bidaha yapmıcam söz:13:bu arada ben sohbetlere çok gitmek istiyorum..nurtenlede konuştuk ablası ayarladı bize ama senin bildiğin sohbet yerleri varsa bana söylersen çok sevinicem..biraz kndime geleyim
bidaha yapmıcam söz:13:bu arada ben sohbetlere çok gitmek istiyorum..nurtenlede konuştuk ablası ayarladı bize ama senin bildiğin sohbet yerleri varsa bana söylersen çok sevinicem..biraz kndime geleyim
kolay gelsin canım..
ayfercim o falcıya bende burdaki fal topiğinde görmüştüm baya methi vardı :)) ama açıkçası bende inanamıyorum canım yaa bir kez bende şeytana uydum fazla baktırdım netten ama sonra pişman oldum açıkçası gitme boşver baktırma hele para girince işin içine çok daha şirke girer sanırım...
Kız evladında hayırlı uğurlu olsun... :)
allaha şükürler olsun çok mutluyum ben içim içime sıgmıyo benim ya her anıma şükredesim geliyo
kızımın resmini koydum tvnin üstüne akşam çerçeveyle eşimde ikide bir gülüyo sarılıyo içimiz böyle bi tuhaf karnımda çıkmaya başladı hissetmiyorum hala ama elim hep orda ilk hareketini hissetmek istiyorum hemen görmemişin çocugu olmuş diyorum sürekli kendime ama görmedim ya çok bekledim çok hasret çektim değermiş herşeyine kuzumun16sında doktora gidicem eşim akıllanmış olmalıki her gün soruyo ne zman gidicez diye resimlerindende etkilendi böyle ten rengi 4d fotorafları var 2 tane herşeyi belli insanın alıp sevesi geliyo kucagına
rabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin bisede şükrünü unutturmasın hepiniz evlatlarınızın kıymetini bilin yarın bigün buraya ofurdanıp oufurdanırsamdabi tokat atın kendime gelim
Sevgili arkadaşlarırım benim için kim tefriciye çekicek ben yarına kadar toplayayım sayıyı ,hayırlısıyla selalar okununca ben duamı edip başlıcam yarın
Hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah.
canm 200 de ben alayım hemen öğleden sonra başlarımSevgili arkadaşlarırım benim için kim tefriciye çekicek ben yarına kadar toplayayım sayıyı ,hayırlısıyla selalar okununca ben duamı edip başlıcam yarın
canm 200 de ben alayım hemen öğleden sonra başlarım
Allah kabul etsin inşallah
canım ben 200 alayım okur bitirirsem gene alırım
canm 200 de ben alayım hemen öğleden sonra başlarım
Allah kabul etsin inşallah
merve başlayınca haber ver canım bizde ona göre başlayalım bide gerçek adın mervemi isimle dua edildimi daha makbule gecer canımhakseverim teşekkürler :) sen 2 kişilik çekiyosun belkide senin çektiğin 200 tanenin hürmetine benim duam kabul olur
merve başlayınca haber ver canım bizde ona göre başlayalım bide gerçek adın mervemi isimle dua edildimi daha makbule gecer canım
tamam canım başlıyorum bende nasipseben başladım canım allahın izniyle evet adım merve :)
tamam canım başlıyorum bende nasipse
Allah kabul etsin
ooooooo canım hayırlı olsun,Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :))kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmmsizler nasılsınızz??
canım ben 1000 tane çekemiyorum ne yazık kisize nasıl teşekkür ediceğimi bilemiyorum allah razı olsun ben cuma selalarla başlarım
cumartesi gidicez bakalım gelişimi nasıl gidiyor bakıcak hep yazarım ben size :)
hayırlı olsun canım nişanın allah tamamına erdirsin
püfff ben başlayamıyorumtamam canım başlamayayım o zaman..
nasipse yarın başlarız madem
özel msj mı???görmedim ki :S şu geçmişiokuyayım da bakarım :)Merve baban ne ameliyatı olmuştu canım.
Ahillaaaa nedne özel mesajıma cevap vermedin :)))
çooooooooooook geçmiş olsun.her yere götürme kızını,nazar mazar değer valla şekerecanım kızım biraz rahatsızdı hafta sonundan beri. boğazları enfeksiyon kağmış, çok şükür ciddi bir şey değil ama günlerce uykusuzluğunu çektik şimdi mızmızlansada iyi genel olarak...
sen neler yaptın iş yerinde neler oluyor.
oha dicem de kibarım bana yakışmazyinuseeeeeeeeeeee nerdesin kız sen?? azcuk yiğide de çekilsin kenara ben oturacam pc ye de
kızlar geçen görümcemle falcıya gittik başka bişey için gittim ona,acilen çağırdı beni soluğu falcıda aldık:)
çekirgedeki güleri duyan varmı bilmiyorum..ama şok etti güler beni..adın ne diyor Ayfer diyorum hayır bidaha düşün diyor:)
ohaa dedim nasıl ya sadece ayferiki isim çıkıyor burda dedi..vallah dedim bir ismim var hayır iki ismin var diyor heee dedim soyismimde isim acaba oyüzdenmi dedimm haa şimdi oldu diyor
kızlar 3.ye doğuruyormuşum hemide kızmış:) dedim vallah kızda olsa doğurmayacam..hayır doğuruyorsun dedi
aaaa yok ya doğuramam bidaha tekrar çocukmu büyütecem dedim ..doğurmazsan gel ben burdayım diyorr
kocamın işyerinin ismini yazdı kağıda sponra bana sordu..bir baktım yazdığı isimdeki adres kocamın işeyerinin adresi
neyse bya bişeyler söyledi bakalım görcez neler çıkacak..
eylül ayı bana şans getirecekmiş:) ahada eylüldeyiz hadi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?