Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.

Sıvacı olmak lazımmış bi sıva 6 bin lira olurmu ya?

aRkadasLar canLarrr ben ayrı eve cıkacagım bı bayan arkadas arıorummm Ayrı ev dusunen var mı ya da YUrtlarla ılgılı bılgııı ??? =(

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Cumartesi günü işten çıkış saatim 2 oldu çok şükür artık bi cumartesi buluşma ayarlarız benim şerefime
ne dersiniz ?

mervecim 50 de ben alıyorum... işyerimdede malesef okuyamıyorum, evde de de öyle (
öğlen arası ve serviste okucam canım. Allah izin verirse, okursam yine isterim...

evet canım teksen çamlıbelin öğrencisi
halan tedavide diyodun canım şimdi nerde görüyo tedavisini
yine baharda görüyor canım.ama hangi doktor bilmiyorum,soramıyorum çünkü yüzüm tutmuyor.ama büyük olasılık murat beydir.

ahhh canım çok teşekkür ederim 100 tane daha yazdım sana inş bitirebilirim cumaya kadar :)
bitirirsin inşaallah canım benim.

1550 tane kaldı fazla yok gibi
çok az kalmış.bana 1000 saymadın değil mi?bu sefer dağıtamadım.sülalemin gül kadınları hepsi adet olmuş.töbe töbe...

en son ev bulduk evi topladık taşıncaz dedi ama sonrasından haberim yok.arar sorarım :))

ben sana küsüm hem ondan saymadım seni

ben de istiyorum o numaradan.
Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.
canım benim amcam sıvacı.m2si 4-5 tl demişti geçen.bi dükkan üzerinde konuşuyoduk.en ucuz 4 en pahalı 6 tl demişti.

maşallah çok tatlıdır şimdi o :)) canım 120*5=600 dışına da yapacak bi 600 de o.ama alçı muhabbetini bilmiyorum onu sormam lazım :))

aRkadasLar canLarrr ben ayrı eve cıkacagım bı bayan arkadas arıorummm Ayrı ev dusunen var mı ya da YUrtlarla ılgılı bılgııı ??? =(
canım görüklede bir sürü özel yurt ve apart var.buradaki herkes ya evli ya nişanlı o yüzden burdan ev arkadaşı bulabileceğini sanmıyorum.devlet yurdu da var ama ona başvuru şart.en çabuk ev arkadaşı yurt ya da apart bulabileceğin yer;görükle.ilan bile assan bulursun.

ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.

canım ben sana 1000 saymıştım nabalım yapcak bişey yok bitirebilirsem zorlucam kendimi bitmessede kısmet artık ,sen elinden geleni yaptın

ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.

canım allah kolaylık versin çok zor birdurum şuanda yaşadığın netten araştır biraz bence keşke yardımcı olabilsem ama elimdende bişey gelmezki peki annenle baban nasıl tepki veriyor bu duruma

hım karmaşık bi durum...
yani öğrenciyle de kalmak senin işine gelir mi bilmem şuan nerede kalıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…