canım dr da 5 yumurta görünce hazır olun 5izlere dedi bir hastasının 5 iz olmuş dr eşime diyo sonra eşinin pisikolojısı bozulmuş hokus pokuz yaptık 2 ye düştü sonra diyo :) bende olsunda 5 -1 farketmezdedim eşim dr bey yakmayın beni diyo baya gülüştük
vay vayy arkadaşımız afetmişte bizim haberimiz yokmuş bu ne güzellik bune asalet maşşş :)
yunuseyi hemen ekliyorum aslında görmüştüm onun aldığını ama hiç yazmamışım hemen yazdımmmmm
ahmet beyin vardir oyle laflari arada 1de olsa espri yapabiliyor evet hamile kalmak için ugrasurken 5 veya 4 1 darketmez deniliyor ama dogunca oyle degil 1kizim var iyiki de tek nadil bas ederdim bilmiyorum
canm telden kullanamaya bilirsin ben linki vereyim sana bi dene bakalım ama olmayabilirBu arada börek için oy kullanicam ama telden olmuyormu acaba nasil kullanılıyor
canm telden kullanamaya bilirsin ben linki vereyim sana bi dene bakalım ama olmayabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
seçtiğin böreğin yanındaki yuvarlağı işaretleyip onayla diyosun
canım yarışmanın kurallarında oy istemekte serbestmiş acık oylama oldugu için bu işler böyle yürüyomuş öğrendikbigisayardan gırıp oy verdımde bıseyı mrk ettım kazen kazansan bıle senı bırıncı yaparmıkki
oy verın diye soyluyorsun ya
sadece mrk :)
Alkahin izniyle olucak merve ben inaniyorum bak sana bisey anlatayim bigun shmet beydeyiz muayene icin sıra bekliyoruz icerde aşılama yapiyormus ciktilar sonra cslisan kızdan duydum ben insallah tutar falan dedik 1ay sonra ayni aileyi gene gorduk tutmuş nasıl sevincliler nasil mutlular anlatamam bombaya hazır ol ciktiklarinda ogrendilerki 4tane bebek mis sok oldular seninde ikiz olsun
nafiyecim facen yokmu canım bende seni göreyim..
burada herkezin facesi var haksever dışında:)
Arkadaşlar tefriciyem bitmiştir desteği olan herkesee çoook teşekkürler ,allah ne muradınız varsa versinn
ya hayatım ben depresyondayım unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım çok yalnızım aaaaaaaaaaaaahayatmdai lk defa sarı saça veda ettimm:))
artık kumralmı oldum esmermi bilemm ammaa kocam bayulduu
1 ay sonra içinde kızıl aldım onu boyamak için sabırsızlanıyorum..
ahilla ve ben kafamızla çok oynuyoz acaba depresyona neyimmi girdikk
kız sen de mi sarıhımm merak ettim gacı nasıl acepvu arada sarı saç röfle insanları oldugudan daha yaşlı gösteriyo bence ama bende sarıdan vazgeçemiyorum 1 seneyi geçiktir doğal halinde benim açıcı sürmüştüm aylar aylar önce
kız sen de mi sarıben de ilk kez koyu renkleri bırakıp bal köpüğü renk üstüne saaarı ışıltılar attırdım nasıl oldum bilemiyorum
kız sen de mi sarıben de ilk kez koyu renkleri bırakıp bal köpüğü renk üstüne saaarı ışıltılar attırdım nasıl oldum bilemiyorum
buradan görememiştim ki facede gördüm.bence hiç de abartı değil.gayet normal.anne olarak abiye giyenlerden ayrılman lazımdı.süper olmuş :)http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...larak-kiyafetle-dogru-secimi-yapmismiyim.html
sarışın gaciyken:)
böyle bir konu açmıştım ama beğenmeyenlerde oldu tabi:))
aklma geldi paylaşayım dedim görmeyenler için:))
hadi hadi 1. sen olcan az kaldıteşekkürlerr canım beğenmee sevindimm
imkanları hep zorluyoruz canım napalım insan cok zor günler geçise bile bebeğinin geleceğini hayal edince hepsini unutuyor
bu arada oy için teşekkürler canım
iyi gidiyorum arayı baya kapatmısım
dün ben seni arıcaktım ama noldu da arayamadım hatırlayamıyorum.bugün arıcam 5-6 arasıGünaydın kızlar...
herkesler iyidir inşallah...
beni soracak olursanız, sordunuz mu bilmiyorumpek çok yoğunum, evde de öyle, gelenim gidenim eksik olmuyor...
eltimlerin doğuya tayini çıktı, dün akiam bendeydiler, pazartesi karı koca komşum geldi, birde diğer komşumda gelmek istiyor bu akşam, cumarteside eski müdürüm, benim fransadaki arkadaşım ve ilave kişiler gelecek :)) bana çift motor lazım....
Bi yandan kıza hala okul bakıyorum...
