Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben 23 yasındayım evlenıp ayrıldım ögrencı dıılım =( Belkı denk gelır dıye yazdm oyle.s Abım ıstemıo evde kaçarak evlendım dıye 1 senedır konusmuorz.
Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum iyi düşün tek başına kalmak yaşamak kolay olmaz,ama kimse kimsenin ne yaşadığınıda bilemez,Allah sabır versin abinede akıl versin,geçmiş olsun,inşallah bundan sonraki hayatın güzel olur
Tünaydın canım haklısın benide bir iki arkadaş ve sen haricinde merak eden olmamışNasıl oldu Şevval iyidir umarım okul işini ne yaptın?:44:
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin,ben yerleştim bazı eksikler var Nehir için oda takımı yaptırıyoruz onu bekliyorum biraz karışıklık var,vestiyerim yoktu bunlarda gelirse evdeki karışıklık kalmıcak inşallah,internette bu sabah geldi yoksa merak ettim sizleri beni çok merak eden olmasada
söktürücü aldım bende canm 5 gün oldu biteli pko var bende ne zaman olacagım hiç bilmiyorum
Canım aramıza hoşgeldin ben ev taşıdığım için çok tanıma imkanım olmadı seni,bendede pko var zor bir durum ama yapacak birşey yok,inşallah atlatırsın ve bebeğine kavuşursun,bu arada tüp bebekmi yaptıracaksın jinemedde?
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
Selam kızçelerim nasılsınız? Ateşli hastalık geçiriyorum. İzniğe ayak bastım hastalandım
A.s geçmiş olsun canım
ben aşılamaya gidiyorum kızlar dua edin benim içinnnn
Allah yardımcın olsun güzel haberler alman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebeğiniBende mudanyada oturuyorum 7. ayına giren bir kızım varve yeni ev taşıdım ondan yoktum topikte uzun zamandır.Allah gönlünce versin çalışmak güzel çocuğuna bakacak güvenilir biri varsa
Allah mesut etsin şimdiden aramıza hoşgeldin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım,vakti gelince oluyor herşey,evdede tek sayılmazsın çocukların var kendini öyle teselli etmeye çalış,eltin huzursuzluk veriyorsa evde kal bencede,bol bol dua et besmele çek,içindeki evhamı at içinden,Allah yardımcın olsun
Canım inşallah kısmet olurda gelebilirim düğününe kısmet diyelimGeçen gün aradığın içinde tekrar teşekkürler okula işe başlamanada çok sevindim tekrardan hayırlı olsun canım
Bizde pazar günü düğündeydik aynı düğünemi gittik yoksa
kızlar.suan dr dayım bi sorun yoksa bugünden itibaren tedaviye basliyoruz çok slklntlllylm lütfen benim için dua edin buraya en son kurtajda gelmiştim moralim baya bozuk sanki tekrar yasiyo gibiyim
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bir zamanda bebeğine kavuşursun Allah isteyen herkeze versin

evet canım jinemedde olacak..2. denemem tüp bebek olacak..
bende pko eşiminde bazı problemleri var ama atlatacagız inşallah..
senin varmı bebişin..
bu arada evin hayırlı olsun canım güle güle otur...

Uzun bir aradan sonra hepinize merhabaÇok şükür yeni eve taşındım yerleştik,taşınma zamanı içerisinde bir kaç gün kayınvaldemlerde kalmak zorunda kaldık o haldeyken kızımın kalması çok zordu,bizde gündüz eşimle yerleştirdik akşam yatmaya gidiyorduk şükür bir kaç gün içinde evimize geçtik,taşınmak çok zor Allah'a büyük söylemeyim bir mani çıkmazsa kolay kolay çıkmam buradan.Ev diğer eve göre biraz daha küçük ama daha dzüenli tertipli.İlk zamanlar evin eksiği için eşimle dışardaydık sürekli nehirin beşiği artık nehire dar geldiği için oda takımı soralım dedik fiyatlar baya bir uçuktu bütçemizi aşıyordu,bizim evlenirken mobilya aldığımız mağazaya gittik en son çare belki onlarda olur diye,genç odası satıyorlarmış,Allah'tan şansımız yaver gitti beşiğide yaptırabiliriz dediler 1500 e oda takımı aldık normalde mağazadan sorsan 2500 4000 arası fiyatlar.Takımın gelmesini bekliyoruz eşyaları beşiğin içinde,genel anlamda yerleşsekte biraz karışıklık var ayakkabılık dolabım yoktu taksitle aldık lazım olanı,tamamen yerleşim beklerim sizleri oturmaya,merak eden arkadaşlar sağolun teşekkürler,diğerlerinede kırıldım akıllarına gelmediğim içinBuluşma konusu geçmiş buluşma olursa bende gelebilirim,pofuduk nişanlanmışsın hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.Bu arada kışlık yemek için domates almayı bende düşünüyorum ilk defa yapıcam sizler nasıl yaptınız ben rondoda çekip tencerede pişirip kavanozlara koyayım diyorum kimi çiğden yapıyor bilmem kararsız kaldım.Yapan arkadaşlarda güle güle yiyinAllah'a emanet olun görüşmek üzere

