Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ahilla canım naber..
ya hep sorucam sorucam başka şeyler çıktı burdaki konularda..
senin konunu atlamış değilim yani..
nevar ne yok. durum ne??

ahillacım ben başladım özge ve nfy-9185 (adını bilmiyorum arkadaşımızın)onlarda 200 er çwkicek allah kolaylığını verir başladım 200 tane çektim ben cuma sela arası her akşam 500 er çekersem tamamlarım inş sen bana öncü oldun ya Allah büyük

adım nafiye canım...
eğer bitirirsem adet olmazsam yine alırım canım

ne zaman akadar bitireceksiniz. şimdilik 200 tane alayım ben vakit varsa yine çekerim inşallah. Tedaviyemi başlıyorsun

tamam canım 200 yazdım sana haftaya cuma selalara kadar bıttıcek.şimdi iğneleri oluyorum cumartesi gidicez dr a gidicez son aşılamam olucak inş buda olmazsa tüpe geçicez

tamam canım 200 yazdım sana haftaya cuma selalara kadar bıttıcek.şimdi iğneleri oluyorum cumartesi gidicez dr a gidicez son aşılamam olucak inş buda olmazsa tüpe geçicez

tüpe inşallah gerek kalmaz canım. tedavin şimdiden hayırlı olsun hangi doktora gidiyorsun. benim 4 aşılama 3 tüp bebeğim oldu. ama çok şükür en sonunda oğluşum tutundu bana . rabbim seni benim kadar çok bekletmez inşallah.

senin için ne zaman başlıcaz hayırlısıyla
bi adet olursam hemen başlıcam inşallah canım benim
bide yasin niyetim var 41 yasinde dagıtayım diyorum dua topiğindede sıramı tedavime göre ayarlattım saolsun herkes dua ediveriyo birbirine tanımadanda olsa bi yönden sanslıyız

yasinde okurum canım ne zaman başlıcaksan haber verirsin. dualarla inşallah sizin bebişlerde gelecek. dualı bebekler olacak bizim yavrularımız inşallah. ha diyince gelmiyorlar naz yapıyorlar :)

dr medıkalde ahmet yılmaz canım inş tüp bebeğe kalmadan olur. Kişilerin birbirini tanımadan dua etmesi nekadar güzel bir duygu benim içimi ısıtıyor çok mutlu oluyorum

dr medıkalde ahmet yılmaz canım inş tüp bebeğe kalmadan olur. Kişilerin birbirini tanımadan dua etmesi nekadar güzel bir duygu benim içimi ısıtıyor çok mutlu oluyorum

birazdan abdestimi alıp başlıyacam inşallah..
yinuse giremiyor buraya belki oda alır bir teklif edip yazarım buraya..

bi sevonun bi de senin sanırım ilerde de benim başımıza gelen kalmamış arkadaşım :S çok şükür atlatmışsınız o günleri.eşini de bir kez daha takdir ettim.Rabbim bir daha öyle kötü günler yaşatmasın.

ahilla canım naber..
ya hep sorucam sorucam başka şeyler çıktı burdaki konularda..
senin konunu atlamış değilim yani..
nevar ne yok. durum ne??
ben arıcam seni :S durum azcık uzun gibi...

canım ben yine okuyabileceğini düşündüğüm kişilere sorucam.benim uzun sürmese,yetişirdim ben size.çok üzgünüm işe çıkardım kenara çekildim

canım ben sana da okucam okutcam nasipse,yasin de okuruz.ama sen 41 hamile dersen işte o yok :s
bi de müminin mümine duası en çok kabul olunandır.tanımasan da içten dua et,melekler amin der zaten :)

ya oğlumdan zorla izin aldım azcık ama herkesler gitmiş bilgsyr gelck birkaç güne canım...yinemi fal kız bebiş konusunda hemfikirim bende ....ama yinede inanma falcı takımına ne demişler fala inanma falsıda kalma...ben bakarım fallarına makarasına şekerim....

allah mutluluğunu daim etsin canım...

çok duygulandım yaaa daha önce anlatmamştın senin efendi oğlunda doğunca çektirmş desene ama okadar dört dörtlük bir çocukki talha değer herşeye...

birazdan abdestimi alıp başlıyacam inşallah..
yinuse giremiyor buraya belki oda alır bir teklif edip yazarım buraya..
tmm 100 alrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…