- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Suan da annemle babamın yanındayım ama her seferınde kavga tartısmaa cok yoruldummm alah yukarda sahıdımmm her gece sabhalıorum uyku sersermı ıse gıdıoeum cok yoruldummm öğrencı çalışan hıc farketmes artık
canım ben sana 1000 saymıştımnabalım yapcak bişey yok bitirebilirsem zorlucam kendimi bitmessede kısmet artık ,sen elinden geleni yaptın
Hanımlar nasılsınız giremedim kaç gündür.
bebiş öncesi için doktor kontrolüne gideceğim diyordum benim adet düzensizleşti yine. bugün doktora gittim sonunda.
ben Bursaya git gel zor olur diye düşünmüştüm bebek de olunca aynı doktora giderim diye. eşim de jimeri duymuş tutturdu oraya gideceğiz diye gece randevu aldı gittik bugün.
Aylin Aksan ile ilgili bikaç iyi yorum okudum kkda ona gideyim dedim. apar topar olunca araştıramadım da. güler yüzlü birisi, daha soru sormadan açık açık anlatıyor herşeyi. yine de bilemedim :44:
daha önce ona muayene olan var mı arkadaşlar aranızda ya da tanıdığından duyan?
Ya da boşver onu ben sana şu doktoru tavsiye ederim diyen? Benim istememe nedenlerimden biri de doğum ücretinin pahalı gelmesi. gerçi diğer hastaneleri de pek bilmiyorum da.
canım bahardaysa zaten başka tüp bebek doktoru yok..yine baharda görüyor canım.ama hangi doktor bilmiyorum,soramıyorum çünkü yüzüm tutmuyor.ama büyük olasılık murat beydir.
)
ne demek bitmezse kısmet artık..bitiririz canım sen bana 200 daha yaz ozaman..
allah yardım eder biter inşallah..
hadi öptüm seni dert etme..
kız ahilla hepside aynı zamanımı bulmuş bunların..hepsini menopoza sokasım geldi:)
canm kaç kaldı şimdi??hay allah razı olsun canım benim yaa sizlere hepinize çok teşekkür ediyorum,bitirmeye çalışıcam ama günde 550 tane okumam gerekiyor akşam çok zorladım 400 tane cıktı bakalım allah büyük
canm kaç kaldı şimdi??
canım abdestin olmak zorunda değil gusulün olsa yeter..geldiğimden beri işyerinde 300 tane çektim canım akşama dr dayım ordan cıkınca 2 saat sonra iğnem var çekemıcem ondan sabahtan yüklendim abdestım varken
canım abdestin olmak zorunda değil gusulün olsa yeter..
Hatta normalde adetliykende okunabilirmiş ama ben içim rahat etmice için okumuyorum bazı arkadaşlarda öyle..
Yolda gelip giderken okuyabilirsin bende hep öyle yaptım canım biticek inşallah ne kalmışki 1600 diyosun ve 3 gün var
hayırlı haberlerle dön canımGünaydınnnn kızçelerimmmmmm... hastanedeyim Dua edin bana kızlar
hayırlı haberlerle dön canım
hayırlısı canım bak bende tüp bebek yaptırıyorum napalım bebişlerimiz gelsinde herseyi yapmaya hazırız..Hayırlı haber yok canım.Özel üniversite hastanesine yönlendirdi Rapor çıkartcaz aşılama olcak
hayırlısı canım bak bende tüp bebek yaptırıyorum napalım bebişlerimiz gelsinde herseyi yapmaya hazırız..
kontrollere nereye gittin canım??
bide özel üniversite hastanesi neresiki??
canım nisa hast. bursada değğil dimi sen bursalısın ama başka bi yerdemi oturuyosun canım bende biliyomus gibi soruyorum bide dimi kusura bakma:26:Özel nisa hastanesi.. Oda rapor için Medipool hastanesine sevk etti üniv. Hastanesiymiş
canım nisa hast. bursada değğil dimi sen bursalısın ama başka bi yerdemi oturuyosun canım bende biliyomus gibi soruyorum bide dimi kusura bakma:26:
inşallah hallolur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?