluşum bana inşallahrabim çok bekletmeden sanada isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. canım bişey sorucam sana baharda çalıştım yazmışsın bana bahardan tavsiye edbileceğin bayan doktor varmı. hamile kaldıktan sonra fakülte belli bi aydan sonra takip etmeyi bırakıyor. barış hocadan sonrada kimseye kolay kolay güvenemiyorum. yardımcı olursan çok sevinirim :)

aleyküm selam canım...saolasın arkadaşım inşallah bu son olur benmde bebek bekleyen herkesinde...
canım öncelikle bizdeyken 4 dr vardı şimdi varlarmı bilmiyorum 2 yıl önce bıraktım..
eger varsa nagihan hanımı hiç önermiyorum..işinde iyi ama insalık ppekte var saylmz
gönül hanım var cok sessiz sakin ama işinde iyi bi dr dur sadece yavaş oluşu bazen sinir bozabiliyo
güler hanım var deli dolu sen sakrark bi dr ama işinde iyidir hastalarıyla arasıda iyidri
ayşe hanım vardı işi iyi kendiside iyi çok fazla konusmaz ama herşeyi ince detayına anlatır oda iyidir diyeceklerim bunlar

sağ salim bebişini kucagına alırsın inşallah

merve duaya başlayınca cuma güü 200 kadar alırım ben belkide daha fazla şimdi adet bekliyorum ya ona göre okurum artık..
şimdiden allah niyetini kabul etsin
canım allah razı olsun ne diyebilirim ki başka burda beni hiç tanımadan böyle fedakarlık yapmayı teklıf etmenız bıle benı cok duygulandırdı ağlamak istemiyorum işteyim

allah kucağına almayı nasip etsin oğluşunu darısı bizlerinde başına

valla haksever konu açmış demin iş yeri filan demedim saldım gitti ağadım valla
ben her an adet olabilirim adetliykende okunabiliyomuş ama içim rahat etmez ben hemen başlayayım olana kadar bari okurum canım Allah kabul etsin inşallah

ay canım allah razı olsun bende güler hanımla ayşe hanım arasında kararsızdım. güler hanıma giderim herhalde . işin ehlinden tavsiye almak iyi geldi içimi rahatlattın allah razı olsun. tedavine başlayınca bende okurum senin için haberdar edersin canım :)

adet olunca dualarıma başlıcam canım teşekkür ederim
ayrıca güler hanım hızlı konuşur gibi gelir insana ama bişeyi sordugunda cevaplar ayse hanım daha soğukkanlı gibi açıkcası bende güler hanımı düşünüyorum olursa eger çünkü benm dr un sgk anlaşması yok

amin canım sen kaç yıllık evlisin. rabbim çok bekletmeden sizinde önce göbişlerinizi sonrada kucaklarınızı evletlarla doldursun inşallah.

ben cıkıyorum canım mesaim bitmek üzere...
yarın buralarda olursan konusuruz yine..
bu arada adım nafiye canım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakıınn

inşallah canım bide bakarsın güler hanımın kapısında karşılaşırız. iki hamile olarak.

inşallah canım bide bakarsın güler hanımın kapısında karşılaşırız. iki hamile olarak.
kısmet canım bakarsın kapıda karşılaşamasak bile başka yerde karşılaşırız
tanısmayı isterim sahsen herkesle yeni arkadaşlarım hemşehrilerim olur fenamı

kısmet canım bakarsın kapıda karşılaşamasak bile başka yerde karşılaşırız
tanısmayı isterim sahsen herkesle yeni arkadaşlarım hemşehrilerim olur fenamı

benim duam biran önce hamile kalıp bana yetişmeniz yönünde. inşallah görüşünce hamileliklerimizden ve bebişlerimizden konuşuruz uzun uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…