canım bu tarz konuları şimdiden dert etme.bazı şeyleri oluruna bırak.bak konuda çok çekmiş biri olarak,mesafeni koru.isteklerinden sizi zorlamadıkça taviz verme ama isteklerini de abartma.mesela bi örtü yeterken 2 3 tane isteme.ama o 1 tane lazımsa,onu da al.kv ile kp arasında mutlaka bir mesafe olsun.ben başta bırakmadım,çok içten samimi davrandım.canımı almaya kalktı kv...o yüzden sıkı tut kendini.he bi de sevcanla hayattan mutlaka tavsiyeler al
kuzucum gemsazdan sonra bir kayboldun pir kayboldun.nerelerdesin bakim?naptın yiğiti yazdırdın mı bi okula???
ayran geçmiş olsun canım
slm kizlar nasilsiniz ben bu hafta okul ve ev arasinda kosturmayla gecti oglum okula basladi ilk hafta oldugu icin yaninda bekledim ama okadar cabuk adapte olduki gitsemde umurunda degildi oglum brakmiycak beni diye artislik yapiyodum ama ilk gun bile arkasina bakmadan sinifina daldi
sevcancim kp de hastanedeymis gecmis olsun canim yogunluk aazaldim isyerinde gecmiso tam okuyamadim zamanim kisitli oglum sirada bekliyo
ahilla halana tefriciye okutuyomusun 100 ben alirim daha fazla alma isterdim ama malum benim cadiyi biliyosnbuarada nisanlinla barismisin ben demistimmi demeliyim burda siz ayrilamassiniz kuzum bosuna didinmeyin...
ayfercim talhayi kayit yaptirmisnz hayirli olsun altinda araban varda bi atlayip gelmedin bana aslinda bu hafta kahvaltiya kac bana diye ariycaktim ama yigitin okulunda beklemek durumu olunca yatti ...ilk hafta bahcede beklemek zorundaymisiz....haftaya gel kiz fal bakcam sozzzzz
baharda tasinma telasesinde sanirim hic sesi cikmiyo gecen gun aradi beni oturcaklari evin karsisindaki kiraci cikiyomus sen denizi seviyosun siteyide cok begenirsin buraya tasinmayi dusnmezmisn diye ....bende aklima yazdim tasinma zamani icin tabisiiii.....
haksevercim seninde hersey yolunda gidiyordur umasrim. kendine ve prensesine dikka et....
mervecim seninde asilaman olmus hayirlisiyla sonuclamasini nasip etsin allah hakseverede cok dua etmistik bak oldu sende dualarimizdasin.....sakin umutsuz olma olacagina inan neye inanirsan o olur ....ama icimdeki his bebis yolda diyo hadi hayirlisii....
kizlar derdime derman olun, tabiii dert sayilmaz ama suanda benim icin der durumunda....
esimin abisi ameliyat oldu 5 gundur hastanede pazartesi cikcakmis esimde haftasonu ben kalcam yaninda dedi bende yanliz basima kalmaktan korktugum icin basta tepki gosterdim trip attim ama sonra soz konusu olan abisi oldugu icin boyun eymek zorunda kaldim,esim eltimde kalmami soyledi korktugum icin eltimdede en son kalisimizdaki bazi tavirlarindan dolayi gitmek istemiyorum denizden korkan yilana sarilir diye gitsemmi diyorum ama hic gitmek istemiyorum,evdede korkuyorum gece panik atak tutar diye korkudan,cok huzursuzum bugun buaksami dusunmekten istahim bile gitti... kizlar beni rahatltcak bisiler soyleyin eltime muhtac kalmadan evimde kalmak istiyorum ama odum patliyo korkudan gece isik falan sonse bir tikirti olsa kafayi yerim ne yapmalida korkmadan atlatabilmeliyim iki geceyi bana careeeeeeee......keske ailemle ayni sehirde olsaydim simdi boyle bir sorunum olmiycakti ailesiyle ayni sehirde olanlar cok sanslisiniz degerini bilin...
ayfercim ben sende kaldim sende bana borclusun bananeeeee yaaa sende bana gel kalmayaaaaa neolurrrrrrrr iki gececik
selam haksever daha önce yazıyordum bu topiğe ikizlerim vardı oğlumun ameliyatı girdi araya baya bi bakamadım çok hızlı ilerliyor...sayfalar aklıma geldi bi baktım hamilesin gözün aydın canım ALLAH yüzünü göstermek nasip etsin inşallah.....çok sevindim senin adına bi ara pko lular buraya topiğindede yazışmıştık hatırlarmısın bilmem geçtiğin yolarrı az çok biliyorum..herşey gönlünce olur umarım cinsiyet belli mi????
canım benim sabah başladım ihlas-i şerif'e 560 adet okudum.tefriciye bitmeden devam edemicem,kusuruma bakma.dilerim Rabbim zalimlerin zulmüne dur der biz uyuyan sözde müslümanları uyandırıp gerçek müslümanlar haline getirip birlik ve beraberlik içinde tüm gayri müslimlere karşı durma gücünü bizlere verir.
