Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.
zor bir durum ama aynı şekilde görüklede apart bulabilirsin.apartların çoğu öğrenci belgesi istemez.hatta asteğmenlere kiralayanlar bile var.en kolay ev arkadaşı ve küçük bi ev bulabileceğin yer görükle.bence orada dene şansını.öğrencinin sana sıkıntı çıkaracağını sanmam.anlaştıktan sonra insan insandır.ama gidip de 1. sınıf öğrencisi bulma.yaşı olsun azcık.çalışıyorum demiştin,nerde?

canım ben sana 1000 saymıştım nabalım yapcak bişey yok bitirebilirsem zorlucam kendimi bitmessede kısmet artık ,sen elinden geleni yaptın
şaka gibi ama canım hepsi hasta.bu kadar abdestli selavatın arasında içime sinmiyor okur musunuz demek.3 arkadaşıma daha sordum biri günüm yakın yarına en geç olurum dedi.diğer ikisi de hasta :S şaka gibi.bu kadar nasıl denk geldi anlamış değilim.benimki yarın bitecek gibi görünüyor.bitince söylicem ben sana bana ne kadar yazacağını

Allah yardımcın olsun.

bitince ben de alıcam :)
canım sorma yaaaaaaa,arkadaşlarım da olmuş :S kimseye satamadım :S özgede herkese satabilmiştim.o da onun nasibi...benimki erken bitse bari

canım onu duymadım ama halam iki seferdir murat beye gidiyor baharda.

dün sordum canım,murat beymiş yine.zaten ben de öyle tahmin ediyordum.halamı görünce hatırlamış,neler yaptıklarını hatırlatmış halama.şaşırdım valla.o zamanlar ben üniversitedeydim.iyi hafıza!

hay allah razı olsun canım benim yaa sizlere hepinize çok teşekkür ediyorum,bitirmeye çalışıcam ama günde 550 tane okumam gerekiyor akşam çok zorladım 400 tane cıktı bakalım allah büyük
canım biticek merak etme.kasma 550 diye.bugün yarın annemin de benim de biter.satarım ben azcık da olsa.sıkma canını.

Günaydınnnn kızçelerimmmmmm... hastanedeyim Dua edin bana kızlar
hakkında her şeyin en hayırlısı lahmacun+ayran

Özel nisa hastanesi.. Oda rapor için Medipool hastanesine sevk etti üniv. Hastanesiymiş
her şeyin hayırlısı be yavyum napalım...

canım kişiyi hemen hatırlıyo zaten hafıza olarak bilgileride ufak bi dosyalara göz gezdirdiğinde hatırlıyo zaten iyidir yaa inşallah halanda bende önce Allah ın izniyle sonra okunan dualarımızla sonrada yardımcıolacak olan hemşire ve dr larımızla bebişlerimize kavusacagız hepimiz

canım aynen gusüllü olmak yeterli.hatta adetliyken de okunuyor da içime sinmiyor.yoksa ben günde 500-1000 arası tek başıma çekiyorum zaten.ben ona güvenip kendime 1000 yazdırdım.annemle halama da bi o kadar satacaktım.bi o kadar da iki ablamla bi kardeşime satacaktım.merveye çok bişi kalmıcaktı da şaka gibi hepsi gümbürt :S

he okunabildiği halde neden okumuyorum?bu kadar abdestli adabına usulüne uygun duanın arasında benim bu abdestsiz dualarım sanki dualarımızın kutsiyetini bozacak da sırf o yüzden kabul olmayacak gibi hissediyorum.vallahi içime sinse,bi gün nete girmem kitap okumam o 1000i kesin çekerim de tırsıyorum.Allah korusun bu kadar tefriciyeden sonra olmazsa -ki inşaallah olacak- vallahi kendimi sorumlu tutar kahrolurum.

mervecim sakın yanlış anlama,valla sırf o yüzden okumuyorum.ama bu sefer yetişmezse,bu cuma bi daha başlarız.ben o zaman 2000 tane alırım.söz olsun sana.

