evet canım benimde içime sinmiyo o yüzden adet olmadan okuyayım diyorumpüfff ben başlayamıyorumadetken içime sinmiyor...
adım nafiye canım...ahillacım ben başladım özge ve nfy-9185 (adını bilmiyorum arkadaşımızın)onlarda 200 er çwkicek allah kolaylığını verir başladım 200 tane çektim ben cuma sela arası her akşam 500 er çekersem tamamlarım inş sen bana öncü oldun ya Allah büyük
adım nafiye canım...
eğer bitirirsem adet olmazsam yine alırım canım
adım nafiye canım...
eğer bitirirsem adet olmazsam yine alırım canım
selam canım ne çekiyorsunuz bende yardımcı olabilirim.
canım tefriciye çekiyoruz benim için yardımın olursa çok mutlu olurum
canm merve arkadaşımız için tefriciye çekıyoruz tedavide ye suanda o yüzdenselam canım ne çekiyorsunuz bende yardımcı olabilirim.
ne zaman akadar bitireceksiniz. şimdilik 200 tane alayım ben vakit varsa yine çekerim inşallah. Tedaviyemi başlıyorsun
tamam canım 200 yazdım sana haftaya cuma selalara kadar bıttıcek.şimdi iğneleri oluyorum cumartesi gidicez dr a gidicez son aşılamam olucak inş buda olmazsa tüpe geçicez
canm merve arkadaşımız için tefriciye çekıyoruz tedavide ye suanda o yüzden
bi adet olursam hemen başlıcam inşallah canım benimsenin için ne zaman başlıcaz hayırlısıyla
bi adet olursam hemen başlıcam inşallah canım benim
bide yasin niyetim var 41 yasinde dagıtayım diyorum dua topiğindede sıramı tedavime göre ayarlattım saolsun herkes dua ediveriyo birbirine tanımadanda olsa bi yönden sanslıyız
tüpe inşallah gerek kalmaz canım. Tedavin şimdiden hayırlı olsun hangi doktora gidiyorsun. Benim 4 aşılama 3 tüp bebeğim oldu. Ama çok şükür en sonunda oğluşum tutundu bana . Rabbim seni benim kadar çok bekletmez inşallah.
dr medıkalde ahmet yılmaz canım inş tüp bebeğe kalmadan olur. Kişilerin birbirini tanımadan dua etmesi nekadar güzel bir duygu benim içimi ısıtıyor çok mutlu oluyorum
mervecim 200 de ben alayım canım..
Allah dualarımızı kalbul etsin inşallah..
bi sevonun bi de senin sanırım ilerde de benim başımıza gelen kalmamış arkadaşım :S çok şükür atlatmışsınız o günleri.eşini de bir kez daha takdir ettim.Rabbim bir daha öyle kötü günler yaşatmasın.ne mutlu sana ne mutlu şükretmeyi bilen insanlara..
rabbim kucağına almayı naspi etsin..isteyen herkeze versin inşallah..
görmemişin çocuğu diye bişey yok canım, inan annelik iç güdüsüyle davranıyorsun..bende talhaya ve ardaya hamileyken kapıdan gişren herkeze ultrasyon resmini gösterirdim hala daha bakarım onlara..her ikisininde ayrı zarflarda resimleri duruyor..
annelik işte daha kucağına almadan seviyor deliriyor insan sevincinden, birde doğsun kucağına versinler onu kanlı kanlı o halde bile kokluyorsun yavrunu.. ondan sonrası zaten oooo paha biçilemez mutluluk..
pisliğini bile yaptığını görmek mutlu ediyor insanı..
anne baba ilk zamanlar ayrlımıyor başından yüzüne bakıp bakıp gülümsüyorlar..
eşim bana bile aldrımazdı altını ben alıcam derdi:) kokusunu koklar koklar çekersin içine..
incelersin her yanını ve şükredersin rabbine..hele hastanede parmaklarını incelerken saydım küçücük minicik ahh dedim rabbim 5 parmak 4 3 değilde 5.. bir eksiklik yok hiç biryerinde sen ne yücesin rabbim ne kadar şükretsek azdır deyip sarılmıştık eşimlehiç unutmuyorum o anı ağlamıştım..
dur şunuda anlatayım..
