Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bende seni yerim. Gelemedim canım suan hastanedeyim. Kadın doğum. Önünde bekliyorum. Dua edin bana. Allah bamada. Bi evlad nasip etsin
Bugün konuscam bakalım gelmek istiyorum bende
canım sende mi evlat hasreti çekenlerdensin:26:
Rabbim hepimiizi kavustursun bebişlerimize

kız canına kastınmı var. senin o saydığın işleri ben ancak bir haftada yaparım. kolay gelmedi bebişlerimiz biraz dikkat et kendine. o kadar yorma kendini. allah korusun sonra pişman olursun. ben şurada bayrama kadar taşınıcam daha bi çöp oynatmadım yerinden korkuma. dikkat et kendine.

bizim 2 aylıklar da jinemed sayesinde olmuştu.murat bey vardı,oydu doktor.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bende bi önceki mesajımda onları soruyodum sanaa kalp kalbe karsıymıs

kızz fazla yorma kendini ben gelcem yarın bursaya düğüne ugrar bi solum yapıveririm
wuuuuu marifetli bayan :))

Bende seni yerim. Gelemedim canım suan hastanedeyim. Kadın doğum. Önünde bekliyorum. Dua edin bana. Allah bamada. Bi evlad nasip etsin
Bugün konuscam bakalım gelmek istiyorum bende
her şeyin hakkında hayırlısı ayranım :)

bizim 2 aylıklar da jinemed sayesinde olmuştu.murat bey vardı,oydu doktor.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

wuuuuu marifetli bayan :)))
canım hala murat bey var..
cok iyidir saolsun zaten baska hiç dr araştırmadım kendisini bilidiğimden ve güvendiğimden ona gittim..
ama tek bi sorun var oda sgk anlaşması olmadıgından hem maddei açıdan sorun oluyo hemde gelip giderken iş bşı kagıdı veremediği için iş yeri açısında problem oluyo onun dısında bi eksileri yok cok şükür

İnşallah allahım sana hayırlı bi evlad nasip eder.. Aminnn aminnnnn
amiiinnnn canım bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

günaydın kızlarrrr geçmişi okudumda burası bursa topiğin den çıkmış hamile olmak isteyenler topiğine dönmüş kız ne çok varmış hamiş olmak isteyen hepimiz bu ay hamile kalırsak artık hamilelik hakkında konuşuruz inşş :) benim iğnelerde daha devam ediyor cumartesi dr gittik daha 12 mm di salı tekrar çağardı bakalım nolucak dualarla bekliyorum bebişimi

günaydın canım inşallah hamişler topiğinede dönsün diğer kızlarda rahatsız olmaz merak etmeyin onlar ne dua ettiler bana hatta çok ağlayıp zırladımda sevcandan az dayak yemedim yani benim her anımı biliyolar siz en azından benim gb delirmiyosunuz ama 6 sene olmuştu ya hafif sıyırma moduna girmiştim yani

çok şükür ee bikaç aya kadarda hepiniz hamiş kalırsınız sonra başlarız bebiş muhabbetlerine onlarda tecrübeli anneler bize yardım ederler sonra ben bi kreş açarım hepiniz bana yollarsınız sıpalarınızı ben köşeyi dönerim

dün bütün gün temizlik yaptım ama ne temizlik öyle böyle değil heryeri temizledim balkonlar heryer sonra totom yerinden cıkcak sandım gecede böregimi pastamı yaptım koydum dolaba bide mercimek köftesi yapıcam tamamdır benden bu kadar bugün misafirlerim gelicek komşular artık erteleyemedim evim yarım ama nabım komşum kırk uçurmaya gelcek sıgdıgımız kadar :18:

pastamın resmini koysammı harika bişi oldu bu ya

canım az önce yazdıgın meaajda gördüm pastanı gerçekten harika olmus
afiyetle yiyin

sen anlattıkça ben gözümde canlandırdım bebişimiz olmuş hepimiz toplanmışız ayyy ne güzel bir duygu ama sana geldiğimizde bu pastadan isterim ona göre

canım az önce yazdıgın meaajda gördüm pastanı gerçekten harika olmus
afiyetle yiyin

sen anlattıkça ben gözümde canlandırdım bebişimiz olmuş hepimiz toplanmışız ayyy ne güzel bir duygu ama sana geldiğimizde bu pastadan isterim ona göre

teşkür ederim saolun inşallah bana gelceginiz zamanda yaparım tabi

Günaydın kızlar, uzun zamandır giremedim. İnşaat var malum, ustayla uğraş ev, çocuk temizlik yemen vs vs çok doluydum. Bi taraftanda aklım topikte :)
İş arıyorum, muhtemelen bilgisayar başı olacak tabi bulursam :) o zaman sık sık girerim :)
Sizler neler yapıyorsunuz, biraz okusam diye düşündüm ama ben son girdiğimden beri 200 küsür sayfa yazılmış

halam ev hanımı olduğundan tabi biz bu detayları bilemiyoruz.murat beyi ben çok araştırmıştım.türkiyede ilk kez tüp bebek uygulaması yapan adamın öğrencisiydi.yani işi ehlinden kapmış.diğerlerini bilmiyorum.

kuzum ben de uzun zaman girmediğimde okuyamamıştım.kimse de özet geçmedi ben sana bildiğim kadarıyla özet geçeyim:ayferler eşiyle abisiyle annesine yazlık aldı hafta sonları orda takılıyorlar.sevcanla karamuk çok yoğun çalışıyorlar.ayşenin sesi çıkmıyor.pofuduk yeni gelen arkadaşımız ve nişanlandı.merve de yeni gelen arkadaşımız,kapandı ve tüp bebek uygulamasında.şuan tutsun diye ona 4444 tefriciye okunuyor,sayıyı dağıtmaya çalışıyoruz.semiha kayıplarda,tatil planı yoğun gezmeliydi.kesin geziyor.ilk aklıma gelen bunlar.

sen neler yaptın görüşmeyeli.

evet canım teksen çamlıbelin öğrencisi
halan tedavide diyodun canım şimdi nerde görüyo tedavisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…