Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
allaha şükürler olsun çok mutluyum ben içim içime sıgmıyo benim ya her anıma şükredesim geliyo

kızımın resmini koydum tvnin üstüne akşam çerçeveyle eşimde ikide bir gülüyo sarılıyo içimiz böyle bi tuhaf karnımda çıkmaya başladı hissetmiyorum hala ama elim hep orda ilk hareketini hissetmek istiyorum hemen görmemişin çocugu olmuş diyorum sürekli kendime ama görmedim ya çok bekledim çok hasret çektim değermiş herşeyine kuzumun 16sında doktora gidicem eşim akıllanmış olmalıki her gün soruyo ne zman gidicez diye resimlerindende etkilendi böyle ten rengi 4d fotorafları var 2 tane herşeyi belli insanın alıp sevesi geliyo kucagına

rabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin bisede şükrünü unutturmasın hepiniz evlatlarınızın kıymetini bilin yarın bigün buraya ofurdanıp oufurdanırsamda bi tokat atın kendime gelim

bidaha yapmıcam söz:13:bu arada ben sohbetlere çok gitmek istiyorum..nurtenlede konuştuk ablası ayarladı bize ama senin bildiğin sohbet yerleri varsa bana söylersen çok sevinicem..biraz kndime geleyim

canım bizim haftada 2 gün hatimlerimiz oluyo eşinden bilirsin ordada herzaman sohbet olmuyo aylık bazen soganlı öğrenci yurdunda yada düğün salonlarında oluyo ama bende çalışırken pek gidemiyodum ama haberim olunca mutlaka sanada söylerim düzenli bi sohbet yok benimde bildigim çalışırken pek takip edemedim ben dışarsını biz kreşte her cuma toplantı yapardık sonra hatimimizi yapıp süleyman hilmi tunahan efendinin mektubatı şerifi var onun sohbetleriymiş sanırım ölmeden önce verdiği onları okurlardı 15 günde birde kursa giderdik oda hatim sohbet olurdu ama şimdi kreşte değilim ya pek bilmiyorum

bide bi hocanın şu sözü beni çok etkilemişti sohbet niçin dinlenir niçin sohbete gidilir? bi araba düşünün benzinciye gider benzinini alır ne kadar yol gider benzini bitene kadar... insan da aynen böyledir sohbetler bizi besler bizi kendimize getirri ama ne zamana kadar unutana kadar yada tesiri geçene kadar o yüğzden arabanızı benzinsiz bırakmayın sürekli sohbetle besleyin demişti aynen öyle bi sohbet dinliyosun hemen değişiyosun anlatılan konu namazsa namazına dikkat ediyosun eksiklerini tamamlıyosun ama bi süre sonra gene dünya telaşelerine kapılıp sallıyosun biliyorum dediğin şeyleri sürekli dinlemek kulagına küpe oluyo insanın

teşekkür ederim canım benim

Haksevercim allah bizede nasip etsin bizde çoook mutlu olalım göbüşlerimiz dolsunda

ayfercim o falcıya bende burdaki fal topiğinde görmüştüm baya methi vardı :)) ama açıkçası bende inanamıyorum canım yaa bir kez bende şeytana uydum fazla baktırdım netten ama sonra pişman oldum açıkçası gitme boşver baktırma hele para girince işin içine çok daha şirke girer sanırım...

Kız evladında hayırlı uğurlu olsun... :)

Canım durmuyor arada girip çıkıyorum ama çok çok muhabbete dahil olamıyorum....

1 ay sonra 16949 denetimimiz olacak onunla ilgili hazırlıklarım var...

kızzz seni gidi seni ikinizide öpücem methi varmış bak bak o topiklerde ne işiniz var sizin bakim

