Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Selammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))

amin canım sen kaç yıllık evlisin. Rabbim çok bekletmeden sizinde önce göbişlerinizi sonrada kucaklarınızı evletlarla doldursun inşallah.

aminn ağzın bal yesinnnn :)

ben cıkıyorum canım mesaim bitmek üzere...
Yarın buralarda olursan konusuruz yine..
Bu arada adım nafiye canım

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakıınn

ohhh mesaiisi bitten gidiyor benim daha yarım saatım var

benim duam biran önce hamile kalıp bana yetişmeniz yönünde. Inşallah görüşünce hamileliklerimizden ve bebişlerimizden konuşuruz uzun uzun

selammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))
hadi gözün aydınnn

Merve baban nasıl oldu canım?

Ayrancım kocan hiltona başvuru yaptımı? bu arada geçmiş olsun sende demi pko varmış... ay nede yaygınlaştı... ((

merve baban nasıl oldu canım?

Ayrancım kocan hiltona başvuru yaptımı? Bu arada geçmiş olsun sende demi pko varmış... Ay nede yaygınlaştı... ((

canım babam iyi çok şükür yürüyor hatta evde sıkıldı ben işe gidicem bırakın diyor

özlettin kendını nerelerdesinnn

selam tatlişkolar... yoğunum öpüyorum sizi....
yoğun olduğun belli hiç uğramıyorsun buralara.sen yokken de pek bi sessiz oluyor topik
canım cuma selasıyla başlarsın o zaman sen.ilk selavatı sen çek ve önce niyetini belirt ardından besmele ya da euzu besmele çek.1000 tanesini ben okuyacağım nasipse,fazlası olursa önceden söylerim.yalnız bu işi sıkı takip etmek lazım tam 4444 tane okunuyor 45 olmaz.o yüzden herkesten net öğrenirim ben :) sana da kalanı söylerim.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :)

merve duaya başlayınca cuma güü 200 kadar alırım ben belkide daha fazla şimdi adet bekliyorum ya ona göre okurum artık..
şimdiden Allah niyetini kabul etsin
canım adetliyken de okuyabiliyorsun.Rabbim hayrını kabul edip seni de gönlündeki hayırlıysa onunla mükafatlandırsın.

canım hemen başlama.cuma selasıyla başlanması lazım.adet olursan ve o şekilde için rahat etmezse,sorun değil o 200ü de bölüşürüz.

Selammm kızçelerimmm bugün çok mutluyum... Doktora gittim iyi haberler aldım inşallah bundan sonrası güzel olcak yenicemmm seni pko az kaldı :))))
kız yoksa sen de mi ???

Merve baban nasıl oldu canım?

Ayrancım kocan hiltona başvuru yaptımı? bu arada geçmiş olsun sende demi pko varmış... ay nede yaygınlaştı... ((

Başvuru yaptık ablacım kısmet ise şubata.. Evet var malesef :-( cık saol

Evet var canım telefonda söylemiştim ya :)))

oyy ben gonalf kullandım iğne eger o marka osaydı verirdim kaldı benim bisürü:26: tüh neyse alcaksın parayla nabcan hadi hayırlısı çok heycanlı ya bol bol yaz haber et:18:

abuu sendede miş pko vARDI ben onu yendim olucak sizin yani

İnsallah 2 adet yumurtam olmuş biri sağda biri solda.. Cumartesi günü gidicem. Ölçücek ve kalitesine bakcakmış

İnsallah 2 adet yumurtam olmuş biri sağda biri solda.. Cumartesi günü gidicem. Ölçücek ve kalitesine bakcakmış

hadi bakalım allah büyük yar ve yardımcın olsun inşallah olur

kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmm sizler nasılsınızz??

size nasıl teşekkür ediceğimi bilemiyorum allah razı olsun ben cuma selalarla başlarım

cumartesi gidicez bakalım gelişimi nasıl gidiyor bakıcak hep yazarım ben size :)

kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmm sizler nasılsınızz??

hayırlı olsun canım nişanın allah tamamına erdirsin

sağol canım beniim çok teşekkür ederimm amin inşallahh ayyy pek bir düşünceliyiz

düğünündede beşi bi yerde yada trabzon seti alayım ne dersin :)) para var gülüm böle fakir ve gururlu insanlar anlayamaz

tamam canım başlamayayım o zaman..
nasipse yarın başlarız madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…