ooooooo canım hayırlı olsun,Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :))
yasinde okurum canım ne zaman başlıcaksan haber verirsin. dualarla inşallah sizin bebişlerde gelecek. dualı bebekler olacak bizim yavrularımız inşallah. ha diyince gelmiyorlar naz yapıyorlar :)
tamam canım sendende Allah razı olsun haber veririm bencanım ben sana da okucam okutcam nasipse,yasin de okuruz.ama sen 41 hamile dersen işte o yok :s
bi de müminin mümine duası en çok kabul olunandır.tanımasan da içten dua et,melekler amin der zaten :)
Bende okuya bilirim isteyene yasin kenzül arş ve tefriciye arkadaşlar
canım sıkıntı orda,bin tane dedim ama sanırım o kadr olmıcak.annem rahim rahatsızlığından dolayı 10 gün adet oluyor ve adetliken kesseler okumaz.halam da aynı :S benim de 5 6 gün sürüyor.ben de okusam okusam anca 200 ona da net değilim.sen benim sayımı da dağıtmaya çalış.erken biterse ve okursam ben sana hemen burdan ulaşırım.hatta daha sağlam olsun sen telefon numaranı ver özelden ararım olmadı mesaj atarım.ama benim 1000 taneyi şimdilik iptal et.benim yüzümden tamamlanamazsa çok üzülürüm.sen bugüne kadar kaç tane tefriciye dağıttın?kaçı gitti kaçı kaldı?ben arkadaşlarıma da bi sorcam.ahillacım öyle düşünme zaten 1000 tane aldın daha ne olsun
yunuse 100 tane sanada yazdım canım Allah razı olsun
canım asker yolu beklemek zordur.Allah ikinize birden sabır versin.başları kolay geçer de zaman uzadıkça anlayışlı olman gerekecek.Rabbim sağ salim kavuştursun ikinizi.Allah razı olsun kısa zamanda olmayacak asker bekleyeceğim dahaama olsun hakkımızda hayırlısı neyse onu verir Rabbim teşekkür ederiz canııım
böyle sabırsızlıkla ve inatla bebek bekleyenlerin bir umutla hamile kalıp onları düşürmesi...içimi nasıl yakıyor anlatamam.okurken bile gözlerim yaşarıyor.Allahım kimseyi böyle bir şeyle denemesin.tamam canım cok saol..Rabbim kabul etsin haber veririm ben canım
diğer kuzumda dualarla gelmişti yine dualarla gitdi canm kalp atıslarının durdugunu öğrendikten sonra kürtaja kadar 1 hafta bekledik
o 1 haftada bi sürü dualar edilerek gitti yavrum..ama bu sefer nasipse gelicek 9 ay bırakmıcak annesini
tamam canım sendende Allah razı olsun haber veririm ben
canım yasini 41 kişiye okutucam herkes 1 tane alacak sekilde hamilelerden ise 41 hamile 41 ayetel kürsi düşünüyorum canım
canım merveye bu cumaya kadar tefriciye okuyoruz.şuan en acil olanı o.çevrene de dağıtabilirsin.ne kadar alacaksan,burdan yaz da merve not alsın.4444 sayısını ne bir fazla ne bir az olması lazım.Bende okuya bilirim isteyene yasin kenzül arş ve tefriciye arkadaşlar
öyle zor ki canım yaşadığım duyguyu bi anatmaya dilim varmıyoböyle sabırsızlıkla ve inatla bebek bekleyenlerin bir umutla hamile kalıp onları düşürmesi...içimi nasıl yakıyor anlatamam.okurken bile gözlerim yaşarıyor.Allahım kimseyi böyle bir şeyle denemesin.
.
