Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kuzucum gemsazdan sonra bir kayboldun pir kayboldun.nerelerdesin bakim?naptın yiğiti yazdırdın mı bi okula???

Yok canım zaten çok önem verdiğim şeyler dışında abartıya kaçmayı düşünmüyorum umarım çok büyük sorunlar çıkmaz korkuyorum da açıkçası. Maddi konular yüzünden çıkarsa sorun çıkacak benimkiler biraz varyemez cinsten hatta baya bi öyleler Sevcanla hayat demişsin canım o kısmı pek anlayamadım

slm kizlar nasilsiniz ben bu hafta okul ve ev arasinda kosturmayla gecti oglum okula basladi ilk hafta oldugu icin yaninda bekledim ama okadar cabuk adapte olduki gitsemde umurunda degildi oglum brakmiycak beni diye artislik yapiyodum ama ilk gun bile arkasina bakmadan sinifina daldi

sevcancim kp de hastanedeymis gecmis olsun canim yogunluk aazaldim isyerinde gecmiso tam okuyamadim zamanim kisitli oglum sirada bekliyo

ahilla halana tefriciye okutuyomusun 100 ben alirim daha fazla alma isterdim ama malum benim cadiyi biliyosn buarada nisanlinla barismisin ben demistimmi demeliyim burda siz ayrilamassiniz kuzum bosuna didinmeyin...

ayfercim talhayi kayit yaptirmisnz hayirli olsun altinda araban varda bi atlayip gelmedin bana aslinda bu hafta kahvaltiya kac bana diye ariycaktim ama yigitin okulunda beklemek durumu olunca yatti ...ilk hafta bahcede beklemek zorundaymisiz....haftaya gel kiz fal bakcam sozzzzz

baharda tasinma telasesinde sanirim hic sesi cikmiyo gecen gun aradi beni oturcaklari evin karsisindaki kiraci cikiyomus sen denizi seviyosun siteyide cok begenirsin buraya tasinmayi dusnmezmisn diye ....bende aklima yazdim tasinma zamani icin tabisiiii.....

haksevercim seninde hersey yolunda gidiyordur umasrim. kendine ve prensesine dikka et....

mervecim seninde asilaman olmus hayirlisiyla sonuclamasini nasip etsin allah hakseverede cok dua etmistik bak oldu sende dualarimizdasin.....sakin umutsuz olma olacagina inan neye inanirsan o olur ....ama icimdeki his bebis yolda diyo hadi hayirlisii....

kizlar derdime derman olun, tabiii dert sayilmaz ama suanda benim icin der durumunda....

esimin abisi ameliyat oldu 5 gundur hastanede pazartesi cikcakmis esimde haftasonu ben kalcam yaninda dedi bende yanliz basima kalmaktan korktugum icin basta tepki gosterdim trip attim ama sonra soz konusu olan abisi oldugu icin boyun eymek zorunda kaldim,esim eltimde kalmami soyledi korktugum icin eltimdede en son kalisimizdaki bazi tavirlarindan dolayi gitmek istemiyorum denizden korkan yilana sarilir diye gitsemmi diyorum ama hic gitmek istemiyorum,evdede korkuyorum gece panik atak tutar diye korkudan,cok huzursuzum bugun buaksami dusunmekten istahim bile gitti... kizlar beni rahatltcak bisiler soyleyin eltime muhtac kalmadan evimde kalmak istiyorum ama odum patliyo korkudan gece isik falan sonse bir tikirti olsa kafayi yerim ne yapmalida korkmadan atlatabilmeliyim iki geceyi bana careeeeeeee......keske ailemle ayni sehirde olsaydim simdi boyle bir sorunum olmiycakti ailesiyle ayni sehirde olanlar cok sanslisiniz degerini bilin...

ayfercim ben sende kaldim sende bana borclusun bananeeeee yaaa sende bana gel kalmayaaaaa neolurrrrrrrr iki gececik

kuzucum gemsazdan sonra bir kayboldun pir kayboldun.nerelerdesin bakim?naptın yiğiti yazdırdın mı bi okula???

bu hafta basladi canim okula cikisina kadar bekledim orda alostirma haftasi oldugu icin biryandaokul telases biryandan tablet tamirdeydi pcde bana sira gelmiyodu derken giremedim ama ara ara okudum takibimdeydiniz yani ama yazamadim ozledim hepiniziiii sen ise basladin sanirim....