Ayfercim Sen ne yaptın okul işini canım benim, ayrıca insan bi arkadaşını merak edip aramaz mı? nerde bu, öldü mü? kaldı mı? diye
oh beeeeee valla çok rahatladım he :) bensiz de olsa bitti çok şükür.bacımmmmmm Allah dualarımızı kabul etsin de bebişin olsun artık :)nfy-9185 200+150
haksever 200
canbursa 200
hayat 200+200+100
sevcan 50
ege 500
benim kendi hocam 500 almıştı
benim şimdiye kadar çektiklerim=1550
toplam=3850 kalan=594 allahım çok şükür
hastaneye gittim yumurtalarım ölçüldü çok beğendi hoca 5 tane olmuş bugün saat 12 çatlatıcaz perşembe akşamı 9 gibi aşılama olucak,mübarek akşam dualarınızda benide unutmayın hatırlayın lütfen
şekerim ben baktım ama açılmıyor merak etmiştim sünnet annesini:44::44:
allah sizi napmasın e miaaa bende balık etliyim hemde baya büyük bir balık şimdi ismini vermek istemiyorum reklama girmesinn
bende o da yokbende kapalıyım sende görünce şok olma 33 yaşındayım çünkü:)
oohh ne güzel keşkem benimde biraz büyük olsa:)) 85 90 olsa:)
80 le idare ediyorum:)
canım kayınpederine çok geçmiş olsun.Allah hakkında hayırlısını versin.ayyy kızlar size en önemli olayı söylemeyi unuttum...
Kayınpederim yine yoğun bakımda bu arada, ve durumu çok ağırmış. Ciğerinin biri iflas etmiş diğeride kötü durumdaymış
Allahtan şifa diliyorumkendsini seviyorum diyemiyorum ama sevmiyorumda diyemiyorum, ama iyi bir insan
MERVECİM HADİ BAKALIM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNDE KUCAĞINA BEBİŞİNİ, BEBİŞLERİNİ BİR AN EVVEL AL CNAIM...
bEN 50 ADETİ BİTİRDİM CANIM. eĞER YETİŞMEYECEK GİBİYSE ALABİLİRİM TEKRARDAN,
Hayatcım evet ben arayamadım, sende aramadın
Vaktim olsaydı, ben seni mıçtığın yere kadar kovalardım da neyse.
Semiha nerde acaba.
Baharda evini yerleştiriyordur muhtemelen... Allah onada kolaylık versin.
Nafiye canım senlede tanışamadık aramıza hoş geldin. Allah sanada bebek versin tez vakitte.
Bu arada baharda çalışmışsın, Goncayı tanıyormuyudun hemşire oda :) acil ameliyathanedeydi yıllar önce şimdi nerde bilmiyorum
tamam canım evden bakarım.şimdi burda kimse görmesinben zaten sarıyım yawyum bak faceden atarım resim silcen ama hemen okey to
tızııııııııımmmmm ben kara mara bişiyim :d bana gitti mi gitmedi mi düşünmeden boyattım vaalabal köpüğüne sarı ışıltılar atınca benim dogal saç rengim oluyo bak atayım resmimi sende bana at :))
ü4üz mü bu pekte sevinilcek bi durum değil hamileliği ayrı dogumdan sonrası apayrı bişey olucak bence allah kolaylık versin benim iğneyle aşılamamda 8 yumurtam var diye iptal etmişlerdi aşılamada çok yumurta iyideğil malesef rabbim karnımızı besinimizide 1 bebege göre yaratmış 2 bebek bile olsa anne öçok zorlanıyo cocukların kilosu ona göre oluyo yani ki 4 tane bebilerede yazık ya küçücük yerdeBende hep ikiz olsun derdim sonra aklım yerine geldikçe rabbimden hep saglıklı bi bebek istedim benimde degerlerim cok çabuka rtıkyodu son 2 yumurtam çatlamıştı biri çatlamamıştı 3 yumurta vardı doktor 2iz olabilir degerlere göre dedi ama çok şükür bi prensesim olcak
Kızım olunca açabilerem belki dicem ama bizimki cocuklarının fotoraflarını koyanlarada söyleniyo yarabbim yaresullullah bizimki kesin bi fosil bunun yaşında bu kafada kaldı mıki yaww
Benimde 200 bugün bitti sorcaktım kaldımı diyeHadi hayırlı olsun bugün hatime gittim orda bitirdim hatim duasındada dua ettim bakalım hayırlısı olsun hakkında merakla bekliyorum
buradan görememiştim ki facede gördüm.bence hiç de abartı değil.gayet normal.anne olarak abiye giyenlerden ayrılman lazımdı.süper olmuş :)
hadi hadi 1. Sen olcan az kaldı
dün ben seni arıcaktım ama noldu da arayamadım hatırlayamıyorum.bugün arıcam 5-6 arası
oh beeeeee valla çok rahatladım he :) bensiz de olsa bitti çok şükür.bacımmmmmm allah dualarımızı kabul etsin de bebişin olsun artık :)
allah sizi napmasın e mi :d ne güldüm he :))
epeyi güldüm canım ya,sağolasın :))ü
ahzına yüreğine sağlık canım olsunda görüştüğümüzde bebişlerimiz oynarlar :)
Biraz tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize
vuuuuuuu ben sana daaha ne şiirler paylaşırımGüzel şiir beğendim :)
epeyi güldüm canım ya,sağolasın :))
dayım da beni şeye benzetir,şeye...söylicem de dalga geçmek yok ama sonra...
Hani küçükken odundan bebek yaparlardı,üstüne bez sarıp...heh işte onlara(((((((
vuuuuuuu ben sana daaha ne şiirler paylaşırım :d
böyle uçları çatallı olur falan işte onlara benzetir.diğer dayım da iskelet derdi:) o bebeklerden hiç görmedim benAma insan sevdiğine illaki takılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?