Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aRkadasLar canLarrr ben ayrı eve cıkacagım bı bayan arkadas arıorummm Ayrı ev dusunen var mı ya da YUrtlarla ılgılı bılgııı ??? =(

bu mesajı görünce öğrenci sandım burdakiler evli cocuklu koclarıyla kalıyolar dicektim

canım karışmak gb olmasın ama ailenden ayrılıncada daha iyi olur mu bilemedim yani malesef bu toplumumuz cok saçma yani öğrenci kızlar kalınca laf söz olmazda aman laf ederler canını sıkarla rsanki ailenle kalsan daha iyi ne kadar tartışma olsada anne babanın atısı daha güvenli olur sankın yanlış anlama öyle iyi anlıyorumkis eni yani çıktıgın eve geri girmek çok zor ben evli halimle gidiyorum 1 hafta kalamıyorum evime koşuyorum hemen şakasına derim eşime bişey olsa yanlız yaşarım diye ama malesef gerçekler acı ve hiç öyle değil yani genç yaşında dul bi mahalledebi evde kalmak nerdeyse imkansız o kadar çok dangalak boş boğazlı insan varki musallat olurlar arkadaşın dediği gb görüklede ögrenci apartlarında kalabilirsin aslındaen uygun o geldi aklıma etraftan rahatsız eden olmaz ama dayanılmıcak boyutta değilse annenin ababnın evinden ayrılma derim yinede sen bilirsinallah ayrdımcın olsun

merve canım dün 200 alırım dedimya sen ona 100 daha ekle..
yani toplamda 500 almış oldum,karışmasın diye belirteyim..
bu arada yetişmez gibi olursa sonlarda alırım yine..
bu okul işi beni çok yordu git gell yoksa daha çok almak isterdim..
o yüzden baştan 500 diyemedim ya okuyamazsam diye..ama allah yardım ediyor..

Son düzenleme:

maşallah pek bişey kalmamış geriye..

allah razı olsun canım çok az kaldı artık bana kadar öpüyorum sizi

amiiinn canım inşallahh...
napalım kuzum kısmet bende gerçekten zor durumdayım ama kendi işim var şükürki onunla yaptırıyorum ama bundan sonra olmazsa tedaviyi kaldıracak durumum en az 1 sene yok maleseff
bizimkilerde ne yazık ki o imkan da yok.yapacak bir şey yok...
kız yarısma var sitede bende katıldım kızz oy istiyorum senden

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
böreğimin adı aşk böreği
sekerim bakmak istersen
kullandım canım oyumu.ikinci görünüyorsun şuanda.Allah yardımcın olsun

bana ihtiyaç bile kalmamış :)) doğru yazdığından eminsin değil mi?tam 4444 tane olması lazım.tekrar bir hesapla kalanın yarısını nasipse yarın ben alıcam.

hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım.inşaallah hakkında hayırlısıysa rabbim en kısa zamanda verecek bebeğini

ne yaptın bakalım okul işini?aslında size uzak olmasa,tunç siperi tavsiye edecektim.eğitim kalitesi mükemmel.ben stajımı yapmıştım orda.hem kültür hem de bilgi veriyorlar.

Bende adet oldum bugun 4gunum olmasam 1000 alurdim basladinmi cabuk oluyor inşallah yumurtan buyumustur muayenehane sinemi gidiceksin bu aksam hayirli haber lerle don insallsh

hayatmdai lk defa sarı saça veda ettimm:))
artık kumralmı oldum esmermi bilemm ammaa kocam bayulduu
1 ay sonra içinde kızıl aldım onu boyamak için sabırsızlanıyorum..
ahilla ve ben kafamızla çok oynuyoz acaba depresyona neyimmi girdikk

Son düzenleme:

hımm merak ettim gacı nasıl acep vu arada sarı saç röfle insanları oldugudan daha yaşlı gösteriyo bence ama bende sarıdan vazgeçemiyorum 1 seneyi geçiktir doğal halinde benim açıcı sürmüştüm aylar aylar önce

ne bilim caım herkez beğeniyor ama:)
sarı yada röfleli saç kesinlikle olduğundan daha olgun göteriyor,,bende bunu bile bile vazgeçememiştim..
annem gelmişti denize kalmaya anne saçımı boyarmısın dedimm..ne renk dedi koyu renk olsun kestane neyim dedim..
aman kadının bir hoşuna gitti boyarım tabi dedi koyu renk olduğunu duyunca hemen gittik aldık o gece daha boyadı:)
senin saç rengin ne bu arada, hafif karamellik var gibi eğer açıcıyla o hale geldiyse bende açıcı alıp boyayabilirim:)
karamel rengin peşindeyim ama tutmazsa diye korkuyorum..

Son düzenleme:
oyumu verdim şekerim yorumumuda yapıştırdım:))
gerisi şansa kalmış ama 2. gibisin süper..

teşekkürlerr canım beğenmee sevindimm
bizimkilerde ne yazık ki o imkan da yok.yapacak bir şey yok...

kullandım canım oyumu.ikinci görünüyorsun şuanda.Allah yardımcın olsun
imkanları hep zorluyoruz canım napalım insan cok zor günler geçise bile bebeğinin geleceğini hayal edince hepsini unutuyor

bu arada oy için teşekkürler canım
iyi gidiyorum arayı baya kapatmısım

Günaydın kızlar...
herkesler iyidir inşallah...
beni soracak olursanız, sordunuz mu bilmiyorum pek çok yoğunum, evde de öyle, gelenim gidenim eksik olmuyor...
eltimlerin doğuya tayini çıktı, dün akiam bendeydiler, pazartesi karı koca komşum geldi, birde diğer komşumda gelmek istiyor bu akşam, cumarteside eski müdürüm, benim fransadaki arkadaşım ve ilave kişiler gelecek :)) bana çift motor lazım....
Bi yandan kıza hala okul bakıyorum...

Ayfercim Sen ne yaptın okul işini canım benim, ayrıca insan bi arkadaşını merak edip aramaz mı? nerde bu, öldü mü? kaldı mı? diye

Son düzenleme:

nfy-9185 200+150
haksever 200
canbursa 200
hayat 200+200+100
sevcan 50
ege 500
benim kendi hocam 500 almıştı
benim şimdiye kadar çektiklerim=1550

toplam=3850 kalan=594 allahım çok şükür
bende adet oldum bugun 4gunum olmasam 1000 alurdim basladinmi cabuk oluyor inşallah yumurtan buyumustur muayenehane sinemi gidiceksin bu aksam hayirli haber lerle don insallsh

hastaneye gittim yumurtalarım ölçüldü çok beğendi hoca 5 tane olmuş bugün saat 12 çatlatıcaz perşembe akşamı 9 gibi aşılama olucak,mübarek akşam dualarınızda benide unutmayın hatırlayın lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...larak-kiyafetle-dogru-secimi-yapmismiyim.html
sarışın gaciyken:)
böyle bir konu açmıştım ama beğenmeyenlerde oldu tabi:))
aklma geldi paylaşayım dedim görmeyenler için:))
şekerim ben baktım ama açılmıyor merak etmiştim sünnet annesini:44::44:

hiç beni sormamışın ama bende iyiyim Bobba gibiyim saat 12 de çatlatçam kendimi

Yokluğun belli oluyor dön artık aramıza

Allahım gönlüne göre versin inşallah bebişine kavuşursun.

hadi bakalım canım hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…