canım benim olumlu düşün.peygamberimiz bile düşüncelerin olayları etkileyebileceğini hadisinde belirtmiş.hadisi olduğu gibi hatırlamıyorum ama özetle olumlu düşünüp olumlu konuşun ki olaylar da olumlu olsun diyordu.hadisi hatırlarsam onu da yazarım.ben bu duyguyu çok iyi biliyorum.halam bizim alt katta oturur.kendimi bildim bileli tedavi olur.ünideyken tedavilerine ben eşlik ettim.birinde bebek tutundu.kendimi bildiğin babası gibi hissediyordum.her eve girişimde halama gidip hatun bebişler nasıl diyordum.ve 2 aylıkken gitti ya da gittiler...ben bi sene eve gitmedim.halama ne dicem dedim kendime.telefonda bile konuşmadım.o kadr kötü oldum anlatamam.bugün yine tedavide halam,bursada şimdi.ey Rabbim bebek bebek diye dilenen bu kullarının çilesi de dolsun kucakları da.duy dualarımızı.sen ki her şeye gücü yeten yoktan var edensin.her şeye muktedir her şeye kadirsin.ol de olsun.sen ki kimseye kabul etmeyeceğin şeyin duasını ettirmez,vermeyeceğin şeyin hayalini bile kurdurmazsın.dualarımız da hayallerimiz de artık talep için değil,verdiğin nimetle şükür için olsun Rabbim.kimseyi darda koyup aratma,çok verip bunaltma.verince de seni hatırlamamızı şükretmemizi sağla.bizi kendinle emin kıl. (amin)öyle zor ki canım yaşadığım duyguyu bi anatmaya dilim varmıyo
öğrendikten sonraki 1 hafta şoktan cıkamadım aglamadım üzülmedim hiç belki bebeğim yaşıyodur diye..
çok dualar edildi hem ailem hem arkadaşlarım hemde burda beni tanımayan arkadaşlarım cok dualar ettiler ama dönmedi meleğim
sonra kürtaja girmeden bi kez daha baktı bebeğe doktor işte o zaman yıkıldım hiç susmadım sürekli agladım..
bide anestezideki teknisyen ameliyathaneden arkadaşımdı bide onla sarıldık ağladık..
tek dediğim güle güle bebeğim bu kadarmı bıktın benden demek oldu sonra kendimden geçtim zaten ayıldıgımda hala aglıyodum aldınızmı bebeğimi kopardınızmı diyebildim hemşirem kızdı yeter artık nafiye yıprattın 1 haftadır kendini diye..
ona tek dediğim belki bebeğim benimledir üzülmesin diye 1 haftada 1 kez göz yası ya döktüm ya dökmedim dedim sonra arkadaşlarına bırakın aglasın dedi..
sonra sakinleştirici yapıldı ben yine uyumusum..
eşim başımda aglıyodu o son ağlamalarım oldu o zamandan beri 1 yada 2 bak fazla değil 1-2 kere ancak aglayabildim..
şimdi ekim ayında dogacaktı bu tedavimi o yüzden ekimden önce sonuclansın istiyorum ama hala adet olamadım
sonuçlansınki eger olursa o zamanki dogacağı tarihte hiç üzülmicem ama olmazsa ikisine birden ağlıcam
offf tedavi yaklaşıyo ya doldum iyice
ısırırım kız seni :)) çevrendekilerin de kaç tane okuyacağını alan olursa yazarsın e mi tatlişkom.geldin mi kız bursaya?300 tane okurum ben... Çevremdekilere de söylerim
canım benim olumlu düşün.peygamberimiz bile düşüncelerin olayları etkileyebileceğini hadisinde belirtmiş.hadisi olduğu gibi hatırlamıyorum ama özetle olumlu düşünüp olumlu konuşun ki olaylar da olumlu olsun diyordu.hadisi hatırlarsam onu da yazarım.ben bu duyguyu çok iyi biliyorum.halam bizim alt katta oturur.kendimi bildim bileli tedavi olur.ünideyken tedavilerine ben eşlik ettim.birinde bebek tutundu.kendimi bildiğin babası gibi hissediyordum.her eve girişimde halama gidip hatun bebişler nasıl diyordum.ve 2 aylıkken gitti ya da gittiler...ben bi sene eve gitmedim.halama ne dicem dedim kendime.telefonda bile konuşmadım.o kadr kötü oldum anlatamam.bugün yine tedavide halam,bursada şimdi.ey Rabbim bebek bebek diye dilenen bu kullarının çilesi de dolsun kucakları da.duy dualarımızı.sen ki her şeye gücü yeten yoktan var edensin.her şeye muktedir her şeye kadirsin.ol de olsun.sen ki kimseye kabul etmeyeceğin şeyin duasını ettirmez,vermeyeceğin şeyin hayalini bile kurdurmazsın.dualarımız da hayallerimiz de artık talep için değil,verdiğin nimetle şükür için olsun Rabbim.kimseyi darda koyup aratma,çok verip bunaltma.verince de seni hatırlamamızı şükretmemizi sağla.bizi kendinle emin kıl. (amin)
ağlama kız
ağlamaya başlamıstım zaten az önce sonra birden sildim şimdi yine ağlattın
halanada geçmiş olsun canım Rabbim onunda yüzünü güldürsün..
