hadi bakalım canım hayırlısıyla olur inşallah
resmimi ekliyem facemden:)hayatcım cok merak ettim ama açılmıyo
canım bende diyorum bu sevcan beni neden aramıyor diyorum:)okul işi hayalk oldıu ardanın babası kıyamıyormuş..daha 4 yaşında bile değil seneye veririz diyor..kıçımıda yırtsam hayır küçük diyor..Günaydın kızlar...
herkesler iyidir inşallah...
beni soracak olursanız, sordunuz mu bilmiyorumpek çok yoğunum, evde de öyle, gelenim gidenim eksik olmuyor...
eltimlerin doğuya tayini çıktı, dün akiam bendeydiler, pazartesi karı koca komşum geldi, birde diğer komşumda gelmek istiyor bu akşam, cumarteside eski müdürüm, benim fransadaki arkadaşım ve ilave kişiler gelecek :)) bana çift motor lazım....
Bi yandan kıza hala okul bakıyorum...
Ayfercim Sen ne yaptın okul işini canım benim, ayrıca insan bi arkadaşını merak edip aramaz mı? nerde bu, öldü mü? kaldı mı? diye
mervecim yinusede 100 almıştı onu göremedin sanırım..aman fazla eksik olmasın dikkat edelim.nfy-9185 200+150
haksever 200
canbursa 200
hayat 200+200+100
sevcan 50
ege 500
benim kendi hocam 500 almıştı
benim şimdiye kadar çektiklerim=1550
toplam=3850 kalan=594 allahım çok şükür
hastaneye gittim yumurtalarım ölçüldü çok beğendi hoca 5 tane olmuş bugün saat 12 çatlatıcaz perşembe akşamı 9 gibi aşılama olucak,mübarek akşam dualarınızda benide unutmayın hatırlayın lütfen
şekerim ben baktım ama açılmıyor merak etmiştim sünnet annesini:44::44:
canım dr da 5 yumurta görünce hazır olun 5izlere dedi bir hastasının 5 iz olmuş dr eşime diyo sonra eşinin pisikolojısı bozulmuş hokus pokuz yaptık 2 ye düştü sonra diyo :) bende olsunda 5 -1 farketmezdedim eşim dr bey yakmayın beni diyo baya gülüştükAlkahin izniyle olucak merve ben inaniyorum bak sana bisey anlatayim bigun shmet beydeyiz muayene icin sıra bekliyoruz icerde aşılama yapiyormus ciktilar sonra cslisan kızdan duydum ben insallah tutar falan dedik 1ay sonra ayni aileyi gene gorduk tutmuş nasıl sevincliler nasil mutlular anlatamam bombaya hazır ol ciktiklarinda ogrendilerki 4tane bebek mis sok oldular seninde ikiz olsun
resmimi ekliyem facemden:)
canım bende diyorum bu sevcan beni neden aramıyor diyorum:)okul işi hayalk oldıu ardanın babası kıyamıyormuş..daha 4 yaşında bile değil seneye veririz diyor..kıçımıda yırtsam hayır küçük diyor..
mervecim yinusede 100 almıştı onu göremedin sanırım..aman fazla eksik olmasın dikkat edelim.
facem var canım mesaj sınırlamasına takılmazsam eger malum yarışma için trafiğim sıkışıknafiyecim facen yokmu canım bende seni göreyim..
burada herkezin facesi var haksever dışında:)
facem var canım mesaj sınırlamasına takılmazsam eger malum yarışma için trafiğim sıkışık
bi ara söylerim eklersin veya eklerim ben faceye sadece cepten girebiliyorum..
ama kendimi tanıtayımda görünce sok yaşama tombilik bi hatunum çünkü
kapalıyım 22 yaş bitti 23 üme girdim hafif orta hatta bkendime göre baya balık etliyim
2 yıl bitti 3 yıllık evliyim bebişim yok
ton balığııııııııııııııııııaaa bende balık etliyim hemde baya büyük bir balık şimdi ismini vermek istemiyorum reklama girmesinn
bende kapalıyım sende görünce şok olma 33 yaşındayım çünkü:)facem var canım mesaj sınırlamasına takılmazsam eger malum yarışma için trafiğim sıkışık
bi ara söylerim eklersin veya eklerim ben faceye sadece cepten girebiliyorum..
