ben geleyim
şu ütülenmeyen çamaşırlardan ben de istiyorummmmm :))ben iyiyim nabayım yemek yaptım :)) bi temmellik çöktü üstüme pazar günü temizlik krizine girmiştim şimdide yatak odasını çamaşırdan göremiyorum 2 sele dürülcek bi okadarda ütülencek varütülenmeyen çamaşırlar ne zman icat edilcek ya
sizin okul işleri neden kesinleşmedi hala ya hadi sen hem yarım gün hem servis ücret düşünüyosun ayfer niye ayarlayamadı sahi o büyük oğlanı ereye evrdi sorcam sorcam unutuyorum :26: sevcan sevgi çiçeklerini hiç aradın mı bence orasıda uygundur serviside heryere gider hem orası özel :44:aklıma başka bişi gelmiyo ya sen getirip götürsen okula dicem bizim kreşe oda sabah sen erken gidersin akşam geç çıkarsın aslında hergün ablana bırakıyosun ya kızı bizim okula yazdırsan servis ablanalrdan alıp oraya bıraksa yarım gün 175 tam gün 275 olmuş sanırım 80de servis miş diye duydum ama gene sorarız istersen valla bana bırak benden al dicem biizm nolcamız belli olmuyo bi ayagımız mudanyada ya hergün için söz veremem malesef keşke çalışıyo olsaydım o zmaan seve seve sabahları baan bırakırdın akşamda bize gelirdik cimcimemle bizden alırdın hatta ardada gelirdi sen bırakırdın onu eve
hakkında hayırlısını versin rabbim.hadi inşaallah duaların kabul olur.ben aşılamaya gidiyorum kızlar dua edin benim içinnnn
aramıza hoş geldin :)) ben de elif.orhangaziliyim.85 mayıslıyım almanca öğretmeni emeklisiyim.atanamayınca emekli oldumSelammm ne güzel bir topik bu topikuzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla.Çok fazla okuyamadım gerçi baştan ve sondan bir kaç sayfa okuyabildim.Bende kendimi tanıtayım hemen İsmim seda ekim 84 doğumluyum bursalıyım ve 3 yıldır evliyim .4 aylık tatlımı tatlı bir erkek bebeğe sahibim .Şimdilik çalışmıyorum.Hamile olduğumu öğrenince işten ayrılmıştım şimdde 2 yaşına girmesini bekliyrm sonrasında çalışmayı düşünüyrm.Namazgahta oturuyorum.Oğlum için çevre edineyim istedim bende şöyle bilgi alışverişi yapabileceğim arkadaşlarım olsun istedim.Gerçi facebookta mayıs anneleri diye kapalı bir grubumuz var yine burda edindiğim arkadaşlar ile açtığımız bir grup ve 40 üyeyiz fakat bursadan sadece 1 arkadaş var.Aynı şehirden olmak daha başka tabii.Hastane,doktor alışveriş mekanları gibi bir çok konuda bilgi alışverişi sağlayabiliriz ay çok mutlu oldum vallahi çok iyi oldu bu arada aşılamaya giden arkadaşada başarılar diliyorum hakkında hayırlısı arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın.
canım keşke gelebilsem ama şu düğün bitene kadar ben gelemem.şimdi hazırlık peşinde koşuyoruz.kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
ayarlarsak kimler gelebilir..
,ben geliyorum gelemiyorum diye yazsın herkez:) ne dersiniz??
hem havalar soğmadan güzel bir havada laflarız:)
kabul edildiniz :))Ben yeniyim gerçi ama kabul ederseniz gelirim seve seve.Tabii başka bir iş çıkmazsa.
geçmiş olsun canım dikkat et belki hava değişiminden olmuştur
hoş geldin canım benm adım da nafiye 2 yıl bitti 3 yıldır evliyim bebiş yok calısıyorum tanıstıgımıza memnun oldum bende yeni geldim
bu sayfaya gerçi daha önce bi arkadaş sayesinde gizli topik takipçileriydim ama dediğin gibi arkadaşlıkları güzel olunca beni almazlar belki diye düşünüyodum ama yanılmısımm
hepsi sıcak kanlı cok iyi insanlar saolsunlar
ayyyyyy yaaaaaaaa c.tesi calısıyorum ben nasıl isterdim var ya görüşmeyii
yaaaaa o sizin sıcak kanınız ve de kalıcılığınız :)) sana da hayırlı cumalar :))
kuzuummm hakkında hayırlısı olsun be!!!Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize.
