Herkezciklere günaydınnnnnnn
canım benım yıgenım dörtçelikte bır bayan dr da oldu sunnet çok memnun kaldık
Güzel duaların için çok teşekkür ederim tatlım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Hoşbulduk canımAllahım tez zmanda hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah vallahi çok güzel bir duygu annelik bende 1 sene uğraştım olması için şükür şimdi kollarımda .İş hayatındada başarılar dilerim canım umarım herşey gönlünce olur.
Herkese merhabalar :) Foruma yeni katıldım aynı zamanda yeni gelin adayıyım 18 ağustosta evlenme teklifi alınca karıştırmadığım yer kalmadı daha şimdiden gelinliktir, saçtır, baştır, salondur vs. vs. :)) Baktım Bursalılar burada takılıyor bende bir merhaba demek istedim okuduğum kadarıyla evli arkadaşlar da var tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi bekliyorum
Sekerim yanlis yazmisim okuyan varmiydi dicektim :))
Evlilik cetvelimide gormuosun yani bende dolu dolu 9 yillik evliyim :)
wuuuuuuuu afili bi meslek bence :)) hep sevmişimdir bu tür şeyleri ama kafam hi basmaz :Shoş geldin canım benm adım da nafiye 2 yıl bitti 3 yıldır evliyim bebiş yok calısıyorum tanıstıgımıza memnun oldum bende yeni geldim
bu sayfaya gerçi daha önce bi arkadaş sayesinde gizli topik takipçileriydim ama dediğin gibi arkadaşlıkları güzel olunca beni almazlar belki diye düşünüyodum ama yanılmısımm
hepsi sıcak kanlı cok iyi insanlar saolsunlar
Hoşbulduk canım bende memnun oldum ne güzel ikimizde yeniyiz desenehadi bakalım beraber iyi tecrübeler o zaman.
haksever
hg aramıza maşallah ogluna saglıkla büyütürdsün inşallah :) ben yukarda tanıttım kendimi meenun oldum kaçarsan aynı ücretlere senide tabi ederiz ona görene iş yapıyodun bu arada
Çok sağol canım teşekkür ederim sende sağlıkla kavuşurun inşallah meleğinebende memnun oldum ve sana böyle bir sayfa açtığın için de ayrıca teşekkür ederim bende bununla alakalı yeni bir konu açmıştım ama burası sayesinde gerek kalmadı buna.Vallahi benim hep buralardayım bir yere kaçmıyorum daha doğrusu oğluştan fırsat bulduğum her vakit netteyim ama face deyim ççoğunluk şimdi sizler sayesinde artık bu forumada takılıcaz kısmetse .Ben tekstil teknikeriyim.Ev tekstili çalışan firmaların üretim planlamasını yapıyordum.Şimdilik evdeyim kısmetse oğluşu biraz büyütüp tekrar çalışmayı düşünüyrm.
canım benim çok ama çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalarını versin ve son sağlık problemleri olsun inşaaallah...gerçekten çok üzüldüm.acil şifalar dilerim.haksever sende sağol canım benim oğlum beyin ameliyatı geçirdi 3.ye ikizler benim aceleci davrandı ve 7 aylık doğdular oğlum erken doğuma bağlı çok ağır beyinkan. geçirdi buna bağlı hidrosefali ve sonuç beyninde şant var duydun mu bilmem insan başına gelmeyince pek bilmiyor...beyninde ucu tıkanmış değiştirdiler mayıs 22 de oldu ama çok zor geçti ikiside ateşli hastalandılar falan anca kendimize geliyoruz yani rabbim isteyen herkese evlat versin şükür bizimde okadar ağır kan. rağmen zihinsel bir sıkıntımız yok ikiside 2 yaşında yürüdü 28 ağustosta 2 yaşında olduk kızımda meğersem oksijensiz kalmış yeni öğrendik onunda yürümesi bu yüzden geçikmiş sadece fiziksel gerlik oldu yaşıtlarından baya sıkıntılı bi 2 yıl geçirdik hamdolsun iyiz şuan............
evet bikaç tane öğretmen vardı topikte de ama çoğu kaçtı :)) atanamamak yaşadığımız büyük talihsizliklerden ne yazık ki...ama öğrenci hasretini ücretli öğretmenlikle gidermeye çalışıyoruzaramıza hoş geldin :)) ben de elif.orhangaziliyim.85 mayıslıyım almanca öğretmeni emeklisiyim.atanamayınca emekli oldumnişanlıyım düğüne az kaldı,hepinizi bekliyorummm.
