Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben de ilçedeyim burası da küçükrhangazi...

Allah allah sence neye yorulur?talha arda acaba kızın adı ne olur

hamarat hatun akşam ne ara yaptın o kadr işi?

bi hamarat hatun daha :))

bende orhanelideyim canım orhanları tutturduk
teşekkürler beybi bi gün buluşursak bişeyler yapar getiririm

bu arada kızlar 1. gidiyorum ama 1 kişi farklaa

geçmişi okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.

kızlar bu cuma halamın transfer işlemi gerçekleşecek.
onun da artık hayırlısıyla bebişini kucağına alması için bi tefriciye okumak istiyorum.alacağınız sayı adetindense katılım sayısının yüksekliği bizim adımıza daha önemli.50şer bile alsanız,sayınız çok olursa mutlu olurum.çünkü müminin mümine duası en çabuk kabul olunandır.almak isteyen arkadaşlar bana haber verirseniz sevinirim.onun transferi cuma günü cuma namazı saatlerine denk gelecek.o yüzden tefriciyesini ben başlatacağım nasipse.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.10 tane bile alsanız yeter.dediğim gibi önemli olan 5 kişi yerine 15 25 kişi katılmak...

merve,sevcan,derya ve özge arkadaşlarımıza destekleri için çok tşk ediyorum.hepinizden Allah razı olsun.Rabbim muratlarınızı tez zamanda gerçekleştirsin inşaallah.​

ama ama amaa beni yazmamışsın 50 de ben alayım kalırsa isterim demştim

bak vardır her şeyde bir hayır.devamı da gelir
inşallah canm

ama ama amaa beni yazmamışsın 50 de ben alayım kalırsa isterim demştim

inşallah canm
canım görmemişim o msjını kusuruma bakma.Allah razı olsun senden de.Rabbim ne muradınız varsa,hakkınızda hayırlısıysa bi an önce versin inşaallah :))

Bugünde bi geçmedi gitti yarın evde yatıcam hep pijamalarımı bile çıkarmıcam hele ev işi hiç yapmıcam arada bir wc ihtiyacım için kalkarım Bebişim için herşey hee bide tefriciyenin duasını yaparım selalar okununca ahilla senden haber beklerim okuyun deyince onuda okurum mübarek saatlerin içinde.allah her istegenın muradını hayırlısıyla gerçekleştirsin hepimiz mutlu olalım

canım görmemişim o msjını kusuruma bakma.Allah razı olsun senden de.Rabbim ne muradınız varsa,hakkınızda hayırlısıysa bi an önce versin inşaallah :))
canım ben gözden kaçırdıgını anladım fazla olmasın diye söyledim zaten Rabbim kabul etsin inşallah

ayyyy ne güzel yaa adet olduktan 12 gün sonra bende öyle olucam..
tutalım bebişlerimizi 9 ay bırakmayalım

amin canımmmm o bana bi tutunsa ben onu hiç bırakmam sarılırım sıkı sıkı

sen saat sayıyorsun ya ondan geçmedi.ben de ne ara öğlen oldu diyorum.
muratlar hayırlıysa versin bacım,hayırsızsa verip de başımıza dert etmesin.

sağol canım benim.Allah razı olsun.

canım cuma selasından 10 dk sonra başlayabilirsiniz.ben selayla başlıcam duasına ve niyetine.inş onun da çilesi son olur.

lütfen hemen istiyorum o tarifi.ama ben sadece tatlı sivri biber turşusu hazırlama aşamasındayım..sonra türlü yapıcam inşallah..
allah razı olsun canım :) rüyanda güzelmiş kızın olmuş bak ne güzel 3 üncüyü düşünsenmi acaba
sana dua ettiğim gün rüyamı gördüm ama bilemiyorum yani..sanamı bağlı rüya banamı:)

Allah allah sence neye yorulur?talha arda acaba kızın adı ne olur

hamarat hatun akşam ne ara yaptın o kadr işi?

ada olur heralde:)) vallah kocam duymasın adam beni hevesli sanacak, akşamm hurrraaaaaaaaa güpp yatağa fırlatır beni
canım bende 100 alayım..

