ben de ilçedeyim burası da küçükcanım ilçede oturuyorum ben burası küçük bi yer öyle pek bişey yok 1 aktar var oda göztermelik
herşey yok malesef.bi gün tatil oldugundan bursayada gelemiyorum
öyle canım da az bi fark olursa üzülürüm
Allah allah sence neye yorulur?talha arda acaba kızın adı ne olurMervecim benimki de bittti canım bildireyim dedim..
akşam içinde inşallah hayırlısı olsun..
rabbm dualarımızı kalbul etsin..
geçen sana dua okuduğum gün..rüyamda doğum sancısı çektiğimi gördüm hemde hissettim gerçektende..
dr.um ıkın diyor ıkınıyorum ama çıkmıor diyorum falan..sonra kız doğuruyorum:))
artık neye yorurulur bilemiyorum:)
hamarat hatun akşam ne ara yaptın o kadr işi?bende kışlık için dün alışveriş yaptım 15 kilo domates biber, yağ biberi sivri biber falan..
dün akşam başladım şuan itibariyle bitmiş bulunuyor ,domatesler kaldı onlarda en kolayı zaten kesip rendeleyip atıcam buzluğa..
sivri biberlerin en incelerini ayırıp pet şişelere doldurdum ama suyunu nasıl yapıcam bilmiyorum:)biber turşusunu çokkkk seviyorum:)
bilen varsa yazsın..yada netten bakarım..
bi hamarat hatun daha :))canım hoş geldin...
bende bitirdim şükür kışlıklarımı..
ben bu sene ilk defa tursularımı sıcak yaptım salatalık bide yuvarlak domates biberi diyolar onları yaptım canım istersen anlatabilirim ince sivri biberleride denemek amaçlı sıcak yaptım ona bişey diyemem ama diğerlerinin garantisini verebilirim cok süper oluyor
bende orhanelideyim canım orhanları tutturdukben de ilçedeyim burası da küçükrhangazi...
bi hamarat hatun daha :))
bak vardır her şeyde bir hayır.devamı da gelirbende orhanelideyim canım orhanları tutturduk
teşekkürler beybi bi gün buluşursak bişeyler yapar getiririm
bu arada kızlar 1. gidiyorum ama 1 kişi farklaa
ama ama amaa beni yazmamışsın 50 de ben alayım kalırsa isterim demştimgeçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.
kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim adımıza daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...
merve,sevcan,derya ve özge arkadaşlarımıza destekleri için çok tşk ediyorum.hepinizden Allah razı olsun.Rabbim muratlarınızı tez zamanda gerçekleştirsin inşaallah.
inşallah canmbak vardır her şeyde bir hayır.devamı da gelir
canım görmemişim o msjınıama ama amaa beni yazmamışsın 50 de ben alayım kalırsa isterim demştim
inşallah canm
canım ben gözden kaçırdıgını anladım fazla olmasın diye söyledim zaten Rabbim kabul etsin inşallahcanım görmemişim o msjınıkusuruma bakma.Allah razı olsun senden de.Rabbim ne muradınız varsa,hakkınızda hayırlısıysa bi an önce versin inşaallah :))
Bugünde bi geçmedi gitti yarın evde yatıcam hep pijamalarımı bile çıkarmıcam hele ev işi hiç yapmıcam arada bir wc ihtiyacım için kalkarımBebişim için herşey hee bide tefriciyenin duasını yaparım selalar okununca ahilla senden haber beklerim okuyun deyince onuda okurum mübarek saatlerin içinde.allah her istegenın muradını hayırlısıyla gerçekleştirsin hepimiz mutlu olalım
canım ben gözden kaçırdıgını anladım fazla olmasın diye söyledim zaten rabbim kabul etsin inşallah
ayyyy ne güzel yaa adet olduktan 12 gün sonra bende öyle olucam..
Tutalım bebişlerimizi 9 ay bırakmayalım
sen saat sayıyorsun ya ondan geçmedi.ben de ne ara öğlen oldu diyorum.Bugünde bi geçmedi gitti yarın evde yatıcam hep pijamalarımı bile çıkarmıcam hele ev işi hiç yapmıcam arada bir wc ihtiyacım için kalkarımBebişim için herşey hee bide tefriciyenin duasını yaparım selalar okununca ahilla senden haber beklerim okuyun deyince onuda okurum mübarek saatlerin içinde.allah her istegenın muradını hayırlısıyla gerçekleştirsin hepimiz mutlu olalım
sağol canım benim.Allah razı olsun.canım ben gözden kaçırdıgını anladım fazla olmasın diye söyledim zaten Rabbim kabul etsin inşallah
ayyyy ne güzel yaa adet olduktan 12 gün sonra bende öyle olucam..
