Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.
Sıvacı olmak lazımmış bi sıva 6 bin lira olurmu ya?
canlar biliyosunuz sitemizde börek kategörisinde yarışma var oylama başladı burdan girebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
buda benim böreğimm
http://www.kadinlarkulubu.com/borek...amin-ask-i-sponsor-kucuk-dostum-mervem-8.html
canım böreğin yanında hangisini seçiyosan onu işaretleyip onayla ya basıyosuncanım nasıl oylamamız gerekiyor baktım göremedim
canım böreğin yanında hangisini seçiyosan onu işaretleyip onayla ya basıyosun
teşekkür ederim canımnafiye arkadaşımıza herkezin desteğinibekliyoruzzz
mervecim 50 de ben alıyorum... işyerimdede malesef okuyamıyorum, evde de de öyle(
öğlen arası ve serviste okucam canım. Allah izin verirse, okursam yine isterim...
mervecim 50 de ben alıyorum... Işyerimdede malesef okuyamıyorum, evde de de öyle(
öğlen arası ve serviste okucam canım. Allah izin verirse, okursam yine isterim...
sevcan naber kuzum nerelerdesin yoksun bayadır... Yoğun mu işler?
yine baharda görüyor canım.ama hangi doktor bilmiyorum,soramıyorum çünkü yüzüm tutmuyor.ama büyük olasılık murat beydir.evet canım teksen çamlıbelin öğrencisi
halan tedavide diyodun canım şimdi nerde görüyo tedavisini
bitirirsin inşaallah canım benim.ahhh canım çok teşekkür ederim 100 tane daha yazdım sana inş bitirebilirim cumaya kadar :)
çok az kalmış.bana 1000 saymadın değil mi?bu sefer dağıtamadım.sülalemin gül kadınları hepsi adet olmuş.töbe töbe...1550 tane kaldı fazla yok gibi
en son ev bulduk evi topladık taşıncaz dedi ama sonrasından haberim yok.arar sorarım :))Sağol canım baya özetlemiş oldun :) Ohh Ayfer en güzelini yapıyoo :) her hafta başka bi yere gezmeye gidiyorlardı zaten toptan kurtulmuş oldular :)
Sevcanla Karamuk dışında da pek tanımıyorum :) Nişanlanan arkadaşınkini allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :) Tüp bebek tedavisi görene Allah yardm etsin inşallah tutar. Semiha'yı da özledim, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bende İstanbul'dan döndüğümden beri ağır ilerleyen inaşşat işlerimizle uğraşıyorum işte. Birkaç iş görüşmesine gittim. İş bakıyorum :9 bu kadar bendeki gelişmeler. bahar dan haberiniz var mı taşındı mı acaba.
ben sana küsüm hem ondan saymadım senioo hoşgeldin şekerim nasılsın yogunsun baya herelde herşey yolunda mı telefonu değiştirdin diye bidaha denemedim ama aynı numarayı kulllanıyosan yada başka numara aldıysan mesaj at bizlere eymenide mıncıkla pis şey ya büyümüştü r o
bi beni saymadın heesana pasta yok
günaydın ayranım nasılsın yanıan bi lahmacun olsada yesem şimdi
incir kürü deyince her kadına ayrı canım yumurtalıları gelişmiyosa yumurta oluşmuyosa yada polistik overin varsa sogan kürü + incir kürü mucizevi etki yapıyo ama geçen tüp ebbek le ilgili bi doktoru izledim tvde saraçoğlu hatta dediki eger prolaktini yüksekse kadının incir kürü yapmamalı dedi yani ben öyle anladım :44: saraç oğlunun sitesine mesaj gönderip testlerini yazıp ne yapcagını öğrenebilirsin illa bişey satmıyolar yardım ediyolar yani böyle konularda
ben de istiyorum o numaradan.Değiştirdim canım. mesaj atarım numaramı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Eymen de büyüyo işte :) yakışıklı oldu oğluşum :) Senin minnak nasıl, çok yoruyor mu serni? Nasıl hamilelik :)
canım benim amcam sıvacı.m2si 4-5 tl demişti geçen.bi dükkan üzerinde konuşuyoduk.en ucuz 4 en pahalı 6 tl demişti.Kızlar ya tanıdığınız sıvacı var mı :) bize biri 5500 6000 civarı bi hesap çıkardı. Normal mi bilmiyorum da bana çok fazla geldi, bi sorayım soruşturayım dedim.
maşallah çok tatlıdır şimdi o :)) canım 120*5=600 dışına da yapacak bi 600 de o.ama alçı muhabbetini bilmiyorum onu sormam lazım :))Daha 2. dişimiz yeni patladı :) sularımız da durdu
Bize de 1 ay içinde teslim fiyatı verdi bu sıvacı. !20 m2 ev. Yalnız 3 yerde cam alanı baya geniş, fransız mıydı neydioralarda mazlemen kardayız Şimdi nasıl tarif edilir tam bilmiyorum ki :) dışı kaba sıva olcak içi kaba üzeri alçı, tuvalet banyo hariç heryer sıvancak. filan işte :d ver bakalım fiyatı
canım görüklede bir sürü özel yurt ve apart var.buradaki herkes ya evli ya nişanlı o yüzden burdan ev arkadaşı bulabileceğini sanmıyorum.devlet yurdu da var ama ona başvuru şart.en çabuk ev arkadaşı yurt ya da apart bulabileceğin yer;görükle.ilan bile assan bulursun.aRkadasLar canLarrr ben ayrı eve cıkacagım bı bayan arkadas arıorummm Ayrı ev dusunen var mı ya da YUrtlarla ılgılı bılgııı ??? =(
canım görüklede bir sürü özel yurt ve apart var.buradaki herkes ya evli ya nişanlı o yüzden burdan ev arkadaşı bulabileceğini sanmıyorum.devlet yurdu da var ama ona başvuru şart.en çabuk ev arkadaşı yurt ya da apart bulabileceğin yer;görükle.ilan bile assan bulursun.
canım ben sana 1000 saymıştımyine baharda görüyor canım.ama hangi doktor bilmiyorum,soramıyorum çünkü yüzüm tutmuyor.ama büyük olasılık murat beydir.
bitirirsin inşaallah canım benim.
çok az kalmış.bana 1000 saymadın değil mi?bu sefer dağıtamadım.sülalemin gül kadınları hepsi adet olmuş.töbe töbe...
en son ev bulduk evi topladık taşıncaz dedi ama sonrasından haberim yok.arar sorarım :))
ben sana küsüm hem ondan saymadım seni
ben de istiyorum o numaradan.
canım benim amcam sıvacı.m2si 4-5 tl demişti geçen.bi dükkan üzerinde konuşuyoduk.en ucuz 4 en pahalı 6 tl demişti.
maşallah çok tatlıdır şimdi o :)) canım 120*5=600 dışına da yapacak bi 600 de o.ama alçı muhabbetini bilmiyorum onu sormam lazım :))
ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.
ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.
sevcanda sende kayıp oldunuz nerelerdesiniz sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?