Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
hoşbuldukk ısmım meltem bursada yasıyorum 1 buçuk yıllık evlıyım ev hanımıyım gercı iş bulamadığım ıcın ev hanımıyım

hoşgeldin meltem bende 4,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında kızım var...muhasebeciyim çalışıyorum... Bursanın neresinde oturuyorsun...
ayrıca mesleğin nedir.?

slm kızçelerrrr ben geldim ama bıraz geç geldim dr dan rapor aldım pazartesıye kadar evdeyım bıraz ağrılarım var kasıklarımda bende evde yatıştayım çok ıyı geldı bana

slm kızçelerrrr ben geldim ama bıraz geç geldim dr dan rapor aldım pazartesıye kadar evdeyım bıraz ağrılarım var kasıklarımda bende evde yatıştayım çok ıyı geldı bana

Cok iyi yapmışsın rapor almakla senin bebis sana tutunuyor inşallah evet evet bence tutunuyor benimde boyle ağrı olmuş tu sık idrara cikmistim hamileydimm

vaaaaaaay becerikli hatun :) tebrikler :) bi de o börekten biz de istiyoruz.bi de b pro ne ya???
teşekkürler beybiiiiii
inşallah buluşursak canm yaparım tabikisi niye olmasın
pro da canım farkettiysen kırmızı oldu ismim yani pro üye oldum yani sitede bi takım ayrıcalıklar veriliyor canım
özel mesaj dakika sınırlaması yok mesaj kutun 500 mesaj alıyo yazım sekli stilini bi sefer ayarlayıp bidaha her defasında renk değiştirmiyosun gibi özellikleri var

tebrik ederim arkadaşım 1.liğini

hoşbuldukk ısmım meltem bursada yasıyorum 1 buçuk yıllık evlıyım ev hanımıyım gercı iş bulamadığım ıcın ev hanımıyım

hg aramıza

geçmiş olsun canım diş çok zor hala emmeside çok zor ısırır artık o cumartesi az çalışmanda süper olmuş en azından gezmelere fgitmesende cumartesi temizliğini bitirip pazar tam anlamıyla dinlenebilirsin

bi kere havan oluyo kürkün oluyo:2:

vay çatladım tızım 500 mesaj mı
hiç beklemiyo musunuz

bayıldım bayıldım

günaydın hatunlar

bugün alttaki bebek günlüğünde alışverişe başlayabilirsiniz diyoparada verseya

bi kere havan oluyo kürkün oluyo:2:

vay çatladım tızım 500 mesaj mı
hiç beklemiyo musunuz

bayıldım bayıldım
daha hava atamıyom ben bi çok özelliği bilmiyorum çünkü
evet caniko yaa hiç beklemiyon mesaj atarken cok süper bişimiş ayrıcana evet 500 bende duyunca aynı böyle oldum daha araştırcam ne özellikleri var bakalım

günaydın hatunlar

bugün alttaki bebek günlüğünde alışverişe başlayabilirsiniz diyoparada verseya
haksevercim bişey sorcam sana nasipse bizim gelininde mart 4 de olacak tahmini dogumu 3 lü test 16-20. haftalar arası yaptırılıyodu dimi:44:
aslına bakarsan bişey cıksa bile aldırmayı düşünmüyo ama yinede öğrenmek istiyo sen ne zaman yaptın yada yaptırdınmı yaptırcanmı testi

kızlar ya dün akşam hapşurukan kırılıyordum :2::2::2:bugünde kalktım boğazlarım şişmiş hasta oluyorum galibaaa

canım ben 2li ve 3lü testi yaptırmadım sırf aldırmam die öğrenmemek için 4lü testte aynı şeyiş bu gittiğimde doktor yaptırcakmısın dedi müdale edilebilen bişey olucakmı testin sonunda dedim hayır down senomu testi bu dedi bende yok dedim ama müdale edilebilecek bi testler varsa yaptırmak isterim dedim önlemimizi alalım dedim ayrıntılı organlra bakılan test sanıyodum ben 4lü testi dedim yok o utrasyon dedi 3 hafta sonra çağırdı on u yaptırıcaz allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah ben testleri yaptırmıyorum canım rabbime emanet çok korkuyorum ama öğrenmekte istemiyorum sorun yok diyen sorun olabiliyo sorun var denilen saglıklı dogabiliyo allah bilir evvelimizide ahirimizide o yüzden teslim olmaktan başka çare yok ben 18. haftadayım 3 hafta sonra yapalım dediğine göre 21de felan yapılıyo demkki o testte

kızlar ya dün akşam hapşurukan kırılıyordum :2::2::2:bugünde kalktım boğazlarım şişmiş hasta oluyorum galibaaa

aman sakın hasta olma bol bol dinlen meyve ye yemiş incir ye süt iç güçlü beslen et balık ye beslenmede çok öenmşi bak ben ömrümde dikkat etmediğim kadar etmiştim bal incir ve ceviz çok yemiştim mutlaka ye sendezararlı şeylerden uzak dur ama güzel beslençok heycanlıyım çok ne zman belli olcak şimdi:18:

bu yüzden istemiyoruz biz ve bizim gelinde sahsen bende öyle yaptırıcam cünkü eger nasip olursa
bizim bi ablanın cocuguna %99 downsendromu dediler eşim kesinlikle aldırmam dei tevkkül ettiler aldırmadılar aglaya aglaya doguma gitti maşallah hiç bişey yok oğlunda simdi kocaman 9 yasına girecek

böyle vakkalar çok canım o testler bide sonuç değilmiş istatislikmiş yani senin değerine göre diyoki 70/1 yani yetmişe bir senin degerinde olan yetmiş kişinin 1 tanesinin bebeği down sendromlu omuş kesin tanı için amiyosentez öneriyolar hatta yapıyolar onunda yüzde 3 düşük riski var ve ben haberlerde izlemiştim bi kadından 2 kez mi ne almışlar bebeğin sıvısından alınıyo önce ikizler ölmüş 2gün sonra anne ölmüş ne büyük acı rabbim saglıklı evlat versede biz saglıklı olsakta ne aklımızın nede bedenimizin garantisi var bi an meselesi allah takdir görürrse kim engel olucak bi kazaya yada beyin kanamasına felan anlık bişey saglıgımız bazıları diyoki bile bile dünyaya getirmek daha günah o çocuk bakalım öyle yaşamak isticekmi diyolar hangimiz yaşamımıza karar verdik a ben saglıklıyım diyip mi dogduk dimi ama çokçok zor bişeydir tabiki allah evlatlarımızla sınamasın dayanamıcamız yükelr vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…