canım ben alayım o zaman şimdilik 50 tane dagıtamıcak olursan daha fazla alırım..kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...
ay inşş okadar umutlandım ki yine bu ayy hayırlısı bakalım :)günaydın hanımlar
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz artık.
Bebişin gelsin kilolardan sonra kurtulursun orası kolay :) güzel rüyalar seninlle ve bebişinle olsun hep.
hadi bakalım canım.hayırlı bi akşamda dualar eşliğinde,olacak inşaallah bu sefer :)
canım hayıt kullansana,düzenleme gibi bi özelliği var.
oo canım çok az kılo almışın hatta almamışsın bile sadece bebiş almış :) 3 aylık çok yeni bir anneymişin .ahmet beyle daha yeni tanıştık 1 ay oldu zaten banada ilk dediği kilo vermelisin oldu.bizden ilaçlar dahil hastane ücretler 980 tl buldumervecim bebegim 3aylk
bu arada bende 76 kiloyla hamile kaldim 81le dogum yaptim ciktigimda gene 76ydim hic almadim dikkatli beslendim ahmet bey kiloyu sevmiyor kendi gibi fit istiyor herkesi
randevun kactaysa 20dk once git saatinde girmek mümkün n degil bu arada aşılama ilaclar dahil nekadar ahmet bey ne kadar alicak
kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
Onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...
Mervecim bebegim 3aylk
Bu arada bende 76 kiloyla hamile kaldim 81le dogum yaptim ciktigimda gene 76ydim hic almadim dikkatli beslendim ahmet bey kiloyu sevmiyor kendi gibi fit istiyor herkesi
Randevun kactaysa 20dk once git saatinde girmek mümkün n degil bu arada aşılama ilaclar dahil nekadar ahmet bey ne kadar alicak
Yarin ameliyat olucam benim icinde dua edin medicalparkta safra kesesi ameliyati
Cok heyecanlıyım mtsuzum uzgunum ama atlaticam cok cektim bu safradan hamileligimden lohusaligimdam bisey anlamadim hayirlisyla kurtulayum 1sene sonra bi bebis daha yapicam ilkinden bisey anlamadim tadini cikaricam inşallah allah nasip etsin yine ahmet beye gidicem
Mervecim ahmet bey takintili kilo konusunda sekerin cikar bebek şeker hastalığı olur dedi bana cok şükür hic bisey yasamadik cok dikkat ettim yefiklerime faydali olanlari yedim senun yediklerinle beslenmiyor bebek kaninla besleniyor ilaclarimi dikkatli kullandim gayet saglikli bi kizim oldu ama bu safra kesesi yuzunden 1ay erken aldilar kizimi
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider.Yarin ameliyat olucam benim icinde dua edin medicalparkta safra kesesi ameliyati
Cok heyecanlıyım mtsuzum uzgunum ama atlaticam cok cektim bu safradan hamileligimden lohusaligimdam bisey anlamadim hayirlisyla kurtulayum 1sene sonra bi bebis daha yapicam ilkinden bisey anlamadim tadini cikaricam inşallah allah nasip etsin yine ahmet beye gidicem
Mervecim ahmet bey takintili kilo konusunda sekerin cikar bebek şeker hastalığı olur dedi bana cok şükür hic bisey yasamadik cok dikkat ettim yefiklerime faydali olanlari yedim senun yediklerinle beslenmiyor bebek kaninla besleniyor ilaclarimi dikkatli kullandim gayet saglikli bi kizim oldu ama bu safra kesesi yuzunden 1ay erken aldilar kizimi
ben 100 alayım canım bizede hatim yerinden ödev verdiler 500 münciye çekicekmişiz sürekli savşlar felan varya ülkemizin selameti için bütün guruplardan tolanıp toplu hatimler yapılcakmış hediye edilcekmiş arkadaşlar yasin münciye selavat ihlas ayetül kürsi okumak isteyen varsa okusun bana söylesin ben hatime hediye ettireyim çok üzülüyorum o küçücük bebebklerin ölmelerine yavrum emzigi agzında görüdm bitane agla agla bitiyorum haberleri zilerkenbizimkilerde esad aşıgı polise shaşa senin allahını... diyip küfür eden çatıdan polise taş atarken çatıdan düşüp ölen biri için saatlerce haber yapsın oralarda müslümen kardeşlerimiz ölüyo malesef bizde hiç bişey yapmıyoruz bunalrın hesabı bizden sorulcak ahirette en azında selamewtleri için dua etmiş olalım
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolunda gider.