nerde tedavi görüyo şimdi
dilene yüreğine sağlık canımağlama kızdöverim bak ben onu zırlayalım diye yazmadım,öyle taştı dilimden.bana da doktor hiç olmıcak dedi.bak sor burda herkese,ben hiç olmıcak demiyorum.olacak hem de kız olacak
inanır mısın,sormaya yüzüm tutmuyor.baharı da fakülteyi de istanbuldaki alman hastanesini de denedi.özelde de gitti bi kaç yere.zaten tüm doktorları normal şekilde bile nasıl olmadığına şaşırıyor.ne pkosu var ne bişiyi.işte ol demeyince rabbim olmuyor
bursada sanırım bahara gidiyor yine.soramıyorum ki
öyle zor ki canım yaşadığım duyguyu bi anatmaya dilim varmıyo
öğrendikten sonraki 1 hafta şoktan cıkamadım aglamadım üzülmedim hiç belki bebeğim yaşıyodur diye..
çok dualar edildi hem ailem hem arkadaşlarım hemde burda beni tanımayan arkadaşlarım cok dualar ettiler ama dönmedi meleğim
sonra kürtaja girmeden bi kez daha baktı bebeğe doktor işte o zaman yıkıldım hiç susmadım sürekli agladım..
bide anestezideki teknisyen ameliyathaneden arkadaşımdı bide onla sarıldık ağladık..
tek dediğim güle güle bebeğim bu kadarmı bıktın benden demek oldu sonra kendimden geçtim zaten ayıldıgımda hala aglıyodum aldınızmı bebeğimi kopardınızmı diyebildim hemşirem kızdı yeter artık nafiye yıprattın 1 haftadır kendini diye..
ona tek dediğim belki bebeğim benimledir üzülmesin diye 1 haftada 1 kez göz yası ya döktüm ya dökmedim dedim sonra arkadaşlarına bırakın aglasın dedi..
sonra sakinleştirici yapıldı ben yine uyumusum..
eşim başımda aglıyodu o son ağlamalarım oldu o zamandan beri 1 yada 2 bak fazla değil 1-2 kere ancak aglayabildim..
şimdi ekim ayında dogacaktı bu tedavimi o yüzden ekimden önce sonuclansın istiyorum ama hala adet olamadım
sonuçlansınki eger olursa o zamanki dogacağı tarihte hiç üzülmicem ama olmazsa ikisine birden ağlıcam
offf tedavi yaklaşıyo ya doldum iyice
inşallah canım bakarsın 1 ay sonra öyle derimyapma ama üzülmek yok oldu oldu hamileyimmmmmmmmmmmm diceksin burda hepberaber ağlıcaz sevinçten tamammı olcak allahın izniyle bikere olduysa yine olur hem bikere düşük olunca vucüt gebeliğe alışıyomuş yani bebegin düşmesinin neden,i vucut yabancı bir madde diye atmak istiyo yeni hamileyken bulantıların olması titremelerin olması bu yüzdenmiş bütün vucut aktif hale geçiyo uyarılıyo e haliyle tepki veriyo merak etme bu sefer bebeğinin yeride hazır sende hazırsın allahta izin verirse ol derse bebeğin sımsıkı tutunur bu sefer üzülme canım sen
dün turşuluk salçalık alan çılgın teyzelere uydum pazarda ne varsa 2şer kilo aldım
akşam babrbunyaları ayıkladım poşetledim buzluga attım, fasülyeleri ayıklayıp soganla domatesle yemegini yaptım poşetlerdim attım dolaba
bu sabahtan beri süt aldım kaynattım mayaladım yogurt olcek akşama inşallah
patlıcanalrı fırında pörpüledim soydum dolaba attım
şimdi kırmızı biberler fırında çıksın bide onları soycam
daha biber dolmalarını oyucam
he bide domates biberler var onlarda menemenlik olcak hühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüyoruldum
bende bi önceki mesajımda onları soruyodum sanaa kalp kalbe karsıymıs
kızz fazla yorma kendini ben gelcem yarın bursaya düğüne ugrar bi solum yapıveririm
ısırırım kız seni :)) çevrendekilerin de kaç tane okuyacağını alan olursa yazarsın e mi tatlişkom.geldin mi kız bursaya?
canım yorma kendini yaa biberleri yıka yat sen kalkana kadar suları sızar iyi olur kalkınca yaparsın bişeycik olmaz..biberleride soyayım yatıcam ya gerçekten belim küt küt atmaya başladı yatmam lazımkalanları sonra yaparım
yapmış kadar oldun saol canım kahveye gel sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?