aynen önümüzdeki maçlara bakıcaz :)geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık[/QUOTE
Yenilceğimiz belli bişeydi ama o atmosferi çok özledim :)) Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık
Agrim cok canım cok kotuyum
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim[/QU
allah yyardımcın olsun canım herşey güzel olucak dualarımız seninle
bu sefer bebk almaya geldin canım moralini bozmadualarımız seninle sen iğneleri olmaya başla dua patlaması yapıcaz rabbim kabule der inşallah sonrada kutlamalar yapıcaz
canım senın aşılamadan sonraağrın olmuşmuydu benim bu sefer çok ağrım oluyor batma gibi geliyor ayakta durduğumda daha çok oluyor.acaba 4 gün rapormu alsam ahmet beyi arayıp bilemıyorum ağrılar nolmalmi
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim
geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?
bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim[/QU
canım senın aşılamadan sonraağrın olmuşmuydu benim bu sefer çok ağrım oluyor batma gibi geliyor ayakta durduğumda daha çok oluyor.acaba 4 gün rapormu alsam ahmet beyi arayıp bilemıyorum ağrılar nolmalmi
Bence normal klomenden sonrq bende ayni seyleri yaşadım hamilelige zemin hazırlıyor sun canim inşallah
Agrim cok canım cok kotuyum
Bence normal klomenden sonrq bende ayni seyleri yaşadım hamilelige zemin hazırlıyor sun canim inşallah
İNŞŞ CANIM BEN AĞRI ÇEKMEYE RAZIYIM SAĞLIKLA BEBİŞİM GELSİNDE
bu sefer bebk almaya geldin canım moralini bozmadualarımız seninle sen iğneleri olmaya başla dua patlaması yapıcaz rabbim kabule der inşallah sonrada kutlamalar yapıcaz
gonlunu ferah tut canım moral çok önemli kötü düşünme hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Ah canımmmm kıyamam sana... Morelini sıkı tut rahat ol
Stres yok üzüntü yok.. O bebiş olacak Annesinin meleği olacak
Eminim.. Bende Allah Kısmet ederse Aşılama yaptırcam İnşallah hayırlısı olur.
Rabbim ne derse o dur...
canlar güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim..
suan dr dan geldim eşimin yanından nete giriyorum..
nasipse 30 eylülde transferim olacak hepinizi dualarını bekliyorum yarın yanınızdayım öpüldünüz
canlar güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim..
suan dr dan geldim eşimin yanından nete giriyorum..
nasipse 30 eylülde transferim olacak hepinizi dualarını bekliyorum yarın yanınızdayım öpüldünüz
HADİ HAYIRLISI CANIMM BEN İNANIYORUM OLUCAK ALICAZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZABENİMDE OZAMANA KADAR BELLİ OLUCAK SONUCUMM
hadi canım hayırlısı inşallahHADİ HAYIRLISI CANIMM BEN İNANIYORUM OLUCAK ALICAZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZABENİMDE OZAMANA KADAR BELLİ OLUCAK SONUCUMM
Nasip canım inşaallah beklerim her zaman :) he bi de şimdiden doğum günün kutlu olsun.tamamen doğru anlamışsın.sadece ara verdikten sonra tektar okumaya başlamadan önce yine besmele çekersen daha güzel olurevet çok afiillidir mesleğimmmçok emek verdim bir yerlere gelebilmek için ama yapamayacak şey yok tatlım gerçekten istedikten sonra
heheh kınandan bir gün önce yani 17 ekimde benim doğum günümgelmeye çalışırım canım ama olmadı ev ziyaretine hep birlikte gelindiği birgün ayarlayıp bende gelmeye çalışırım ama senide mutlaka beklerim senin işin hazırlıkların vardır merkeze çok gidip geliyorsundur bende merkezde olduğumdan beklerim her zaman canım tefriciye okumayı ben şöyle anladım yanlışım varsa düzelt ; şimdi netten salavatı şefriye diye girip duayı bulucam ve o duayı (+namaz abdestide alırım sorun değil ) besmele çekerek okumaya başllıcam her dua 1 sayı eğer ara vermem gerekiyorsa sadakallahülazim dicem tekrar başlarkende yine salavat getiricem demi ?
canım düşünceler olayları ttikler unutma.bak ne güzel otuzunda transferin de olacakmış.kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim
bugün oğlumu okula bıraktım orta okulların hepsi sabatçı ama 7.sınıflar öğlenci:))
Talha bayram etti bende çok sevindim sabah maratonundan kurtlukduk..
bugün bile 6da kaltık kahvaltı bile edemedik oğlumla giyin evden çık derken 7 10 varken okuldaydık..ve isimler söylenmeye başlamılş bile..
talhada anne 5:30 da kalkkalım ozaman anca geldik dedi:))
bir öğrendik 7leri öğlencineyse sonra servisini ayraladık falan 6 30 gibi gelecek her akşam..
biraz yabanclık çekti derken nilüferde okuyan bir arkadaşını gördü aynı okuldaymışlar..burdada aynı sınıf adenk geldi:))
baktım yğüzü gülüyor..hadi hayırlsıı..
semiha sen naptın canım..berranın ilk tepkisi nasıl oldu?
çekingenilk olmuştur ondada..ama alışır inşallah..
sende çok güzel bir okula verdin gözün arkada kalmasın..
neyse kızlar öyle yani okullu olduk artık:))
canım düşünceler olayları ttikler unutma.bak ne güzel otuzunda transferin de olacakmış.
bi tefriciye de sana çekeriz
inşallah canım cok saol iyi dileklerin için canım bu süreç çok zor yaşamayan anlamıyo yaşayanlar bile yeri geliyo anlayamıyo dün çok sıktım kendimi kürtajdan sonra ilk kez gitmiştim ama muayeneden sonra kendime geldim eve geldikten sonra tutamadım yine kendimi ama bugün iyiyim yarım saate yeni umudum için ilk hapımı içeceğim heyecanlıyımhayırlı haberleri alırız inşallah canm sendende..
en güzel örneği hakseverde oda yıprattı kendini okadar üzüldüki bizde onunla üzüldük,
ama bak rabbim ol deyince olmuyor..şimdi prensesini bekliyor..
darısı başınıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?