Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım hoş gldin bence acele etme 2 yaşına kadar yolu var..
tabi bıratırmsıda zor evet ama oldu olcak 2 yaşına kadar dayan drim..
kız o dişlerle memeni ısırmaz inşallah)
slm kızçelerrrr ben geldim ama bıraz geç geldim dr dan rapor aldım pazartesıye kadar evdeyım bıraz ağrılarım var kasıklarımda bende evde yatıştayım çok ıyı geldı bana
oo keyif yap bakalım inşallah hayırlıdır bu ağrılar.:).geçmiş olsun dikkat et kendine canım..
olanda var olamayanda varama özendim
kızlar ya dün akşam hapşurukan kırılıyordum :2::2::2:bugünde kalktım boğazlarım şişmiş hasta oluyorum galibaaa
aman canım dikkat et kendine, her önüne gelen ilacıda içme antibiyotik hiç içme..bol bol ıhlamur kaynat iç..
bu arada heveslendiriyomuşum gibi algılama bebek için..sen eşeğini sağlam kazığa bağlada, dikkat et ilaçlarına..
ben yaptırmıştım..ertesi günüde dr. aramıştı ne korkuyla konuşmuştum o gün..çok şükür sorun yoktu..ama olsaydı aldırırmıydım evet aldırırdım( yani ozaman o düşüncedeydim..bana tepki gösterebilirsiniz ama düşüncem bu yöndeydi ozaman( ay tiksinti geldi kendimden
eşinin doğum günü kutlu olsun canım..birazcık ablalarından tüyo almak istersen hemen söyleyeim:)
yatak odasını mumlarla donat yerlere kadar koy ve eşin odaya girmeden önce yak mumları hazırla..birde güzel sıcacık bir romantik şarkıı offf süper olur:) adam nerden geldiğini bilemesinn
hoşbuldukkk bende ataevlerde oturuyorum bu arada günaydınn
hoş geldin canım..

inşallah eşinin doğum gününde gebelik testini hediye paketi yaptırıp güzel bir akşam yemeğinde verebilirsin:))
bundan güzel hediye olabilirmi:)
inşallah allahım inşallah

kızlar dün telefonumu mutfakta suya düşürdüm(
gitti telefonum ya( eşimde alırız dedi ama aynısını alırmı bilmem(
off napalım çıkacağı varmışş..
şimdi telefonsuz takılıyorum.

canım herkesin kendi kararı saygı duyarım tabiki laf söyleyemem ama ona o canım biz vermedik o yüzden aldıramam ben sahsen öyle bişey olmus olsa..
bide su acıdan bakıyorum kac zamandır bebiş istiyoruz oldu ama problemli bu sefer benm yapacak bişeyim yok çünkü Rabbim ben sıkıntı cekmeyeyim diye vermedi ama bende ısrarla istedim o da istediğimi verdi ama böyle oldu diyelim benm yapacak bişeyim yok ondan gelene hertürlü razıyım herkesin düşüncelerinede saygı duyarım yabi kendinden tiksinmene filan gerek yok bence
bu arada diyosunki poziif olursa 1 ay önce kutlarsın dogum gününü öylemi

canım ben zaten 12. gün test yapılması gerekiyoya 11 .gün yaptırıp eşime süpriz yapmak istiyorum cunku o zaten yanımda olmıcak ben bursada teyzemde kalcam o eve geri dönecek inşallah olumluda olursa hayallerim varr

çok gecmıs olsun canımm yaa
sağolasın canım..

en kısa zamanda eşine süprizler yaparsın inşallahhhhhhh

dikkat ediyorum canım haftaya perşembe yada cuma bellı olucak hayırlısıyla

hayatcım telefonun için geçmiş olsun çıkacağı varmış,ama yınede insan üzülüyr,kendimede dikkat ediyorum dr sadece progestan hap verdi onun haricinde hiç ilaç almıyorum,bol bol dinleniyorummm

