canım sende mi evlat hasreti çekenlerdensin:26:Bende seni yerim. Gelemedim canım suan hastanedeyim. Kadın doğum. Önünde bekliyorum. Dua edin bana. Allah bamada. Bi evlad nasip etsin
Bugün konuscam bakalım gelmek istiyorum bende
dün turşuluk salçalık alan çılgın teyzelere uydum pazarda ne varsa 2şer kilo aldım
akşam babrbunyaları ayıkladım poşetledim buzluga attım, fasülyeleri ayıklayıp soganla domatesle yemegini yaptım poşetlerdim attım dolaba
bu sabahtan beri süt aldım kaynattım mayaladım yogurt olcek akşama inşallah
patlıcanalrı fırında pörpüledim soydum dolaba attım
şimdi kırmızı biberler fırında çıksın bide onları soycam
daha biber dolmalarını oyucam
he bide domates biberler var onlarda menemenlik olcak hühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüyoruldum
canım sende mi evlat hasreti çekenlerdensin:26:
Rabbim hepimiizi kavustursun bebişlerimize
evet canım tüp bebek tedavisi görüyorum bende..Amin inşallah canım.. Yumurtalarım büyümemiş salı bidaha gidicem sen tedavi görüyormusun?
bizim 2 aylıklar da jinemed sayesinde olmuştu.murat bey vardı,oydu doktor.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.dilene yüreğine sağlık canım
bende olmıcak demiyorum zamanı var zamanı gelsin bi an önce hayırlısıysa diyorum
seninde olacak hatta kızlarımız olacak ikimizinde benimki seninkinin ablası olacak ama tamammııı
bende bahardayım canım daha doğrusu jinemed tüp bebek merkezi bahar hastanesinin alt katında kurulu...
tekrarda orda deneyeceğim nasip olursa
wuuuuu marifetli bayan :))bende bi önceki mesajımda onları soruyodum sanaa kalp kalbe karsıymıs
kızz fazla yorma kendini ben gelcem yarın bursaya düğüne ugrar bi solum yapıveririm
her şeyin hakkında hayırlısı ayranım :)Bende seni yerim. Gelemedim canım suan hastanedeyim. Kadın doğum. Önünde bekliyorum. Dua edin bana. Allah bamada. Bi evlad nasip etsin
Bugün konuscam bakalım gelmek istiyorum bende
evet canım tüp bebek tedavisi görüyorum bende..
nasipse bu adetle donmus embriyo transferi olacagım
canım hala murat bey var..bizim 2 aylıklar da jinemed sayesinde olmuştu.murat bey vardı,oydu doktor.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
wuuuuu marifetli bayan :)))
amiiinnnn canım bekleyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah allahım sana hayırlı bi evlad nasip eder.. Aminnn aminnnnn
günaydın kızlarrrrgeçmişi okudumda burası bursa topiğin den çıkmış hamile olmak isteyenler topiğine dönmüş kız ne çok varmış hamiş olmak isteyen hepimiz bu ay hamile kalırsak artık hamilelik hakkında konuşuruz inşş :) benim iğnelerde daha devam ediyor cumartesi dr gittik daha 12 mm di salı tekrar çağardı bakalım nolucak dualarla bekliyorum bebişimi
canım az önce yazdıgın meaajda gördüm pastanı gerçekten harika olmusgünaydın canım inşallah hamişler topiğinede dönsün diğer kızlarda rahatsız olmaz merak etmeyin onlar ne dua ettiler bana hatta çok ağlayıp zırladımda sevcandan az dayak yemedim yani benim her anımı biliyolar siz en azından benim gb delirmiyosunuz ama 6 sene olmuştu ya hafif sıyırma moduna girmiştim yani
çok şükür ee bikaç aya kadarda hepiniz hamiş kalırsınız sonra başlarız bebiş muhabbetlerine onlarda tecrübeli anneler bize yardım ederlersonra ben bi kreş açarım hepiniz bana yollarsınız sıpalarınızı ben köşeyi dönerim
