Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
oyy oyy ben bile 6 da kalkmıyorum :) kızın nekadarlık canım ? Bu arada ben bu akşam gıdıyorum ahmet beyın muayananesine aşılama olucak akşam 9-10 gibi
mervecim duan bitti canım haber vereyim dedim...
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah tutunur bebişin

günaydınlar

6da namaza kalk 7 de kahvaltı hazırla sonrada uyumadım saglık ocana gittim kan verdim kilomu ölçtü abuu göbek fırladı 1 haftadır diyodum kiloda almışım geçen cuma 57-58 gelirken bugün hemide sabah 59 çıktım iki tost yemiştim sadici

böyle kilo alırsam en az ama en az 70 olurum top gb olurum ya ben yuvarlanıp giderim yolda

neyse az bakınıp uyucam gözlerim batıyo koca gece rüyalar gördüm tam doguruyodum sabah namazına kalktık doguraydım iyiydi

ayy canımm 70 olucakmış ben şu anda 74 kg yum :) hamile olunca nolurum allah bilir

bende hep doguramadan kalıyorum birinde dogurdum ama bebişlerim ölmüştü
öle rüyalarda kötü oluyo

neyse küçük top dikkat et kendinede sıkıntıya girme
sana iyi uykular öpüldün
hayırlısıyla olur inş 1 hafta içinde canım sen hangi dr a gidiyorsun
canım ben jinemed tüp bebek merkezine gidiyorum murat erdemir

ayy canımm 70 olucakmış ben şu anda 74 kg yum :) hamile olunca nolurum allah bilir

canım sende boy vardır bende oda yok

sen benim rüyaları bi bilsen 6 sene boyunca her adetime yakın tedirginlikten korkudan ne kavuslar görürdüm zeynebim zeynebim diye ayaklarımı bile salladıgımı söylüyo eşim eğlayak uyandıgım kalkıncada dakikalarca ayılamadım cok oluyodu hele yeni hamileyken ilk 2 ay kavus kavus ama nasıl kavuslar bebeğim düşüyo wcye gidiyorum elime bi kol geliyo bi bacak geri koymaya ugrasıyorum yada ameliyat masasında görüyorum kendimi almayın bebegimi diye aglarken uyanıyorum öyle zorki hep bilinç altımızdaki şeylerden çıkıyo bu rüyalar korkularımızın sahnelenmiş hali gb bak artık kafam rahat hep güzel rüyalar görüyorum çok şükür rabbime tez vakitte sizede nasip edcek inşallah

evet kuzum gerçektende bilinç altı şeyler ya hep aynımı olur bu bebe hasreti cekenlerin kaderi kabusları
bende hep senin gbii ameliyat olurken,canlı canlı kürtaj yaparlarken daha neler neler sırf bu yüzden uyumadıgımı sabahlara kadar ağlayarak beklediğimi biliyorum...
neyse biliyorum benmde yavrum gelecek kışımı bahara cevirecek canım

Günaydın hanımlar

oyy oyy ben bile 6 da kalkmıyorum :) kızın nekadarlık canım ? Bu arada ben bu akşam gıdıyorum ahmet beyın muayananesine aşılama olucak akşam 9-10 gibi

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz artık.

bebişin gelsin kilolardan sonra kurtulursun orası kolay :) Güzel rüyalar seninlle ve bebişinle olsun hep.

bebişim saglıklı olsunda babannesi bakar ben koşarım yüzerim atlarım zıplarım veriririm kiloları olmadı diyetisyene gideriz nabalım

hadi bakalım canım.hayırlı bi akşamda dualar eşliğinde,olacak inşaallah bu sefer :)

söktürücü aldım bende canm 5 gün oldu biteli pko var bende ne zaman olacagım hiç bilmiyorum
canım hayıt kullansana,düzenleme gibi bi özelliği var.

Mervecim bebegim 3aylk
Bu arada bende 76 kiloyla hamile kaldim 81le dogum yaptim ciktigimda gene 76ydim hic almadim dikkatli beslendim ahmet bey kiloyu sevmiyor kendi gibi fit istiyor herkesi
Randevun kactaysa 20dk once git saatinde girmek mümkün n degil bu arada aşılama ilaclar dahil nekadar ahmet bey ne kadar alicak

kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…