Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım ben alayım o zaman şimdilik 50 tane dagıtamıcak olursan daha fazla alırım..
adını söylermisin halanın..
Rabbim kabul etsin inşallah

günaydın hanımlar

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz artık.

Bebişin gelsin kilolardan sonra kurtulursun orası kolay :) güzel rüyalar seninlle ve bebişinle olsun hep.
ay inşş okadar umutlandım ki yine bu ayy hayırlısı bakalım :)
hadi bakalım canım.hayırlı bi akşamda dualar eşliğinde,olacak inşaallah bu sefer :)

canım hayıt kullansana,düzenleme gibi bi özelliği var.

evet ya çok güzel bir akşamda olucak aşılamam rabbim yardımcım olsun,ol desin ve bende mutluluktan havalara uçayım

oo canım çok az kılo almışın hatta almamışsın bile sadece bebiş almış :) 3 aylık çok yeni bir anneymişin .ahmet beyle daha yeni tanıştık 1 ay oldu zaten banada ilk dediği kilo vermelisin oldu.bizden ilaçlar dahil hastane ücretler 980 tl buldu

canım bende alırım ozman 50 tane kalırsa fazla verebilirsin ben alıştım çok çekmeye 50 adet bir nefeste biticek :)

tatlım yarın başlanacak değil mi? yarın başlanacaksa 50 tane alayım. şimdi adetim bitmedi ama 1-2 güne biter.

Yarin ameliyat olucam benim icinde dua edin medicalparkta safra kesesi ameliyati
Cok heyecanlıyım mtsuzum uzgunum ama atlaticam cok cektim bu safradan hamileligimden lohusaligimdam bisey anlamadim hayirlisyla kurtulayum 1sene sonra bi bebis daha yapicam ilkinden bisey anlamadim tadini cikaricam inşallah allah nasip etsin yine ahmet beye gidicem
Mervecim ahmet bey takintili kilo konusunda sekerin cikar bebek şeker hastalığı olur dedi bana cok şükür hic bisey yasamadik cok dikkat ettim yefiklerime faydali olanlari yedim senun yediklerinle beslenmiyor bebek kaninla besleniyor ilaclarimi dikkatli kullandim gayet saglikli bi kizim oldu ama bu safra kesesi yuzunden 1ay erken aldilar kizimi

5 kilocuk mu aldın ne güzel ben kaç sen öncesi özel muanesinde yaptırdım aşılama klomenle yaptık ama biz iğneyle yapmadık 350 miydi 600 müydü tam hatırlayamıyorum:44: hatta eşide o akşam ordaydı gece 10dan sonraya denk gelmişti bizim spermler yıkanırken varmısın yok musunu izlemiştik beraber eşi hamşileydi onalrda o akşam erkek olacagını ögrenmiş ahmet bey bakıp bakıp eşine gülüyodu pek mutluydu sonra eşim 12-8di vardiyası ahmet bey bıraktı eşiyle beni evime ama hatılıyo mu bilmemseneler senelr önceydi pazatesi randövüm 13*15 teydi 18*45 e aldım eşimde gelicek bu sefer yupiii kocmaan oldu kızın hem sana küs cinsiyetini bile öğrenmeye gelmedin diyip vicdan yaptırdım gelicek bu sefer çok bekledik bu anların tadını çıkartmak istiyorum oda özenmeli biraz

ben 100 alayım canım bizede hatim yerinden ödev verdiler 500 münciye çekicekmişiz sürekli savşlar felan varya ülkemizin selameti için bütün guruplardan tolanıp toplu hatimler yapılcakmış hediye edilcekmiş arkadaşlar yasin münciye selavat ihlas ayetül kürsi okumak isteyen varsa okusun bana söylesin ben hatime hediye ettireyim çok üzülüyorum o küçücük bebebklerin ölmelerine yavrum emzigi agzında görüdm bitane agla agla bitiyorum haberleri zilerken bizimkilerde esad aşıgı polise shaşa senin allahını... diyip küfür eden çatıdan polise taş atarken çatıdan düşüp ölen biri için saatlerce haber yapsın oralarda müslümen kardeşlerimiz ölüyo malesef bizde hiç bişey yapmıyoruz bunalrın hesabı bizden sorulcak ahirette en azında selamewtleri için dua etmiş olalım

geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider.