Talha doğdu 3 günlüktü inliyordu sürekli dediler sarılıktan bu inilti sarı olması normal, her çocuk oluyor bunu dediler..
ama benim içim rahat etmemişti o günde hiç emmemişti..eşimi arayıp çağırmıştım.. sonra hastaneye götürelim dedik.annem eşim biraz farkındaydılar kötü olduğunu..sen kal evde babaannenle beraber dediler ,bende o kanamayla haliszlkle kaldım..2 saat oldu 3 saat oldu allahım deliricem hiç haber yok eşimden..arıyorum açmıyor.çocuk ne halde hiç bilgim yok,,ay kafayı yiyecem.öğlen 1de gitmişlerdi akşam oldu hala yoklar..dedim babaanne kötü bişey oldu öldü çocuğum beni ondan götürmediler diye başladım bağıra bağıra ağlamaya..bir balkonaçıkıyprum koşarakbir cama bakınıyorum gözlerim yolda bekliyorum onları.gözlerim kan çanağı gibi oldu..sonra baktım araba durdu.hemen salon kapısına çıktım bekliyorum..annem çıktı kucağı boş,eşimde heralde çocuk diye eşimi bekliyorum..annem perişan halde.. eşimde geldi bir poşetle( heyy dedim ne oluyor çocuğum nerde..eşim sakin ol dedi içeri geçirdiler beni..ben fenalık geçiriyorum ağlamaktan.eşim dedi dr. bu akşam hastanede kalsın tedbir olarak korkulacak bişey yok dedi..o yüzden şuan hastanede dedi ben bir dakika durmam görücem çocuğumu diye yırtıyoum etrafı..eşim sakin ol diyor annem başladı ağlamaya..
neyse eşim hadi gel götüreyim ama göstermezler dedi..ağlayarak fırladık evden.neyse gittik odaya zor çıkmak için izin aldık..yoğun bakımın karşısındayım içeri almıyorlar..bir hemşire vardı yelloz sarışın..bezlerinimi getirdiniz çocuğun dedi..yok dedim çocuğumu görmeye geldim nasılda ağlıyorum..oldu oldu okadar kolaydı git bayan dışarı çizgiyi geçme git yarın sabah emzirme saatinde gel dediya dedim görücem sadece yok dedi çıkın şurdan..ana avrat küfretmiştim kadına..sonra dr. görücem dedim eşine.o akşam nöbetçiymiş hastanede..sonra dr. geldi yalvardım ben dedim çocuğumu görmek istiyorum izin vermiyorlar dedim..izin vermemeleri normal durum ağır dedi eşim nasıl baktı dr.. sert sert ama şimdilk dr. bey önlemi alıyoruz dimi dedi..yani yarına kadar düşer sarılığı dedi..dr.da siz herşeye hazırlıklı olun dedii ne vijdansız dr. var delirdim eşime bağırıyorum hani iyidi hani bişeyi yoktu hani yarın çıkacaktı diye..aldı beni zorla eve götürdü eve girer girmez annemle babannemede bağırmaya başiladım kaç yaşına gelmişsiniz sarılığı bilmiyormusunuz..madem baştan farketiiniz neden söylemediniz dedim..
geçer kızım sarılık normal diye söylemedik dediler..girdim çocuğumun odasına kapattım kapıyı aldım elime zıbınlarını kokluyorum deli gibineyse 0 gece telefon çaldı 2de eşim anneme aç diyor annem ben açama diyor bense odadan çıkamıyorum korkudan kötü haber diye..hemşire sarılığını düşüremiyoruz kendinizi hazırlayın diye aramışş tabi eşim bana söylemiyor bunu ama adamın hali bitik halde hepimiz başındayız eşimin..sarılığı düşmeye başlmış dedi..azda olsa bir sevinç olmuştu içimde..neyse sabah 9da gittim emzirmek için çırılçıplak bebekler..ay oğlumu bir verdiler bana tanıyamadım zayıff sapsarı bişey
neyse ağlayarak emziriyorum oradada bir sürü bayan hepsi sarılıktan yatıyor hastanede..
talhaya baktılar ayy seninki çok sarı dediler..bir yandan ağlıyor emmiyor.hemşire geldi ağlama kızım tut memeni emzir dedii
ayy unutamıyorum o günleri...neyse çok uzattım 5 gece hastanede kalmıştı ama 5 gece ömrümden ömür geçmişti(
allahım kimseyi evladıyla sınamsın..
ay nerden geldi aklıma yazdım bunları anlamadım..çokk uzun oldu farkındayım özür . ama ne olursa olsun erken müdahale hayat kurtarıyor ondan sonra çok pimpirikli oldum..
ben arıcam seni :S durum azcık uzun gibi...ahilla canım naber..
ya hep sorucam sorucam başka şeyler çıktı burdaki konularda..
senin konunu atlamış değilim yani..
nevar ne yok. durum ne??
