Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Herkese merhabalar :) Foruma yeni katıldım aynı zamanda yeni gelin adayıyım 18 ağustosta evlenme teklifi alınca karıştırmadığım yer kalmadı daha şimdiden gelinliktir, saçtır, baştır, salondur vs. vs. :)) Baktım Bursalılar burada takılıyor bende bir merhaba demek istedim okuduğum kadarıyla evli arkadaşlar da var tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi bekliyorum

şu ütülenmeyen çamaşırlardan ben de istiyorummmmm :))

ben aşılamaya gidiyorum kızlar dua edin benim içinnnn
hakkında hayırlısını versin rabbim.hadi inşaallah duaların kabul olur.
aramıza hoş geldin :)) ben de elif.orhangaziliyim.85 mayıslıyım almanca öğretmeni emeklisiyim.atanamayınca emekli oldum nişanlıyım düğüne az kaldı,hepinizi bekliyorummm.

kızlar bu cumartesi buluşma ayarlayalımmı??
ayarlarsak kimler gelebilir..
,ben geliyorum gelemiyorum diye yazsın herkez:) ne dersiniz??
hem havalar soğmadan güzel bir havada laflarız:)
canım keşke gelebilsem ama şu düğün bitene kadar ben gelemem.şimdi hazırlık peşinde koşuyoruz.
Ben yeniyim gerçi ama kabul ederseniz gelirim seve seve.Tabii başka bir iş çıkmazsa.
kabul edildiniz :))

yaaaaa o sizin sıcak kanınız ve de kalıcılığınız :)) sana da hayırlı cumalar :))

kuzuummm hakkında hayırlısı olsun be!!!

selam canlarım nasılsınız valla ben kendimi kaybettim bulamıyorum biri gelsin beni bulsun kızlar yaa
hepiniz iyisinizdir işallah yoktur bir yaramazlık :26:
ay yavyum kıyamam yardıma gelem mi???

Selammm
Bende eski bi bursaliyim
Ist ye 2003 yilindda tasindik
Bursayi cok seviyorum cok guzel bi yer
Bu arada aranizda yildirim tic lisesinde okuyan varmi
sanırım yok canım.aramıza hoşgeldin

hoşgeldin kuzucum :)) sadece evliler misenin gibi orasını burasını araştıran nişanlılar da var :))

düğün çizelgen duruyo kuuzu barıstınızmı diye sorucam ama cevaplarmısın bilmem???

hoşgeldin kuzucum :)) sadece evliler misenin gibi orasını burasını araştıran nişanlılar da var :))

Ben galiba çok aceleci davranıyorum bizim isteme bile olmadı daha ne yapacağımı da hiç bilmiyorum babam işi dolayısıyla neredeyse ayın 25 günü yurt dışında olduğundan onun burada olduğu zamanları denk getirmek zorundayız herşeyde Senin düğünün nerede olacak çok merak ettim kuaför falan ayarladın mı

düğün çizelgen duruyo kuuzu barıstınızmı diye sorucam ama cevaplarmısın bilmem???
tabi ki cvplarım.ilk kez bir ay küs kaldık.en uzun süremiz bir haftaydı ki bu uzun süreler hep bi başkası yüzünden yaptığımız tartışmalarda oluyordu.bu da annesi yüzünden olan bi tartışmaydı ya neyse...bişilerin değiştiğini gördükten sonra barıştım,çünkü bende de çok şey değişti.
evet çok aceleci olmuşsun ben orhangazide yaşıyorum düğünüm de burada olacak.salonun verdiği kuaför vardı kim olduğunu bile sormadan istemedim.15 yıllık kuaförm var deyip.kuaförümden randevu almaya bi gittim,salonumla anlaşmış :)) ev arıyoruz bir yandan.bu hafta sonu da mobilyaları alıcaz nasipse

günaydın kızlarrrrr

ben yokum 2 cumartesıde yaaaa
canım yaaaaa çok heyecanlıyım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.rabbim sabrına değer bir hediye versin inş :)

arkadaşlar cuma selasıyla birlikte duamı ettim.ilk tefriciyemi de çekip soluğu burada aldım.sayı almış olan duaları kıymetli yürekleri tertemiz arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun inşaallah.tefriciyelerinize başlayabilirsiniz.