lütfen hemen istiyorum o tarifi.ama ben sadece tatlı sivri biber turşusu hazırlama aşamasındayım..sonra türlü yapıcam inşallah..
..
canım simdi ben 1 -1,5 lt daha önce kaynamış sogumuş suyu 3 sb kadar sirkeyi tencereye koyuyorum kaynayınca içine 3-4 yk tuz 3 yk toz şeker 2 tatlı kaşıgına yakın limon tuzunu koyuyorum kaynatıyorum..

sonra içine tursuluk salatalıklarımı atıp hafif sararınca dikkat et yumusamıcaık salatalıkları kavanoza alıyorum sonra üzerine o kaynayan sudan koyup agzını kapatıyorum düz bi şekilde kapaklar üstte kalacak sekilde yere koyup üzerini sarıyorum soguyana kadar acmıyorum..

ben bu sekilde salatalık tursusunu,domates biberini,kalın salcalık kırmızı biberler varya işte onları serit seklinde dograyıp yapıyorum..
bu sene ilk defa normal sivri yeşil biberlerle denemek için 1 ltlik kavanoza yaptım bilmiyorum nasıl olacak...
neyse canım tarif bu umarım işine yarar..
bide arzuya göre sarımsak eklemek istersende malzemelerin aralarına çiğden koyabilirsin

çok saağol canım öptümm

Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım

tamam canım başlarım ben cumadan 10 dk sonra bitmicek gibi olursa hiç çekinmeden 500 kadar bana verebilirisn
çok sağol canım benim.Allah razı olsun.büyük ihtimal yetişecek.gül sülalemin geçen hafta adetli olan diken kadınları bu hafta temiz kimse kaçamaz 15 gün sürecek hali yok ya

merveye de bağlı olabilir tabi de hepimiz senden bi kız beklediğimiz için sana yorumluyoruz onu ehüm kem küm,eşinin numarası olabilir mi bende acaba?hani olursa kulağına su kaçırırdık
canım benim tefriciyeler için çok sağol :) Allah razı olsun.sana da en kısa zamanda Ada bebeği versin

sevcancım şevvali naptın yani okul işini..

yinuse nerdesin kız sen?
dün konuştuğumuzda hala net kararını vermemişti.
yinuse de yiğitten alamıyor herhalde pcyi

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım.Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,kendi yolumu çizdiğimde anladım.
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak, dinleyerek değil.Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım.
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış.Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.
Sevmek ile sevilmenin yolu önce kendini sevmekten geçermiş.Neden kendine aşık olduğunu anladım.
Acı, doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden.Neden hiç ağlamadığını anladım.
Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş.Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.
Ve sevilenle ağlayamıyor, kaçıyorsan ondan, çaresizliktenmiş.Senin acın için odamda tek başıma hıçkırıklarla ağladığımda anladım.
Bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek çok sevdiği acıtabilirmiş.Çok acıttığında anladım.
Fakat, hak edermiş sevilen onun için dökülen her bir damla gözyaşını.Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet.Yüreğini elime koyduğunda anladım.
Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış.Neden hiç yalnız kalmadığını anladım.
Ve Sana ihtiyacım var, gel diyebilmekmiş güçlü olmak.Sana git dediğimde anladım.
Biri sana git dediğinde, kalmak istiyorum diyebilmekmiş sevmek.Git dediklerinde gittiğimde anladım.
Dostun seni bir kez terk edermiş, bin kez değil.Aslında hep yanımda olduğunu anladım.
Ve bir kez terk etti mi seni, affetmek çok zormuş,Ben de affedemediğin şeyin ne olduğunu anladım.
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan.Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.
Özür dilemek değil, affet beni diye haykırmak istemekmiş, pişman olmak.Gerçekten pişman olduğumda anladım.
Affedemem, çok geç demek gururdan başka bir şey değilmişhâlâ sevgi varsa içinde eğer.Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım.
Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş,sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış.Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.
Ölürcesine isteyen, beklemez, sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi.Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.
Sevgi emekmiş, emek ise vazgeçmeyecek kadarama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. Anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…