kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmmsizler nasılsınızz??
karamukum cnaım benim..... kader arkadaşım, ben gibin yoğun arkadaşım nasılsın[/Q
sorma arkadaşım sorma uğraşıp duruyorum kız kaçgündür seni arıcam göremedim burda falan merak ettim inan fırsatım olmadı yaa aklıma geliyor tam arıcam bişey çıkıyo sonra unutuyorum yine sen napıyosun canım benimm prenses hn nasıllar
merve baban ne ameliyatı olmuştu canım.
Ahillaaaa nedne özel mesajıma cevap vermedin :)))
babam 2 ayağındanda lif yırtılmasından ameliyat olmuştu
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
canım kızım biraz rahatsızdı hafta sonundan beri. Boğazları enfeksiyon kağmış, çok şükür ciddi bir şey değil ama günlerce uykusuzluğunu çektik şimdi mızmızlansada iyi genel olarak...
Sen neler yaptın iş yerinde neler oluyor.
canım kızım biraz rahatsızdı hafta sonundan beri. boğazları enfeksiyon kağmış, çok şükür ciddi bir şey değil ama günlerce uykusuzluğunu çektik şimdi mızmızlansada iyi genel olarak...
sen neler yaptın iş yerinde neler oluyor.
evet canım işteyim. geçen haftada çalıştım.çok teşekkür ederim camnım allah razı olsun
çookk geçmiş olsun kızçene uykusuz geceler zordur iştemisin şimdi sen ,bizimde işlerde sıkıntı vardı bu hafta şu hafta sonu gelsede rahatlasak
saol şeker kardeşim :)Geçmiş olsunnnnnnnm ablacım
canım kızım biraz rahatsızdı hafta sonundan beri. boğazları enfeksiyon kağmış, çok şükür ciddi bir şey değil ama günlerce uykusuzluğunu çektik şimdi mızmızlansada iyi genel olarak...
sen neler yaptın iş yerinde neler oluyor.
evet canım işteyim. geçen haftada çalıştım.
Hayırdır sizde ne sıkıntısı oldu iş yoğunluğumu sizinde.
saol şeker kardeşim :)
Allah sanada derman versin göbüşüne bebiş versin....
yinuseeeeeeeeeeee nerdesin kız sen?? azcuk yiğide de çekilsin kenara ben oturacam pc ye de
kızlar geçen görümcemle falcıya gittik başka bişey için gittim ona,acilen çağırdı beni soluğu falcıda aldık:)
çekirgedeki güleri duyan varmı bilmiyorum..ama şok etti güler beni..adın ne diyor Ayfer diyorum hayır bidaha düşün diyor:)
ohaa dedim nasıl ya sadece ayferiki isim çıkıyor burda dedi..vallah dedim bir ismim var hayır iki ismin var diyor heee dedim soyismimde isim acaba oyüzdenmi dedimm haa şimdi oldu diyor
kızlar 3.ye doğuruyormuşum hemide kızmış:) dedim vallah kızda olsa doğurmayacam..hayır doğuruyorsun dedi
aaaa yok ya doğuramam bidaha tekrar çocukmu büyütecem dedim ..doğurmazsan gel ben burdayım diyorr
kocamın işyerinin ismini yazdı kağıda sponra bana sordu..bir baktım yazdığı isimdeki adres kocamın işeyerinin adresi
neyse bya bişeyler söyledi bakalım görcez neler çıkacak..
eylül ayı bana şans getirecekmiş:) ahada eylüldeyiz hadi bakalım..
OKUMAYA DEĞER !
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.
Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş
Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.
Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:"Her zaman ki gibi! "
Ardından şaşkınlıkla sormuş:"Ne oldu bugün böyle?"
Karısı tekrar gülümseyerek;
-"Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin.."
+"Evet"
-"Güzel... Bugün, her gün yaptıklarımı yapmadım sadece o kadar..."
neden inanıyosun bu kadar falcılara canım sende biliyosun günah oldugunu bak nasılda etkiliyo seni
bikaç sefer dediğinde karışmadım ama kulagını cekme vakti geldisevdigimden seni yanlış anlama ama böyle insanların dogruyu bilmesi normal değilmi rabbim cinleri ve şeytanalrıda yaratmış bazı böyle insanalr ugraştıkları için cinlerden ffelan bişeyler öğrenebiliyomuş ben öyle duydum ama geleceği allahtan başkası bilemez haşa buna inanmakta allaha şirk koşmayla bir arkadaşım gerçekten gerek varmı böyle şeylere allah zor günlerinden sonra ev vermiş araba vermiş hatta senin ayrı eşinin ayrı 2 mükemmel yakışıklımı yakışıklı evlat vermiş eşin iyi işinde gücünde karışanın görüşenin yok ailen iyi eşin ailene saygılı sevgili hangi damat kaynanasına yazlık alıyo lütfen bence çogu kişinin hayali olabilcek bi hayatı allah sana nasp etmiş bi sıkıntın olsa şaşırıp bu yollara baş vuruyosun dicemde niye be arkadaşım sende biliyosun herkez biliyo ama insan şaşıyo işte hani bişeyler bilince diyoruz kanıyoruz kapılıyoz hem virüs gb baksana bağımlılık yapıyo böyle bildikçe gidip öyle insanlardan bişey öğrenmek istiyo insan sakın anlış anlama senin onlara gitmenin baana ne faydası ne zararı olur sadece seni sevdigimden günaha girme canım seni seviyorum ondan
çok çokkk çokkkkkk haklsısın
seviyorum seni
evet canım işteyim. Geçen haftada çalıştım.
Hayırdır sizde ne sıkıntısı oldu iş yoğunluğumu sizinde.
Saol şeker kardeşim :)
allah sanada derman versin göbüşüne bebiş versin....
bidaha yapmıcam söz:13:bu arada ben sohbetlere çok gitmek istiyorum..nurtenlede konuştuk ablası ayarladı bize ama senin bildiğin sohbet yerleri varsa bana söylersen çok sevinicem..biraz kndime geleyimyanlış anlamadıgın için saol cnaım öncedende dicektim de işte dedim karışmım :)) ama dayanamadım bu sefer
bide insanın ortamı arkadaşları çok önemli canım ...etrafındaki insanlar böyle şeylere meyilliyse sende o ortamlara giriyosan aklının karışması normal hepimiz insanız şaşırırız ama allah bize akıl vermiş fikir vermiş nefsimizi yenelim diye bida olmasın sakınkocana sölerim
hiç sorma ya depo sayımı istediler tabi hepsi yanlış deponun giri yapılıyor gelen ipliklere çıkış yapılmıyor hangı ıplıklerın kullanıldığı bana söylenmıyor ama başımızdakı mudure bunu anlatamıyorsun hep onlarla uğraştım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?