Haksever canım sevgi çiçeklerini sordum 350 tl dedi + servis. 450 tl veremeyeceğim((
Diğer türlüde inan çok düşümdüm. şimdi Ayşe oraya gidiyorya, Ama dediğin gibi 175+100=275+150 (benzin parası)=425bir şey anlamadım bu işten o sebeple ben yakın bir okul arıyorum. Devlet okuluna vermek istiyorum yarım gün olarak, çokta acil değil ama Nasip kısmet olursa güzel olur canım. Ablamda benim komşumya o rahatlığımda var yoksa okul bakmazdım bu yılda, birdahaki yıla tam güne verirdim mecbur. Komşularımda iyi ama insan yinede güvenemiyor.
Yinusede teklif etmişti hatta geçenlerde Allah razı olsun. İşten izin alamasaydım götürürdüm yinuseye :) Yiğit korur, Ecrin döverdi :) Ayyy maşallah Ecrine gerçekten...
Güzel teklifin içinde çok sağolasın, düşünüp dile getirmen bile yeter inan, çok şükürki, çocuğumu güvenip bıırakabileceğim sizin gibi arkadaşlarım var Allah razı olsun,
Okula gitmesini istiyorum artık, çünkü hiç düzenimiz yok eve 9-10-11 de gidiyorum her akşam, yemek yapmıyorum, çünkü yaparsam bazen yiyiroruz bazen kaşık atmadan çöpe döküyorum, aldığım pazarlıklar 1 hafta sonra yine çöpe, yani ben böyle biri değildim beşyolda otururken her akşam yemeğim hazır olurdu evimde çocuğumla yerdim, kızımla ilgilenirdim özlüyorum yani, e birde ablamdan allah razı olsun baktı ama nereye kadar o bakacak, hiç bir zorunluluğu yok, bir kuruş yardım edemiyorum üzerine onlar çocuğuma yemek yapıyor, market, abur cubur hep onlar alıyor, inanırmısın bayramlığını bile ablam aldıokul araştırdığım için bozuklar biraz ayrılmak istemiyorlar ama, yapacak bir şey yok gerçekten.
Ayfercim bu cumartesi benim misafirim var. Hatta arkadaşım yatılı kalacak :) ben gelemem, ama sizler buluşursanız sevinirim. Buluşma olursa kırmızıçilekide arayın :)
ay yavyum kıyamam yardıma gelem mi???selam canlarım nasılsınız valla ben kendimi kaybettim bulamıyorum biri gelsin beni bulsun kızlar yaa
hepiniz iyisinizdir işallah yoktur bir yaramazlık :26:
sanırım yok canım.aramıza hoşgeldinSelammm
Bende eski bi bursaliyim
Ist ye 2003 yilindda tasindik
Bursayi cok seviyorum cok guzel bi yer
Bu arada aranizda yildirim tic lisesinde okuyan varmi
hoşgeldin kuzucum :)) sadece evliler misenin gibi orasını burasını araştıran nişanlılar da var :))Herkese merhabalar :) Foruma yeni katıldım aynı zamanda yeni gelin adayıyım 18 ağustosta evlenme teklifi alınca karıştırmadığım yer kalmadı daha şimdiden gelinliktir, saçtır, baştır, salondur vs. vs. :)) Baktım Bursalılar burada takılıyor bende bir merhaba demek istedim okuduğum kadarıyla evli arkadaşlar da var tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi bekliyorum
hoşgeldin kuzucum :)) sadece evliler misenin gibi orasını burasını araştıran nişanlılar da var :))
kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
ayarlarsak kimler gelebilir..
,ben geliyorum gelemiyorum diye yazsın herkez:) ne dersiniz??
hem havalar soğmadan güzel bir havada laflarız:)
günaydın canım hadi gözün aydın hayırlı haberler alırsın inşallahgünaydın kızlarrrrr
ben yokum 2 cumartesıde yaaaa
günaydın canım hadi gözün aydın hayırlı haberler alırsın inşallah
tabi ki cvplarım.ilk kez bir ay küs kaldık.en uzun süremiz bir haftaydı ki bu uzun süreler hep bi başkası yüzünden yaptığımız tartışmalarda oluyordu.bu da annesi yüzünden olan bi tartışmaydı ya neyse...bişilerin değiştiğini gördükten sonra barıştım,çünkü bende de çok şey değişti.düğün çizelgen duruyo kuuzu barıstınızmı diye sorucam ama cevaplarmısın bilmem???
evet çok aceleci olmuşsunBen galiba çok aceleci davranıyorum bizim isteme bile olmadı daha ne yapacağımı da hiç bilmiyorum babam işi dolayısıyla neredeyse ayın 25 günü yurt dışında olduğundan onun burada olduğu zamanları denk getirmek zorundayız herşeyde Senin düğünün nerede olacak çok merak ettim kuaför falan ayarladın mı
canım yaaaaa çok heyecanlıyım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.rabbim sabrına değer bir hediye versin inş :)günaydın kızlarrrrr
ben yokum 2 cumartesıde yaaaa
arkadaşlar cuma selasıyla birlikte duamı ettim.ilk tefriciyemi de çekip soluğu burada aldım.sayı almış olan duaları kıymetli yürekleri tertemiz arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.tefriciyelerinize başlayabilirsiniz.
