Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Selammm kızçelerimmmmmmm.. Günaydınlar :) kızlar tedavi görürken incir kürü yapıomusunuz?

Selammm kızçelerimmmmmmm.. Günaydınlar :) kızlar tedavi görürken incir kürü yapıomusunuz?
ben hiç yapmadım canım..
acıkcası ters etki yaparmı acaba diyede düşünmüyo değilim bence tedavi asamasında değilde öncesinde yapmak mantıklı

Sağol canım baya özetlemiş oldun :) Ohh Ayfer en güzelini yapıyoo :) her hafta başka bi yere gezmeye gidiyorlardı zaten toptan kurtulmuş oldular :)
Sevcanla Karamuk dışında da pek tanımıyorum :) Nişanlanan arkadaşınkini allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :) Tüp bebek tedavisi görene Allah yardm etsin inşallah tutar. Semiha'yı da özledim, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bende İstanbul'dan döndüğümden beri ağır ilerleyen inaşşat işlerimizle uğraşıyorum işte. Birkaç iş görüşmesine gittim. İş bakıyorum :9 bu kadar bendeki gelişmeler. bahar dan haberiniz var mı taşındı mı acaba.

Ben başladım 1 hafta oldu 48 günde sonuç veriyormuş
Ben ters etkisini görrmedim. Meyve sonuçta
yanına bol bol yaş incir de yiyorum
İnsallah rabbim şifa verir

oo hoşgeldin şekerim nasılsın yogunsun baya herelde herşey yolunda mı telefonu değiştirdin diye bidaha denemedim ama aynı numarayı kulllanıyosan yada başka numara aldıysan mesaj at bizlere eymenide mıncıkla pis şey ya büyümüştü r o

bi beni saymadın heesana pasta yok

günaydın ayranım nasılsın yanıan bi lahmacun olsada yesem şimdi

incir kürü deyince her kadına ayrı canım yumurtalıları gelişmiyosa yumurta oluşmuyosa yada polistik overin varsa sogan kürü + incir kürü mucizevi etki yapıyo ama geçen tüp ebbek le ilgili bi doktoru izledim tvde saraçoğlu hatta dediki eger prolaktini yüksekse kadının incir kürü yapmamalı dedi yani ben öyle anladım :44: saraç oğlunun sitesine mesaj gönderip testlerini yazıp ne yapcagını öğrenebilirsin illa bişey satmıyolar yardım ediyolar yani böyle konularda

Prolaktin normal seviyede benim doktor da danıştım. Soğan kürü de yapayım o zaman

Ben başladım 1 hafta oldu 48 günde sonuç veriyormuş
Ben ters etkisini görrmedim. Meyve sonuçta
yanına bol bol yaş incir de yiyorum
İnsallah rabbim şifa verir
canm ben illa ters etki görürsün demedim bak hakseverinde dediği gibi bazı durumlarda kullanılmaması gerekiyo ya o yüzden dedim..
bende bitkisel kürler kullanırım sogankürü filan kullandım maydanozla bişeyler vardı onları yaptım ama suan tedavi asamasında acıkcası bişey kullanmayı gözüm yemiyo:18:
tabi bu benm kararım

Prolaktin normal seviyede benim doktor da danıştım. Soğan kürü de yapayım o zaman

bak sogan kürü adetin hemen bitincemi son günlerinde mi ne başlanıyo 15 gün sanırım sonra onu bitirip incir yapıyosun sogan yumurtlamanı adet olamnı saglıyo incirde yumurtanın kaliteli olmasını güzel büyümesini saglıyo ikisini birlikte nasıl kullanacagını araştır mutlaka ben bol bol incir ceviz yemiştim ilk ay

bide hayıt suyu var aktarlarda hazır satılıyo 1 litre olarak cay bardagının 4te 1ini hayıt suyu koyup gerisini normal suyla doldurup içiyosun günde 3 kez içilebiliyo ama ben sadece yaatarken içiyodum normalde 2-2.5 ayda adet olurken onun la tıpkı ilaç kullanmışım gb günnü gününe adet olurdum

Haksever im iyiyim canım sen nasılsın... Lahmacun sözüm olsun sana :) ayran da yanında şifa niyetine

Çok şükür adetle ilgili sorunım yok kıllanmada yok 25 veya 28 günde bir adet oluyorum :)

Değiştirdim canım. mesaj atarım numaramı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Eymen de büyüyo işte :) yakışıklı oldu oğluşum :) Senin minnak nasıl, çok yoruyor mu serni? Nasıl hamilelik :)

Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.

Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.

bütün evi sıvıcaksa normal canım yani inşaat işleri bizensorulur eşime söylerdim aama çok işleri var bayramdan sonrası için bile 1 ay sonraya gün veriyolar yani size acil lazım sanırım ama sen metre karesini yaz ben eşime fiyat çıkartayım nereleri olcak felan söle ben akşama sorarım bakalım fiyat normalmiymiş bu şekilde yardımcı olabilirim

hamilelikte iyi gidiyo şükür bi ara bi kötüydüm bi ilaç kullandım ondan onu bırakınca gene iyi oldum çok şükür uslu kızım çıkınca beni delirtcek belliki

eminim yakışıklı olmuştur eymen agzının suyu nasıl akıyodu şimdi dişlenmiştir

Daha 2. dişimiz yeni patladı :) sularımız da durdu
Bize de 1 ay içinde teslim fiyatı verdi bu sıvacı. !20 m2 ev. Yalnız 3 yerde cam alanı baya geniş, fransız mıydı neydi oralarda mazlemen kardayız Şimdi nasıl tarif edilir tam bilmiyorum ki :) dışı kaba sıva olcak içi kaba üzeri alçı, tuvalet banyo hariç heryer sıvancak. filan işte :d ver bakalım fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…