Tatlım hatimler ne zamana yetişecek? Ben de okuyayım, yarın başalarım inşallah.okuyabildiğimi söylerim sana.
yarin ameliyat olucam benim icinde dua edin medicalparkta safra kesesi ameliyati
cok heyecanlıyım mtsuzum uzgunum ama atlaticam cok cektim bu safradan hamileligimden lohusaligimdam bisey anlamadim hayirlisyla kurtulayum 1sene sonra bi bebis daha yapicam ilkinden bisey anlamadim tadini cikaricam inşallah allah nasip etsin yine ahmet beye gidicem
mervecim ahmet bey takintili kilo konusunda sekerin cikar bebek şeker hastalığı olur dedi bana cok şükür hic bisey yasamadik cok dikkat ettim yefiklerime faydali olanlari yedim senun yediklerinle beslenmiyor bebek kaninla besleniyor ilaclarimi dikkatli kullandim gayet saglikli bi kizim oldu ama bu safra kesesi yuzunden 1ay erken aldilar kizimi
kızlar selam...
Haksever, hamileliğe kilolu başlayan annelerin, örneğin 80 kg ile mi kaldı 3 kg falan alması bekleniyor, ama 50 ile başlayanın 20 kg almasına hoş olmasada, normal gözüyle bakılıyor. Yani kilolu anne stoktan veriyor bebeğe.
Benim komşumda 8 aylık hamile 100 kilo ile hamile kaldıhiç kilo almamış, doktor doğumda 5-7 kilo verirsin demiş nasıl seviniyor ilk kez 2li sayıya düşecem diye kendimi hiç 90 larda görmedim diyor
nerdesin ki???canım duydum hayıtı ama hiç kullanmadım acıkcası burdada bulamayabilirim
canım adı şahinaz ve kırk yaşında artık olsun onun da ...ben de dün akşam duydum cuma olacağını.çok heyecanlandım.bu onun son fırsatı.oldu olmadı yoksa bi daha yok.canım ben alayım o zaman şimdilik 50 tane dagıtamıcak olursan daha fazla alırım..
adını söylermisin halanın..
Rabbim kabul etsin inşallah
canım çok tşk ederim.yarın başlarız.o zaman.Allah razı olsun canım.derdi çeken bilir,di mi :))canım bende alırım ozman 50 tane kalırsa fazla verebilirsin ben alıştım çok çekmeye 50 adet bir nefeste biticek :)
evet tatlım yarın başlıcaz cuma selasından sonra.ya süper olur.çok sağol Allah razı olsun.tatlım yarın başlanacak değil mi? yarın başlanacaksa 50 tane alayım. şimdi adetim bitmedi ama 1-2 güne biter.
çooooooook geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bebeğe kim bakıcak sen hastanedeyken?Yarin ameliyat olucam benim icinde dua edin medicalparkta safra kesesi ameliyati
canım benim çok sağol.Allah razı olsun.yarın öğle ezanından sonra başlarsınız siz okumaya.bu hafta halamın tefriciyesi erken biterse bi ihlas hatmi alabilirim.olur da erken bitmezse,haber veririm sana.bi sonraki hafta okurum.5 kilocuk mu aldınne güzel ben kaç sen öncesi özel muanesinde yaptırdım aşılama klomenle yaptık ama biz iğneyle yapmadık 350 miydi 600 müydü tam hatırlayamıyorum:44: hatta eşide o akşam ordaydı gece 10dan sonraya denk gelmişti bizim spermler yıkanırken varmısın yok musunu izlemiştik beraber eşi hamşileydi onalrda o akşam erkek olacagını ögrenmiş ahmet bey bakıp bakıp eşine gülüyodu pek mutluydu sonra eşim 12-8di vardiyası ahmet bey bıraktı eşiyle beni evime ama hatılıyo mu bilmem seneler senelr önceydi pazatesi randövüm 13*15 teydi 18*45 e aldım eşimde gelicek bu sefer yupiii kocmaan oldu kızın hem sana küs cinsiyetini bile öğrenmeye gelmedin diyip vicdan yaptırdım gelicek bu sefer çok bekledik bu anların tadını çıkartmak istiyorum oda özenmeli biraz
ben 100 alayım canım bizede hatim yerinden ödev verdiler 500 münciye çekicekmişiz sürekli savşlar felan varya ülkemizin selameti için bütün guruplardan tolanıp toplu hatimler yapılcakmış hediye edilcekmiş arkadaşlar yasin münciye selavat ihlas ayetül kürsi okumak isteyen varsa okusun bana söylesin ben hatime hediye ettireyim çok üzülüyorum o küçücük bebebklerin ölmelerine yavrum emzigi agzında görüdm bitane agla agla bitiyorum haberleri zilerkenbizimkilerde esad aşıgı polise shaşa senin allahını... diyip küfür eden çatıdan polise taş atarken çatıdan düşüp ölen biri için saatlerce haber yapsın oralarda müslümen kardeşlerimiz ölüyo malesef bizde hiç bişey yapmıyoruz bunalrın hesabı bizden sorulcak ahirette en azında selamewtleri için dua etmiş olalım
ya var ya yakın olsak ben de gelirdim seninlezaten ben haftada 2 gün ahtime gidiyorum yasin münciye ayetel kürsi ihlas hatimleri hediye ediliyo o hatimde yani ne zman okursanız olur bize şimdi daha çok okumamızı söylemişler yurttan haber gelmiş rabbim vatanımızı mileltimizi askerimizi korusun sınırımızda savaş tabiki bizide vurur allah korusun ordakilerde müslüman yazık valla yazık savaş olamsın o amerika rusya fransa masus yapıyolar arap baharı türkiyenin böyle iyi durumd aolması müslümanlıgın çogalması battı tabi isteseler savaşsız da durdururlar herşeyiallah hainlere fırsat vermesin... istediğin zman okudukalrını yaz bana ben hatimde söylerim sayılarını
1000taneden ihlas hatmi
313 taneden ayetel kürsi hatmi
41 taneden yasin hatmi
1000taneden münciye hatimi oluyo
tek başına bi hatim yapmak isteyenler yapabilir ama
biz hatime okudugumuz kadarını götürüyoruz herkez ne kadar okumuşsa söylüyo hatim toplananları hediye ediyoruz
yavyum dün akşam konuştuğumuz konu aklımda :) onun çözümüne haftaya bakıcaz nasipse.Allah razı olsunkızlar selam...