kabul edildiniz :))
hoşbulduk canımmemnun oldum.öğretmen arkadaş çok anladığım kadarıylaama bazı talihsizlikler yaşıyorsunuz.Umarım en kısa zamanda hersey dilediğinizce olur.Rabbim tamamını erdirsin inşallah.Uygun olursak gelmeye çalışırız canım aracımız yok bbişlede dışarı çıkmak biraz zor ama tarih ve mekan bildirirsen zorlamaya çalışırım.Tefriciye nasıl okunur bilmiyorum beni bilgilendirirsen yardımcı olmak isterim canım
iyi dileklerin için çok tşk ederim:) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah :) kına gecem 18 ekim düğünüm 19 ekimde yani kurban bayramı tatilinin sonlarında orhangazide olacak.bebişle zorlanacak olursan,hiç zorlanma canım.kıyamam ufaklıklara...düğünden sonra müsait olduğunuzda evime beklerim
tefriciye için de gusül abdestinin olması kafi.ama adabına uysun dersen,abdest aldıktan sonra internetten de bulabileceğin selaten tefriciye isimli salavatı şerifi besmeleyle başlayarak okuyoruz.arka arkaya okuyunca herbirinde tek tek besmeleye gerek yok.ara verince sadagallahül azim deyip ara veriyorsun.yeniden başlarken tekrar besmele çekiyoruz.okunması bu şekilde canım :) inşaallah doğru anlatabilmişimdir.
wuuuuuuuu afili bi meslek bence :)) hep sevmişimdir bu tür şeyleri ama kafam hi basmaz :S
evet bikaç tane öğretmen vardı topikte de ama çoğu kaçtı :)) atanamamak yaşadığımız büyük talihsizliklerden ne yazık ki...ama öğrenci hasretini ücretli öğretmenlikle gidermeye çalışıyoruz
iyi dileklerin için çok tşk ederim:) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah :) kına gecem 18 ekim düğünüm 19 ekimde yani kurban bayramı tatilinin sonlarında orhangazide olacak.bebişle zorlanacak olursan,hiç zorlanma canım.kıyamam ufaklıklara...düğünden sonra müsait olduğunuzda evime beklerim
tefriciye için de gusül abdestinin olması kafi.ama adabına uysun dersen,abdest aldıktan sonra internetten de bulabileceğin selaten tefriciye isimli salavatı şerifi besmeleyle başlayarak okuyoruz.arka arkaya okuyunca herbirinde tek tek besmeleye gerek yok.ara verince sadagallahül azim deyip ara veriyorsun.yeniden başlarken tekrar besmele çekiyoruz.okunması bu şekilde canım :) inşaallah doğru anlatabilmişimdir.
evet çok afiillidir mesleğimmmçok emek verdim bir yerlere gelebilmek için ama yapamayacak şey yok tatlım gerçekten istedikten sonra
heheh kınandan bir gün önce yani 17 ekimde benim doğum günümgelmeye çalışırım canım ama olmadı ev ziyaretine hep birlikte gelindiği birgün ayarlayıp bende gelmeye çalışırım ama senide mutlaka beklerim senin işin hazırlıkların vardır merkeze çok gidip geliyorsundur bende merkezde olduğumdan beklerim her zaman canım tefriciye okumayı ben şöyle anladım yanlışım varsa düzelt ; şimdi netten salavatı şefriye diye girip duayı bulucam ve o duayı (+namaz abdestide alırım sorun değil ) besmele çekerek okumaya başllıcam her dua 1 sayı eğer ara vermem gerekiyorsa sadakallahülazim dicem tekrar başlarkende yine salavat getiricem demi ?
hg aramıza kaç yaşındasın :)) nerlerde oturuyosun çalışıyo musun:)) evenicen kişi yurt dışınamı çıkıyo sürekli tam anlayamadım işi neki damadımızınlütfen detayları alaalım he bide bi gelip sonra kaybolursan 2. gelişinde kayıt parası depozito alırım haberin olsun
ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim kız bebiş bekliyorum anaokulu öğreteniyim ama bu sene çalışmıcam hasretle bekeldigim kıızmla yatıp bostanlarımzıı büyütücezmerinosun az aşalarında çiftehavuzlarda oturuyorum
Canım sevcan ve hayat bu topikten iki arkadaş.dediklerini yapan mutlaka karlı çıkıyor.falcı mıdırlar ne :))
şaka bi yana bu konularda tecrübeli az çok çekmiş iki anne...