çok sağol canım benim rabbim ne muradınız varsa versin inşaallah.katılımın o kdar önemliydi ki bizim için :) çok sağol bacım çok :) rabbim hepimize isteklerimizi hakkımızda hayırlısıysa şu mübarek cuma saatinde peygamberimizin gül ismi yüzü suyu hürmetine versin inşaallah :)Allahtan hayırlısını diliyorum cnaım... Bende en kısa sürede 50 adete başlayacağım...
başlıyorum bende birazdan canım Allah kabul etsinarkadaşlar cuma selasıyla birlikte duamı ettim.ilk tefriciyemi de çekip soluğu burada aldım.sayı almış olan duaları kıymetli yürekleri tertemiz arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.tefriciyelerinize başlayabilirsiniz.
yorum sonra benim toparlanmamda zor oluyor hemen geçmesını istiyorum şu anda 2 haftaaatabi ki cvplarım.ilk kez bir ay küs kaldık.en uzun süremiz bir haftaydı ki bu uzun süreler hep bi başkası yüzünden yaptığımız tartışmalarda oluyordu.bu da annesi yüzünden olan bi tartışmaydı ya neyse...bişilerin değiştiğini gördükten sonra barıştım,çünkü bende de çok şey değişti.
evet çok aceleci olmuşsunben orhangazide yaşıyorum düğünüm de burada olacak.salonun verdiği kuaför vardı kim olduğunu bile sormadan istemedim.15 yıllık kuaförm var deyip.kuaförümden randevu almaya bi gittim,salonumla anlaşmış :)) ev arıyoruz bir yandan.bu hafta sonu da mobilyaları alıcaz nasipse
canım yaaaaa çok heyecanlıyım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.rabbim sabrına değer bir hediye versin inş :)
arkadaşlar cuma selasıyla birlikte duamı ettim.ilk tefriciyemi de çekip soluğu burada aldım.sayı almış olan duaları kıymetli yürekleri tertemiz arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.tefriciyelerinize başlayabilirsiniz.
amin canım cümlemizinkini inşaallah :)başlıyorum bende birazdan canım Allah kabul etsin
canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim ne derse o.tersine hiçbirimizin gücü yetmez.sayılar için de sıkmayın kendinizi.10 tane bile okusanız yeter :) bizim için önemli olan çok kişinin olmasını istemesi.yoksa ben tek bile yapabilirim sayıyı aksilik olmazsa.121 tane çektim bileyorum sonra benim toparlanmamda zor oluyor hemen geçmesını istiyorum şu anda 2 haftaaa
amin canım ama fazlada ümitlenmek istemi
en kısa zamanda başlıcam canım ama sanırım bu gun okuyamıycam aşılamadan sonra kanamam oldu:13: bıraz tuvalate cıktığımdada hafıf geliyor dr da bugun banyo yapma dedı yarın abdest alıp okumaya başlıcam inş
evet çok aceleci olmuşsunben orhangazide yaşıyorum düğünüm de burada olacak.salonun verdiği kuaför vardı kim olduğunu bile sormadan istemedim.15 yıllık kuaförm var deyip.kuaförümden randevu almaya bi gittim,salonumla anlaşmış :)) ev arıyoruz bir yandan.bu hafta sonu da mobilyaları alıcaz nasipse
canım bu tarz konuları şimdiden dert etme.bazı şeyleri oluruna bırak.bak konuda çok çekmiş biri olarak,mesafeni koru.isteklerinden sizi zorlamadıkça taviz verme ama isteklerini de abartma.mesela bi örtü yeterken 2 3 tane isteme.ama o 1 tane lazımsa,onu da al.kv ile kp arasında mutlaka bir mesafe olsun.ben başta bırakmadım,çok içten samimi davrandım.canımı almaya kalktı kv...o yüzden sıkı tut kendini.he bi de sevcanla hayattan mutlaka tavsiyeler alDaha bizim o aşamalara çok var da ben fazla heyecana kapıldımDaha bir sürü alınması gereken eşyam var çeyizime bide erkek tarafı önümüzdeki yaz istiyor düğünü ama toparlanamam hayatta Bir de müstakbel kayın pederim sağolsun yıllar önce mutfak ve banyonun fayansları yaptırmış hiç hoşuma gitmiyor geçen akşam görüştüğümüzde mutfak için fayans bak dedi (tabi benimkinin başını yedim değiştirelim diye kendiliğinden söylemedi adam da) :)) banyoyu değiştirmeyelim diyomuş anlıcağın bizim şimdiden bu tarz sorunlar başlayacak gibi görünüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?