Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hatunlar napıyonuzzzzz :)))))

Ayran Geçmiş olsun.... dondurmayı çok mu yedin...

Ayfercim. Bende bu arada geçen cumartesi salça yaptım, melemenlik ve taze fasülye konservesi yaptım Allah sizede bizede iyi günlerde yemeyi nasip etsin...
Canım bende okul bakıyorum hala, yarım gün istiyorumya, tam gün çünkü 3 yıl sıkılır diye düşünüyorum... iş yerimdeki yoğunluğumun arasında birde okul sorduruyorum ona buna, vatana ablamı göndericem yarın bakalım, yarım gün alırlarmı 4 yaşındakilerle... Bıktı millet benden....
Hasan Alkoçlarda aramadı beni Arda için ( Orasıda tam gündü,

geçmiş olsun canım dikkatet kendine :)

ahillacım yine döktürmüşün şair ruhlu arkadaşım
arada esiyor işte sevcancım :) aslında iki kelimeyi bir araya getiremem de...nasılsa oluyor işte...

haaaaaa biri dondurma dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim de canım çektiiiiiiiiii ama bu aralar yiyemiyorum
kuzucum çocuğun okuldan sıkılması için öğretmeninin kötü olması lazım.bence okulu değil,öğretmeni araştırın.düşünsene,okul süper ama öğretmen sürekli çocuğa bağırıp azarlıyor.bağlasalar durmaz o çocuk orda.ya da okulun koşulları kötü ama öğretmen güler yüzlü,çocuklarla ilgili ve ihtiyaçlarına göre hareket etmeye çalışıyor.böyle okuldan kim kaçar?kendimden örnek vereyim;matematik hastasıydım ortaokulda.99 bile almazdım hiç hep 100.ama lisede barut soyisimli hocamız soyismine yakışır şekildeydi ve iğrendim matematikten.ömrümün ilk ve son 45ini o kadının son sınavından aldım.itiraf ediyorum;dersini dinlemek bile içimden gelmezdi.ve ben pdr okumak istiyordum.okusaydım çoktan atanmıştım ama sırf o kadın derse girecek diye tm seçmedim.düşün yani öğretmenin etkisini...

ben iyiyim nabayım yemek yaptım :)) bi temmellik çöktü üstüme pazar günü temizlik krizine girmiştim şimdide yatak odasını çamaşırdan göremiyorum 2 sele dürülcek bi okadarda ütülencek var ütülenmeyen çamaşırlar ne zman icat edilcek ya

sizin okul işleri neden kesinleşmedi hala ya hadi sen hem yarım gün hem servis ücret düşünüyosun ayfer niye ayarlayamadı sahi o büyük oğlanı ereye evrdi sorcam sorcam unutuyorum :26: sevcan sevgi çiçeklerini hiç aradın mı bence orasıda uygundur serviside heryere gider hem orası özel :44:aklıma başka bişi gelmiyo ya sen getirip götürsen okula dicem bizim kreşe oda sabah sen erken gidersin akşam geç çıkarsın aslında hergün ablana bırakıyosun ya kızı bizim okula yazdırsan servis ablanalrdan alıp oraya bıraksa yarım gün 175 tam gün 275 olmuş sanırım 80de servis miş diye duydum ama gene sorarız istersen valla bana bırak benden al dicem biizm nolcamız belli olmuyo bi ayagımız mudanyada ya hergün için söz veremem malesef keşke çalışıyo olsaydım o zmaan seve seve sabahları baan bırakırdın akşamda bize gelirdik cimcimemle bizden alırdın hatta ardada gelirdi sen bırakırdın onu eve

Selammm ne güzel bir topik bu topik uzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla.Çok fazla okuyamadım gerçi baştan ve sondan bir kaç sayfa okuyabildim.Bende kendimi tanıtayım hemen İsmim seda ekim 84 doğumluyum bursalıyım ve 3 yıldır evliyim .4 aylık tatlımı tatlı bir erkek bebeğe sahibim.Şimdilik çalışmıyorum.Hamile olduğumu öğrenince işten ayrılmıştım şimdde 2 yaşına girmesini bekliyrm sonrasında çalışmayı düşünüyrm.Namazgahta oturuyorum.Oğlum için çevre edineyim istedim bende şöyle bilgi alışverişi yapabileceğim arkadaşlarım olsun istedim.Gerçi facebookta mayıs anneleri diye kapalı bir grubumuz var yine burda edindiğim arkadaşlar ile açtığımız bir grup ve 40 üyeyiz fakat bursadan sadece 1 arkadaş var.Aynı şehirden olmak daha başka tabii.Hastane,doktor alışveriş mekanları gibi bir çok konuda bilgi alışverişi sağlayabiliriz ay çok mutlu oldum vallahi çok iyi oldu bu arada aşılamaya giden arkadaşada başarılar diliyorum hakkında hayırlısı arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın.

