bal köpüğüne sarı ışıltılar atınca benim dogal saç rengim oluyo bak atayım resmimi sende bana at :))
Günaydın kızçelerrrr
günaydin canım nasılsın 6da uyandi bizim kiz mesaim başladı
mervecim duan bitti canım haber vereyim dedim...oyy oyy ben bile 6 da kalkmıyorum :) kızın nekadarlık canım ? Bu arada ben bu akşam gıdıyorum ahmet beyın muayananesine aşılama olucak akşam 9-10 gibi
mervecim duan bitti canım haber vereyim dedim...
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah tutunur bebişin
sendende Allah razı olsun canım..allah raı olsun canım seninde tez zamanda olur inşBeraber büyütürz bebişleri
sendende allah razı olsun canım..
Inşallah dediğin gibi beraber büyütürüz ama benm büyütmem için önce bi adet olmam lazım hala olamadım
söktürücü aldım bende canm 5 gün oldu biteli pko var bende ne zaman olacagım hiç bilmiyorumbenim öyle bir durumda dr söktürücü veriyordu 1 haftaya kadar oluyordum
söktürücü aldım bende canm 5 gün oldu biteli pko var bende ne zaman olacagım hiç bilmiyorum
günaydınlar
6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktımIki tost yemiştim sadici
Böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda
Neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi
günaydınlar
6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktımiki tost yemiştim sadici
böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda
neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi
canım ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum murat erdemirhayırlısıyla olur inş 1 hafta içinde canım sen hangi dr a gidiyorsun
ayy canımm 70 olucakmış ben şu anda 74 kg yum :) hamile olunca nolurum allah bilir
bende hep doguramadan kalıyorum birinde dogurdum ama bebişlerim ölmüştü
öle rüyalarda kötü oluyo
neyse küçük top dikkat et kendinede sıkıntıya girme
sana iyi uykular öpüldün
canım ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum murat erdemir
evet kuzum gerçektende bilinç altı şeyler ya hep aynımı olur bu bebe hasreti cekenlerin kaderi kabuslarısen benim rüyaları bi bilsen 6 sene boyunca her adetime yakın tedirginlikten korkudan ne kavuslar görürdüm zeynebim zeynebim diye ayaklarımı bile salladıgımı söylüyo eşim eğlayak uyandıgım kalkıncada dakikalarca ayılamadım cok oluyodu hele yeni hamileyken ilk 2 ay kavus kavus ama nasıl kavuslar bebeğim düşüyo wcye gidiyorum elime bi kol geliyo bi bacak geri koymaya ugrasıyorum yada ameliyat masasında görüyorum kendimi almayın bebegimi diye aglarken uyanıyorum öyle zorki hep bilinç altımızdaki şeylerden çıkıyo bu rüyalar korkularımızın sahnelenmiş hali gb bak artık kafam rahat hep güzel rüyalar görüyorum çok şükür rabbime tez vakitte sizede nasip edcek inşallah
oyy oyy ben bile 6 da kalkmıyorum :) kızın nekadarlık canım ? Bu arada ben bu akşam gıdıyorum ahmet beyın muayananesine aşılama olucak akşam 9-10 gibi
günaydınlar
6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktımiki tost yemiştim sadici
böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda
neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi
hadi bakalım canım.hayırlı bi akşamda dualar eşliğinde,olacak inşaallah bu sefer :)oyy oyy ben bile 6 da kalkmıyorum :) kızın nekadarlık canım ? Bu arada ben bu akşam gıdıyorum ahmet beyın muayananesine aşılama olucak akşam 9-10 gibi
canım hayıt kullansana,düzenleme gibi bi özelliği var.söktürücü aldım bende canm 5 gün oldu biteli pko var bende ne zaman olacagım hiç bilmiyorum
canım duydum hayıtı ama hiç kullanmadım acıkcası burdada bulamayabilirimcanım hayıt kullansana,düzenleme gibi bi özelliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?