canım ben yine okuyabileceğini düşündüğüm kişilere sorucam.benim uzun sürmese,yetişirdim ben size.çok üzgünüm işe çıkardım kenara çekildimahillacım ben başladım özge ve nfy-9185 (adını bilmiyorum arkadaşımızın)onlarda 200 er çwkicek allah kolaylığını verir başladım 200 tane çektim ben cuma sela arası her akşam 500 er çekersem tamamlarım inş sen bana öncü oldun ya Allah büyük
canım ben sana da okucam okutcam nasipse,yasin de okuruz.ama sen 41 hamile dersen işte o yok :sbi adet olursam hemen başlıcam inşallah canım benim
bide yasin niyetim var 41 yasinde dagıtayım diyorum dua topiğindede sıramı tedavime göre ayarlattım saolsun herkes dua ediveriyo birbirine tanımadanda olsa bi yönden sanslıyız
ya oğlumdan zorla izin aldım azcık ama herkesler gitmiş bilgsyr gelck birkaç güne canım...yinemi fal kız bebiş konusunda hemfikirim bende ....ama yinede inanma falcı takımına ne demişler fala inanma falsıda kalma...ben bakarım fallarına makarasına şekerim....yinuseeeeeeeeeeee nerdesin kız sen?? azcuk yiğide de çekilsin kenara ben oturacam pc ye de
kızlar geçen görümcemle falcıya gittik başka bişey için gittim ona,acilen çağırdı beni soluğu falcıda aldık:)
çekirgedeki güleri duyan varmı bilmiyorum..ama şok etti güler beni..adın ne diyor Ayfer diyorum hayır bidaha düşün diyor:)
ohaa dedim nasıl ya sadece ayferiki isim çıkıyor burda dedi..vallah dedim bir ismim var hayır iki ismin var diyor heee dedim soyismimde isim acaba oyüzdenmi dedimm haa şimdi oldu diyor
kızlar 3.ye doğuruyormuşum hemide kızmış:) dedim vallah kızda olsa doğurmayacam..hayır doğuruyorsun dedi
aaaa yok ya doğuramam bidaha tekrar çocukmu büyütecem dedim ..doğurmazsan gel ben burdayım diyorr
kocamın işyerinin ismini yazdı kağıda sponra bana sordu..bir baktım yazdığı isimdeki adres kocamın işeyerinin adresi
neyse bya bişeyler söyledi bakalım görcez neler çıkacak..
eylül ayı bana şans getirecekmiş:) ahada eylüldeyiz hadi bakalım..
allah mutluluğunu daim etsin canım...allaha şükürler olsun çok mutluyum ben içim içime sıgmıyo benim ya her anıma şükredesim geliyo
kızımın resmini koydum tvnin üstüne akşam çerçeveyle eşimde ikide bir gülüyo sarılıyo içimiz böyle bi tuhaf karnımda çıkmaya başladı hissetmiyorum hala ama elim hep orda ilk hareketini hissetmek istiyorum hemen görmemişin çocugu olmuş diyorum sürekli kendime ama görmedim ya çok bekledim çok hasret çektim değermiş herşeyine kuzumun16sında doktora gidicem eşim akıllanmış olmalıki her gün soruyo ne zman gidicez diye resimlerindende etkilendi böyle ten rengi 4d fotorafları var 2 tane herşeyi belli insanın alıp sevesi geliyo kucagına
rabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin bisede şükrünü unutturmasın hepiniz evlatlarınızın kıymetini bilin yarın bigün buraya ofurdanıp oufurdanırsamdabi tokat atın kendime gelim
çok duygulandım yaaa daha önce anlatmamştın senin efendi oğlunda doğunca çektirmş desene ama okadar dört dörtlük bir çocukki talha değer herşeye...ne mutlu sana ne mutlu şükretmeyi bilen insanlara..
rabbim kucağına almayı naspi etsin..isteyen herkeze versin inşallah..
görmemişin çocuğu diye bişey yok canım, inan annelik iç güdüsüyle davranıyorsun..bende talhaya ve ardaya hamileyken kapıdan gişren herkeze ultrasyon resmini gösterirdim hala daha bakarım onlara..her ikisininde ayrı zarflarda resimleri duruyor..
annelik işte daha kucağına almadan seviyor deliriyor insan sevincinden, birde doğsun kucağına versinler onu kanlı kanlı o halde bile kokluyorsun yavrunu.. ondan sonrası zaten oooo paha biçilemez mutluluk..
pisliğini bile yaptığını görmek mutlu ediyor insanı..
anne baba ilk zamanlar ayrlımıyor başından yüzüne bakıp bakıp gülümsüyorlar..
eşim bana bile aldrımazdı altını ben alıcam derdi:) kokusunu koklar koklar çekersin içine..
incelersin her yanını ve şükredersin rabbine..hele hastanede parmaklarını incelerken saydım küçücük minicik ahh dedim rabbim 5 parmak 4 3 değilde 5.. bir eksiklik yok hiç biryerinde sen ne yücesin rabbim ne kadar şükretsek azdır deyip sarılmıştık eşimlehiç unutmuyorum o anı ağlamıştım..
dur şunuda anlatayım..