Uzun bir aradan sonra hepinize merhabaÇok şükür yeni eve taşındım yerleştik,taşınma zamanı içerisinde bir kaç gün kayınvaldemlerde kalmak zorunda kaldık o haldeyken kızımın kalması çok zordu,bizde gündüz eşimle yerleştirdik akşam yatmaya gidiyorduk şükür bir kaç gün içinde evimize geçtik,taşınmak çok zor Allah'a büyük söylemeyim bir mani çıkmazsa kolay kolay çıkmam buradan.Ev diğer eve göre biraz daha küçük ama daha dzüenli tertipli.İlk zamanlar evin eksiği için eşimle dışardaydık sürekli nehirin beşiği artık nehire dar geldiği için oda takımı soralım dedik fiyatlar baya bir uçuktu bütçemizi aşıyordu,bizim evlenirken mobilya aldığımız mağazaya gittik en son çare belki onlarda olur diye,genç odası satıyorlarmış,Allah'tan şansımız yaver gitti beşiğide yaptırabiliriz dediler 1500 e oda takımı aldık normalde mağazadan sorsan 2500 4000 arası fiyatlar.Takımın gelmesini bekliyoruz eşyaları beşiğin içinde,genel anlamda yerleşsekte biraz karışıklık var ayakkabılık dolabım yoktu taksitle aldık lazım olanı,tamamen yerleşim beklerim sizleri oturmaya,merak eden arkadaşlar sağolun teşekkürler,diğerlerinede kırıldım akıllarına gelmediğim içinBuluşma konusu geçmiş buluşma olursa bende gelebilirim,pofuduk nişanlanmışsın hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.Nehirde büyüyor artık yerinde duramıyor hareketlenmeye başladı Allah yardımcım olsunBu arada kışlık yemek için domates almayı bende düşünüyorum ilk defa yapıcam sizler nasıl yaptınız ben rondoda çekip tencerede pişirip kavanozlara koyayım diyorum kimi çiğden yapıyor bilmem kararsız kaldım.Yapan arkadaşlarda güle güle yiyinAllah'a emanet olun görüşmek üzere

evet canım jinemedde olacak..2. denemem tüp bebek olacak..
bende pko eşiminde bazı problemleri var ama atlatacagız inşallah..
senin varmı bebişin..
bu arada evin hayırlı olsun canım güle güle otur...

Allah yardımcın olsun canım hem maddi hem manevi çok zorİnşallah bu sefer bebeğin seninle olur canımbizdede aynı sorun vardı ama Allah çok büyük benim süpriz bir şekilde oldu beklediğim bir anda anne oldumAllah sanada nasip etsinBir kızım var canım 7. ayına girdiSağol canım inşallah mülküne geçmekte nasip olur,uygun zamanda buyurun beklerim bana

ainn canım inşallah
evet cok zor ama sınavımız canım..
Rabbim kızınada sağlık mutluluk hayırlı ömür versin inşalah

yerleşmene sevindim canım güle güle otur bol bol gelip giden komşuların olsun inşallah tam istediğin gbnehiri ve seni möpüyorum

ainn canım inşallah
evet cok zor ama sınavımız canım..
Rabbim kızınada sağlık mutluluk hayırlı ömür versin inşalah

oo pro olmuşsun kürkün hayırlı olsun birinci sen mi oldun yoksa

bizim buralar cok kapalıı karanlık oldu her yerrr içim daraldı resmen

Canimcimm onceliklee liseye gidecek yok ben orda okudumda o yuzden sordum
Bu arada 9 yillik evli 1 cocuklu ev hanimiyim ist de oturmaktayim yasim 27 dogma buyuma bursaliyim