işin tuhafı halamı hastanede koridorda görmüş kayıt için gittiklerinde.koridorda sormuş:xxx hanım nasılsınız bebek tedavisi görmüştünüz oldu mu falan demiş.halam da yok demiş,tekrar tedavi için geldik demiş.yaşınız geçmiştir artık değil mi ssk yok.size şunu şunu yapmıştık şimdi de bunu bunu yaparız demiş.ben şok oldum halam nasıl olmaz.yani inş bu sefer herkesin bir bebişi olacak.

ayen canım işte bende senin gibi düşündüğüm için adetliyken cekmem istemem bu kendim içinde başkası içinde olsa cekemiyorum gönlüm el vermiyo..
merveninde bitecek zaten az kaldı şükürki

evet casnım aynen öyle ilgili biri bana çok kızmıstı üzüldüğümde şükret haline kimisinin yumurtası yok yada sperm yok siz iyisiniz gencsiniz herşey var dedi baya teselli verdi saolsun

evet casnım aynen öyle ilgili biri bana çok kızmıstı üzüldüğümde şükret haline kimisinin yumurtası yok yada sperm yok siz iyisiniz gencsiniz herşey var dedi baya teselli verdi saolsun
inşallah biter hepinizin çilesi ve mervenin tefriciyesi :)

bence de ...bi de bu iş de stresle alakalı.stres yapınca olmyor.burda bahar arkadaşımız var.işe girip çalışacak para biriktirip tedaviye başlayacaktı.iş bulsun diye dua ederken bi öğrendik ki hamile ve erken doğum riski var.15 gün sonra baharımız anne oldu.bak stresin s s si bile yok ortada.sakin olun şükredin inanın.olacak ya,Rabbim verecek.

amiiinn canım inşallahh...
napalım kuzum kısmet bende gerçekten zor durumdayım ama kendi işim var şükürki onunla yaptırıyorum ama bundan sonra olmazsa tedaviyi kaldıracak durumum en az 1 sene yok maleseff

rabbim hayırlısı neyse onu versin. . Rabbiminde vardır bir bildiği
Takdir allahımda çabada bende...

hayırlı haber yok canım.özel üniversite hastanesine yönlendirdi rapor çıkartcaz aşılama olcak

allah yardımcınız olsun canım

ahhh canım öyle deme senin bir kabahattın yok hastayken bende olsam çekemezdim sanırım içime sinmezdi sen doğru olanı yapıyorsun,ayrıca beni düşünüpte çekmek istemen bile beni çokkk mutlu ediyorr

canım bende yetişsindiye her boş kaldığımda çekiyorum bu yolda hiçbirşey bana zor gelmiyor çok şükür Biterse adetin 500 çeksen çok hora geçer

mervecim ben adetliyim diye almamıştım kaç gündür de ablamlara soracağım unutuyorum kusura bakma geç oldu biraz. inşallah 500 çekecekler. fazlasını çekersek tekrar alalım dediler inşallah bebişine kavuşursun

ege_deryada 500 tane aldıktan sonra son 750 tane kalıyor yanı günde 250 tane çekince cuma yetişiyor inş ben 250 su gibi çekerim çünkü bu gün sadece600 tane çektim korkuma yetişmez diye,allah yardımcı oldu,sizlerinde sayesinde ben bu duayı tamamlamış oldum,allah sizlerin ve benim dualarımı kabul etsin inş.bu akşam dr'a gidiyorum sanırım aşılama gününü söyler bu akşam popomda biraz rahat etsin kevgire dönmüştü zaten Artık dua ve sabırla bebişin gelmesini bekliycem

hehhh gözün aydın canım Allah kabul etsin bitti sayılır
dr danda iyi haberler alırsın inşallah..
benide yarışmanın sıkıntısı sardı stresli işmiş vesselam bi çok arkadaşımda aktif değil sanırım bu işi yapamıcam

gün doğmadan neler doğar yarışma ne zaman bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…