Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Herkezciklere günaydınnnnnnn

canım benım yıgenım dörtçelikte bır bayan dr da oldu sunnet çok memnun kaldık

sanada günaydın canım

Biz dün o hastanedeydik .Bayan değil ama erkek bir doktordu görüştüğümüz fakat 2 yaşından önce sünnet etmiyorlarmış bir sorun olmadığı taktirde keyf-i yapmıyorlar yani bu yüzden özel bir hastane olacak sanırım

Güzel duaların için çok teşekkür ederim tatlım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhabalar, hoşgeldin aramıza. Ben İnegöl'deyim bırak Bursa'yı İnegöl'ü bile bilmiyorum nerdeyse :) O nedenle ihtiyaçlarına cevap veremeyeceğim . Umarım herşey istediğin gibi ilerler ve umduğundan daha güzel bi düğünün olur.

Sekerim yanlis yazmisim okuyan varmiydi dicektim :))
Evlilik cetvelimide gormuosun yani bende dolu dolu 9 yillik evliyim :)

kem kümne desem çok genç duruyosun canım lise öğrencisi gb

bravo valla bana e o zman hoşgeldin :)) biraz tanıt kendini nerelerde oturursun ne iş yaparsın eşin ne iş yapar çocuk varmı kimo liseye gitcek :)) falan filan

hey allahım ya çok güldüm ben

22 yaşındayım, Ertuğrulkentteyim, çalışıyorum :))) Yok evleneceğim kişi değil babam sürekli yurt dışında o olmadan beni vermezler herhalde :))) Elektrk-elektrnk mühendisi :)) mümkün olduğunda girmeye çalışıyorum iş yerinde yakalanıcam diye tırsmıyoda değilim hani Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahh :) İsim olarak ne düşündün merak ettim şimdi :)) Çiftehavuzlar tarafında Boşnak-Arnavut çok vardır bildiğim kadarıyla :))

Canım sevcan ve hayat bu topikten iki arkadaş.dediklerini yapan mutlaka karlı çıkıyor.falcı mıdırlar ne :))
şaka bi yana bu konularda tecrübeli az çok çekmiş iki anne...

O halde teşekkr ederim canım bakalım burayada danışıcaz artık bol bol tecrübeliler var aramızda :))

Annem de İnegöllü ama ona sorsan o da hiç mi hiç bilmez İnegöl'ü :))

haksever sağol canım çok gerçekten evlatla sınav ağır hele bizim çok ağır oldu...içimiz yandı ama buna şükür oğlumun sol beyni hasarlı ve sağ tarafında kasılması var yürüdüğü için ayağı kurtarıyor elini kullanmaya başladı fizik ted. gidiyorum.zihinsel hasar yok sadece fiziksel insan bunada seviniyor çünkü bize çok kötü şeyler söylendi hatta mr ını görüpte çocuğu görenler doktorlar yani çok şanslı old. söylüyor...

sanada cinsiyetini sordum ama merak işte inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur...rabbim ilk önce sağlık versin herşeyin başı sağlık başına gelince daha farklı oluyor...resimlerini koymak isterim ama silinmiyorya burdan mail adresini yaz oraya atayım olurmu...

kendine çok dikkat et çalıştığını hatırlıyorum...ne olursun dinlen keyfini çıkar..ben cumartesi işten doğum iznine ayrıldım pazar günü suyum patladı haydiiii doğuma hiç dinlenmedim ikiz gebeliktede çok iyi gidiyodu bir problemim yoktu...doktorunu iyi seç ben özele gitmeme rağmen küvez olm. için takiplerim için hiç gitmediğim bir hast. doğum yaptım aSLINDA ÇOK ANLATILCAK ŞEY VARDA zaman kısıtlı çocuklar kalktı yemek vakti bizim saat 9 da......

slmmm kızçelerrrr düğün var komsunun şimdi zorda gelıyor gıtmek ama 1 saat durup dönucez artık,akşamda maç var ona gıdıcez beşiktaş-bursa uffff yarında iş var ıyıydı böyle 3 gundur yatıyordum

Selammm kızçelerimmmmmmmm... Nasılsınız? Bursa nın havasıda. Bi başka bugün. :)))

Bende ertugrulkenrte ituruyorum netraflardasin canim
Buarada ameliyat imi oldum evimdeyim kizimi kucagima almayi ozledimmmm

Maç var ve gidemiyor olmak çok canımı sıkıyor bundan 1 sene öncesine kadar deplasmanlara bile giderdim Özledim o coşkuyu

hım mühendis mi verdim gitti :))aminn darısı evlenince sizin baışınıza:)) ismi büyük ihtimalle zeynep merve olucak alalh izin verirse ben kemalpaşada dogdum büyüdüm babam balıkkesirli

yok çalışmıyorum canım bu sene öğrendigimden beri yatıştayız keyfini çıkarıyorum bol bol özeldeyim nasıl olsa 2 yaşına girince kısmetse beraber gideriz bebeişle belli olmaz artık zor olmazsa kendimi doguma da adayabilirim 234 :)) rabbim bida acısını göstermesin paşanın geçer umarım onlar öyle bi mucizeki allahta ona şifasını vermiş pek bişeyi kalmamış bundan sonrada sorun olmaz inşallah

kızım olucak benim canım cimcime

Çocuk hastanesine 5 dk mesafedeyim canım sen ne taraflardasın :)

Ozluce istasyonunun karşısında yim

Bende ertugrulkenrte ituruyorum netraflardasin canim
Buarada ameliyat imi oldum evimdeyim kizimi kucagima almayi ozledimmmm

geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?

Maç var ve gidemiyor olmak çok canımı sıkıyor bundan 1 sene öncesine kadar deplasmanlara bile giderdim Özledim o coşkuyu
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…