kaç tane kaldı canım inşallah biter
inşallah biter canm o zaman bana 100 değilde 150 yap sana 1500 kalsın1550 tane kaldı fazla yok gibi
inşallah biter canm o zaman bana 100 değilde 150 yap sana 1500 kalsın
evet canım Allh kabul etsin inşallahhtamam canım yazdım bana düz hesap kalmış oldu
ben hiç yapmadım canım..Selammm kızçelerimmmmmmm.. Günaydınlar :) kızlar tedavi görürken incir kürü yapıomusunuz?
halam ev hanımı olduğundan tabi biz bu detayları bilemiyoruz.murat beyi ben çok araştırmıştım.türkiyede ilk kez tüp bebek uygulaması yapan adamın öğrencisiydi.yani işi ehlinden kapmış.diğerlerini bilmiyorum.
kuzum ben de uzun zaman girmediğimde okuyamamıştım.kimse de özet geçmediben sana bildiğim kadarıyla özet geçeyim:ayferler eşiyle abisiyle annesine yazlık aldı hafta sonları orda takılıyorlar.sevcanla karamuk çok yoğun çalışıyorlar.ayşenin sesi çıkmıyor.pofuduk yeni gelen arkadaşımız ve nişanlandı.merve de yeni gelen arkadaşımız,kapandı ve tüp bebek uygulamasında.şuan tutsun diye ona 4444 tefriciye okunuyor,sayıyı dağıtmaya çalışıyoruz.semiha kayıplarda,tatil planı yoğun gezmeliydi.kesin geziyor.ilk aklıma gelen bunlar.
sen neler yaptın görüşmeyeli.
Günaydın kızlar, uzun zamandır giremedim. İnşaat var malum, ustayla uğraş ev, çocuk temizlik yemen vs vs çok doluydum. Bi taraftanda aklım topikte :)
İş arıyorum, muhtemelen bilgisayar başı olacak tabi bulursam :) o zaman sık sık girerim :)
Sizler neler yapıyorsunuz, biraz okusam diye düşündüm ama ben son girdiğimden beri 200 küsür sayfa yazılmış
halam ev hanımı olduğundan tabi biz bu detayları bilemiyoruz.murat beyi ben çok araştırmıştım.türkiyede ilk kez tüp bebek uygulaması yapan adamın öğrencisiydi.yani işi ehlinden kapmış.diğerlerini bilmiyorum.
kuzum ben de uzun zaman girmediğimde okuyamamıştım.kimse de özet geçmediben sana bildiğim kadarıyla özet geçeyim:ayferler eşiyle abisiyle annesine yazlık aldı hafta sonları orda takılıyorlar.sevcanla karamuk çok yoğun çalışıyorlar.ayşenin sesi çıkmıyor.pofuduk yeni gelen arkadaşımız ve nişanlandı.merve de yeni gelen arkadaşımız,kapandı ve tüp bebek uygulamasında.şuan tutsun diye ona 4444 tefriciye okunuyor,sayıyı dağıtmaya çalışıyoruz.semiha kayıplarda,tatil planı yoğun gezmeliydi.kesin geziyor.ilk aklıma gelen bunlar.
sen neler yaptın görüşmeyeli.
Selammm kızçelerimmmmmmm.. Günaydınlar :) kızlar tedavi görürken incir kürü yapıomusunuz?
Ben başladım 1 hafta oldu 48 günde sonuç veriyormuş
Ben ters etkisini görrmedim. Meyve sonuçta
yanına bol bol yaş incir de yiyorum
İnsallah rabbim şifa verir
ŞİFANIN NERDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ CANIM
Prolaktin normal seviyede benim doktor da danıştım. Soğan kürü de yapayım o zamanoo hoşgeldin şekerim nasılsın yogunsun baya herelde herşey yolunda mı telefonu değiştirdin diye bidaha denemedim ama aynı numarayı kulllanıyosan yada başka numara aldıysan mesaj at bizlere eymenide mıncıkla pis şey ya büyümüştü r o
bi beni saymadın heesana pasta yok
günaydın ayranım nasılsın yanıan bi lahmacun olsada yesem şimdi
incir kürü deyince her kadına ayrı canım yumurtalıları gelişmiyosa yumurta oluşmuyosa yada polistik overin varsa sogan kürü + incir kürü mucizevi etki yapıyo ama geçen tüp ebbek le ilgili bi doktoru izledim tvde saraçoğlu hatta dediki eger prolaktini yüksekse kadının incir kürü yapmamalı dedi yani ben öyle anladım :44: saraç oğlunun sitesine mesaj gönderip testlerini yazıp ne yapcagını öğrenebilirsin illa bişey satmıyolar yardım ediyolar yani böyle konularda
canm ben illa ters etki görürsün demedim bak hakseverinde dediği gibi bazı durumlarda kullanılmaması gerekiyo ya o yüzden dedim..Ben başladım 1 hafta oldu 48 günde sonuç veriyormuş
Ben ters etkisini görrmedim. Meyve sonuçta
yanına bol bol yaş incir de yiyorum
İnsallah rabbim şifa verir
Prolaktin normal seviyede benim doktor da danıştım. Soğan kürü de yapayım o zaman
bide hayıt suyu var aktarlarda hazır satılıyo 1 litre olarak cay bardagının 4te 1ini hayıt suyu koyup gerisini normal suyla doldurup içiyosun günde 3 kez içilebiliyo ama ben sadece yaatarken içiyodum normalde 2-2.5 ayda adet olurken onun la tıpkı ilaç kullanmışım gb günnü gününe adet olurdum
oo hoşgeldin şekerim nasılsın yogunsun baya herelde herşey yolunda mı telefonu değiştirdin diye bidaha denemedim ama aynı numarayı kulllanıyosan yada başka numara aldıysan mesaj at bizlere eymenide mıncıkla pis şey ya büyümüştü r o
bi beni saymadın heesana pasta yok
günaydın ayranım nasılsın yanıan bi lahmacun olsada yesem şimdi
incir kürü deyince her kadına ayrı canım yumurtalıları gelişmiyosa yumurta oluşmuyosa yada polistik overin varsa sogan kürü + incir kürü mucizevi etki yapıyo ama geçen tüp ebbek le ilgili bi doktoru izledim tvde saraçoğlu hatta dediki eger prolaktini yüksekse kadının incir kürü yapmamalı dedi yani ben öyle anladım :44: saraç oğlunun sitesine mesaj gönderip testlerini yazıp ne yapcagını öğrenebilirsin illa bişey satmıyolar yardım ediyolar yani böyle konularda
Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.
bütün evi sıvıcaksa normal canım yani inşaat işleri bizensorulureşime söylerdim aama çok işleri var bayramdan sonrası için bile 1 ay sonraya gün veriyolar yani size acil lazım sanırım ama sen metre karesini yaz ben eşime fiyat çıkartayım nereleri olcak felan söle ben akşama sorarım bakalım fiyat normalmiymiş bu şekilde yardımcı olabilirim
hamilelikte iyi gidiyo şükür bi ara bi kötüydüm bi ilaç kullandım ondan onu bırakınca gene iyi oldum çok şükür uslu kızım çıkınca beni delirtcek belliki
eminim yakışıklı olmuştur eymen agzının suyu nasıl akıyodu şimdi dişlenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?