Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim

kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim

bu sefer bebk almaya geldin canım moralini bozma dualarımız seninle sen iğneleri olmaya başla dua patlaması yapıcaz rabbim kabule der inşallah sonrada kutlamalar yapıcaz

gonlunu ferah tut canım moral çok önemli kötü düşünme hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

geçmiş olsun canım şimdi nasılssın ağrın falan varmı?

bence gitmemekle bişey kaybetmedin çok içacıcı değildi bizde 3.golden sonra kalktık

Ah canımmmm kıyamam sana... Morelini sıkı tut rahat ol
Stres yok üzüntü yok.. O bebiş olacak Annesinin meleği olacak
Eminim.. Bende Allah Kısmet ederse Aşılama yaptırcam İnşallah hayırlısı olur.
Rabbim ne derse o dur...

bu sefer bebk almaya geldin canım moralini bozma dualarımız seninle sen iğneleri olmaya başla dua patlaması yapıcaz rabbim kabule der inşallah sonrada kutlamalar yapıcaz

Nasip canım inşaallah beklerim her zaman :) he bi de şimdiden doğum günün kutlu olsun.tamamen doğru anlamışsın.sadece ara verdikten sonra tektar okumaya başlamadan önce yine besmele çekersen daha güzel olur

canım düşünceler olayları ttikler unutma.bak ne güzel otuzunda transferin de olacakmış.
bi tefriciye de sana çekeriz

hayırlı haberleri alırız inşallah canm sendende..
en güzel örneği hakseverde oda yıprattı kendini okadar üzüldüki bizde onunla üzüldük,
ama bak rabbim ol deyince olmuyor..şimdi prensesini bekliyor..
darısı başınıza inşallah..

bugün oğlumu okula bıraktım orta okulların hepsi sabatçı ama 7.sınıflar öğlenci:))
Talha bayram etti bende çok sevindim sabah maratonundan kurtlukduk..
bugün bile 6da kaltık kahvaltı bile edemedik oğlumla giyin evden çık derken 7 10 varken okuldaydık..ve isimler söylenmeye başlamılş bile..
talhada anne 5:30 da kalkkalım ozaman anca geldik dedi:))
bir öğrendik 7leri öğlencineyse sonra servisini ayraladık falan 6 30 gibi gelecek her akşam..
biraz yabanclık çekti derken nilüferde okuyan bir arkadaşını gördü aynı okuldaymışlar..burdada aynı sınıf adenk geldi:))
baktım yğüzü gülüyor..hadi hayırlsıı..

semiha sen naptın canım..berranın ilk tepkisi nasıl oldu?
çekingenilk olmuştur ondada..ama alışır inşallah..
sende çok güzel bir okula verdin gözün arkada kalmasın..
neyse kızlar öyle yani okullu olduk artık:))

hayırlı olsun hayatcım yeni okulunuz...
bizde bugün gittik okula
ilk başta ağladı giderken
onun okula ihtiyacı yokmuş
o herşeyi biliyormuş nasıl olsa falan diye söylendi
sonra sıraya girince alıştı
ama bizde bir sorun var
meb daha kontenjanları açmamış
berra tam kayıt olamadı henüz
eğer açmazsa okul alamazmış
duyuruyu bekliyoruz artık :S

canım düşünceler olayları ttikler unutma.bak ne güzel otuzunda transferin de olacakmış.
bi tefriciye de sana çekeriz

evet canım dün merkeze ilk girince baya kötüydüm ama cok şükür sonra iyi oldum..
kuzucum nasipse cuma bende başlayacagım eger adetim bitterse bu arada senin tefriciyelerde kaldı canım yaa c.tesi adet oldum ben..
sen onları sil benden 50 tane almıştım eğerki adetim cumaya kadar biterse tekrar alırım yarım saate biter zaten ama şimdilik kalmasın üzerimde canım olurmu

inşallah canım cok saol iyi dileklerin için canım bu süreç çok zor yaşamayan anlamıyo yaşayanlar bile yeri geliyo anlayamıyo dün çok sıktım kendimi kürtajdan sonra ilk kez gitmiştim ama muayeneden sonra kendime geldim eve geldikten sonra tutamadım yine kendimi ama bugün iyiyim yarım saate yeni umudum için ilk hapımı içeceğim heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…