Allahtan hayırlısını diliyorum cnaım... Bende en kısa sürede 50 adete başlayacağım...

Allahtan hayırlısını diliyorum cnaım... Bende en kısa sürede 50 adete başlayacağım...
çok sağol canım benim rabbim ne muradınız varsa versin inşaallah.katılımın o kdar önemliydi ki bizim için :) çok sağol bacım çok :) rabbim hepimize isteklerimizi hakkımızda hayırlısıysa şu mübarek cuma saatinde peygamberimizin gül ismi yüzü suyu hürmetine versin inşaallah :)

canım benim sabah başladım ihlas-i şerif'e 560 adet okudum.tefriciye bitmeden devam edemicem,kusuruma bakma.dilerim Rabbim zalimlerin zulmüne dur der biz uyuyan sözde müslümanları uyandırıp gerçek müslümanlar haline getirip birlik ve beraberlik içinde tüm gayri müslimlere karşı durma gücünü bizlere verir.

başlıyorum bende birazdan canım Allah kabul etsin

yorum sonra benim toparlanmamda zor oluyor hemen geçmesını istiyorum şu anda 2 haftaaa

amin canım ama fazlada ümitlenmek istemi

en kısa zamanda başlıcam canım ama sanırım bu gun okuyamıycam aşılamadan sonra kanamam oldu:13: bıraz tuvalate cıktığımdada hafıf geliyor dr da bugun banyo yapma dedı yarın abdest alıp okumaya başlıcam inş

başlıyorum bende birazdan canım Allah kabul etsin
amin canım cümlemizinkini inşaallah :)

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim ne derse o.tersine hiçbirimizin gücü yetmez.sayılar için de sıkmayın kendinizi.10 tane bile okusanız yeter :) bizim için önemli olan çok kişinin olmasını istemesi.yoksa ben tek bile yapabilirim sayıyı aksilik olmazsa.121 tane çektim bile ki telefona bakıyorum buraya yazıyorum halı paketliyorum arada da çekiyorum :) sayıdan yana içiniz rahat olsun.sadece yetiştiremicek olursanız bana perşembe akşamı söyleyin ki cuma bitireyim

hepinizi seviyorum yaaaaaa :)) Rabbim şu okunan ezanın ve muhammedin namı celili hatrına hepinizin yüreğinde en çok sıkıntı yaratan konuyu çözüversin inşaallah...

Daha bizim o aşamalara çok var da ben fazla heyecana kapıldım Daha bir sürü alınması gereken eşyam var çeyizime bide erkek tarafı önümüzdeki yaz istiyor düğünü ama toparlanamam hayatta Bir de müstakbel kayın pederim sağolsun yıllar önce mutfak ve banyonun fayansları yaptırmış hiç hoşuma gitmiyor geçen akşam görüştüğümüzde mutfak için fayans bak dedi (tabi benimkinin başını yedim değiştirelim diye kendiliğinden söylemedi adam da) :)) banyoyu değiştirmeyelim diyomuş anlıcağın bizim şimdiden bu tarz sorunlar başlayacak gibi görünüyor :))

canım bu tarz konuları şimdiden dert etme.bazı şeyleri oluruna bırak.bak konuda çok çekmiş biri olarak,mesafeni koru.isteklerinden sizi zorlamadıkça taviz verme ama isteklerini de abartma.mesela bi örtü yeterken 2 3 tane isteme.ama o 1 tane lazımsa,onu da al.kv ile kp arasında mutlaka bir mesafe olsun.ben başta bırakmadım,çok içten samimi davrandım.canımı almaya kalktı kv...o yüzden sıkı tut kendini.he bi de sevcanla hayattan mutlaka tavsiyeler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…