- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
inşallah canım hadi iyi akşamlar öpüyorum cok cok
amin canım sen kaç yıllık evlisin. Rabbim çok bekletmeden sizinde önce göbişlerinizi sonrada kucaklarınızı evletlarla doldursun inşallah.
ben cıkıyorum canım mesaim bitmek üzere...
Yarın buralarda olursan konusuruz yine..
Bu arada adım nafiye canım
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakıınn
benim duam biran önce hamile kalıp bana yetişmeniz yönünde. Inşallah görüşünce hamileliklerimizden ve bebişlerimizden konuşuruz uzun uzun
hadi gözün aydınnnselammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))
merve baban nasıl oldu canım?
Ayrancım kocan hiltona başvuru yaptımı? Bu arada geçmiş olsun sende demi pko varmış... Ay nede yaygınlaştı...((
yoğun olduğun belli hiç uğramıyorsun buralara.sen yokken de pek bi sessiz oluyor topikselam tatlişkolar... yoğunum öpüyorum sizi....
canım cuma selasıyla başlarsın o zaman sen.ilk selavatı sen çek ve önce niyetini belirt ardından besmele ya da euzu besmele çek.1000 tanesini ben okuyacağım nasipse,fazlası olursa önceden söylerim.yalnız bu işi sıkı takip etmek lazım tam 4444 tane okunuyor 45 olmaz.o yüzden herkesten net öğrenirim ben :) sana da kalanı söylerim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :)nolurrr çekelim ben yarın artık abdestımı alıp temizlenmiş oluyorum cuma başlayalım lütfennn :26: Siz paylaşın kalanının hepsini ben çekebilirim sanırım ezberimde var benim ee kapalıyımda artık,allah razı olsun şimdiden
canım ahmet yılmaz aşılama yapıyor bu ay menogon verdi adetımın 3.gunu başladık iğnelere cumartesi kontrolle gıdıcem iğneler biticek ama daha devam edıcemmı iğneler merak ediyorum çünkü devletın verdıği iğneler bitmiş olucak eğer devam edıceksek cepten alıcaz iğneleri merakla bekliyorum bakalı nolucak
canım adetliyken de okuyabiliyorsun.Rabbim hayrını kabul edip seni de gönlündeki hayırlıysa onunla mükafatlandırsın.merve duaya başlayınca cuma güü 200 kadar alırım ben belkide daha fazla şimdi adet bekliyorum ya ona göre okurum artık..
şimdiden Allah niyetini kabul etsin
canım hemen başlama.cuma selasıyla başlanması lazım.adet olursan ve o şekilde için rahat etmezse,sorun değil o 200ü de bölüşürüz.valla haksever konu açmış demin iş yeri filan demedim saldım gitti ağadım valla
ben her an adet olabilirim adetliykende okunabiliyomuş ama içim rahat etmez ben hemen başlayayım olana kadar bari okurum canım Allah kabul etsin inşallah
kız yoksa sen de miSelammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))
Merve baban nasıl oldu canım?
Ayrancım kocan hiltona başvuru yaptımı? bu arada geçmiş olsun sende demi pko varmış... ay nede yaygınlaştı...((
aminn ağzın bal yesinnnn :)
ohhh mesaiisi bitten gidiyor benim daha yarım saatım var
hadi gözün aydınnn
Evet var canım telefonda söylemiştim ya :)))yoğun olduğun belli hiç uğramıyorsun buralara.sen yokken de pek bi sessiz oluyor topik
canım cuma selasıyla başlarsın o zaman sen.ilk selavatı sen çek ve önce niyetini belirt ardından besmele ya da euzu besmele çek.1000 tanesini ben okuyacağım nasipse,fazlası olursa önceden söylerim.yalnız bu işi sıkı takip etmek lazım tam 4444 tane okunuyor 45 olmaz.o yüzden herkesten net öğrenirim ben :) sana da kalanı söylerim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :)
canım adetliyken de okuyabiliyorsun.Rabbim hayrını kabul edip seni de gönlündeki hayırlıysa onunla mükafatlandırsın.
canım hemen başlama.cuma selasıyla başlanması lazım.adet olursan ve o şekilde için rahat etmezse,sorun değil o 200ü de bölüşürüz.
kız yoksa sen de mi???
nolurrr çekelim ben yarın artık abdestımı alıp temizlenmiş oluyorum cuma başlayalım lütfennn :26: Siz paylaşın kalanının hepsini ben çekebilirim sanırım ezberimde var benim ee kapalıyımda artık,allah razı olsun şimdiden
canım ahmet yılmaz aşılama yapıyor bu ay menogon verdi adetımın 3.gunu başladık iğnelere cumartesi kontrolle gıdıcem iğneler biticek ama daha devam edıcemmı iğneler merak ediyorum çünkü devletın verdıği iğneler bitmiş olucak eğer devam edıceksek cepten alıcaz iğneleri merakla bekliyorum bakalı nolucak
Selammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))
oyy ben gonalf kullandım iğne eger o marka osaydı verirdim kaldı benim bisürü:26: tüh neyse alcaksın parayla nabcanhadi hayırlısı çok heycanlı ya bol bol yaz haber et:18:
abuu sendede miş pko vARDIben onu yendim olucak sizin yani
İnsallah 2 adet yumurtam olmuş biri sağda biri solda.. Cumartesi günü gidicem. Ölçücek ve kalitesine bakcakmış
yoğun olduğun belli hiç uğramıyorsun buralara.sen yokken de pek bi sessiz oluyor topik
canım cuma selasıyla başlarsın o zaman sen.ilk selavatı sen çek ve önce niyetini belirt ardından besmele ya da euzu besmele çek.1000 tanesini ben okuyacağım nasipse,fazlası olursa önceden söylerim.yalnız bu işi sıkı takip etmek lazım tam 4444 tane okunuyor 45 olmaz.o yüzden herkesten net öğrenirim ben :) sana da kalanı söylerim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :)
canım adetliyken de okuyabiliyorsun.Rabbim hayrını kabul edip seni de gönlündeki hayırlıysa onunla mükafatlandırsın.
canım hemen başlama.cuma selasıyla başlanması lazım.adet olursan ve o şekilde için rahat etmezse,sorun değil o 200ü de bölüşürüz.
kız yoksa sen de mi???
oyy ben gonalf kullandım iğne eger o marka osaydı verirdim kaldı benim bisürü:26: tüh neyse alcaksın parayla nabcanhadi hayırlısı çok heycanlı ya bol bol yaz haber et:18:
abuu sendede miş pko vARDIben onu yendim olucak sizin yani
kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmmsizler nasılsınızz??
kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmmsizler nasılsınızz??
oo hayırlı olsunallah tamamına erdirsin
topik sahibinden pofuduğa bir küçük altın
Eki Görüntüle 793878
sağol canım beniim çok teşekkür ederimm amin inşallahhayyy pek bir düşünceliyiz
düğünündede beşi bi yerde yada trabzon seti alayım ne dersin :))para var gülüm böle fakir ve gururlu insanlar anlayamaz
tamam canım başlamayayım o zaman..canım adetliyken de okuyabiliyorsun.Rabbim hayrını kabul edip seni de gönlündeki hayırlıysa onunla mükafatlandırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?