ama kendimi tanıtayımda görünce sok yaşama tombilik bi hatunum çünkü
kapalıyım 22 yaş bitti 23 üme girdim hafif orta hatta bkendime göre baya balık etliyim
2 yıl bitti 3 yıllık evliyim bebişim yok
ton balığıııııııııııııııııı
bende biraz boy oldugundan Allah tan cok kötü durmuyo ama göbek var biraz bayada göğüsler büyük niye büyük oldularsa
sanki bunu biliyodum ilk geldiğimde bi horoz muhabbetimi ne yapmıstıkbende kapalıyım sende görünce şok olma 33 yaşındayım çünkü:)
oohh ne güzel keşkem benimde biraz büyük olsa:)) 85 90 olsa:)
80 le idare ediyorum:)
hoş bulduk canım öncelikle Rabbim şifa versin k.pederine vakti saati dolduysada acı cektirmeden hayırlı ölüm versin yogun bakımhastaları çok zor durumda oluyolarayyy kızlar size en önemli olayı söylemeyi unuttum...
Kayınpederim yine yoğun bakımda bu arada, ve durumu çok ağırmış. Ciğerinin biri iflas etmiş diğeride kötü durumdaymış
Allahtan şifa diliyorumkendsini seviyorum diyemiyorum ama sevmiyorumda diyemiyorum, ama iyi bir insan
MERVECİM HADİ BAKALIM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNDE KUCAĞINA BEBİŞİNİ, BEBİŞLERİNİ BİR AN EVVEL AL CNAIM...
bEN 50 ADETİ BİTİRDİM CANIM. eĞER YETİŞMEYECEK GİBİYSE ALABİLİRİM TEKRARDAN,
Hayatcım evet ben arayamadım, sende aramadın
Vaktim olsaydı, ben seni mıçtığın yere kadar kovalardım da neyse.
Semiha nerde acaba.
Baharda evini yerleştiriyordur muhtemelen... Allah onada kolaylık versin.
Nafiye canım senlede tanışamadık aramıza hoş geldin. Allah sanada bebek versin tez vakitte.
Bu arada baharda çalışmışsın, Goncayı tanıyormuyudun hemşire oda :) acil ameliyathanedeydi yıllar önce şimdi nerde bilmiyorum
ayyy kızlar size en önemli olayı söylemeyi unuttum...
Kayınpederim yine yoğun bakımda bu arada, ve durumu çok ağırmış. Ciğerinin biri iflas etmiş diğeride kötü durumdaymış
allahtan şifa diliyorumkendsini seviyorum diyemiyorum ama sevmiyorumda diyemiyorum, ama iyi bir insan
mervecim hadi bakalım rabbim hakkında hayırlısını versinde kucağına bebişini, bebişlerini bir an evvel al cnaım...
Ben 50 adeti bitirdim canım. Eğer yetişmeyecek gibiyse alabilirim tekrardan,
hayatcım evet ben arayamadım, sende aramadın
Vaktim olsaydı, ben seni mıçtığın yere kadar kovalardım da neyse.
Semiha nerde acaba.
Baharda evini yerleştiriyordur muhtemelen... Allah onada kolaylık versin.
Nafiye canım senlede tanışamadık aramıza hoş geldin. Allah sanada bebek versin tez vakitte.
Bu arada baharda çalışmışsın, goncayı tanıyormuyudun hemşire oda :) acil ameliyathanedeydi yıllar önce şimdi nerde bilmiyorum
mervecim tefriciyeleri bittiyse yaz başlık atıp çünkü millet bitmedi diye fazla okumasınsevcancım ağzın bal yesin bebişlerini dedinya çok mutlu oldum havaya girdim hemen :)
bu arada tefriciye yetişti canım allah kabul etsin hepinizin duasını
canım dr da 5 yumurta görünce hazır olun 5izlere dedi bir hastasının 5 iz olmuş dr eşime diyo sonra eşinin pisikolojısı bozulmuş hokus pokuz yaptık 2 ye düştü sonra diyo :) bende olsunda 5 -1 farketmezdedim eşim dr bey yakmayın beni diyo baya gülüştük
vay vayy arkadaşımız afetmişte bizim haberimiz yokmuş bu ne güzellik bune asalet maşşş :)
yunuseyi hemen ekliyorum aslında görmüştüm onun aldığını ama hiç yazmamışım hemen yazdımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?