yinusecim ağzın bal yesin emiiii , inş çok dua ediyorum rabbim yüzüme gülsün bu sefer

yınuse geçmiş olsun öncelikle,ne korkuyosun oku dualarını kapını camını kapa allah büyük bişeycik olmaz ben yine eşim gececi olsun diye bakarım rahatım kumanda bılgısayar evin kontrollu bende ohh :) eltinde huzursuz olmaktansa evde accık tırs nolmuş ama öyle panık atak durumları olmasın :)

selam haksever daha önce yazıyordum bu topiğe ikizlerim vardı oğlumun ameliyatı girdi araya baya bi bakamadım çok hızlı ilerliyor...sayfalar aklıma geldi bi baktım hamilesin gözün aydın canım ALLAH yüzünü göstermek nasip etsin inşallah.....çok sevindim senin adına bi ara pko lular buraya topiğindede yazışmıştık hatırlarmısın bilmem geçtiğin yolarrı az çok biliyorum..herşey gönlünce olur umarım cinsiyet belli mi????
ayran geçmiş olsun canım

maşallah yiğitee kocaman alkışçok erken adapta olmuş mşallah..umarım hep böyle gider.ama bunda evinin yakınlığı büyük etken diye düşünüyorum..
canım ya geçen sabah vetrinere getirdik biizim köpüşü çarşambada, yol çalışması varmış ordan girdik burdan çıktık aaa bir baktım senin kapının önündeyim...ay nasıl içim gitti anlatamam ama saat 9du:) utandım vallah o saatte kapını çalmaya aramaya..birde eşinin evde olduğunu hissetim:) bas git Ayfer ya dedim 2 dk durdum vallah kapının önünde girseemi girmesemmi diye..Talha rüzgar var olmaz dedi..arda yiğit diye ağlamaya başladı:)))öylekaldı sonra.ama inan aklımdasın,hele o ecrinin resimlerini paylaştıkça atlayıp gelesim geliyor:))
hiç korkma canım oku ayetel kürsünü kilitle kapılırını allaha emanetsin hiç aklına kötü bişey getirme..eğer tereddütle yatarsan vallah sabahlarısın sabaha kadar korkuda cabası..ama hiç düşünmezsen sabaha kadar mışıl mışıl uyursun..

bu arada yarınki buluşma için gelemeyenler çok fazla(
çalışanlar yarında çalışıyor ooo kaldı bizim buluşma..

başka sefere inşallah sağlık olsun..anca beraber kanca beraber:)
ahiila düğün tarihi ne zaman canım?? sanırım tarih belli oldu..düğün hazırlığı başladı deyince sormak istedim..

oo hg çok geçmiş olsun bidaha göstermesin ne ameliyatı oldu önemli bişey değildir inşallah çok şükür canım sonunda teşrif etti nazlı prensesimiz kızım olucak rabbim izizn verirse rh sende az çok biliyosun zor oldu ama degermiş herşeye çok güzelmiş rabbim isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin saol merak edip gene beni bulmuşsun saol canım teşekkür ederim

sen aklında tut tefriciyen bitince üstüne tamamlayıp 1000 yaparsın senin adına hediye ederiz ihlas hatmi çok güzel bi hatim

hg aramıza kaç yaşındasın :)) nerlerde oturuyosun çalışıyo musun:)) evenicen kişi yurt dışınamı çıkıyo sürekli tam anlayamadım işi neki damadımızın lütfen detayları alaalım he bide bi gelip sonra kaybolursan 2. gelişinde kayıt parası depozito alırım haberin olsun

ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim kız bebiş bekliyorum anaokulu öğreteniyim ama bu sene çalışmıcam hasretle bekeldigim kıızmla yatıp bostanlarımzıı büyütücez merinosun az aşalarında çiftehavuzlarda oturuyorum

hg aramıza maşallah ogluna saglıkla büyütürdsün inşallah :) ben yukarda tanıttım kendimi meenun oldum kaçarsan aynı ücretlere senide tabi ederiz ona göre ne iş yapıyodun bu arada

