- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
hoşbuldukk ısmım meltem bursada yasıyorum 1 buçuk yıllık evlıyım ev hanımıyım gercı iş bulamadığım ıcın ev hanımıyım
slm kızçelerrrr ben geldim ama bıraz geç geldim dr dan rapor aldım pazartesıye kadar evdeyım bıraz ağrılarım var kasıklarımda bende evde yatıştayım çok ıyı geldı bana
Cok iyi yapmışsın rapor almakla senin bebis sana tutunuyor inşallah evet evet bence tutunuyor benimde boyle ağrı olmuş tu sık idrara cikmistim hamileydimm
slm kızçelerrrr ben geldim ama bıraz geç geldim dr dan rapor aldım pazartesıye kadar evdeyım bıraz ağrılarım var kasıklarımda bende evde yatıştayım çok ıyı geldı bana
aminn inş canımmm ümitlenıpte hayal kırıklığı yaşamam bu sefer inş.
hoşgeldin meltem bende 4,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında kızım var...muhasebeciyim çalışıyorum... Bursanın neresinde oturuyorsun...
ayrıca mesleğin nedir.?
teşekkürler beybiiiiiivaaaaaaay becerikli hatun :) tebrikler :) bi de o börekten biz de istiyoruz.bi de b pro ne ya???
memnun oldum Allah bağışlasın evladını bursa nılıfer tarafında oturuyorum sız ne tarafta oturuyorsunuz
aleyküm selam canım nasılsın iyimisingünaydın kızçelerrrrrrrrrr
n
tebrik ederim arkadaşım 1.liğiniteşekkürler beybiiiiii
inşallah buluşursak canm yaparım tabikisi niye olmasın
pro da canım farkettiysen kırmızı oldu ismim yani pro üye oldum yani sitede bi takım ayrıcalıklar veriliyor canım
özel mesaj dakika sınırlaması yok mesaj kutun 500 mesaj alıyo yazım sekli stilini bi sefer ayarlayıp bidaha her defasında renk değiştirmiyosun gibi özellikleri var
teşekkür ederim mervecim beni sizler 1. ettinizztebrik ederim arkadaşım 1.liğini
hoşbuldukk ısmım meltem bursada yasıyorum 1 buçuk yıllık evlıyım ev hanımıyım gercı iş bulamadığım ıcın ev hanımıyım
öhüöö öhööö ben geldim
napıyonuz kızlar...
beni soracak olursanız iş yerinde acayip yoğun çalışıyorum
Miray hala diş çıkartma evresinde 3 tane köpek dişi patladı biri daha uç vermedi onun sıkıntısı var...İyice meme delisi oldu nasıl bıraktıracağım bilemiyorum.18 aylık oldu bıraktısam diyorum artık...Gece çok zahmet verir diye de cesaret edemedim...
kurban bayramı tatilinde bıraktırsam evde olacağım için iyi olacak galiba uykusuz da kalsam ertesi gün evdeyim ondan rahat olur
cumartesi artık 2 ye kadar çalışıyorum artık günlere gelebilirim :119::118::129:
hadi ne zaman buluşuyok
teşekkürler beybiiiiii
pro da canım farkettiysen kırmızı oldu ismim yani pro üye oldum yani sitede bi takım ayrıcalıklar veriliyor canım
özel mesaj dakika sınırlaması yok mesaj kutun 500 mesaj alıyo yazım sekli stilini bi sefer ayarlayıp bidaha her defasında renk değiştirmiyosun gibi özellikleri var
daha hava atamıyom ben bi çok özelliği bilmiyorum çünkübi kere havan oluyokürkün oluyo:2:
vay çatladım tızım 500 mesaj mı
hiç beklemiyo musunuz
bayıldım bayıldım
haksevercim bişey sorcam sana nasipse bizim gelininde mart 4 de olacak tahmini dogumu 3 lü test 16-20. haftalar arası yaptırılıyodu dimi:44:günaydın hatunlar
bugün alttaki bebek günlüğünde alışverişe başlayabilirsiniz diyoparada verseya
teşekkürler beybiiiiii
off bu aralar bizimkilerde senin gibi havalar sürekli değişiyo ya salgın var herhaldekızlar ya dün akşam hapşurukan kırılıyordum :2::2::2:bugünde kalktım boğazlarım şişmişhasta oluyorum galibaaa
haksevercim bişey sorcam sana nasipse bizim gelininde mart 4 de olacak tahmini dogumu 3 lü test 16-20. haftalar arası yaptırılıyodu dimi:44:
aslına bakarsan bişey cıksa bile aldırmayı düşünmüyo ama yinede öğrenmek istiyo sen ne zaman yaptın yada yaptırdınmı yaptırcanmı testi
kızlar ya dün akşam hapşurukan kırılıyordum :2::2::2:bugünde kalktım boğazlarım şişmişhasta oluyorum galibaaa
bu yüzden istemiyoruz biz ve bizim gelinde sahsen bende öyle yaptırıcam cünkü eger nasip olursacanım ben 2li ve 3lü testi yaptırmadım sırf aldırmam die öğrenmemek için 4lü testte aynı şeyiş bu gittiğimde doktor yaptırcakmısın dedi müdale edilebilen bişey olucakmı testin sonunda dedim hayır down senomu testi bu dedi bende yok dedim ama müdale edilebilecek bi testler varsa yaptırmak isterim dedim önlemimizi alalım dedim ayrıntılı organlra bakılan test sanıyodum ben 4lü testi dedim yok o utrasyon dedi 3 hafta sonra çağırdı on u yaptırıcaz allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah ben testleri yaptırmıyorum canım rabbime emanet çok korkuyorum ama öğrenmekte istemiyorum sorun yok diyen sorun olabiliyo sorun var denilen saglıklı dogabiliyo allah bilir evvelimizide ahirimizide o yüzden teslim olmaktan başka çare yokben 18. haftadayım 3 hafta sonra yapalım dediğine göre 21de felan yapılıyo demkki o testte
aman sakın hasta olma bol bol dinlen meyve ye yemiş incir ye süt iç güçlü beslen et balık ye beslenmede çok öenmşi bak ben ömrümde dikkat etmediğim kadar etmiştim bal incir ve ceviz çok yemiştim mutlaka ye sendezararlı şeylerden uzak dur ama güzel beslençok heycanlıyım çok ne zman belli olcak şimdi:18:
bu yüzden istemiyoruz biz ve bizim gelinde sahsen bende öyle yaptırıcam cünkü eger nasip olursa
bizim bi ablanın cocuguna %99 downsendromu dediler eşim kesinlikle aldırmam dei tevkkül ettiler aldırmadılar aglaya aglaya doguma gitti maşallah hiç bişey yok oğlunda simdi kocaman 9 yasına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?