Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım kızım biraz rahatsızdı hafta sonundan beri. boğazları enfeksiyon kağmış, çok şükür ciddi bir şey değil ama günlerce uykusuzluğunu çektik şimdi mızmızlansada iyi genel olarak...
sen neler yaptın iş yerinde neler oluyor.

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

çok teşekkür ederim camnım allah razı olsun

çookk geçmiş olsun kızçene uykusuz geceler zordur iştemisin şimdi sen ,bizimde işlerde sıkıntı vardı bu hafta şu hafta sonu gelsede rahatlasak

Geçmiş olsunnnnnnnm ablacım

çok teşekkür ederim camnım allah razı olsun

çookk geçmiş olsun kızçene uykusuz geceler zordur iştemisin şimdi sen ,bizimde işlerde sıkıntı vardı bu hafta şu hafta sonu gelsede rahatlasak
evet canım işteyim. geçen haftada çalıştım.
Hayırdır sizde ne sıkıntısı oldu iş yoğunluğumu sizinde.

Geçmiş olsunnnnnnnm ablacım
saol şeker kardeşim :)
Allah sanada derman versin göbüşüne bebiş versin....

geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
yinuseeeeeeeeeeee nerdesin kız sen?? azcuk yiğide de çekilsin kenara ben oturacam pc ye de
kızlar geçen görümcemle falcıya gittik başka bişey için gittim ona,acilen çağırdı beni soluğu falcıda aldık:)
çekirgedeki güleri duyan varmı bilmiyorum..ama şok etti güler beni..adın ne diyor Ayfer diyorum hayır bidaha düşün diyor:)
ohaa dedim nasıl ya sadece ayferiki isim çıkıyor burda dedi..vallah dedim bir ismim var hayır iki ismin var diyor heee dedim soyismimde isim acaba oyüzdenmi dedimm haa şimdi oldu diyor
kızlar 3.ye doğuruyormuşum hemide kızmış:) dedim vallah kızda olsa doğurmayacam..hayır doğuruyorsun dedi
aaaa yok ya doğuramam bidaha tekrar çocukmu büyütecem dedim ..doğurmazsan gel ben burdayım diyorr
kocamın işyerinin ismini yazdı kağıda sponra bana sordu..bir baktım yazdığı isimdeki adres kocamın işeyerinin adresi
neyse bya bişeyler söyledi bakalım görcez neler çıkacak..
eylül ayı bana şans getirecekmiş:) ahada eylüldeyiz hadi bakalım..

Amin insallahhhhhh. Rabbim isteyen herkese versin

neden inanıyosun bu kadar falcılara canım sende biliyosun günah oldugunu bak nasılda etkiliyo seni

bikaç sefer dediğinde karışmadım ama kulagını cekme vakti geldisevdigimden seni yanlış anlama ama böyle insanların dogruyu bilmesi normal değilmi rabbim cinleri ve şeytanalrıda yaratmış bazı böyle insanalr ugraştıkları için cinlerden ffelan bişeyler öğrenebiliyomuş ben öyle duydum ama geleceği allahtan başkası bilemez haşa buna inanmakta allaha şirk koşmayla bir arkadaşım gerçekten gerek varmı böyle şeylere allah zor günlerinden sonra ev vermiş araba vermiş hatta senin ayrı eşinin ayrı 2 mükemmel yakışıklımı yakışıklı evlat vermiş eşin iyi işinde gücünde karışanın görüşenin yok ailen iyi eşin ailene saygılı sevgili hangi damat kaynanasına yazlık alıyo lütfen bence çogu kişinin hayali olabilcek bi hayatı allah sana nasp etmiş bi sıkıntın olsa şaşırıp bu yollara baş vuruyosun dicemde niye be arkadaşım sende biliyosun herkez biliyo ama insan şaşıyo işte hani bişeyler bilince diyoruz kanıyoruz kapılıyoz hem virüs gb baksana bağımlılık yapıyo böyle bildikçe gidip öyle insanlardan bişey öğrenmek istiyo insan sakın anlış anlama senin onlara gitmenin baana ne faydası ne zararı olur sadece seni sevdigimden günaha girme canım seni seviyorum ondan

çokk güzelmiş:) facemde paylaştım.

çok çokkk çokkkkkk haklsısın
seviyorum seni

çok çokkk çokkkkkk haklsısın
seviyorum seni

yanlış anlamadıgın için saol cnaım öncedende dicektim de işte dedim karışmım :)) ama dayanamadım bu sefer

bide insanın ortamı arkadaşları çok önemli canım ...etrafındaki insanlar böyle şeylere meyilliyse sende o ortamlara giriyosan aklının karışması normal hepimiz insanız şaşırırız ama allah bize akıl vermiş fikir vermiş nefsimizi yenelim diye bida olmasın sakın kocana sölerim

hiç sorma ya depo sayımı istediler tabi hepsi yanlış deponun giri yapılıyor gelen ipliklere çıkış yapılmıyor hangı ıplıklerın kullanıldığı bana söylenmıyor ama başımızdakı mudure bunu anlatamıyorsun hep onlarla uğraştım bu hafta

bidaha yapmıcam söz:13:bu arada ben sohbetlere çok gitmek istiyorum..nurtenlede konuştuk ablası ayarladı bize ama senin bildiğin sohbet yerleri varsa bana söylersen çok sevinicem..biraz kndime geleyim

kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…