Tatlım hatimler ne zamana yetişecek? Ben de okuyayım, yarın başalarım inşallah.okuyabildiğimi söylerim sana.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider.

Tatlım hatimler ne zamana yetişecek? Ben de okuyayım, yarın başalarım inşallah.okuyabildiğimi söylerim sana.

zaten ben haftada 2 gün ahtime gidiyorum yasin münciye ayetel kürsi ihlas hatimleri hediye ediliyo o hatimde yani ne zman okursanız olur bize şimdi daha çok okumamızı söylemişler yurttan haber gelmiş rabbim vatanımızı mileltimizi askerimizi korusun sınırımızda savaş tabiki bizide vurur allah korusun ordakilerde müslüman yazık valla yazık savaş olamsın o amerika rusya fransa masus yapıyolar arap baharı türkiyenin böyle iyi durumd aolması müslümanlıgın çogalması battı tabi isteseler savaşsız da durdururlar herşeyi allah hainlere fırsat vermesin... istediğin zman okudukalrını yaz bana ben hatimde söylerim sayılarını

1000taneden ihlas hatmi
313 taneden ayetel kürsi hatmi
41 taneden yasin hatmi
1000taneden münciye hatimi oluyo

tek başına bi hatim yapmak isteyenler yapabilir ama

biz hatime okudugumuz kadarını götürüyoruz herkez ne kadar okumuşsa söylüyo hatim toplananları hediye ediyoruz

canım çok geçmiş olsun biran önce aaldır ve kurtul bebişinde çok küçükmüş hem bebeğe bakıp hem ağrımı çektin sen kıyamam bundan sonra herşey daha güzel olsunnn dualarım seninle

kızlar selam...

umarım herkes iyidir.

öpüyorum hepinizi.

Ahilla Allahım halana bir bebek nasip etsin çok bekledi çok çekti Rabbim bu defa kabul etsin inşallah.
Bende 50 adet alıyorum, ama haftaya sanıyorumki bir planım yok akşamları yani gelen giden bu debeple çoğaltabilirimde bunu okuyunca sorarım sana gerekiyorsa alırım canım.

ve Merve.

Canıııııııımmmm Allah, bu mübarek gecede bebeğin için ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Kucağınızı doldursun...

Ayrıyetten bebek isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin.

Ebru çok geçmiş olsun sanada, Benim g.m. rümde medikalde safra ameliyatı oldu, kapalımı olacak seninde, o 3. günü işteydi çabuk kalkılıyor anladığım kadarıyla, Bebeğinle kim ilgilenecek bu arada canım. Bir an evvel sağlığına kavuşmayı diliyorum.

Haksever, hamileliğe kilolu başlayan annelerin, örneğin 80 kg ile mi kaldı 3 kg falan alması bekleniyor, ama 50 ile başlayanın 20 kg almasına hoş olmasada, normal gözüyle bakılıyor. Yani kilolu anne stoktan veriyor bebeğe.
Benim komşumda 8 aylık hamile 100 kilo ile hamile kaldı hiç kilo almamış, doktor doğumda 5-7 kilo verirsin demiş nasıl seviniyor ilk kez 2li sayıya düşecem diye kendimi hiç 90 larda görmedim diyor

100mü aman çok şükür halime o zman :)) canım benim boy endamda belli ya ne bilim düşününce komik geliyo kocam kadar ağır olmak dalga geçiyo benle benim kadar olcak diye bende diyorum sikletlerimiz aynı olcak ben seni güreşte yenerim diyorum rabbim saglıkla dogmasını nasip etsinde herşeye bi çare bulunur hele kilo en son şey öyle işte laf olsun torba dolsun diye konuşuyorum :))

ben azcık uyuyayım artık kaçta kalkarım bilmem gözlerim batıyo şu pcde çok vakit harcıyorum ya radyosyon zararlı aslında :44:

canım duydum hayıtı ama hiç kullanmadım acıkcası burdada bulamayabilirim
nerdesin ki???