ne mutlu sana ne mutlu şükretmeyi bilen insanlara..
rabbim kucağına almayı naspi etsin..isteyen herkeze versin inşallah..
görmemişin çocuğu diye bişey yok canım, inan annelik iç güdüsüyle davranıyorsun..bende talhaya ve ardaya hamileyken kapıdan gişren herkeze ultrasyon resmini gösterirdim hala daha bakarım onlara..her ikisininde ayrı zarflarda resimleri duruyor..
annelik işte daha kucağına almadan seviyor deliriyor insan sevincinden, birde doğsun kucağına versinler onu kanlı kanlı o halde bile kokluyorsun yavrunu.. ondan sonrası zaten oooo paha biçilemez mutluluk..
pisliğini bile yaptığını görmek mutlu ediyor insanı..
anne baba ilk zamanlar ayrlımıyor başından yüzüne bakıp bakıp gülümsüyorlar..
eşim bana bile aldrımazdı altını ben alıcam derdi:) kokusunu koklar koklar çekersin içine..
incelersin her yanını ve şükredersin rabbine..hele hastanede parmaklarını incelerken saydım küçücük minicik ahh dedim rabbim 5 parmak 4 3 değilde 5.. bir eksiklik yok hiç biryerinde sen ne yücesin rabbim ne kadar şükretsek azdır deyip sarılmıştık eşimle hiç unutmuyorum o anı ağlamıştım..
dur şunuda anlatayım..
Talha doğdu 3 günlüktü inliyordu sürekli dediler sarılıktan bu inilti sarı olması normal, her çocuk oluyor bunu dediler..
ama benim içim rahat etmemişti o günde hiç emmemişti..eşimi arayıp çağırmıştım.. sonra hastaneye götürelim dedik.annem eşim biraz farkındaydılar kötü olduğunu..sen kal evde babaannenle beraber dediler ,bende o kanamayla haliszlkle kaldım..2 saat oldu 3 saat oldu allahım deliricem hiç haber yok eşimden..arıyorum açmıyor.çocuk ne halde hiç bilgim yok,,ay kafayı yiyecem.öğlen 1de gitmişlerdi akşam oldu hala yoklar..dedim babaanne kötü bişey oldu öldü çocuğum beni ondan götürmediler diye başladım bağıra bağıra ağlamaya..bir balkonaçıkıyprum koşarakbir cama bakınıyorum gözlerim yolda bekliyorum onları.gözlerim kan çanağı gibi oldu..sonra baktım araba durdu.hemen salon kapısına çıktım bekliyorum..annem çıktı kucağı boş,eşimde heralde çocuk diye eşimi bekliyorum..annem perişan halde.. eşimde geldi bir poşetle( heyy dedim ne oluyor çocuğum nerde..eşim sakin ol dedi içeri geçirdiler beni..ben fenalık geçiriyorum ağlamaktan.eşim dedi dr. bu akşam hastanede kalsın tedbir olarak korkulacak bişey yok dedi..o yüzden şuan hastanede dedi ben bir dakika durmam görücem çocuğumu diye yırtıyoum etrafı..eşim sakin ol diyor annem başladı ağlamaya..
neyse eşim hadi gel götüreyim ama göstermezler dedi..ağlayarak fırladık evden.neyse gittik odaya zor çıkmak için izin aldık..yoğun bakımın karşısındayım içeri almıyorlar..bir hemşire vardı yelloz sarışın..bezlerinimi getirdiniz çocuğun dedi..yok dedim çocuğumu görmeye geldim nasılda ağlıyorum..oldu oldu okadar kolaydı git bayan dışarı çizgiyi geçme git yarın sabah emzirme saatinde gel dedi ya dedim görücem sadece yok dedi çıkın şurdan..ana avrat küfretmiştim kadına..sonra dr. görücem dedim eşine.o akşam nöbetçiymiş hastanede..sonra dr. geldi yalvardım ben dedim çocuğumu görmek istiyorum izin vermiyorlar dedim..izin vermemeleri normal durum ağır dedi eşim nasıl baktı dr.. sert sert ama şimdilk dr. bey önlemi alıyoruz dimi dedi..yani yarına kadar düşer sarılığı dedi..dr.da siz herşeye hazırlıklı olun dediine vijdansız dr. var delirdim eşime bağırıyorum hani iyidi hani bişeyi yoktu hani yarın çıkacaktı diye..aldı beni zorla eve götürdü eve girer girmez annemle babannemede bağırmaya başiladım kaç yaşına gelmişsiniz sarılığı bilmiyormusunuz..madem baştan farketiiniz neden söylemediniz dedim..
geçer kızım sarılık normal diye söylemedik dediler..girdim çocuğumun odasına kapattım kapıyı aldım elime zıbınlarını kokluyorum deli gibineyse 0 gece telefon çaldı 2de eşim anneme aç diyor annem ben açama diyor bense odadan çıkamıyorum korkudan kötü haber diye..hemşire sarılığını düşüremiyoruz kendinizi hazırlayın diye aramışş tabi eşim bana söylemiyor bunu ama adamın hali bitik halde hepimiz başındayız eşimin..sarılığı düşmeye başlmış dedi..azda olsa bir sevinç olmuştu içimde..neyse sabah 9da gittim emzirmek için çırılçıplak bebekler..ay oğlumu bir verdiler bana tanıyamadım zayıff sapsarı bişey
neyse ağlayarak emziriyorum oradada bir sürü bayan hepsi sarılıktan yatıyor hastanede..
talhaya baktılar ayy seninki çok sarı dediler..bir yandan ağlıyor emmiyor.hemşire geldi ağlama kızım tut memeni emzir dedii
ayy unutamıyorum o günleri...neyse çok uzattım 5 gece hastanede kalmıştı ama 5 gece ömrümden ömür geçmişti(
allahım kimseyi evladıyla sınamsın..