Herkese merhabalar :) Foruma yeni katıldım aynı zamanda yeni gelin adayıyım 18 ağustosta evlenme teklifi alınca karıştırmadığım yer kalmadı daha şimdiden gelinliktir, saçtır, baştır, salondur vs. vs. :)) Baktım Bursalılar burada takılıyor bende bir merhaba demek istedim okuduğum kadarıyla evli arkadaşlar da var tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi bekliyorum
Selammm ne güzel bir topik bu topikuzun zamandır devam eden güzel dostluklar kurulmuş anladığım kadarıyla.Çok fazla okuyamadım gerçi baştan ve sondan bir kaç sayfa okuyabildim.Bende kendimi tanıtayım hemen İsmim seda ekim 84 doğumluyum bursalıyım ve 3 yıldır evliyim .4 aylık tatlımı tatlı bir erkek bebeğe sahibim .Şimdilik çalışmıyorum.Hamile olduğumu öğrenince işten ayrılmıştım şimdde 2 yaşına girmesini bekliyrm sonrasında çalışmayı düşünüyrm.Namazgahta oturuyorum.Oğlum için çevre edineyim istedim bende şöyle bilgi alışverişi yapabileceğim arkadaşlarım olsun istedim.Gerçi facebookta mayıs anneleri diye kapalı bir grubumuz var yine burda edindiğim arkadaşlar ile açtığımız bir grup ve 40 üyeyiz fakat bursadan sadece 1 arkadaş var.Aynı şehirden olmak daha başka tabii.Hastane,doktor alışveriş mekanları gibi bir çok konuda bilgi alışverişi sağlayabiliriz ay çok mutlu oldum vallahi çok iyi oldu bu arada aşılamaya giden arkadaşada başarılar diliyorum hakkında hayırlısı arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın.
Selammm
Bende eski bi bursaliyim
Ist ye 2003 yilindda tasindik
Bursayi cok seviyorum cok guzel bi yer
Bu arada aranizda yildirim tic lisesinde okuyan varmi
Canım sevcan ve hayat bu topikten iki arkadaş.dediklerini yapan mutlaka karlı çıkıyor.falcı mıdırlar ne :))Yok canım zaten çok önem verdiğim şeyler dışında abartıya kaçmayı düşünmüyorum umarım çok büyük sorunlar çıkmaz korkuyorum da açıkçası. Maddi konular yüzünden çıkarsa sorun çıkacak benimkiler biraz varyemez cinsten hatta baya bi öylelerSevcanla hayat demişsin canım o kısmı pek anlayamadım
slm kizlar nasilsiniz ben bu hafta okul ve ev arasinda kosturmayla gecti oglum okula basladi ilk hafta oldugu icin yaninda bekledim ama okadar cabuk adapte olduki gitsemde umurunda degildi oglum brakmiycak beni diye artislik yapiyodum ama ilk gun bile arkasina bakmadan sinifina daldi
sevcancim kp de hastanedeymis gecmis olsun canim yogunluk aazaldim isyerinde gecmiso tam okuyamadim zamanim kisitli oglum sirada bekliyo
ahilla halana tefriciye okutuyomusun 100 ben alirim daha fazla alma isterdim ama malum benim cadiyi biliyosnbuarada nisanlinla barismisin ben demistimmi demeliyim burda siz ayrilamassiniz kuzum bosuna didinmeyin...
ayfercim talhayi kayit yaptirmisnz hayirli olsun altinda araban varda bi atlayip gelmedin bana aslinda bu hafta kahvaltiya kac bana diye ariycaktim ama yigitin okulunda beklemek durumu olunca yatti ...ilk hafta bahcede beklemek zorundaymisiz....haftaya gel kiz fal bakcam sozzzzz
baharda tasinma telasesinde sanirim hic sesi cikmiyo gecen gun aradi beni oturcaklari evin karsisindaki kiraci cikiyomus sen denizi seviyosun siteyide cok begenirsin buraya tasinmayi dusnmezmisn diye ....bende aklima yazdim tasinma zamani icin tabisiiii.....
haksevercim seninde hersey yolunda gidiyordur umasrim. kendine ve prensesine dikka et....
mervecim seninde asilaman olmus hayirlisiyla sonuclamasini nasip etsin allah hakseverede cok dua etmistik bak oldu sende dualarimizdasin.....sakin umutsuz olma olacagina inan neye inanirsan o olur ....ama icimdeki his bebis yolda diyo hadi hayirlisii....