Canim anlasmamiza bende sevindim :)
Oglum var bu sene 2 ye basladik aynen dedigin gibi cocuk yetistirmek cok zor okulu ayri zor terbiyesi ahlaki ayri zor kisisel ve saglik bakimlari ayri zor heleki hiperaktivitesi varsa dahada zor allah butun annelere sabir versin
Eeeee sen kimlerdensin ne yer ne icersin :)))

ben özge merinosun alt tarafında çiftehavuzlarda oturuyorum 24 yaşındayım 6 sneelik evliyim bebek bebek diye diye kk ya düştü yolum senelerdir bu sitede her derdimi sevincimi paylaştım tek eksigimiz bebekti oda yola çıktı çok şükür kveren rabbime şükürler olsun kavuşcamız günü sayıyoruz şafak gb şimdide anaokulu öğretmeniyim özeldeydim 6 sneedir liseden çıkıp evlendim :) dışardan üniversiteye başladım kazandım 1 sene okudum bu sene sınavlara girmedim bitermi bilmem 4 sene bu sene çalışmıcam bebeğimin her anın tadını çıkarıyorum yata yata büyüyoruz bereber işte böyle

hiperaktivite zor allah kolaylık versin ama ben uslu sakin çocukalrdansa herzaman haşarı aktif çocukları daha çok severim fazla zekadan oluyo diye düşünüyorum sadece doğru yönlendirilmeleri gerek ve sürekli dogru uyaranlar verilmesi gerek

hadi bakalım hayırlısı ya sen doğurana kadar biz dokuz dogurcaz

bir hamıle olduğumu öğrensem varya sevinçten ne yaparım bilmiyorum havalara uçarım sanırım beklemek zor oluyorrrr

bir hamıle olduğumu öğrensem varya sevinçten ne yaparım bilmiyorum havalara uçarım sanırım beklemek zor oluyorrrr

ben saatlerce ağlamıştım hatta her seferinde bana ilaç vermeden ne için gidersem gideyim gebelik tsti yapan kıymet hemşire sağlık ocanda gene testi o yaptı 2 çizgi çıkınca inanamadım ama ne ağlamak sanki canımı alıyolar hüngür hüngür oda ağladı dedi sen üzülüncede ağlıyosun sevinincede ağlıyosunanlıcan ilk tepki negatiftede pozitiftede aynı inşallah sende mutluluktan ağlarsın benim gb sevinçten evin yolunu bulamazsın ikinci gittiğimde eşimle gittim gülüyorum tabi dedi sen ne güzel gülüyomuşsun ilk defa gülerken gördüm dedi

herhalde bende ağlarımm sulugözlüyümdür zaten busefer mutluluktan olsunnnnnn

Hatunlar tefrıcıyeler ne alemde?perşembe gecesıne kadar bana özel msj atıp bıldırın kı sayıyı ona göre tamamlayalım,eksık ya da fazla kalmasın.

Tüyon için teşekkür ederim ablacım da onu geçen sene yapmıştım bu sene biraz daha farklı şeyler yaptım. Mumsuz olmuyor tabi :)

Geçmiş olsun çıkacağı varmış, daha iyisi gelecektir inşallah :)

Aglanmazmi hemde ne çok aglanir jimerde yaptırdım testimi laboratuvarda ki kiza sarilip ağladım esim negatif sanmis sonucu arabaya bindim gene agladim ahmet beyi aradim nasil Ağlıyorum gozunuz aydin deyince sustum inandim cunku hamileydim simdi kalp atışı icib bekliycektik ahhh bidaha hamile olmak istiyorum ben hemde cokkk

bebişinde çok küçük dha 1 yaşına gırsın barii :) zaman evde çok guzel geçiyor bakalım haftaya işte nabıcaz haftaya cuma buyuk gunnn

bebişinde çok küçük dha 1 yaşına gırsın barii :) zaman evde çok guzel geçiyor bakalım haftaya işte nabıcaz haftaya cuma buyuk gunnn

Canim zaten suan olmaz 3ayin icinde 2kez ameliyat gecirdim ben hamileligimi doya doya yasayamadim 2.de allah izin verirse tadini cikarmak istiyirum 4aylik hamile likde cikti safra tasi hayatimi cehenneme cevirdi
Iİstediğimi yiyemedim yicem iccem kilo alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…