tutalım bebişlerimizi 9 ay bırakmayalım
canım cuma selasından 10 dk sonra başlayabilirsiniz.ben selayla başlıcam duasına ve niyetine.inş onun da çilesi son olur.Bugünde bi geçmedi gitti yarın evde yatıcam hep pijamalarımı bile çıkarmıcam hele ev işi hiç yapmıcam arada bir wc ihtiyacım için kalkarımBebişim için herşey hee bide tefriciyenin duasını yaparım selalar okununca ahilla senden haber beklerim okuyun deyince onuda okurum mübarek saatlerin içinde.allah her istegenın muradını hayırlısıyla gerçekleştirsin hepimiz mutlu olalım
tamam canım başlarım ben cumadan 10 dk sonra bitmicek gibi olursa hiç çekinmeden 500 kadar bana verebilirisncanım cuma selasından 10 dk sonra başlayabilirsiniz.ben selayla başlıcam duasına ve niyetine.inş onun da çilesi son olur.
lütfen hemen istiyorum o tarifi.ama ben sadece tatlı sivri biber turşusu hazırlama aşamasındayım..sonra türlü yapıcam inşallah..canım hoş geldin...
bende bitirdim şükür kışlıklarımı..
ben bu sene ilk defa tursularımı sıcak yaptım salatalık bide yuvarlak domates biberi diyolar onları yaptım canım istersen anlatabilirim ince sivri biberleride denemek amaçlı sıcak yaptım ona bişey diyemem ama diğerlerinin garantisini verebilirim cok süper oluyor
sana dua ettiğim gün rüyamı gördüm ama bilemiyorum yani..sanamı bağlı rüya banamı:)allah razı olsun canım :) rüyanda güzelmiş kızın olmuş bak ne güzel 3 üncüyü düşünsenmi acaba
ada olur heralde:)) vallah kocam duymasın adam beni hevesli sanacak, akşamm hurrraaaaaaaaa güpp yatağa fırlatır beniben de ilçedeyim burası da küçükrhangazi...
Allah allah sence neye yorulur?talha arda acaba kızın adı ne olur
hamarat hatun akşam ne ara yaptın o kadr işi?
bi hamarat hatun daha :))
canım bende 100 alayım..geçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.
kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim adımıza daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...
merve,sevcan,derya ve özge arkadaşlarımıza destekleri için çok tşk ediyorum.hepinizden Allah razı olsun.Rabbim muratlarınızı tez zamanda gerçekleştirsin inşaallah.
canım simdi ben 1 -1,5 lt daha önce kaynamış sogumuş suyu 3 sb kadar sirkeyi tencereye koyuyorum kaynayınca içine 3-4 yk tuz 3 yk toz şeker 2 tatlı kaşıgına yakın limon tuzunu koyuyorum kaynatıyorum..lütfen hemen istiyorum o tarifi.ama ben sadece tatlı sivri biber turşusu hazırlama aşamasındayım..sonra türlü yapıcam inşallah..
..
canım simdi ben 1 -1,5 lt daha önce kaynamış sogumuş suyu 3 sb kadar sirkeyi tencereye koyuyorum kaynayınca içine 3-4 yk tuz 3 yk toz şeker 2 tatlı kaşıgına yakın limon tuzunu koyuyorum kaynatıyorum..
sonra içine tursuluk salatalıklarımı atıp hafif sararınca dikkat et yumusamıcaık salatalıkları kavanoza alıyorum sonra üzerine o kaynayan sudan koyup agzını kapatıyorum düz bi şekilde kapaklar üstte kalacak sekilde yere koyup üzerini sarıyorum soguyana kadar acmıyorum..
ben bu sekilde salatalık tursusunu,domates biberini,kalın salcalık kırmızı biberler varya işte onları serit seklinde dograyıp yapıyorum..
bu sene ilk defa normal sivri yeşil biberlerle denemek için 1 ltlik kavanoza yaptım bilmiyorum nasıl olacak...
neyse canım tarif bu umarım işine yarar..
bide arzuya göre sarımsak eklemek istersende malzemelerin aralarına çiğden koyabilirsin
çok sağol canım benim.Allah razı olsun.büyük ihtimal yetişecek.gül sülalemin geçen hafta adetli olan diken kadınları bu hafta temiztamam canım başlarım ben cumadan 10 dk sonra bitmicek gibi olursa hiç çekinmeden 500 kadar bana verebilirisn
merveye de bağlı olabilir tabi de hepimiz senden bi kız beklediğimiz için sana yorumluyoruz onulütfen hemen istiyorum o tarifi.ama ben sadece tatlı sivri biber turşusu hazırlama aşamasındayım..sonra türlü yapıcam inşallah..
sana dua ettiğim gün rüyamı gördüm ama bilemiyorum yani..sanamı bağlı rüya banamı:)
ada olur heralde:)) vallah kocam duymasın adam beni hevesli sanacak, akşamm hurrraaaaaaaaa güpp yatağa fırlatır beni
canım bende 100 alayım..
dün konuştuğumuzda hala net kararını vermemişti.sevcancım şevvali naptın yani okul işini..
yinuse nerdesin kız sen?
geçmiş olsun kuzucuk neyin var?Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?