Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
arada esiyor işte sevcancım :) aslında iki kelimeyi bir araya getiremem de...nasılsa oluyor işte...geçmiş olsun canım dikkatet kendine :)
ahillacım yine döktürmüşün şair ruhlu arkadaşım
haaaaaa biri dondurma dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim de canım çektiiiiiiiiii ama bu aralar yiyemiyorumhatunlar napıyonuzzzzz :)))))
Ayran Geçmiş olsun.... dondurmayı çok mu yedin...
Ayfercim. Bende bu arada geçen cumartesi salça yaptım, melemenlik ve taze fasülye konservesi yaptım Allah sizede bizede iyi günlerde yemeyi nasip etsin...
Canım bende okul bakıyorum hala, yarım gün istiyorumya, tam gün çünkü 3 yıl sıkılır diye düşünüyorum... iş yerimdeki yoğunluğumun arasında birde okul sorduruyorum ona buna, vatana ablamı göndericem yarın bakalım, yarım gün alırlarmı 4 yaşındakilerle... Bıktı millet benden....
Hasan Alkoçlarda aramadı beni Arda için( Orasıda tam gündü,
hatunlar napıyonuzzzzz :)))))
Ayran Geçmiş olsun.... dondurmayı çok mu yedin...
Ayfercim. Bende bu arada geçen cumartesi salça yaptım, melemenlik ve taze fasülye konservesi yaptım Allah sizede bizede iyi günlerde yemeyi nasip etsin...
Canım bende okul bakıyorum hala, yarım gün istiyorumya, tam gün çünkü 3 yıl sıkılır diye düşünüyorum... iş yerimdeki yoğunluğumun arasında birde okul sorduruyorum ona buna, vatana ablamı göndericem yarın bakalım, yarım gün alırlarmı 4 yaşındakilerle... Bıktı millet benden....
Hasan Alkoçlarda aramadı beni Arda için( Orasıda tam gündü,
canım büyük oğlanı ayarladık çok şükür.eşimin milletvekili tanıdğı vardı o araya girdi üstelik çok yüksek mebla istediler..çok şükür kaydı yapıldı..bursada 1. çok oln bir okul olarak biliyoruz..kaplıkayada peyami safaya verdik canım..ben iyiyim nabayım yemek yaptım :)) bi temmellik çöktü üstüme pazar günü temizlik krizine girmiştim şimdide yatak odasını çamaşırdan göremiyorum 2 sele dürülcek bi okadarda ütülencek varütülenmeyen çamaşırlar ne zman icat edilcek ya
sizin okul işleri neden kesinleşmedi hala ya hadi sen hem yarım gün hem servis ücret düşünüyosun ayfer niye ayarlayamadı sahi o büyük oğlanı ereye evrdi sorcam sorcam unutuyorum :26: sevcan sevgi çiçeklerini hiç aradın mı bence orasıda uygundur serviside heryere gider hem orası özel :44:aklıma başka bişi gelmiyo ya sen getirip götürsen okula dicem bizim kreşe oda sabah sen erken gidersin akşam geç çıkarsın aslında hergün ablana bırakıyosun ya kızı bizim okula yazdırsan servis ablanalrdan alıp oraya bıraksa yarım gün 175 tam gün 275 olmuş sanırım 80de servis miş diye duydum ama gene sorarız istersen valla bana bırak benden al dicem biizm nolcamız belli olmuyo bi ayagımız mudanyada ya hergün için söz veremem malesef keşke çalışıyo olsaydım o zmaan seve seve sabahları baan bırakırdın akşamda bize gelirdik cimcimemle bizden alırdın hatta ardada gelirdi sen bırakırdın onu eve
canı dualrımız seninle inşallah tefriceyimiz kabul olmuştur ve güzel haberler verirsin bize:)ben aşılamaya gidiyorum kızlar dua edin benim içinnnn
Selammm ne güzel bir topik bu topikuzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla.Çok fazla okuyamadım gerçi baştan ve sondan bir kaç sayfa okuyabildim.Bende kendimi tanıtayım hemen İsmim seda ekim 84 doğumluyum bursalıyım ve 3 yıldır evliyim .4 aylık tatlımı tatlı bir erkek bebeğe sahibim .Şimdilik çalışmıyorum.Hamile olduğumu öğrenince işten ayrılmıştım şimdde 2 yaşına girmesini bekliyrm sonrasında çalışmayı düşünüyrm.Namazgahta oturuyorum.Oğlum için çevre edineyim istedim bende şöyle bilgi alışverişi yapabileceğim arkadaşlarım olsun istedim.Gerçi facebookta mayıs anneleri diye kapalı bir grubumuz var yine burda edindiğim arkadaşlar ile açtığımız bir grup ve 40 üyeyiz fakat bursadan sadece 1 arkadaş var.Aynı şehirden olmak daha başka tabii.Hastane,doktor alışveriş mekanları gibi bir çok konuda bilgi alışverişi sağlayabiliriz ay çok mutlu oldum vallahi çok iyi oldu bu arada aşılamaya giden arkadaşada başarılar diliyorum hakkında hayırlısı arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın.
hoş geldn canım ooo ne güzel biz sormadan kendini tanıtmışsın..
bebeğinide allah bağışlasın.. benimde 2 oğlum var.13 ve 3,5 yaşlarında. 81 doğumluyum erken yaşta evlenip erken yaşta anne oldum:)
kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
ayarlarsak kimler gelebilir..
,ben geliyorum gelemiyorum diye yazsın herkez:) ne dersiniz??
hem havalar soğmadan güzel bir havada laflarız:)
geçmiş olsun canım dikkat et belki hava değişiminden olmuşturSelam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
hoş geldin canım benm adım da nafiye 2 yıl bitti 3 yıldır evliyim bebiş yok calısıyorum tanıstıgımıza memnun oldum bende yeni geldimSkelammm ne güzel bir topik bu topikuzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla..
ayyyyyy yaaaaaaaa c.tesi calısıyorum ben nasıl isterdim var ya görüşmeyiikızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
çok çok geçmiş olsun ayrancım.Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
Hoş geldin sefalar getirdinSelammm ne güzel bir topik bu topikuzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla.Çok fazla okuyamadım gerçi baştan ve sondan bir kaç sayfa okuyabildim.Bende kendimi tanıtayım hemen İsmim seda ekim 84 doğumluyum bursalıyım ve 3 yıldır evliyim .4 aylık tatlımı tatlı bir erkek bebeğe sahibim .Şimdilik çalışmıyorum.Hamile olduğumu öğrenince işten ayrılmıştım şimdde 2 yaşına girmesini bekliyrm sonrasında çalışmayı düşünüyrm.Namazgahta oturuyorum.Oğlum için çevre edineyim istedim bende şöyle bilgi alışverişi yapabileceğim arkadaşlarım olsun istedim.Gerçi facebookta mayıs anneleri diye kapalı bir grubumuz var yine burda edindiğim arkadaşlar ile açtığımız bir grup ve 40 üyeyiz fakat bursadan sadece 1 arkadaş var.Aynı şehirden olmak daha başka tabii.Hastane,doktor alışveriş mekanları gibi bir çok konuda bilgi alışverişi sağlayabiliriz ay çok mutlu oldum vallahi çok iyi oldu bu arada aşılamaya giden arkadaşada başarılar diliyorum hakkında hayırlısı arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın.
kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
selam canlarım nasılsınız valla ben kendimi kaybettim bulamıyorum biri gelsin beni bulsun kızlar yaa
hepiniz iyisinizdir işallah yoktur bir yaramazlık :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?