Selammm
Bende eski bi bursaliyim
Ist ye 2003 yilindda tasindik
Bursayi cok seviyorum cok guzel bi yer
Bu arada aranizda yildirim tic lisesinde okuyan varmi

as hg ama seni bu topik pek bağlar mı bilmem burda hepici evli cocuklu coluklu bayanlarız :)) 1 tane bekarımız vardı 2 oldular bide sen olursan 3 olur ama okuyan yok aramızda takılırsan seviniriz ama bu konuda yardımcı olamıcam ben

Canım sevcan ve hayat bu topikten iki arkadaş.dediklerini yapan mutlaka karlı çıkıyor.falcı mıdırlar ne :))
şaka bi yana bu konularda tecrübeli az çok çekmiş iki anne...

kız kilitle kapını bacanı oku ayetel kürsi felak nas...çok tırsıyorsan lambayı yak.tv de açık kalsın.hırsız tırsar giremez.eee kuranlar da üç harflilere...neyden korkacaksın ki?
evet canım barıştık ama çok zor ve uzun oldu...bi de yıprandık yok yere...dükkanda çalışmaya beş gün oldu başlayalı.ama aaıl haber burda;bugün öebden aradılar.pazartrsi gününden itibaren Almanca Öğretmeniyim
kız demeden geçemicem,yiğit daha okulu görünce seni unutmuş eblenirken nolur sen düşün

kapımın önünden bile geçen yok aaahhh ahhhhhh
canım 18ekim kına 19 ekim düğün ikisi de akşam.var ya gelirseniz bir havam olur bir neşem olur kaynanam da o cadaloz ablası da bir çatlar...
Ya valla hediye mediye istemiyorum nehirdeki gibi toplanın gwlin yeter...

Bu arada yinuse tefriciye için çok sağol tatlım.Allah razı olsun ne muradın varsa versin.

Kızlar iki seneden sonra tekrar tahta başına geçeceğim.öyle heyecanlıyım ki...

haksever sende sağol canım benim oğlum beyin ameliyatı geçirdi 3.ye ikizler benim aceleci davrandı ve 7 aylık doğdular oğlum erken doğuma bağlı çok ağır beyinkan. geçirdi buna bağlı hidrosefali ve sonuç beyninde şant var duydun mu bilmem insan başına gelmeyince pek bilmiyor...beyninde ucu tıkanmış değiştirdiler mayıs 22 de oldu ama çok zor geçti ikiside ateşli hastalandılar falan anca kendimize geliyoruz yani rabbim isteyen herkese evlat versin şükür bizimde okadar ağır kan. rağmen zihinsel bir sıkıntımız yok ikiside 2 yaşında yürüdü 28 ağustosta 2 yaşında olduk kızımda meğersem oksijensiz kalmış yeni öğrendik onunda yürümesi bu yüzden geçikmiş sadece fiziksel gerlik oldu yaşıtlarından baya sıkıntılı bi 2 yıl geçirdik hamdolsun iyiz şuan............

Hoşbulduk canım Allahım tez zmanda hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah vallahi çok güzel bir duygu annelik bende 1 sene uğraştım olması için şükür şimdi kollarımda .İş hayatındada başarılar dilerim canım umarım herşey gönlünce olur.

oyy canım kıyamam ben ona küçücük canıyla 3 ameliyat hemde beyin ameliyatları allah sana sabrını vermiş canım ne kadar zor oldugunu sadece tahmi,n edebilirim ama içim yandı inan aman rabbim bidaha evlatlarınla sınamasın senide benide kimseyide kimi varlıgıyla kimi yokluguyla kimide başka dertlerle imtihan oluyo işte çok üzüldüm ama sonuçta bi hasar kalmamasınada cok sevindim erkenci olunca hayata adapte olmaları zor olmuş anlaşılan ama herşey yoluna girmiş bundan sonra inşallah öksürüp hasta bile olmasınlar :)) hiç yakışmıyo cocuklara hastalık ya canım benim bi sakıncası yoksa resimlerini koyarsın müsait olunca bi kız bi erkek ikizlerede bayılıyorum saglık sıhat versin güzel ömürler versin canım

ertelenmiş buluşma ve ben çok sevindim :)) çünkü yarın bende gelemiyorum abimler ev aldılar ve yeğenlerim iki gün bende misafir ama buluşma ayarladığınızda bende gelmek istiyorum.

Sekerim yanlis yazmisim okuyan varmiydi dicektim :))
Evlilik cetvelimide gormuosun yani bende dolu dolu 9 yillik evliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…