Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Bu arada börek için oy kullanicam ama telden olmuyormu acaba nasil kullanılıyor

ahmet beyin vardir oyle laflari arada 1de olsa espri yapabiliyor evet hamile kalmak için ugrasurken 5 veya 4 1 darketmez deniliyor ama dogunca oyle degil 1kizim var iyiki de tek nadil bas ederdim bilmiyorum

allah bağaşlasın kızını :) bakalım olsunda sağlıklı kaçtane olursa kabullüm :) doğuncada anne kaynana dönüşümlü bende kalırlar artık nabalım onlarda benden çok istiyor

bigisayardan gırıp oy verdımde bıseyı mrk ettım kazen kazansan bıle senı bırıncı yaparmıkki
oy verın diye soyluyorsun ya
sadece mrk :)
canım yarışmanın kurallarında oy istemekte serbestmiş acık oylama oldugu için bu işler böyle yürüyomuş öğrendik
hem ben kalkıp heryerde veya herkesten istemiyorum takıldıgım dua topiği burası ve tüp bebek grubum var sadece onlardan istiyorum
bu arada teşekkür edrim

4üz mü bu pekte sevinilcek bi durum değil hamileliği ayrı dogumdan sonrası apayrı bişey olucak bence allah kolaylık versin benim iğneyle aşılamamda 8 yumurtam var diye iptal etmişlerdi aşılamada çok yumurta iyideğil malesef rabbim karnımızı besinimizide 1 bebege göre yaratmış 2 bebek bile olsa anne öçok zorlanıyo cocukların kilosu ona göre oluyo yani ki 4 tane bebilerede yazık ya küçücük yerde bende hep ikiz olsun derdim sonra aklım yerine geldikçe rabbimden hep saglıklı bi bebek istedim benimde degerlerim cok çabuka rtıkyodu son 2 yumurtam çatlamıştı biri çatlamamıştı 3 yumurta vardı doktor 2iz olabilir degerlere göre dedi ama çok şükür bi prensesim olcak

nafiyecim facen yokmu canım bende seni göreyim..
burada herkezin facesi var haksever dışında:)

kızım olunca açabilerem belki dicem ama bizimki cocuklarının fotoraflarını koyanlarada söyleniyo yarabbim yaresullullah bizimki kesin bi fosil bunun yaşında bu kafada kaldı mıki yaww

Arkadaşlar tefriciyem bitmiştir desteği olan herkesee çoook teşekkürler ,allah ne muradınız varsa versinn

benimde 200 bugün bitti sorcaktım kaldımı diye hadi hayırlı olsun bugün hatime gittim orda bitirdim hatim duasındada dua ettim bakalım hayırlısı olsun hakkında merakla bekliyorum

ya hayatım ben depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım aaaaaaaaaaaaa öyle bi şarkı vardı ya da
dipteyim sondayım depresyondayım yalvarırım gel de kurtaaaaar beni tanımla cümleler içinde kullan yepyeni anlamlara sal
he bu arada saçını da merak etmedim değil :))
kız sen de mi sarı ben de ilk kez koyu renkleri bırakıp bal köpüğü renk üstüne saaarı ışıltılar attırdım nasıl oldum bilemiyorum

kız sen de mi sarı ben de ilk kez koyu renkleri bırakıp bal köpüğü renk üstüne saaarı ışıltılar attırdım nasıl oldum bilemiyorum

ben zaten sarıyım yawyum bak faceden atarım resim silcen ama hemen okey to

bal köpüğüne sarı ışıltılar atınca benim dogal saç rengim oluyo bak atayım resmimi sende bana at :))

http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...larak-kiyafetle-dogru-secimi-yapmismiyim.html
sarışın gaciyken:)
böyle bir konu açmıştım ama beğenmeyenlerde oldu tabi:))
aklma geldi paylaşayım dedim görmeyenler için:))
buradan görememiştim ki facede gördüm.bence hiç de abartı değil.gayet normal.anne olarak abiye giyenlerden ayrılman lazımdı.süper olmuş :)
hadi hadi 1. sen olcan az kaldı

dün ben seni arıcaktım ama noldu da arayamadım hatırlayamıyorum.bugün arıcam 5-6 arası