ay nerden geldi aklıma yazdım bunları anlamadım..çokk uzun oldu farkındayım özür . ama ne olursa olsun erken müdahale hayat kurtarıyor ondan sonra çok pimpirikli oldum..

ayferrrrrrrrrr oyy kıyamam ben ona kuzum şimdide nasıl güzel yakışıklı sarışınım benim oy oyy doguncada bitmicek bu korkular rabbim korusun hepsini emanetine iyi bakmamızı nasip etsin ona emanet kimseye yaşatmasın görümcemin büyük oglan dogunca sarılık olmuştu gittik hastaneye 2 gece kalmıştı ama böle küvez gb bişeyde annesiyle birlikte aynı odada kaldılar çok yüksek degil diye ışık altında ilk gördük öyle çıplak agladık hepimiz sonrada gözünde bant bezi led ışık altında güneşleniyo gb deyip tesellie ttik kendimizi canından can kopuyo ya hastalıklar kimseye yakışmıyo ama bebekelre ocuklara hiç yakışmıyo

Sevgili arkadaşlarırım benim için kim tefriciye çekicek ben yarına kadar toplayayım sayıyı ,hayırlısıyla selalar okununca ben duamı edip başlıcam yarın

Sevgili arkadaşlarırım benim için kim tefriciye çekicek ben yarına kadar toplayayım sayıyı ,hayırlısıyla selalar okununca ben duamı edip başlıcam yarın

canım ben 200 alayım okur bitirirsem gene alırım

Ayfercim allah birdaha acısını göstermesin okuyunca bile içim kötü oldu birde yaşamak nasıl bir acı düşünemiyorum neyse şuaanda sağlıklılar ya şükürler olsun allah oğluşlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

canm 200 de ben alayım hemen öğleden sonra başlarım
Allah kabul etsin inşallah

hakseverim teşekkürler :) sen 2 kişilik çekiyosun belkide senin çektiğin 200 tanenin hürmetine benim duam kabul olur
merve başlayınca haber ver canım bizde ona göre başlayalım bide gerçek adın mervemi isimle dua edildimi daha makbule gecer canım

kızlarr bir süredir hiç giremedim internetee çünkü nişan telaşımız vardııı 1 Eylülde nişanlandıııımmmm sizler nasılsınızz??
ooooooo canım hayırlı olsun,Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :))

canım ben 1000 tane çekemiyorum ne yazık ki azcık ucundan hastalandım.biliyorum seni de çok umutlandırdım ama annem de halam da hastalandı :S kimseye dağıtamadım ki...haftaya ertelesek?kusura bakma dün de rahatsızdım giremedim.haber vermek için de geç kaldım.ama mutlaka çekeriz.

tamam canım başlamayayım o zaman..
nasipse yarın başlarız madem
püfff ben başlayamıyorum adetken içime sinmiyor...

Merve baban ne ameliyatı olmuştu canım.

Ahillaaaa nedne özel mesajıma cevap vermedin :)))
özel msj mı???görmedim ki :S şu geçmişiokuyayım da bakarım :)

çooooooooooook geçmiş olsun.her yere götürme kızını,nazar mazar değer valla şekere

oha dicem de kibarım bana yakışmaz eylül ayında kızın temeli atılabilir. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…