oo canım hayılrı olsun yeni evin,,küçük demişsinya burası kaç oda??
nehirciğimin yeni odası hayırlı olsun..mışıl mışıl sağlıklı sığğatli uyusun odasında büyüsün:)
canım odayı almışsın bence hep odasında yatsın ağlayınca bile yanına alma sen odasına git..inşallah alışır odasına sizde kocişinle yatak odanızda rahat edersiniz:)))
evine gelmek çok isterim inşallah kızlarla ayarlarız bir gün evine geliriz..
taşınmak çok zor ooo ben bu eve taşındım karşıdan bakan oo 3 günde yerleştin diyodu ama evin düzeni oturana kadar..2 haftayı buluyor..hele birde çocuk varsa gerçekten çok zor..
inşallah bundan sonra kendi evine geçersin canım..
bizim buralar cok kapalıı karanlık oldu her yerrr içim daraldı resmen
yağmur yağdı yağacak gibi oluyor arada..bende bekliyorum camda yağsın diye..ama bizim burası bugün güneşli..
evetttt sekeriimmmm 1. olduummm
pro oldummm
kimde yokki

.

yağmur yağdı yağacak gibi oluyor arada..bende bekliyorum camda yağsın diye..ama bizim burası bugün güneşli..

kimde yokki
bursaı cok kapalı canım yaa iş yerinin camları kocaman bende yagsın diye bekliyorum sevmiyorum kapalı havaları

bu arada kimde yokki deken anlamadım canm demek istediğini:44:

bursaı cok kapalı canım yaa iş yerinin camları kocaman bende yagsın diye bekliyorum sevmiyorum kapalı havaları

bu arada kimde yokki deken anlamadım canm demek istediğini:44:

ay ne güldüm ya kendimeee neremden okuduysam
ben pkodan bahsettin sandım
hayırlı olsun 1. olmuşsun tebrikler

Canimcimm onceliklee liseye gidecek yok ben orda okudumda o yuzden sordum
Bu arada 9 yillik evli 1 cocuklu ev hanimiyim ist de oturmaktayim yasim 27 dogma buyuma bursaliyim

anlaştık ya sonunda geç olsun güç olmasın

memnun oldum canım hoşgeldin yeniden :)) kızın mı var oğlun mu kaç yaşında seninde okul telaşen mi var herkez okullu oldu annelede okula başlıyo malesef artık çovuk yetiştirmek baya zorbakıyorum sabah öğlen akşam anneler çantaalr sırtında okul yolundalar

nasıl iş o anlamadım?hangi okul bu?sanırım özel???

canım önemlli değil.bizim için önemli olan katılım sayısıydı zaten içini ferah tut
daha sık aramak istiyorum aslında ama ya müsait değillerse ya rahatsız edersem deyip arayamıyorum sanırım biraz da tembellik var
evetttt sekeriimmmm 1. olduummm
pro oldummm
vaaaaaaay becerikli hatun :) tebrikler :) bi de o börekten biz de istiyoruz.bi de b pro ne ya???

nasılsınız bursalılarr bende yenı katıldım
hoşgeldin bakalım :)ama kimsin nesin tanıtmamışsın kendini ???

kızlar bahar arkadaşımıza giderken tarihi kurban bayramından sonraya erteliyoruz çünkü ben de gelicim
ne de olsa artıkın öğretmen hanımım :) hem o zamana kadar da o iyice yerleşmiş olur.

hoşbuldukk ısmım meltem bursada yasıyorum 1 buçuk yıllık evlıyım ev hanımıyım gercı iş bulamadığım ıcın ev hanımıyım

öhüöö öhööö ben geldim

napıyonuz kızlar...
beni soracak olursanız iş yerinde acayip yoğun çalışıyorum
Miray hala diş çıkartma evresinde 3 tane köpek dişi patladı biri daha uç vermedi onun sıkıntısı var...İyice meme delisi oldu nasıl bıraktıracağım bilemiyorum.18 aylık oldu bıraktısam diyorum artık...Gece çok zahmet verir diye de cesaret edemedim...
kurban bayramı tatilinde bıraktırsam evde olacağım için iyi olacak galiba uykusuz da kalsam ertesi gün evdeyim ondan rahat olur

cumartesi artık 2 ye kadar çalışıyorum artık günlere gelebilirim :119::118::129:
hadi ne zaman buluşuyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…