kizlar derdime derman olun, tabiii dert sayilmaz ama suanda benim icin der durumunda....
esimin abisi ameliyat oldu 5 gundur hastanede pazartesi cikcakmis esimde haftasonu ben kalcam yaninda dedi bende yanliz basima kalmaktan korktugum icin basta tepki gosterdim trip attim ama sonra soz konusu olan abisi oldugu icin boyun eymek zorunda kaldim,esim eltimde kalmami soyledi korktugum icin eltimdede en son kalisimizdaki bazi tavirlarindan dolayi gitmek istemiyorum denizden korkan yilana sarilir diye gitsemmi diyorum ama hic gitmek istemiyorum,evdede korkuyorum gece panik atak tutar diye korkudan,cok huzursuzum bugun buaksami dusunmekten istahim bile gitti... kizlar beni rahatltcak bisiler soyleyin eltime muhtac kalmadan evimde kalmak istiyorum ama odum patliyo korkudan gece isik falan sonse bir tikirti olsa kafayi yerim ne yapmalida korkmadan atlatabilmeliyim iki geceyi bana careeeeeeee......keske ailemle ayni sehirde olsaydim simdi boyle bir sorunum olmiycakti ailesiyle ayni sehirde olanlar cok sanslisiniz degerini bilin...
ayfercim ben sende kaldim sende bana borclusun bananeeeee yaaa sende bana gel kalmayaaaaa neolurrrrrrrr iki gececik
kız kilitle kapını bacanı oku ayetel kürsi felak nas...çok tırsıyorsan lambayı yak.tv de açık kalsın.hırsız tırsar giremez.eee kuranlar da üç harflilere...neyden korkacaksın ki?bu hafta basladi canim okula cikisina kadar bekledim orda alostirma haftasi oldugu icin biryandaokul telases biryandan tablet tamirdeydi pcde bana sira gelmiyodu derken giremedim ama ara ara okudum takibimdeydiniz yani ama yazamadim ozledim hepiniziiiisen ise basladin sanirim....
maşallah yiğitee kocaman alkışçok erken adapta olmuş mşallah..umarım hep böyle gider.ama bunda evinin yakınlığı büyük etken diye düşünüyorum..
canım ya geçen sabah vetrinere getirdik biizim köpüşü çarşambada, yol çalışması varmış ordan girdik burdan çıktık aaa bir baktım senin kapının önündeyim...ay nasıl içim gitti anlatamam ama saat 9du:) utandım vallah o saatte kapını çalmaya aramaya..birde eşinin evde olduğunu hissetim:) bas git Ayfer ya dedim 2 dk durdum vallah kapının önünde girseemi girmesemmi diye..Talha rüzgar var olmaz dedi..arda yiğit diye ağlamaya başladı:)))öylekaldı sonra.ama inan aklımdasın,hele o ecrinin resimlerini paylaştıkça atlayıp gelesim geliyor:))
hiç korkma canım oku ayetel kürsünü kilitle kapılırını allaha emanetsin hiç aklına kötü bişey getirme..eğer tereddütle yatarsan vallah sabahlarısın sabaha kadar korkuda cabası..ama hiç düşünmezsen sabaha kadar mışıl mışıl uyursun..
bu arada yarınki buluşma için gelemeyenler çok fazla(
çalışanlar yarında çalışıyor ooo kaldı bizim buluşma..
başka sefere inşallah sağlık olsun..anca beraber kanca beraber:)
ahiila düğün tarihi ne zaman canım?? sanırım tarih belli oldu..düğün hazırlığı başladı deyince sormak istedim..
hoş geldin canım benm adım da nafiye 2 yıl bitti 3 yıldır evliyim bebiş yok calısıyorum tanıstıgımıza memnun oldum bende yeni geldim
bu sayfaya gerçi daha önce bi arkadaş sayesinde gizli topik takipçileriydim ama dediğin gibi arkadaşlıkları güzel olunca beni almazlar belki diye düşünüyodum ama yanılmısımm
hepsi sıcak kanlı cok iyi insanlar saolsunlar
Hoşbulduk canım bende memnun oldum ne güzel ikimizde yeniyiz desenehadi bakalım beraber iyi tecrübeler o zaman.
haksever
hg aramıza maşallah ogluna saglıkla büyütürdsün inşallah :) ben yukarda tanıttım kendimi meenun oldum kaçarsan aynı ücretlere senide tabi ederiz ona görene iş yapıyodun bu arada
Çok sağol canım teşekkür ederim sende sağlıkla kavuşurun inşallah meleğinebende memnun oldum ve sana böyle bir sayfa açtığın için de ayrıca teşekkür ederim bende bununla alakalı yeni bir konu açmıştım ama burası sayesinde gerek kalmadı buna.Vallahi benim hep buralardayım bir yere kaçmıyorum daha doğrusu oğluştan fırsat bulduğum her vakit netteyim ama face deyim ççoğunluk şimdi sizler sayesinde artık bu forumada takılıcaz kısmetse .Ben tekstil teknikeriyim.Ev tekstili çalışan firmaların üretim planlamasını yapıyordum.Şimdilik evdeyim kısmetse oğluşu biraz büyütüp tekrar çalışmayı düşünüyrm.