dün bütün gün temizlik yaptım ama ne temizlik öyle böyle değilheryeri temizledim balkonlar heryer sonra totom yerinden cıkcak sandım gecede böregimi pastamı yaptım koydum dolaba bide mercimek köftesi yapıcam tamamdır benden bu kadar bugün misafirlerim gelicek komşular artık erteleyemedim evim yarım ama nabım komşum kırk uçurmaya gelcek sıgdıgımız kadar :18:
pastamın resmini koysammı harika bişi oldu bu yaEki Görüntüle 797936 Eki Görüntüle 797937 Eki Görüntüle 797938 Eki Görüntüle 797939
günaydın canım inşallah hamişler topiğinede dönsün diğer kızlarda rahatsız olmaz merak etmeyin onlar ne dua ettiler bana hatta çok ağlayıp zırladımda sevcandan az dayak yemedim yani benim her anımı biliyolar siz en azından benim gb delirmiyosunuz ama 6 sene olmuştu ya hafif sıyırma moduna girmiştim yani
çok şükür ee bikaç aya kadarda hepiniz hamiş kalırsınız sonra başlarız bebiş muhabbetlerine onlarda tecrübeli anneler bize yardım ederlersonra ben bi kreş açarım hepiniz bana yollarsınız sıpalarınızı ben köşeyi dönerim
dün bütün gün temizlik yaptım ama ne temizlik öyle böyle değilheryeri temizledim balkonlar heryer sonra totom yerinden cıkcak sandım gecede böregimi pastamı yaptım koydum dolaba bide mercimek köftesi yapıcam tamamdır benden bu kadar bugün misafirlerim gelicek komşular artık erteleyemedim evim yarım ama nabım komşum kırk uçurmaya gelcek sıgdıgımız kadar :18:
pastamın resmini koysammı harika bişi oldu bu yaEki Görüntüle 797936 Eki Görüntüle 797937 Eki Görüntüle 797938 Eki Görüntüle 797939
canım az önce yazdıgın meaajda gördüm pastanı gerçekten harika olmus
afiyetle yiyin
sen anlattıkça ben gözümde canlandırdım bebişimiz olmuş hepimiz toplanmışız ayyy ne güzel bir duyguama sana geldiğimizde bu pastadan isterim ona göre
teşkür ederim saolun inşallah bana gelceginiz zamanda yaparım tabi
halam ev hanımı olduğundan tabi biz bu detayları bilemiyoruz.murat beyi ben çok araştırmıştım.türkiyede ilk kez tüp bebek uygulaması yapan adamın öğrencisiydi.yani işi ehlinden kapmış.diğerlerini bilmiyorum.canım hala murat bey var..
cok iyidir saolsun zaten baska hiç dr araştırmadım kendisini bilidiğimden ve güvendiğimden ona gittim..
ama tek bi sorun var oda sgk anlaşması olmadıgından hem maddei açıdan sorun oluyo hemde gelip giderken iş bşı kagıdı veremediği için iş yeri açısında problem oluyo onun dısında bi eksileri yok cok şükür
amiiinnnn canım bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
kuzum ben de uzun zaman girmediğimde okuyamamıştım.kimse de özet geçmediGünaydın kızlar, uzun zamandır giremedim. İnşaat var malum, ustayla uğraş ev, çocuk temizlik yemen vs vs çok doluydum. Bi taraftanda aklım topikte :)
İş arıyorum, muhtemelen bilgisayar başı olacak tabi bulursam :) o zaman sık sık girerim :)
Sizler neler yapıyorsunuz, biraz okusam diye düşündüm ama ben son girdiğimden beri 200 küsür sayfa yazılmış
evet canım teksen çamlıbelin öğrencisihalam ev hanımı olduğundan tabi biz bu detayları bilemiyoruz.murat beyi ben çok araştırmıştım.türkiyede ilk kez tüp bebek uygulaması yapan adamın öğrencisiydi.yani işi ehlinden kapmış.diğerlerini bilmiyorum.
i.
canm sahi 200 demiştim ya tefriciyen bittievetttböyle bekliyoruz nafiye
canm sahi 200 demiştim ya tefriciyen bitti
Varsa 100 tane daha alayım ben
kaç tane kaldı canım inşallah biterahhh canım çok teşekkür ederim 100 tane daha yazdım sana inş bitirebilirim cumaya kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?