Talha doğdu 3 günlüktü inliyordu sürekli dediler sarılıktan bu inilti sarı olması normal, her çocuk oluyor bunu dediler..
ama benim içim rahat etmemişti o günde hiç emmemişti..eşimi arayıp çağırmıştım.. sonra hastaneye götürelim dedik.annem eşim biraz farkındaydılar kötü olduğunu..sen kal evde babaannenle beraber dediler ,bende o kanamayla haliszlkle kaldım..2 saat oldu 3 saat oldu allahım deliricem hiç haber yok eşimden..arıyorum açmıyor.çocuk ne halde hiç bilgim yok,,ay kafayı yiyecem.öğlen 1de gitmişlerdi akşam oldu hala yoklar..dedim babaanne kötü bişey oldu öldü çocuğum beni ondan götürmediler diye başladım bağıra bağıra ağlamaya..bir balkonaçıkıyprum koşarakbir cama bakınıyorum gözlerim yolda bekliyorum onları.gözlerim kan çanağı gibi oldu..sonra baktım araba durdu.hemen salon kapısına çıktım bekliyorum..annem çıktı kucağı boş,eşimde heralde çocuk diye eşimi bekliyorum..annem perişan halde.. eşimde geldi bir poşetle( heyy dedim ne oluyor çocuğum nerde..eşim sakin ol dedi içeri geçirdiler beni..ben fenalık geçiriyorum ağlamaktan.eşim dedi dr. bu akşam hastanede kalsın tedbir olarak korkulacak bişey yok dedi..o yüzden şuan hastanede dedi ben bir dakika durmam görücem çocuğumu diye yırtıyoum etrafı..eşim sakin ol diyor annem başladı ağlamaya..
neyse eşim hadi gel götüreyim ama göstermezler dedi..ağlayarak fırladık evden.neyse gittik odaya zor çıkmak için izin aldık..yoğun bakımın karşısındayım içeri almıyorlar..bir hemşire vardı yelloz sarışın..bezlerinimi getirdiniz çocuğun dedi..yok dedim çocuğumu görmeye geldim nasılda ağlıyorum..oldu oldu okadar kolaydı git bayan dışarı çizgiyi geçme git yarın sabah emzirme saatinde gel dediya dedim görücem sadece yok dedi çıkın şurdan..ana avrat küfretmiştim kadına..sonra dr. görücem dedim eşine.o akşam nöbetçiymiş hastanede..sonra dr. geldi yalvardım ben dedim çocuğumu görmek istiyorum izin vermiyorlar dedim..izin vermemeleri normal durum ağır dedi eşim nasıl baktı dr.. sert sert ama şimdilk dr. bey önlemi alıyoruz dimi dedi..yani yarına kadar düşer sarılığı dedi..dr.da siz herşeye hazırlıklı olun dedii ne vijdansız dr. var delirdim eşime bağırıyorum hani iyidi hani bişeyi yoktu hani yarın çıkacaktı diye..aldı beni zorla eve götürdü eve girer girmez annemle babannemede bağırmaya başiladım kaç yaşına gelmişsiniz sarılığı bilmiyormusunuz..madem baştan farketiiniz neden söylemediniz dedim..
geçer kızım sarılık normal diye söylemedik dediler..girdim çocuğumun odasına kapattım kapıyı aldım elime zıbınlarını kokluyorum deli gibineyse 0 gece telefon çaldı 2de eşim anneme aç diyor annem ben açama diyor bense odadan çıkamıyorum korkudan kötü haber diye..hemşire sarılığını düşüremiyoruz kendinizi hazırlayın diye aramışş tabi eşim bana söylemiyor bunu ama adamın hali bitik halde hepimiz başındayız eşimin..sarılığı düşmeye başlmış dedi..azda olsa bir sevinç olmuştu içimde..neyse sabah 9da gittim emzirmek için çırılçıplak bebekler..ay oğlumu bir verdiler bana tanıyamadım zayıff sapsarı bişey
neyse ağlayarak emziriyorum oradada bir sürü bayan hepsi sarılıktan yatıyor hastanede..
talhaya baktılar ayy seninki çok sarı dediler..bir yandan ağlıyor emmiyor.hemşire geldi ağlama kızım tut memeni emzir dedii
ayy unutamıyorum o günleri...neyse çok uzattım 5 gece hastanede kalmıştı ama 5 gece ömrümden ömür geçmişti(
allahım kimseyi evladıyla sınamsın..
ay nerden geldi aklıma yazdım bunları anlamadım..çokk uzun oldu farkındayım özür . ama ne olursa olsun erken müdahale hayat kurtarıyor ondan sonra çok pimpirikli oldum..
tmm 100 alrmbirazdan abdestimi alıp başlıyacam inşallah..
yinuse giremiyor buraya belki oda alır bir teklif edip yazarım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?