Hoş geldin sefalar getirdin
Ben 27 yaşındayım.2 yıldır evliyim. Bebiş yok amma istemeye başladık artık, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. Şimdilik ev hanımıyım, öğretmen olup atanamayanlarından :)
aramıza hoş geldin :)) ben de elif.orhangaziliyim.85 mayıslıyım almanca öğretmeni emeklisiyim.atanamayınca emekli oldumnişanlıyım düğüne az kaldı,hepinizi bekliyorummm.
kabul edildiniz :))
hoşbulduk canımmemnun oldum.öğretmen arkadaş çok anladığım kadarıylaama bazı talihsizlikler yaşıyorsunuz.Umarım en kısa zamanda hersey dilediğinizce olur.Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Uygun olursak gelmeye çalışırız canım aracımız yok bbişlede dışarı çıkmak biraz zor ama tarih ve mekan bildirirsen zorlamaya çalışırım.Tefriciye nasıl okunur bilmiyorum beni bilgilendirirsen yardımcı olmak isterim canım
haksever sende sağol canım benim oğlum beyin ameliyatı geçirdi 3.ye ikizler benim aceleci davrandı ve 7 aylık doğdular oğlum erken doğuma bağlı çok ağır beyinkan. geçirdi buna bağlı hidrosefali ve sonuç beyninde şant var duydun mu bilmem insan başına gelmeyince pek bilmiyor...beyninde ucu tıkanmış değiştirdiler mayıs 22 de oldu ama çok zor geçti ikiside ateşli hastalandılar falan anca kendimize geliyoruz yani rabbim isteyen herkese evlat versin şükür bizimde okadar ağır kan. rağmen zihinsel bir sıkıntımız yok ikiside 2 yaşında yürüdü 28 ağustosta 2 yaşında olduk kızımda meğersem oksijensiz kalmış yeni öğrendik onunda yürümesi bu yüzden geçikmiş sadece fiziksel gerlik oldu yaşıtlarından baya sıkıntılı bi 2 yıl geçirdik hamdolsun iyiz şuan............
bu arada yarınki buluşma için gelemeyenler çok fazla(
çalışanlar yarında çalışıyor ooo kaldı bizim buluşma..
başka sefere inşallah sağlık olsun..anca beraber kanca beraber:)
ahiila düğün tarihi ne zaman canım?? sanırım tarih belli oldu..düğün hazırlığı başladı deyince sormak istedim..
oo hg çok geçmiş olsun bidaha göstermesin ne ameliyatı oldu önemli bişey değildir inşallah çok şükür canım sonunda teşrif etti nazlı prensesimiz kızım olucak rabbim izizn verirse rh sende az çok biliyosun zor oldu ama degermiş herşeye çok güzelmiş rabbim isteyen bütün arkadaşlara nasip etsinsaol merak edip gene beni bulmuşsun saol canım teşekkür ederim
sen aklında tut tefriciyen bitince üstüne tamamlayıp 1000 yaparsın senin adına hediye ederiz ihlas hatmi çok güzel bi hatim
hg aramıza kaç yaşındasın :)) nerlerde oturuyosun çalışıyo musun:)) evenicen kişi yurt dışınamı çıkıyo sürekli tam anlayamadım işi neki damadımızınlütfen detayları alaalım he bide bi gelip sonra kaybolursan 2. gelişinde kayıt parası depozito alırım haberin olsun
ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim kız bebiş bekliyorum anaokulu öğreteniyim ama bu sene çalışmıcam hasretle bekeldigim kıızmla yatıp bostanlarımzıı büyütücezmerinosun az aşalarında çiftehavuzlarda oturuyorum
hg aramıza maşallah ogluna saglıkla büyütürdsün inşallah :) ben yukarda tanıttım kendimi meenun oldum kaçarsan aynı ücretlere senide tabi ederiz ona görene iş yapıyodun bu arada
as hg ama seni bu topik pek bağlar mı bilmem burda hepici evli cocuklu coluklu bayanlarız :)) 1 tane bekarımız vardı 2 oldular bide sen olursan 3 olur ama okuyan yok aramızda takılırsan seviniriz ama bu konuda yardımcı olamıcam ben
arkadaşlar oğluşu sünnet ettiricez tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?