umarım herkes iyidir.
öpüyorum hepinizi.
Ahilla Allahım halana bir bebek nasip etsin çok bekledi çok çekti Rabbim bu defa kabul etsin inşallah.
Bende 50 adet alıyorum, ama haftaya sanıyorumki bir planım yok akşamları yani gelen giden bu debeple çoğaltabilirimde bunu okuyunca sorarım sana gerekiyorsa alırım canım.
ve Merve.
Canıııııııımmmm Allah, bu mübarek gecede bebeğin için ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Kucağınızı doldursun...
Ayrıyetten bebek isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin.
Ebru çok geçmiş olsun sanada, Benim g.m. rümde medikalde safra ameliyatı oldu, kapalımı olacak seninde, o 3. günü işteydi çabuk kalkılıyor anladığım kadarıyla, Bebeğinle kim ilgilenecek bu arada canım. Bir an evvel sağlığına kavuşmayı diliyorum.
Haksever, hamileliğe kilolu başlayan annelerin, örneğin 80 kg ile mi kaldı 3 kg falan alması bekleniyor, ama 50 ile başlayanın 20 kg almasına hoş olmasada, normal gözüyle bakılıyor. Yani kilolu anne stoktan veriyor bebeğe.
Benim komşumda 8 aylık hamile 100 kilo ile hamile kaldıhiç kilo almamış, doktor doğumda 5-7 kilo verirsin demiş nasıl seviniyor ilk kez 2li sayıya düşecem diye kendimi hiç 90 larda görmedim diyor
kaybedersen de dert etme.vardır her şeyde bir hayır...kızçeler yarışmayı kaybedersem az farkla kaybetcem galiba
uyu sen uyu...ama uyanınca da bol bol kitap oku.biliyorsun ki dinimizin kitabı da kitap100mü aman çok şükür halime o zman :)) canım benim boy endamda belli ya ne bilim düşününce komik geliyo kocam kadar ağır olmak dalga geçiyo benle benim kadar olcak diye bende diyorum sikletlerimiz aynı olcak ben seni güreşte yenerim diyorum rabbim saglıkla dogmasını nasip etsinde herşeye bi çare bulunur hele kilo en son şey öyle işte laf olsun torba dolsun diye konuşuyorum :))
ben azcık uyuyayım artık kaçta kalkarım bilmem gözlerim batıyo şu pcde çok vakit harcıyorum ya radyosyon zararlı aslında :44:
canım ilçede oturuyorum ben burası küçük bi yer öyle pek bişey yok 1 aktar var oda göztermeliknerdesin ki???
canım adı şahinaz ve kırk yaşında artık olsun onun da ...ben de dün akşam duydum cuma olacağını.çok heyecanlandım.bu onun son fırsatı.oldu olmadı yoksa bi daha yok.)
öyle canım da az bi fark olursa üzülürümkaybedersen de dert etme.vardır her şeyde bir hayır...)
canım hoş geldin...bende kışlık için dün alışveriş yaptım 15 kilo domates biber, yağ biberi sivri biber falan..
dün akşam başladım şuan itibariyle bitmiş bulunuyor ,domatesler kaldı onlarda en kolayı zaten kesip rendeleyip atıcam buzluğa..
sivri biberlerin en incelerini ayırıp pet şişelere doldurdum ama suyunu nasıl yapıcam bilmiyorum:)biber turşusunu çokkkk seviyorum:)
bilen varsa yazsın..yada netten bakarım..
mervecim benimki de bittti canım bildireyim dedim..
Akşam içinde inşallah hayırlısı olsun..
Rabbm dualarımızı kalbul etsin..
Geçen sana dua okuduğum gün..rüyamda doğum sancısı çektiğimi gördüm hemde hissettim gerçektende..
Dr.um ıkın diyor ıkınıyorum ama çıkmıor diyorum falan..sonra kız doğuruyorum:))
artık neye yorurulur bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?