canm istatistik oldugunu biliyorum hastanedede cok örneklerini gördüm ama o merak var ya mahvediyo insanı dimiiiiböyle vakkalar çok canım o testler bide sonuç değilmiş istatislikmiş yani senin değerine göre diyoki 70/1 yani yetmişe bir senin degerinde olan yetmiş kişinin 1 tanesinin bebeği down sendromlu omuş kesin tanı için amiyosentez öneriyolar hatta yapıyolar onunda yüzde 3 düşük riski var ve ben haberlerde izlemiştim bi kadından 2 kez mi ne almışlar bebeğin sıvısından alınıyo önce ikizler ölmüş 2gün sonra anne ölmüş ne büyük acı rabbim saglıklı evlat versede biz saglıklı olsakta ne aklımızın nede bedenimizin garantisi var bi an meselesi allah takdir görürrse kim engel olucak bi kazaya yada beyin kanamasına felan anlık bişey saglıgımız bazıları diyoki bile bile dünyaya getirmek daha günah o çocuk bakalım öyle yaşamak isticekmi diyolar hangimiz yaşamımıza karar verdik a ben saglıklıyım diyip mi dogduk dimi ama çokçok zor bişeydir tabiki allah evlatlarımızla sınamasın dayanamıcamız yükelr vermesin
günaydın kızçelerrrrrrrrrr
aramıza hoş geldinn,bende niluferde oturuyorum ıhsanıyede sen neresindesinn
günaydın hatunlar
bugün alttaki bebek günlüğünde alışverişe başlayabilirsiniz diyoparada verseya
saol canım teşekkür ederimmmnfy_9185 birinciliğin ve pro üyeliğin hayırlı olsun. Ödüllü A.Ş.K. böreğinden yemek bize de nasip olur inşallah
Bende bugün heyecan var. Eşimin doğum günü. Pastamı yaptım, ufak tefek süslemeler yaptım masa falan. Geriye yemekler ve benim süslenmem kaldı :) Umarım güzel bi gün olur eşim için ...
iyiy yaa nolsun valla ben işte vakit geçirmeye calısıyorumhosbuldukk canımm nasılsınızzz hepinizzz
iyiy yaa nolsun valla ben işte vakit geçirmeye calısıyorum
daha 3 bucuk saatim var
sen calışıyomusun mltmcimaz kalmış az kalmış
sen calışıyomusun mltmcim
hayırdır canım gecmiş olzun fakulteye niye gidip geliyosun???yok canım ben çalışmıyorum fakülteye gıdıp geliyordum işte randevular falan. bıde bır sene boyunca kuran kursum vardı ona gıttım. sımdıde ehlıyet kursum baslıcak canım calısmak kısmet olmucak bu gidişle
evet canım cok zor belki ama onu aldırdıgındada bu sefer farklı seyler için üzülecekti ince işler bunlar iki türlüsüde zor malesef ama inanıyosakimanımız varsa elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyizBizim sitede birine amniyosentez dediler yaptirmadi nasil olursa kabul dedi bebegi dogdu suan 2aylik 4kez ameliyat gecirdi cok pisman evladim gozumun onunde eriyor diyor kiyamiyorum hic cok agliyor anneligi anlayamadim diyor cok zor cokk
hayırdır canım gecmiş olzun fakulteye niye gidip geliyosun???
off sorma yaa mecbur olmasam ben de calışmak istemiyrum sahsen
geçmiş olsun canım hayırlısıyla tekrar olur inşallah bende bbek isityorum tüp bebekle denedik tutundu ama 28 subatta kürtaj oldum şimdi 2. tedaviye başladık canım...canım ben dusuk yapmıstımda ocakta onun araştırması yapılıyor işte . bu arada ismini ogrenebılır mıyım bursanın neresınde oturuyorsunuz :)
geçmiş olsun canım hayırlısıyla tekrar olur inşallah bende bbek isityorum tüp bebekle denedik tutundu ama 28 subatta kürtaj oldum şimdi 2. tedaviye başladık canım...
adım n afiye
canım tabiki zor günler gecirmişsindir bak şükürki bişeyi yokmus kuzunun sevindim...Amniyosentez yaptırdım ben cok sukur bisey cikmadi ahmet bey onermisti bana bende kabul etim Amniyosentez kesin sonuc beklemesi cok yipratici Allah kimsenin basina vermesin cok uzuldum cok agladim kabul ettim sonunda 2kez girildi benimde 1.de igne keseye ulaşmadı 2.kez denendi iyi bi doktor tarafından yapılirsa hic sakincasi yok
bende başlıcam canm eger bu seferde olmazsa genetik testlerecok saol canım sanada cok gecmıs olsun. bende kromozom testı sonucunu bekliyorum bı açıklansa hayırlısıyla da bı yol izlicezde
canım tabiki zor günler gecirmişsindir bak şükürki bişeyi yokmus kuzunun sevindim...
bende başlıcam canm eger bu seferde olmazsa genetik testlere
hayırlısıyla güzel çıkar inşallah seninde sonucların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?