canım ben alayım o zaman şimdilik 50 tane dagıtamıcak olursan daha fazla alırım..
adını söylermisin halanın..
Rabbim kabul etsin inşallah
canım adı şahinaz ve kırk yaşında artık olsun onun da ...ben de dün akşam duydum cuma olacağını.çok heyecanlandım.bu onun son fırsatı.oldu olmadı yoksa bi daha yok.

canım bende alırım ozman 50 tane kalırsa fazla verebilirsin ben alıştım çok çekmeye 50 adet bir nefeste biticek :)
canım çok tşk ederim.yarın başlarız.o zaman.Allah razı olsun canım.derdi çeken bilir,di mi :))

tatlım yarın başlanacak değil mi? yarın başlanacaksa 50 tane alayım. şimdi adetim bitmedi ama 1-2 güne biter.
evet tatlım yarın başlıcaz cuma selasından sonra.ya süper olur.çok sağol Allah razı olsun.
çooooooook geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bebeğe kim bakıcak sen hastanedeyken?
canım benim çok sağol.Allah razı olsun.yarın öğle ezanından sonra başlarsınız siz okumaya.bu hafta halamın tefriciyesi erken biterse bi ihlas hatmi alabilirim.olur da erken bitmezse,haber veririm sana.bi sonraki hafta okurum.

ya var ya yakın olsak ben de gelirdim seninle

yavyum dün akşam konuştuğumuz konu aklımda :) onun çözümüne haftaya bakıcaz nasipse.Allah razı olsun

kızçeler yarışmayı kaybedersem az farkla kaybetcem galiba
kaybedersen de dert etme.vardır her şeyde bir hayır...

uyu sen uyu...ama uyanınca da bol bol kitap oku.biliyorsun ki dinimizin kitabı da kitap

nerdesin ki???

canım adı şahinaz ve kırk yaşında artık olsun onun da ...ben de dün akşam duydum cuma olacağını.çok heyecanlandım.bu onun son fırsatı.oldu olmadı yoksa bi daha yok.)
canım ilçede oturuyorum ben burası küçük bi yer öyle pek bişey yok 1 aktar var oda göztermelik
herşey yok malesef.bi gün tatil oldugundan bursayada gelemiyorum

kaybedersen de dert etme.vardır her şeyde bir hayır...)
öyle canım da az bi fark olursa üzülürüm

Mervecim benimki de bittti canım bildireyim dedim..
akşam içinde inşallah hayırlısı olsun..
rabbm dualarımızı kalbul etsin..

geçen sana dua okuduğum gün..rüyamda doğum sancısı çektiğimi gördüm hemde hissettim gerçektende..
dr.um ıkın diyor ıkınıyorum ama çıkmıor diyorum falan..sonra kız doğuruyorum:))
artık neye yorurulur bilemiyorum:)

bende kışlık için dün alışveriş yaptım 15 kilo domates biber, yağ biberi sivri biber falan..
dün akşam başladım şuan itibariyle bitmiş bulunuyor ,domatesler kaldı onlarda en kolayı zaten kesip rendeleyip atıcam buzluğa..
sivri biberlerin en incelerini ayırıp pet şişelere doldurdum ama suyunu nasıl yapıcam bilmiyorum:)biber turşusunu çokkkk seviyorum:)
bilen varsa yazsın..yada netten bakarım..

canım hoş geldin...
bende bitirdim şükür kışlıklarımı..
ben bu sene ilk defa tursularımı sıcak yaptım salatalık bide yuvarlak domates biberi diyolar onları yaptım canım istersen anlatabilirim ince sivri biberleride denemek amaçlı sıcak yaptım ona bişey diyemem ama diğerlerinin garantisini verebilirim cok süper oluyor

allah razı olsun canım :) rüyanda güzelmiş kızın olmuş bak ne güzel 3 üncüyü düşünsenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…