oh beeeeee valla çok rahatladım he :) bensiz de olsa bitti çok şükür.bacımmmmmm Allah dualarımızı kabul etsin de bebişin olsun artık :)

aaa bende balık etliyim hemde baya büyük bir balık şimdi ismini vermek istemiyorum reklama girmesinn
allah sizi napmasın e mi ne güldüm he :))

bende kapalıyım sende görünce şok olma 33 yaşındayım çünkü:)

oohh ne güzel keşkem benimde biraz büyük olsa:)) 85 90 olsa:)
80 le idare ediyorum:)
bende o da yok

canım kayınpederine çok geçmiş olsun.Allah hakkında hayırlısını versin.
ayrıca küstüm sana işte aramıcam aramıcam.bi beni saymamışsın

ben zaten sarıyım yawyum bak faceden atarım resim silcen ama hemen okey to
tamam canım evden bakarım.şimdi burda kimse görmesin

bal köpüğüne sarı ışıltılar atınca benim dogal saç rengim oluyo bak atayım resmimi sende bana at :))
tızııııııııımmmmm ben kara mara bişiyim :d bana gitti mi gitmedi mi düşünmeden boyattım vaala bende evden yollarım sana :))

[TABLE="width: 603"]
[TR]
[TD="bgcolor: white, colspan: 2"][TABLE="width: 603"]
[TR]
[TD="bgcolor: white"]BEN EYLÜL SEN HAZİRAN - ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Bir eylüldü başlayan içimde
Ağaçlar dökmüştü yapraklarını
Çimenler sararmıştı
Rengi solmuştu tüm çiçeklerin
Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı
Katar gidiyordu kuşlar uzaklara
Deli deli esiyordu rüzgar
Dağılmıştı yazdan kalan ne varsa
Yaşanmamış bir mevsim gibiydi bahar

Neydi o bir zamanlar
Sevmişliğim, sevilmişliğim
O heyheyler, o delişmenlikler neydi
Ne bu kadere boyun eğmişliğim
Ne bu acıdan korlaşan yürek
Ne bu kurumuş nehir; gözyaşım
Önümdeki diz boyu karanlıklar da ne
Ne bu ardımdaki kül yığını; elli yaşım

Beni kötü yakaladın haziran
Gamlı, yıkık eylül sonuma
Bir ilk yaz tazeliği getirdin
Masmavi göğünle
Cana can katan güneşinle
Pırıl pırıl engin denizinle girdin içime
Çiçekler açtı dokunduğun
Çimler büyüdü yürüdüğün
Ve güller katmer oldu güldüğün yerde

Başımda senin kuşların kanat çırpıyor şimdi
Oldurduğun yemişlerin ağırlığından
Dallarım yere değiyor
Güneşi batmadan saçlarının
Bir dolunay doğuyor bakışlarından
Gün boyu senden bir meltem esiyor yanan alnıma
Uykusuz gecelerim seninle apaydınlık
Başım dönüyor, of başım dönüyor yaşamaktan
Ölebilirim artık

Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse
Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma
Baksana; parmak uçlarım ateş
Lavlar fışkırıyor göz bebeklerimden
Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Benimle meydan oku her çaresizliğe
Benimle uyu, benimle uyan
Birlikte varalım on üçüncü aylara

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ü
ahzına yüreğine sağlık canım olsunda görüştüğümüzde bebişlerimiz oynarlar :)

Biraz tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize

ü
ahzına yüreğine sağlık canım olsunda görüştüğümüzde bebişlerimiz oynarlar :)

Biraz tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize
epeyi güldüm canım ya,sağolasın :))
dayım da beni şeye benzetir,şeye...söylicem de dalga geçmek yok ama sonra...
hani küçükken odundan bebek yaparlardı,üstüne bez sarıp...heh işte onlara (((((((
Güzel şiir beğendim :)
vuuuuuuu ben sana daaha ne şiirler paylaşırım

:) o bebeklerden hiç görmedim ben Ama insan sevdiğine illaki takılır

[video=youtube;qDu6vwSYrWE]http://www.youtube.com/watch?v=qDu6vwSYrWE[/video]

bunu izleyip izleyip gülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…