Güzel duaların için çok teşekkür ederim tatlım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Merhabalar, hoşgeldin aramıza. Ben İnegöl'deyim bırak Bursa'yı İnegöl'ü bile bilmiyorum nerdeyse :) O nedenle ihtiyaçlarına cevap veremeyeceğim . Umarım herşey istediğin gibi ilerler ve umduğundan daha güzel bi düğünün olur.
22 yaşındayım, Ertuğrulkentteyim, çalışıyorum :))) Yok evleneceğim kişi değil babam sürekli yurt dışında o olmadan beni vermezler herhalde :))) Elektrk-elektrnk mühendisi :)) mümkün olduğunda girmeye çalışıyorum iş yerinde yakalanıcam diye tırsmıyoda değilim hani Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahh :) İsim olarak ne düşündün merak ettim şimdi :)) Çiftehavuzlar tarafında Boşnak-Arnavut çok vardır bildiğim kadarıyla :))
Bende ertugrulkenrte ituruyorum netraflardasin canim
Buarada ameliyat imi oldum evimdeyim kizimi kucagima almayi ozledimmmm
slmmm kızçelerrrrdüğün var komsunun şimdi zorda gelıyor gıtmek ama 1 saat durup dönucez artık,akşamda maç var ona gıdıcez beşiktaş-bursa uffff yarında iş var ıyıydı böyle 3 gundur yatıyordum
22 yaşındayım, Ertuğrulkentteyim, çalışıyorum :))) Yok evleneceğim kişi değil babam sürekli yurt dışında o olmadan beni vermezler herhalde :))) Elektrk-elektrnk mühendisi :)) mümkün olduğunda girmeye çalışıyorum iş yerinde yakalanıcam diye tırsmıyoda değilim hani Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahh :) İsim olarak ne düşündün merak ettim şimdi :)) Çiftehavuzlar tarafında Boşnak-Arnavut çok vardır bildiğim kadarıyla :))
haksever sağol canım çok gerçekten evlatla sınav ağır hele bizim çok ağır oldu...içimiz yandı ama buna şükür oğlumun sol beyni hasarlı ve sağ tarafında kasılması var yürüdüğü için ayağı kurtarıyor elini kullanmaya başladı fizik ted. gidiyorum.zihinsel hasar yok sadece fiziksel insan bunada seviniyor çünkü bize çok kötü şeyler söylendi hatta mr ını görüpte çocuğu görenler doktorlar yani çok şanslı old. söylüyor...
sanada cinsiyetini sordum ama merak işte inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur...rabbim ilk önce sağlık versin herşeyin başı sağlık başına gelince daha farklı oluyor...resimlerini koymak isterim ama silinmiyorya burdan mail adresini yaz oraya atayım olurmu...
kendine çok dikkat et çalıştığını hatırlıyorum...ne olursun dinlen keyfini çıkar..ben cumartesi işten doğum iznine ayrıldım pazar günü suyum patladı haydiiii doğuma hiç dinlenmedim ikiz gebeliktede çok iyi gidiyodu bir problemim yoktu...doktorunu iyi seç ben özele gitmeme rağmen küvez olm. için takiplerim için hiç gitmediğim bir hast. doğum yaptım aSLINDA ÇOK ANLATILCAK ŞEY VARDA zaman kısıtlı çocuklar kalktı yemek vakti bizim saat 9 da......
Çocuk hastanesine 5 dk mesafedeyim canım sen ne taraflardasın :)
Ozluce istasyonunun karşısında yim
Bende ertugrulkenrte ituruyorum netraflardasin canim
Buarada ameliyat imi oldum evimdeyim kizimi kucagima almayi ozledimmmm
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktıkMaç var ve gidemiyor olmak çok canımı sıkıyor bundan 1 sene öncesine kadar deplasmanlara bile giderdimÖzledim o coşkuyu
geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık[/QUOTE
Yenilceğimiz belli bişeydi ama o atmosferi çok özledim :)) Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?