Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canm istatistik oldugunu biliyorum hastanedede cok örneklerini gördüm ama o merak var ya mahvediyo insanı dimiiii zorda olsa sabretmek lazım neyse bakalım hayırlısı inşallah

nfy_9185 birinciliğin ve pro üyeliğin hayırlı olsun. Ödüllü A.Ş.K. böreğinden yemek bize de nasip olur inşallah

Bende bugün heyecan var. Eşimin doğum günü. Pastamı yaptım, ufak tefek süslemeler yaptım masa falan. Geriye yemekler ve benim süslenmem kaldı :) Umarım güzel bi gün olur eşim için ...

saol canım teşekkür ederimmm
ayy ne güzel dimi bende çok özeniyorum eşimle ilgili olan seylere nasipse onunda 26 kasımda egerki bebişim olacak olursa cok bişey yapamam ama evde hazırlıklar yapıcam diyelimki nasip değilmiş olmadı o zaman süper planlarım var
sanada kolay gelsin şekerimmm

Amniyosentez yaptırdım ben cok sukur bisey cikmadi ahmet bey onermisti bana bende kabul etim Amniyosentez kesin sonuc beklemesi cok yipratici Allah kimsenin basina vermesin cok uzuldum cok agladim kabul ettim sonunda 2kez girildi benimde 1.de igne keseye ulaşmadı 2.kez denendi iyi bi doktor tarafından yapılirsa hic sakincasi yok

hayırdır canım gecmiş olzun fakulteye niye gidip geliyosun???
off sorma yaa mecbur olmasam ben de calışmak istemiyrum sahsen

Bizim sitede birine amniyosentez dediler yaptirmadi nasil olursa kabul dedi bebegi dogdu suan 2aylik 4kez ameliyat gecirdi cok pisman evladim gozumun onunde eriyor diyor kiyamiyorum hic cok agliyor anneligi anlayamadim diyor cok zor cokk

Bizim sitede birine amniyosentez dediler yaptirmadi nasil olursa kabul dedi bebegi dogdu suan 2aylik 4kez ameliyat gecirdi cok pisman evladim gozumun onunde eriyor diyor kiyamiyorum hic cok agliyor anneligi anlayamadim diyor cok zor cokk
evet canım cok zor belki ama onu aldırdıgındada bu sefer farklı seyler için üzülecekti ince işler bunlar iki türlüsüde zor malesef ama inanıyosakimanımız varsa elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz

hayırdır canım gecmiş olzun fakulteye niye gidip geliyosun???
off sorma yaa mecbur olmasam ben de calışmak istemiyrum sahsen

canım ben dusuk yapmıstımda ocakta onun araştırması yapılıyor işte . bu arada ismini ogrenebılır mıyım bursanın neresınde oturuyorsunuz :)

canım ben dusuk yapmıstımda ocakta onun araştırması yapılıyor işte . bu arada ismini ogrenebılır mıyım bursanın neresınde oturuyorsunuz :)
geçmiş olsun canım hayırlısıyla tekrar olur inşallah bende bbek isityorum tüp bebekle denedik tutundu ama 28 subatta kürtaj oldum şimdi 2. tedaviye başladık canım...
adım n afiye

geçmiş olsun canım hayırlısıyla tekrar olur inşallah bende bbek isityorum tüp bebekle denedik tutundu ama 28 subatta kürtaj oldum şimdi 2. tedaviye başladık canım...
adım n afiye

cok saol canım sanada cok gecmıs olsun. bende kromozom testı sonucunu bekliyorum bı açıklansa hayırlısıyla da bı yol izlicezde

canım tabiki zor günler gecirmişsindir bak şükürki bişeyi yokmus kuzunun sevindim...
cok saol canım sanada cok gecmıs olsun. bende kromozom testı sonucunu bekliyorum bı açıklansa hayırlısıyla da bı yol izlicezde
bende başlıcam canm eger bu seferde olmazsa genetik testlere
hayırlısıyla güzel çıkar inşallah seninde sonucların

inşallah canım benım dıger butun testler tertemız cıktı cok sukurde işte bu kromozom testıde bı açıklansa 2 ay oldu 15 gun sonra arayın dedıler bakalım hakkımızda hayırlısı nyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…