canım büyük oğlanı ayarladık çok şükür.eşimin milletvekili tanıdğı vardı o araya girdi üstelik çok yüksek mebla istediler..çok şükür kaydı yapıldı..bursada 1. çok oln bir okul olarak biliyoruz..kaplıkayada peyami safaya verdik canım..
okul alışverişide bitti çok şükür..pazartesiyi bekliyoruz:)
ben aşılamaya gidiyorum kızlar dua edin benim içinnnn
canı dualrımız seninle inşallah tefriceyimiz kabul olmuştur ve güzel haberler verirsin bize:)

hoş geldn canım ooo ne güzel biz sormadan kendini tanıtmışsın..
bebeğinide allah bağışlasın.. benimde 2 oğlum var.13 ve 3,5 yaşlarında. 81 doğumluyum erken yaşta evlenip erken yaşta anne oldum:)

kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
ayarlarsak kimler gelebilir..
,ben geliyorum gelemiyorum diye yazsın herkez:) ne dersiniz??
hem havalar soğmadan güzel bir havada laflarız:)

hoş geldn canım ooo ne güzel biz sormadan kendini tanıtmışsın..
bebeğinide allah bağışlasın.. benimde 2 oğlum var.13 ve 3,5 yaşlarında. 81 doğumluyum erken yaşta evlenip erken yaşta anne oldum:)

Sizi yormayayım dedim Allah razı olsun.Maşallahh canım yaa sen büyütmüşsün ne güzel valla biz daha yeni geçicez kısmetse o yollardan sanırım sende ev hanımısın benim gibi ?

Ben yeniyim gerçi ama kabul ederseniz gelirim seve seve.Tabii başka bir iş çıkmazsa.

Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
geçmiş olsun canım dikkat et belki hava değişiminden olmuştur
Skelammm ne güzel bir topik bu topik uzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla..
hoş geldin canım benm adım da nafiye 2 yıl bitti 3 yıldır evliyim bebiş yok calısıyorum tanıstıgımıza memnun oldum bende yeni geldim
bu sayfaya gerçi daha önce bi arkadaş sayesinde gizli topik takipçileriydim ama dediğin gibi arkadaşlıkları güzel olunca beni almazlar belki diye düşünüyodum ama yanılmısımm
hepsi sıcak kanlı cok iyi insanlar saolsunlar

ayyyyyy yaaaaaaaa c.tesi calısıyorum ben nasıl isterdim var ya görüşmeyii

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize.

Haksever canım sevgi çiçeklerini sordum 350 tl dedi + servis. 450 tl veremeyeceğim ((
Diğer türlüde inan çok düşümdüm. şimdi Ayşe oraya gidiyorya, Ama dediğin gibi 175+100=275+150 (benzin parası)=425 bir şey anlamadım bu işten o sebeple ben yakın bir okul arıyorum. Devlet okuluna vermek istiyorum yarım gün olarak, çokta acil değil ama Nasip kısmet olursa güzel olur canım. Ablamda benim komşumya o rahatlığımda var yoksa okul bakmazdım bu yılda, birdahaki yıla tam güne verirdim mecbur. Komşularımda iyi ama insan yinede güvenemiyor.

Yinusede teklif etmişti hatta geçenlerde Allah razı olsun. İşten izin alamasaydım götürürdüm yinuseye :) Yiğit korur, Ecrin döverdi :) Ayyy maşallah Ecrine gerçekten...

Güzel teklifin içinde çok sağolasın, düşünüp dile getirmen bile yeter inan, çok şükürki, çocuğumu güvenip bıırakabileceğim sizin gibi arkadaşlarım var Allah razı olsun,

Okula gitmesini istiyorum artık, çünkü hiç düzenimiz yok eve 9-10-11 de gidiyorum her akşam, yemek yapmıyorum, çünkü yaparsam bazen yiyiroruz bazen kaşık atmadan çöpe döküyorum, aldığım pazarlıklar 1 hafta sonra yine çöpe, yani ben böyle biri değildim beşyolda otururken her akşam yemeğim hazır olurdu evimde çocuğumla yerdim, kızımla ilgilenirdim özlüyorum yani, e birde ablamdan allah razı olsun baktı ama nereye kadar o bakacak, hiç bir zorunluluğu yok, bir kuruş yardım edemiyorum üzerine onlar çocuğuma yemek yapıyor, market, abur cubur hep onlar alıyor, inanırmısın bayramlığını bile ablam aldı okul araştırdığım için bozuklar biraz ayrılmak istemiyorlar ama, yapacak bir şey yok gerçekten.

Ayfercim bu cumartesi benim misafirim var. Hatta arkadaşım yatılı kalacak :) ben gelemem, ama sizler buluşursanız sevinirim. Buluşma olursa kırmızıçilekide arayın :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Cumanız mübarek olsun.

Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
çok çok geçmiş olsun ayrancım.
Hoş geldin sefalar getirdin
Ben 27 yaşındayım.2 yıldır evliyim. Bebiş yok amma istemeye başladık artık, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. Şimdilik ev hanımıyım, öğretmen olup atanamayanlarından :)

selam canlarım nasılsınız valla ben kendimi kaybettim bulamıyorum biri gelsin beni bulsun kızlar yaa
hepiniz iyisinizdir işallah yoktur bir yaramazlık :26:

Ben gelebilirim bi ihtimal. Yarın doktora geleceğim bi iş çıkmazsa. Eğer buluşma olursa uğrayabilirim.

Selammm
Bende eski bi bursaliyim
Ist ye 2003 yilindda tasindik
Bursayi cok seviyorum cok guzel bi yer
Bu arada aranizda yildirim tic lisesinde okuyan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…